Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2007-es cikk, szerintem nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

pointer4
Lehet valamit szemetelt, ha van újabb verzió, tedd fel azt.
Lehetséges, mert a gondok kb. egyidejûek azzal, hogy a FF youtube letöltõjét felraktam. A feneség az, hogy közben aztán levettem, de a gond maradt. De majd megpróbálom a többit is, egyenként.
Végülis ott egye a fene, mert legfeljebb nem zárom be az FF-t napközben. Csak egyszerûen idegesít, hogy mi a fene lehet a háttérben.
pointer4
Pedig valamelyik plugin lesz a gond forrása. Szedd le õket egyesével, és nézd meg mikor szûnik meg. Nekem a valamelyik flash video letöltõ csinálta.
Visszanéztem itt 2 hónapot, és nem találtam a problémám. Az FF angol fórumán is elõhozta valaki, de nem kapott választ. Talán itt van egy guru!
XP-n korábban zavartalanul ment a Firefox. Néhány hete azonban bezárás után tovább fut. Ha újra akarom indítani, kiírja, hogy fut, elõbb be kell zárni. Ha a Feladatkezelõben bezárom, akkor újra indítható. A gond FF 3.5.-nél jelentkezett, de megmaradt a 3.6-nál is. Egyszerûen nem értem , hogy lehet, hogy a "Bezárás" parancs nem mûködik igazán.

Némely válaszok megelõzése érdekében: az Ad-Aware és a NOD32 szerint sem spyware, sem rootkit, sem vírus nincs a gépemen. És az FF-t csak 14 plug-in és 4 kiterjesztés terheli, amik akkor is megvoltak, amikor ez a bezárási hiba még nem jelentkezett.
Köszönöm!
Sajnos nem oldotta meg problémám!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Rage47
köszi
desigo
eszközök-beállítások-általános-indítás...

vagy ha használsz tab mix plust akkor-
eszközök-tab mix plus beállítások-munkamenet fül...
desigo
Tud valaki ajánlani egy olyan kiegészítõt mint az IE tab volt és megy a 3.7 verzióval is?
Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Rage47
ha több lap meg van nyitva, és kilépek, akkor FF újraindítás után nem jegyzi meg a lapokat. hogy lehetne bekapcsolni? fura, mert korábban mindig megkérdezte, hogy mentsem-e a lapokat oO
Peetboy
Nálam nem csak akkor. Pl. a Cinema City honlapján a mozimûsornál nem jönnek be a filmek képei.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Állítólag létezik alfa (már béta?) Linuxra, de élõ embert nem láttam aki használta már ... ezért van mellette egy 32 bites Opre 10.50. De néhány videós oldalt leszámítva nem hiányzik 😊

Benny04
nekem is szokott olyan lenni, hogyha sok kép van belinkelve, néhányat csdak félig, emddig tölt be:/
de sztem a fos netem miatt

MeoH
x64essel az lesz a gond, hogy nincs 64bites flash.

fuck mmo's..i.,

Peetboy
Legújabb Firefoxot használom és nem jelenik meg néhány kép az oldalakon.
Mit lehet tenni?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Ehh, feltettem a nem hivatalos FF3.7 x64-et, alfához képest igen stabil. Néztem egy nagyot, hogy az IE8-ban tárolt sütiket és jelszavakat átvette zokszó nélkül, meg igen jól néz ki glass skinnel. 😉

Narxis
Mindegyik böngészõben vannak még felfedezetlen biztonsági hibák, ha valaki komolyan tenni akar a biztonságáért akkor ezt kell használni: Sandboxie

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
lol 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Semmi baj nincs a Firefox biztonságával.

[HUN]FaTaL
A proxy lassít, lyukasnak meg lyukas marad.

http://goo.gl/gd6Zi5

mostanság hallottam hogy
proxy beállítással gyorsítható és biztonságossá tehetõ a firefox,
ebben kellen nekem 1 kis segítség hogy is van ez most akkor ??
van itthon 2 gép 1 lan-os 1 wifi-s routerre kötve
akkor a router címét kell beállítani mozilla-ba ??

gergely1991
Azt sose tudhatod😄DDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Atyavilág egyesek mindenben vírust látnak 😄

steam, origin: ACE_hun

precision
hát nálam meg ez, úgyhogy passzolom a kérdést... (az ikon a foxit reader ikonja)

Bazinga!

gergely1991
Az a gyanúm hogy lehet hogy vírusod van..(Számomra érdekes a Application/alkalmazás szerû pdf dokumentum)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nálam ezek vannak:

Régebben mindkettõbe bele tudott. Most már nem. wiki ENG

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

precision
azt nemtom hogy csináltad... nálam 1 pdf file sor van összesen

milyen windowst használsz? ha vista -t vagy win7 -et akkor a startmenü/default programs (vagy alapértelmezett programok) résznél a *.pdf -re állíts be egy pdf olvasót (foxit readert ajánlom) az összes többit uninstalláld ha van fent több

Bazinga!

Itt 5 féle PDF Document van, abból a felsõ 4-re csak Always Ask vagy Save as-t lehet beállítani, de always ask-nál is csak egyszerûen lementi...

precision
eszközök/beállítások/alkalmazások

kikeresed a pdf -et és beállítod amit szeretnél

Bazinga!

Miért van az, hogy némely esetben a pdf-eket rendesen böngészõben nyitja meg a firefox, néha meg fogja és egyszerûen letölti a default letöltési helyre, és cseszik megnyitni? hogy lehet azt beállítani hogy minden pdf-et, amire klikkelek a böngészõben nyissa meg, és max a pdf progiból lementem, ha akarom?

Narxis

lck
Pedig így van - mégis van felirat. Azért kössz.
( Lehet hogy nálad nem férnek ki. )
bigapó
nem veszed észre még azt sem, hogy nem adok magamnak igazat😊 de tényleg felesleges, mert már erõsen offosak vagyunk.

The Matrix has you...

Doomista
ebben az esetben érthetõ, mert ott van a szemednél a megoldás, csak 30 mp-d se volt hogy gyors átnézd listát, csak mert nekem annyi idõ alatt lett meg, pedig én sem ismerem és nem is használom ezt a kiterjesztést...de kár vitázni, mert az jön le csak ebbõl hogy te magadnak adsz igazat, én meg magamnak és neked, de ebben az esetben inkább magamnak...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bigapó
azt hiszem itt kezdõdik a gond, hogy szarunk egymásra...

The Matrix has you...

Doomista
jó, persze, tényleg csak félig voltunk jól, de ez egy fórum.
azért jössz ide, hogy olvass.
azért favolsz egy topikot, hogy annak tartalmát elolvasd. én is fáradt vagyok, de mint ugye bár tudjuk, ezt mások amúgy is leszarják, mert mindenkinek megvan a maga baja 😊)

desigo
speed dial beállítás-elõnézet fül-alul ne jelenjenek meg...
pipa be
bigapó
mondom, hogy vissza olvastam, de most fáradt vagyok és nem esett le, hogy ez a neve, hiába irta oda. de igy legalább megvan a link is, nem mintha olyan nehéz lenne megkeresni. egyszerû teszt volt, hogy mit reagáltok és félig jól.

The Matrix has you...

lck
Speed dialban hol kell beállítani hogy ne legyen a kis ablakoknak felirata ?
Airbus A380
nem nem fájt neki és nem is bunkó de fórumon elvárható némi vissza olvasás ezért mondták neked is

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bigapó
köszönöm szépen együttmûködésedet. mennyire fájt?

The Matrix has you...

Doomista
alulról a második, speed dial...letöltés

bigapó
ja, jelzem, még mindig nem kaptam választ, hogy mivel csinálja ezt az ablakos módszert.

The Matrix has you...

bigapó
kicsit lejjebb olvastam már elõtte is és azokból is harmadát ha ismerem, úgyhogy elnézésedet kérem, hogy nem tudom megmondani még igy sem mit is használ...

The Matrix has you...

Airbus A380
<#eljen>hatásos reklámblokkoló ha jól sejtem ilyet még nem használtál szóval meg fogsz lepõdni 😊