Samsung SGH-D500

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
nekem is megy. java játékokat is pakoltam fel rá. amugy jó kis teló nagyon<#eljen>

*Posse*T.W.D*

Wanted
Hi!
Próba szinten kipróbáltam
mûködik rendesen

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

KeKKSZike
Sziasztok!!

Valaki EASYSTUDIO progival próbálkozott már BlueTooth-al? Ha igen, akkor jelezze please! Köszi

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Én Vodafonost vettem, meghagyták a gyári menüt, nagyon tetszik.

Kaszi46
hi
honnan tudok a telóhoz külön programokat, játékokat letölteni? van saját menü téma szerkeszésre lehetõség?

*Posse*T.W.D*

DJ Bee18
Eddig én is NOKIA párti voltam, de mostanság nem igazán vannak jó telefonjaik, amit a T-Mobile is forgalmaz, úgyhogy most én is erre ruházok be, úgyhogy a jövõ héten nekem is királyság lesz 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Na ezt én se értettem. Nem kell bele t-mobilo-os szoft. csak akkor picit drágább lesz. De nem értem mi a baj ezzel?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

zsoltgsm
én eddig azt nem értem miért csak most tettek bele egy samsungba BLUETOOTHOT?????????
különben tényleg szép a telóde az a fránya westeles szoft nem kéne bele...

megvettem királyság!

Sikerült a csajodnak az élet :o)))

Barátnömnek olyan van, és semmi gond nincs vele, jó képeket csinál többet nagyon nem tudott mondani, mert nem ért hozzá😊
Vett már valaki azóta? Ha igen mennyire elégedett???

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

mícs
nekem volt motorolam, nokiam, es samsungom is ( a flippje meg 3 evesen is tokeletesen mukodik)es alcatelem, de egy ideje a SE-t istenitem. pontosabban mindent, ami nem nokia, mert az neptelo!
a menu jo, meg minden, de szerintem olyan mind a windows, butaknak valo, de mivel igen elterjedt, mindenki szereti, es mar csak kenyelmi szempontok miatt sem valt, ami ertheto, de en szeretem a kihivasokat!
a symbianos nokiak mas kategoriaba tartoznak!

nem tudom milyen lehet a samsung menuje, de amit eddig lattam tetszett.
es pici!!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Taranov
Nekem is csak Nokiám volt, de a menü miatt nem is szívesen váltanék.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ebben éppen az tetszik, hogy végre beletettek mindent blutooth stb stb és nagyon pofásnak tûnik. Eddig csak nokiáim voltak...

Iori
sztem a Samsuns csinálja a legszebb telefonokat, és tudásban is nagyon jók. Nekem eddig volt 2 samsung telom(v200, e820) és semelyikkel nem volt baj. Szal sztem a legjobbtelo márka!

I love this game!

Még soha nem volt Samsung telkóm, szerintem eddig, mert ez nagyon állat.

pro kontra valaki???

← ElőzőOldal 2 / 2