19494
-
#14644 Muta linket, mert szerintem nincs released beta, csak b7pre. -
#14643 Nekem stabil beta van. -
#14642 b7-ből csak pre van, a pre meg továbbra is egy nightly. -
#14641 Nekem teljesen jól megvan. -
#14640 Nekem a mostanival, khm a b6-7-el gondjaim voltak, volt hogy képeket nem jelenített meg, megvárom az RC-t mindenképp. Addig is visszatértem 3.6.10-re :S -
#14639 Én a mostanival is jól elvagyok. -
Samurai84 #14638 Köszönöm, így sikerült, penge vagy!
-
#14637 Annak idején így oldottam meg:
Ezt importáltam a regeditbe ( reg fájlként elmentve és futtatva) :
--------------------------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"="C:\\WINDOWS\\system32\\rasphone.exe -d \"kapcsolat_neve\""
A "kapcsolat" kifelyezés bármi lehet, jó így is hogy "kapcsolat".
A "kapcsolat_neve" - idézőjelek közé a korábban létrehozott kapcsolat neve jön ( Pl: t-home ).
Ha nem működne esetleg, ezzel kitörölheted :
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"kapcsolat"=-
-
Samurai84 #14636 Az indítópultos dolog nem megy...
-
FGB #14635 nyisd meg a hálózati kapcsolatokat, jobb klikk az ADSL kapcsolatra, "parancsikon létrehozása". kirakja az asztalra, így vagy minden indításkor két klikk rajta vagy be teszed a parancsikont az indítópultba és automatikusan csatlakozik a gép indulásakor.
a kapcsolatoknál állítsd be, hogy ne kérjen jelszót minden egyes csatlakozáskor. -
#14634 Jöhetne már az RC... -
Samurai84 #14633 Hali.
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy arra van valami mód, hogy ne kelljen minden netezés előtt felcsatlakozni a netre Internet Expo-val, kilépni, majd a rókát indítani? Mert itt a szüleimnél ilyen telefonos felcsatlakozós ADSL van, és azt akarom megoldani, hogy gépindításkor legyen net, és elég legyen a rókát indítani...
Eddig kevés siker. -
#14632 orbit downloader flashget kieg a FF-hez és kédsz. -
vg #14631 Video DownloadHelper plugin a legjobb, azzal mindent le tudsz szedni, amit éppen lejátszik firefox! -
FGB #14630 azok közt még nem találtam használhatót -
#14629 kiegészítővel talán:S -
FGB #14628 sziasztok!
FF-el ki lehet menteni a flash videókat/alkalmazásokat? -
#14627 Greasemonkey + userscript egy megoldás pl, de ha minden igaz akkor TweakTube is tudja sok egyéb mellett, de azt én nem használom. -
simonl #14626 Sziasztok,
Létezik olyan kiegészítő FFOX -hoz mint ami a Chrome -ban az "Auto HD for youtube" ?
Köszönöm
-
#14625 Köszi a gyors segítséget. -
#14624 nézet->állapotsor (második) -
#14623 béta 7-ben már nincs benne. -
#14622 Lehet én tüntettem el, lehet nem, de a firefox aljáról eltűnt az a kis sáv amiben írja melyik oldalt tölti be, és mennyit töltött már be az oldalból. Hogy lehetne visszavarázsolni? -
#14621 lehet olyan csomagolással ellátott avi-ról van szó(pl.:xvid) ami a wmp plugin nem támogatná. -
#14620 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy azt hogyan tudom elérni,hogy a böngészőben megnyíljon az avi file? Mert feltettem a MediaPlayerPlugint a mozillához.. a wmv-nél működik is de az avinál nem megy. -
#14619 Stylish. -
zserrbo #14618 Ezek nekem is meg vannak, de nem találtam olyan beállítást ami meg is őrzi a cserét. Én elsőnek egy Greasemonkey scriptre gondoltam, csak nem találtam semmi hasonlót. Írni nem biztos, hogy tudnék hozzá sajátot.
Alratar: Miért lenne megoldhatatlan, letölt egy stíluslapot nah most ahelyett egy másikat töltene le. -
Cat 02 #14617 Firebug/Web Developper Tool. Szerintem el is lehet menteni. -
#14616 Igazából most próbáltam csak d2d-vel rendesen FF-et, de beta7pre-ben legalábbis teljesen jó, ezen a vga-n semmi probléma a betükkel, szép, gyors, faca. Crash is csak egyszer volt, de az is addon miatt szerintem. -
#14615 Szerintem ez lehetetlen.
Kliens oldalról, nem befolyásolható a szerver oldal. -
zserrbo #14614 Hali!
Ismer valaki megoldást arra, hogy egy adott oldalnak általam beállított css fájlja legyen? Adott egy oldal melyen bejelentkezés után több stílust is ki lehet választani. Van az alap, de én kliens oldalon szeretném felülírni ezt. -
#14613 Hella, milyen változót kell átírni hogy jók legyenek a kieg-ek a 4-esben is?
köszi. -
Evoluti0N #14612 Hali! Lenne egy problémám. Tegnap elkezdtem tölteni valamit DownThemAll!-al és többször is volt olyan, h megállítottam és minden gond nélkül újra tudtam indítani. Ma reggel azonban nem akart újraindulni. Amikor rámegyek a Folytatásra, akkor a letöltő csík átvált pirosba, a hátralévő idő helyén pedig azt írja ki, h 400 hiba. Tudjátok-e, h mi lehet a gond és van-e rá vmi megoldás? Előre is köszi a segítséget :) -
#14611 Nekem ha bevan kapcsolva a d2d, fagyogat a böngésző, bár biztos azért, mert még béla verzió. -
#14610 Nem, mivel az nálam ki van kapcsolva! -
#14609 Hali! Nektek is "Bejelentett támadó webhelynek" jelzi Hoc.hu-t a Firefox??? -
#14608 átnevezed -
#14607 Oke
De mondom a telepitesi mappa az Beta 5 maradt meg a start menuben is beta 5
Szoval ez a fura
És a véglegesnél is ez lesz? -
#14606 Igen, akkor a beta6 van fent. Ha jön újabb, frissül magától.
Az ikon úgy sem fog változni, hacsak nem a menifield van feltéve. :) (annak kék az ikonja) -
#14605 Értem
Megnéztem beta 6 ir
Akkor ezek szerint beta 6 van fenn?!
És akkor ha kijon a végleges akkor is majd bejön hogy frissités van és akkor is marad majd a mappa meg az ikon beta 5? Vagy hogy van ez?