68
Samsung SGH-D500
-
#68 van 1 kis gáz a d500 as omal mindig amiko bekapcsolom átál az óra 2004 jan 01 00:00 ra és má unom hogy mindig vissza kell álitani.nem tudja valaki mi a gond? -
Coooper #67 2 éves D500-as eladó kifogástalan állapotban, összes gyári tartozékkal, dobozában + 1 db szivargyújtótöltő és + 1 db hálózati töltő.
Alku nélkül: 28.000 Ft -
saca001 #66 Sziasztok!!! Valaki nem tud olyan oldalt ahol javát tölteni ingyen d-500ra -
schlosszer #65 Szerintem sehol...
Nekem sikerült elhagyni a második napon...ennek már másfél éve...
Nem lesz belőle hátrányod... :-) -
#64 Sziasztok!!
Nem tudjátok, hogy lehet-e vhol kapni azt a kis fekete bigyót, amit ki kell venni amikor tölteni akarjuk a telcsit? Mert sikerült elhagynom... Köszi! -
gyuby #63 honnan tudtok játékokat d500-ra???? -
gyuri00 #62 bluetooth-al h tudok játékot feltölteni a telóra??????
mert már szedtem le egy párt de sehogy se sikerült -
#61 Nem tudom, ismeritek-e az euploader.com nevű oldalt.
Ez egy teljesen ingyenes oldal, regisztráció sem kell.
Arra használom, hogy ha letöltöttem a netről egy java játékot a telefonhoz,
akkor itt az upload file menüben feltöltöm mindkét file-t. Előbb a jar-t aztán a jad-ot. Kapok egy linket és két kódot a jad-hoz, amit a telefonnal wapon keresztül el lehet érni, ott beírni a megadott kódokat, s már települ is a java játék a D500-ra.
Ezzel könnyen kijátszható az, hogy elég macerás a telefonra tölteni a Java alkalmazásokat, mivel alapból tiltva van ez a funkció.
Így nem kell kábel/bluetooth/2-3 segédprogram...
-
#60 hi mkinek!ebbe a topicba főleg mirő szokott szó lenni mert nekem is d500am van és ha van vmi érdekes akkor többször benézek:) -
#59 ricky!
azokat te felejtsd el mert csak az új telók tudják a régebbiek még ha le is játszátk nem tudják beálíítani semminek ez az átverés a tvben azaz a jamban. -
#58 sztok nem tudja valaki hogyan lehet a szoftver frissitést megoldani D500-on? -
peter31 #57 Hogy lehet feltölteni Java alkalmazásokat, játékokat? -
greco #56 A függetlenítést házilag hogy lehet megoldani??? (kábel nélkül,esetleg kóddal ha van) -
ricky #55 Sziasztok
Ma láttam a tévében videócsengéses reklámot. Nem tudjátok, hogy a neten hol találok még ilyet és hogy ezeket le lehet -e szedni E330-as telefonra? -
greco #54 Ezt a programot ismeri vki? link -
schlosszer #53 esetleg ha tudtok,nyugodtan nyomathatnátok be a linkeket...
Pontosan ezen a linken nézhetitek meg:
http://www.xboot.de/midlets/darkemperormd/download/index.html
Nem lényeg,gogy csak Siemens M55/S55, Sony Ericsson T610-t ír,a D500-ason is elhasít a gém...
-
schlosszer #52 itt egy link egy ingyenesen letölthető körökre osztott stratégiai játékról,ja,és le lett magyarítva!
http://wap.xboot.de
megnézhetitek a www.xboot.de oldalon... -
#51 Ezen én is gondolkodtam.De sajna 200 db-ról van szó. -
schlosszer #50 hát most hirtelen meg nem mondom...de megnézem majd...
de ha minden kötél szakad,egyszerűen küld el a saját e-mailodra az SMS-t.(vagy akár az MMS-t) -
#49 Eszt használom én is. Sms-t tudok küldeni a pc-ről, de a mobilon levő sms-eket nem tudom lementeni.Melyik opcióval lehet? -
madclown #48 Igen , © schlosszer koszi a valaszt mar kiprobaltam valoban nem kapom meg a tiltas utan a kozben kuldott sms-t:-(,ez picit lehangol,a masik ami lehangolt a teloval kapcsolatban a profilok hianya :-(,ezt gondolom nem is lehet orvosolni meg ujabb soft-al sem,bar nem ertek hozza de valszeg nem:-(
-
schlosszer #47 PIMS & File manager 1.0 (Win 98/ME/2K/XP/2003) - 44.9 MB -ez kell hozzá -
schlosszer #46 a Samsung honlapján vannak a segédprogramok a telkóhoz...
http://uk.samsungmobile.com/mobile_phone/manual.jsp?model_name=SGH-D500 -
schlosszer #45 ...ideje...bocsi... :-))) -
schlosszer #44 miután feloldottad a tiltást,tudod fogadni az adott számról érkezőket,de a tiltás idelye alatt küldötteket nem kapod meg -
#43 Hi!
Hogyan tudom a telóról lementeni az sms-eket pc-re?
-
madclown #42 Udv!
Kerdesem a kovetkezo lenne :samsung d500 temaban. Adott a telefonban ama funkcio ,hogy sms-t le tudok tiltani kivalasztott szam(ok)-rol.Nos ez fasza de vajon ha leveszem a szamot a tiltolistarol es kozben kuldtek nekem arrol a szamrol sms-t vajon akkor a tiltas utan megkapom vagy az mar vegleg elveszett?Esetleg tapasztalat ilyen teren valakinek?Remelem ertheto a kerdesem :-) -
#41 Tényleg ez nekem is eszembe juthatott volna -
schlosszer #40 Én nem tudok olyan telefont,amibe ne lenne 'beépített' csengőhang... -
#39 Nekem nem ez a fajta telcsim van,és a Vodafone-nál meg nincs rola adatuk! -
schlosszer #38 ...ezt komolyan kérdezted???... -
greco #37 van -
#36 Szyasztok
Van a Samsung SGH-D500 beépitett csengőhangjai????? -
#35 Tudom szorosan nem ide kapcsolódik de nem tudjátok véletlenül, hoy az SGH-N620at hogyan tudom kártyafüggetleníteni itthon. -
#34 na
szerintem egy fasza telefon...
egyellőre még az idegesit csa khogy mér nem lehet hogy küldenek nekem játékot infrán vagy bluetoothon
lejjeb megnéztem a linket csak még nincs blútút dugasz a gépemhez..de kéne
szal azt nem lehet megoldani hogy telefonról telefonra küggyön játékot? -
greco #33 Ezeket D500-al csináltam:
(a mem. nem bővíthető)
-
#32 Akinek ilyen telója van szúrjon már be pár telóval csinált képet.
Memóriája bövíthető, meddig??(gondolom igen) -
schlosszer #31 sajnos nem műxik a java upload link...
valaki el tudná küldeni?megköszöném...
egész jól leírják,hogy miként kell
feltölteni a java-s gémeket...
csak az a qrva link... :-((( -
#30 hello mindenkinek!
van egy kis probléma remélem tudtok segíteni
adva van egy D500 meg egy USB kábel
feltelepítjük, a gép érzékeli, megnyitjuk az ajánlott progit
de nem tudunk se képet,se mp3-t átküldeni a gépről...mi lehet a baj? -
gabello #29 ha valakit érdekelnek olcsó mobiltelefonok akkor látogassatok el ide!!! egermobil.gportal.hu