Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Végülis ott egye a fene, mert legfeljebb nem zárom be az FF-t napközben. Csak egyszerûen idegesít, hogy mi a fene lehet a háttérben.
XP-n korábban zavartalanul ment a Firefox. Néhány hete azonban bezárás után tovább fut. Ha újra akarom indítani, kiírja, hogy fut, elõbb be kell zárni. Ha a Feladatkezelõben bezárom, akkor újra indítható. A gond FF 3.5.-nél jelentkezett, de megmaradt a 3.6-nál is. Egyszerûen nem értem , hogy lehet, hogy a "Bezárás" parancs nem mûködik igazán.
Némely válaszok megelõzése érdekében: az Ad-Aware és a NOD32 szerint sem spyware, sem rootkit, sem vírus nincs a gépemen. És az FF-t csak 14 plug-in és 4 kiterjesztés terheli, amik akkor is megvoltak, amikor ez a bezárási hiba még nem jelentkezett.
Sajnos nem oldotta meg problémám!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
vagy ha használsz tab mix plust akkor-
eszközök-tab mix plus beállítások-munkamenet fül...
Köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
de sztem a fos netem miatt
Mit lehet tenni?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
proxy beállítással gyorsítható és biztonságossá tehetõ a firefox,
ebben kellen nekem 1 kis segítség hogy is van ez most akkor ??
van itthon 2 gép 1 lan-os 1 wifi-s routerre kötve
akkor a router címét kell beállítani mozilla-ba ??
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
steam, origin: ACE_hun
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
milyen windowst használsz? ha vista -t vagy win7 -et akkor a startmenü/default programs (vagy alapértelmezett programok) résznél a *.pdf -re állíts be egy pdf olvasót (foxit readert ajánlom) az összes többit uninstalláld ha van fent több
Bazinga!
The Matrix has you...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
azért jössz ide, hogy olvass.
azért favolsz egy topikot, hogy annak tartalmát elolvasd. én is fáradt vagyok, de mint ugye bár tudjuk, ezt mások amúgy is leszarják, mert mindenkinek megvan a maga baja 😊)
The Matrix has you...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
The Matrix has you...
The Matrix has you...