19494
-
#14604 Köszönöm a linket, tényleg jó ez a pre7-es! :)
Retro, úgy tudod megnézni, hogy hanyas verzió, hogy felül kattolj a súgóra és azon belül a névjegyre. :) Ott kiírja neked. -
#14603 Az normalis hogy felraktam annó a beta 5öt majd automatikus frissitéssel frissult beta 6ra de az ikonja és ahova telepult a firefox az beta 5 maradt
Most akkor frissult vagy nem?
ÉS majd ha kijon a teljes akkor arra is fog frissulni? -
#14602 Innen: Mozilla Firefox 4.0 b7pre -
#14601 Szerintem az csak azzal oldhato meg, ha a windowsod ablakkeret beallitasanak szineit valtoztatod meg. -
#14600 Hali . XP-n hogy oldható meg hogy a felső kék sáv is egyen színű legyen a böngészővel?
link A felső kék sávot szeretném ha nej ütne el a böngésző színétől. (F11-et ismerem :) ) -
#14599 Hát, az gáz. No mindegy.
Dano, honnan lehet lehúzni a beta7pre-t? -
#14598 neked. nalam mindenhonnan eltunt a nyoma is annak hogy ie telepitve lenne es tobben masoknak is a google tanulsaga szerint. beta pedig van 64-es flash-bol mint mondtam, te is azt telepitetted. -
#14597 Tudtommal fejleszgetik azt is folyamatosan, de csak a hatterben. Talan, ha a 64bites flashbol lesz vmi, akkor elterjednek a 64bites bongeszok is. -
Cat 02 #14596 Tényleg, FF 64 bit várható valamikorra? -
#14595 Nekem gond nélkül felment x86-ra, és nálam újraindítás előtt rakott felfrissítéseket. És ha hiányzik, tesztelt a béta x64-es Flash-t. -
#14594 Van mar 64bites Flash, igaz meg csak beta, de van. -
#14593 Nekem gond nélkül települt és ott volt több helyen is az ikonja az IE9-nek. :)
Nekem a flasht is vitte, kiírta, hogy nincs flash palyer, rányomtam, hogy telepítse, kiléptem beléptem már működött is, ott valami a Te gépeddel lesz. ;)
64bit rulz. -
#14592 Valoban nem szurjak el ja.
Bocs, de meg egy oldalon ket jelszot is keptelen megjegyezni, amit erdekes modon a mar az FF 2.x tudott.
A felulet es az allapotsorok pedig egy vicc kategoria. -
#14591 egyebkent vicces ez az ie9, meg felinstallalni sem hagyta magat rendesen. termeszetesen ujrainditas nelkul nem akart semmit csinalni, mondom oke, indulj ujra, miert is ne inditsam ujra a gepem egy kibaszott bongeszofrissites miatt, dehat windows, megszoktuk. ujraindul, installalja az update-eit a windows, belep, erre ie-nek nyoma nincs a programok kozott. meg a 8-as verzio is eltunt es be sem lehet kapcsolni a "turn windows features on or off" menupontban, mert ott sincs nyoma sem. ujrainstallalni sem hagyja magat mert akkor viszont fent van szerinte. viszont a program files-ban ott a mappaja, ahonnan vegulis elindul. flash-t nem visz, mert 64 bites, olyan meg meg nincs. 32 bites valtozat meg nem supported. szoval lehet hasznalni addig valami betat, vagy vissza a kokorba flash nelkul, steve jobs utan :)
alig inditottam el, mar tobbet szoptam vele mint ff-el evek alatt. -
Cat 02 #14590 Ám volt valami felmérés Firefoxot körében és kimutatta, hogy van olyan, aki nem is használ Kiterjesztést.
IE9 egyetlen előnye meg, hogy kezeli rendesen a w7 átlátszóságot -
Cat 02 #14589 0.2 ms-sel gyorsabb a böngésződ, jó neked. Nekem megy nem tölti le a szerverről a reklámokat és ezzel kb spórolok ugyanennyit, ha nem többet.
edit: meglestem és iszonyat lassú, http://www.html5test.com/ en elér 96 pontot, felajánlja a compability módot, úgy 27et...
(Firefox 4es 5ös béta 204et ér el...) -
#14588 Tuti nem általános probléma, én nem is tapasztaltam, szerintem érdemes lenne egy bugreportot nyitni neki. -
#14587 Van állapotsor, csak én rühellem ezért nem használom. :)
Jakuza: Abszulút nem szúrják el szerintem, inkább sokkal racionálisabb, letisztultabb és mégis funckciókban gazdagabb! -
#14586 Nekem meg cseszett megjegyezni, mikor valami fület kicsibe összenyomtam. Ezt nem is fogja, vagy már javították? -
tenthrodil #14585 Mérges leszek, ha állapotsort kiiktatják. Legyen akkor választható, basszus. -
#14584 Egyszeruen nem ertem, miert kell egyre jobban elszurni az FF funkciot es kinezetet.
Mar a 2.x utan szivtam a fogam egyes funkcio eltunesevel, na de most meg inkabb. -
#14583 Na hálistennek.. :D Mikorra várható? -
tenthrodil #14582 Második pont: Az állapotsor teljesen eltűnik? Se loading progress, se átirányítási cím alul? -
#14581 Jáj de várom, jáj. -
#14580 A legújabb Firefox 4 beta7pre több apróbb de hasznos újítást is tartalmaz:
1. A címsor alján egy világoskék folyamatjelző csík jelzi az oldal betöltődését
2. A címsor jobb oldalán megjelenik annak a hivatkozásnak a címe amire éppen ráviszed az egérkurzort
3. Átalakult a névjegy is, kibővült és ezentúl onnan érhető el a frissítés is.
-
#14579 mifele teszt alapjan veri? mutasd meg. mellesleg azzal h nincsenek hozza addonok, a legtobb embernel mar nem is lehet jobb mint pl az ff. de meg chrome-nal, operanal sem hiszem hogy jobb lenne vagy egyaltalan megkozelitene. -
#14578 Nálunk még mindig az IE6 (!) a hivatalos céges böngésző, és az Office 2000 a hivatalos office alkalmazás -_-'
Bár talán már állunk át Win7-re meg Office 2010-re... -
#14577 Hisz még a tesztek alapján is veri. :) Nincs abba semmi, hogy most az IE valamivel jobb, mint a ff, majd lesz ez fordítva is, örökké nem lehet a ff sem a elgjobb, ez tény.
Ez most épp olyan, mint régen az Nvidia és az Ati, régen az Nvidia volt a nyerő (jórégen) mostmeg már egy jóideje az Ati és mindig arra mennek az emberek, amelyik gyorsabb, teljesítményben jobbat nyújt. -
#14576 "Valóban van 1 réteg aki semmi áron nem hajlandó a már már mwgszokásból használt böngészőjét leváltani"
ez a reteg pontosan az, amelyik miatt az ie nem halt ki mar nagyon regen, hiaba volt toronymagasan a legszarabb bongeszo.
#14570: nem ver oda semmit, egy fos. epeszu ember ie-t nem csak azert nem hasznal mert egy szar, hanem elvbol sem. -
tenthrodil #14575 Üdv!
Ismertek olyan addont, ami egy azonnal írható post-it-et illeszt a böngészőbe? Valami jegyzettömböt esetleg, ami mozgatható, ehhez hasonlót? -
#14574 Csak éppen Xp-n nem jó és ezzel máris elintézték a terjedését. -
#14573 Valóban van 1 réteg aki semmi áron nem hajlandó a már már mwgszokásból használt böngészőjét leváltani de sokan vannak olyanok is akiket ha meg győzől kipróbálják és jó is akkor váltanak.
Azért 1 böngésző nem valami űbergiga bonyolult dolog hogy ne lehessen egyikről a másikra átszokni. -
#14572 Én hiszem, ugyanis pár fórumon már sokan váltottak is, annyira elnyerték a tetszésüket, én maradok ff-nál.. de ez még változhat.
Alig pár addont használok, amit nélkülözni tudnék.
Ha még a 6. béta se tudja normálisan megjeleníteni a betűstílust D2D-ben, az IE9 meg igen, akkor... sztem nem kell tovább írnom. :) -
vg #14571 Gondolod, hogy a már évek óta használt, relatíve bevált böngészőt, amihez már kiforrott addonok vannak bárki is hipp-hopp lecserélne? Nem hinném. -
#14570 Nem az, most tesztelgetem és odaveri a ff-ot ;) Annyi hogy nincsenek hozzá addonok, valamint reklámblokkoló.
Eddig valóban fos volt, ahogy Te nevezted, de már nem az, kellemesen csalódtam az új verzióban. -
#14569 -
#14568 IE egy fos. -
#14567 És ez miért jön nekem? Pár hozzászólással lejjebb én írtam, hogy használja azt. :) -
FGB #14566 Sziasztok!
FF-hez van olyan kiegészítő, amivel az .SWF fájlokat egy kattintással el tudom menteni. Most az a bajom, ha találok olyan flash játékot, ami tetszik mindig meg kell nyitni az IE-t, mert az leszedi az ITF mappába onnan meg ki tudom egyszerűen másolni, de jobb lenne ha nem két böngésző kellene ehhez. Nézegettem a kiegészítőket, de valahogy nem találtam meg a megfelelőt az FF ideiglenes mappája meg igencsak kezelhetetlen ilyen a célra. -
#14565 Nem olyan biztos az, hogy 1 hátránya van...
Az FF biztonságosabb mint az IE, és az IE-ben van activex vezérlő, amit sajnos nem tudnak orvosolni a vírusok ellen + az adblock plus is egy hasznos dolog. És persze a legtöbb legjobb kiterjesztések is FF alá vannak. Úgy hogy hiába is vannak előnyei az IE-nek, az FF-nek is egyaránt vannak, így ismét arra a pontra jutunk, mint évek óta, az ember maga dönti el hogy mi a legjobb neki. Más hiába prédikál neki, ha csak nem tudja eldönteni hogy számára melyik a jobb, de mivel mint sok felhasználó, én is évek óta FF-t használok, így az esély arra, hogy IE-t használjak, egyenlőre a 0 alatti értékkel. Akkor inkább Opera.