19494
-
#14684 Próbáld ki, mennyire van szükséged rá:
Rakd fel legutolsónak, böngéssz egypár órát, aztán nézd meg a szűrőnél a statisztikát. Ott látod hogy hányszor szűrt. ( ne a zöld, hanem a fekete sorokat nézd ) Nálam pl. most 2-3 óra alatt 70 szűrést csinált. Pedig fölötte van 2 szűrő. -
#14683 Nekem az ajnasz sincs bőven elég a gyári easy list. Alig van reklám. -
#14682 Köszi!
Meg a bónuszt is. -
#14681 Ajnasz's list:
http://ajnasz.hu/adblock/recent/2 -ezt add meg a szűrőlista címének.
A Malware Domains-et most néztem évek óta nem blokkolt semmit, így töröltem is. -
#14680 adblock beállításainál bemásolod a szűrőlista címét. -
#14679 Azt, hogyan?!
-
#14678 Mert külön kell őket berakni... -
#14677 Nálam ezeket nem hozza be az AdBlock a legördülő listában:
-Malware Domains
-Ajnasz's list
A teljes(!) legördülő listában sincsenek bent. -
#14676 köszönöm! -
#14675 azthiszem valamit eltolhattak a fordítók
ellenőrizd ezt az eredeti nyelvvel(angol) -
#14674 shift+ctrl+del, gyorsítótár ürítése -
#14673 egy kis segítség kéne hogy ez ellen mi a teendő mert néhány oldal így jön be
-
#14672 Tegnap frissült Firefox 4.0 b8pre-re és egy igen érdekes bug jött elő nálam, a névjegy menüpontra kattintva egy hibaüzenet fogad, és mivel a legújabb bétában már a névjegyről történik a manuális frissítés, így nem tudom folyamatosan frissíteni... Újra is telepítettem de a probléma nem oldódott meg.
-
#14671 -hufilter
-Malware Domains
-Ajnasz's list
-RU AdList
Már-már majdnem soknak tűnik, de nem vettem észre hogy lassítana. -
#14670 Sziasztok!
Ki, milyen szűrőket használ az AdBlock Plus-ban?!
Notice: Szóval amik szűrnek is; frissülnek; de nem annyi darabszámra, hogy megfogja a firefox-ot. -
#14669 Hi!
Firefox 3.6.10
Van vkinek használható 5lete arra, hogy miként lehetne rávenni a böngészőt, hogy Flash tartalom fölött is lehessen scroll-ozni?!
Feltettem a Scroll On Flash nevű add-on-t is (Enabled), de Flash tartalmak fölött nem igazán görget Nálam. Ha a Flash tartalomról kezdeném a görgetést, akkor el sem kezdi. Ha vhonnan az oldal 1éb területéről, akkor talán, de akkor is döcögősen.
Ez egy régi bug úgy tudom és az utóbbi időben Opera-ztam, most nem ugrik be, hogy annál mi a helyzet, de van erre vmi orvosság tűzrókában?!
Más:
A 4-es build-ekben a könyvjelző sávot lehet több sorba rendezni?!
Jelenleg fent van a MultirowBookmarksToolbar, de ha jól nézem nem frissítette a készítője. Operában lehetett azt a sávot tördelni több sorba. 4-es FF-nál ez hogyan működik?! Vagy van esetleg más add-on az előbb említett helyett?! -
#14668 ctrl-egérgörgő előre vagy hátra meg értelemszerűen nagyítás , kicsinyítés -
#14667 thx -
#14666 ctrl+0 egyszerre nyomva és alap helyzetbe ugrik. -
#14665 ctrl + "+" = nagyítás
ctrl + "-" = kicsinyítés
-
#14664 Véletlen valamelyik gombbal nagyítottam az oldalt. Hogyan állíthatom vissza? -
#14663 fizetős lesz -
#14662 Én is. -
ACE #14661 Jah, de szerintem a Firefox sync ugyanazt tudja és ugyanolyan jó... Én áttértem arra. -
#14660 Megszűnik az Xmark .. a kedvenc kiegészítőm volt...
Ha jól értelmezem:
Bővebben -
#14659 Köszönöm szépen. :) -
#14658 beállításokban a tartalom fülön a haladó gomb? -
#14657 Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy ha egy képet új lapon nyit meg a FF akkor ahhoz méretezi az ablak méretét? Zavaró hogy lehet minden ilyen jellegű képmegnyitás után állítgatni az ablak méretét. Hol tudom ezt kikapcsolni, ha ki lehet egyáltalán.
Előre is köszönöm a választ! -
#14656 kösz :D -
#14655 Otions/Advanced/Warn me when web sites try to redirect or reload the page -
#14654 Hali
Van olyan az FFben hogy átirányítás blokkolás? -
#14653 nekem is ugyanez van,és az értékek helyesek... -
#14652 0 és 90, de cookieknál voltak félkövér betűsek is, azokat visszaállítottam alapértelmezettre, meglássuk mi lesz :) -
#14651 about:config-ban a network.cookie.lifetimePolicy és a network.cookie.lifetime.days értéke mi?
lifetimePolicy elméletben 0 legyen, liftime.days pedig alapjáraton 90. -
#14650 A Firefoxom 2-3 óránként automatikusan, futás közben töröl minden cookiet, és mindenhová újra be kell jelentkezzek. Miért csinálja ezt? -
vg #14649 Ahogy látom már mindenhol beüzemelték ezt a új imdb.com desinget. Rohadjanak meg. -
#14648 Szerintem az RC már jön Októberben. -
#14647 -
#14646 ez b6 D: -
#14645 Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0b6) Gecko/20100101 Firefox/4.0b6
nekem ez van.