68
Samsung SGH-D500
  • OptimusPrime
    Attól függ..., a tudásuk nagyon egyforma, így nem lehet dönteni. Az SE-ben viszont lehet bővíteni a memóriát, és a kijelzője is nagyobb, ez a D500 "nagy" hiánya. De nézd meg magad itt !

Üdv!

Prime
  • Yan015
    Hi!Szerintetek melyik a jobb a Samsung D500 vagy a Sony Ericsson S700???
  • DJ Bee18
    Van egy XP-s gép, bedugok egy USB-kulcsot, semmi egyéb program nélkül. Hogy a túróba kell megcsinálni, hogy csatlakozzon egymáshoz a telefon és a gép?
  • DJ Bee18
    vagy bármelyik fajta bluetooth kulcs jó hozzá?
  • Ahouse
    Hy! Ha valakit érdekelnek teljes filmek a telefonjára, az keresse fel a http://3gpmovies.atw.hu oldalt! Cső
  • DJ Bee18
    Melyik bluetooth USB kulcsot ajánlanátok, lehetőleg a legolcsóbbat? :)
  • DJ Bee18
    figyeljetek, tudja valaki az hogy van a T-Mobile-nál, hogy van a két éves hűségnyilatkozat, akkor amíg az le nem jár, akkor nem vehetsz akciósan ugyanahhoz a számhoz új mobilt venni, mert még van egy hónapom a hűségnyilatkozatból, és már nagyon kéne a D500-as :)))
  • Kaszi46
    ITT részletesen le van írva, hogyan tudod felnyomatni a java játékokat a telóra, és jópárat le is tudsz tölteniaz az oldalon megtalálható linkről.
  • peter31
    Én még semmilyet nem szedtem-raktam rá...
  • Wanted
    Milyen gammákat tudtatok leszedni hozzá és honnan?
  • Kaszi46
    nekem is megy. java játékokat is pakoltam fel rá. amugy jó kis teló nagyon
  • Wanted
    Hi!
    Próba szinten kipróbáltam
    működik rendesen
  • KeKKSZike
    Sziasztok!!

Valaki EASYSTUDIO progival próbálkozott már BlueTooth-al? Ha igen, akkor jelezze please! Köszi
  • ddt500
    Én Vodafonost vettem, meghagyták a gyári menüt, nagyon tetszik.
  • Kaszi46
    hi
    honnan tudok a telóhoz külön programokat, játékokat letölteni? van saját menü téma szerkeszésre lehetőség?
  • DJ Bee18
    Eddig én is NOKIA párti voltam, de mostanság nem igazán vannak jó telefonjaik, amit a T-Mobile is forgalmaz, úgyhogy most én is erre ruházok be, úgyhogy a jövő héten nekem is királyság lesz :))
  • peter31
    Na ezt én se értettem. Nem kell bele t-mobilo-os szoft. csak akkor picit drágább lesz. De nem értem mi a baj ezzel?
  • zsoltgsm
    én eddig azt nem értem miért csak most tettek bele egy samsungba BLUETOOTHOT?????????
    különben tényleg szép a telóde az a fránya westeles szoft nem kéne bele...
  • peter31
    megvettem királyság!
  • peter31
    Sikerült a csajodnak az élet :o)))
  • Verseghy
    Barátnömnek olyan van, és semmi gond nincs vele, jó képeket csinál többet nagyon nem tudott mondani, mert nem ért hozzá:)
  • peter31
    Vett már valaki azóta? Ha igen mennyire elégedett???
  • AS
  • mícs
    nekem volt motorolam, nokiam, es samsungom is ( a flippje meg 3 evesen is tokeletesen mukodik)es alcatelem, de egy ideje a SE-t istenitem. pontosabban mindent, ami nem nokia, mert az neptelo!
    a menu jo, meg minden, de szerintem olyan mind a windows, butaknak valo, de mivel igen elterjedt, mindenki szereti, es mar csak kenyelmi szempontok miatt sem valt, ami ertheto, de en szeretem a kihivasokat!
    a symbianos nokiak mas kategoriaba tartoznak!

nem tudom milyen lehet a samsung menuje, de amit eddig lattam tetszett.
    es pici!!

• Taranov
    Nekem is csak Nokiám volt, de a menü miatt nem is szívesen váltanék.
  • peter31
    Ebben éppen az tetszik, hogy végre beletettek mindent blutooth stb stb és nagyon pofásnak tűnik. Eddig csak nokiáim voltak...
  • Iori
    sztem a Samsuns csinálja a legszebb telefonokat, és tudásban is nagyon jók. Nekem eddig volt 2 samsung telom(v200, e820) és semelyikkel nem volt baj. Szal sztem a legjobbtelo márka!
  • peter31
    Még soha nem volt Samsung telkóm, szerintem eddig, mert ez nagyon állat.

pro kontra valaki???