Immár biztos: budapesti FBI nyomozók védik majd a szerzői jogokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hogy rohadnának meg az utolsó szálig!!!!! Ha öltönyös ügynük embert láttok az utcán, üssétek!
*hihi ** *
szép édes jövõ....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha a kiadatási megállapodáson sikerül változtatni, az lesz a szép jövö. Ha jól emlékszem egy régebbi hírre, Amiban jogtalan szoftver használatért elitélhetnek úgy, hogy nem vagy ott. Na ha ezt megspékelik a kiadatással, mehetünk az Amcsikhoz börtönbe. 😊
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Nem hinném hogy ennél durvább lett volna:
"Fuck Cops!"#35
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Azt a penzt amit siman csak odaadnank az amcsiknak, mas dolgokra is elkolthetjuk.
Angliaban regebben allamilag tamogattak a kalozokat hogy spanyol hajokat raboljanak ki😊

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

FBI GO HOME! (and suck my ass)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nemteccik
H mia banatos logumiert nem tudjak ott a vezetesnel aztmondani nyugatnak, kosz de nemkell.
Yool leepitenek minket.
Mindig felidegel ha egy szamitogepes bunozot a gyilkosokkal egy lapra teszik. Fszt a szajukba. Ejjj
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mit várnak az embertõl??? átlagkereset kõ: 52000ft
ebbõl fizessék az egyre MAGASABB rezsi mert ugye kedves Gyurcsány bácsi nagyon inteligens , vegyenek kaját (azok is egyre drágábbak) és még vegyen 10000ft-ért egy játékot vagy 4000ft-ért egy zenei cd-t
BOTRÁNY EMBEREK!!! BOTRÁNY!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Es ez kit erdekel itt BUDAPESTEN???
"A szerzõi joggal védett termékek elõállításával foglalkozó vállalatok az Államok munkaerejének körülbelül 4 százalékát alkalmazzák."
Akkor meg OTT nyomozgassanak!
"Úgy gondoljuk, hogy nem szabad lebecsülni a szerzõi jogsértéssel kapcsolatos bûnügyek veszélyeit, hiszen ezek szorosan összefüggésben állnak az alvilág szervezeteivel, a háttérben gyakran fedezhetõ fel prostitúció, kábítószer-kereskedelem."
LOL, ezt a kamut... Sztem meg az ovalis irodaban kene keresni a prostituciot, majd Monica Lewinsky segit nekik.
mindig megvadulok, hogy ezt honnan számolják?
aki ilyet használ, a 90 %-a nem venné meg, ha meg kellene vennie.
Ez hülyék, mint a faxom, az a Panasonic.
szomorú idõk jönnek?
sztem õk már nem nézik már el az smsweb és tsai mûködését.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tehát kb mint BSA...szakértõi segítséget nyújthatnak a rendõröknek. Azért viccen kívül, de érdekellne a szakértõi tudásuk miben nyilvánul meg...hol tarthatnak a cyber bûnözés elleni harcban?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Semmilyen. Megkérdezi a magyar rendõrséget, hogy nem-e akarja azt csinálni, amit kér tõle. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem kell a beleegyezés. Saját nagykövetségén belül mindenki azt csinál amit akar. Az adott ország, akinek a területén van a nagykövetség nem szólhat ebbe bele.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi a bánatos f**zt képzelnek ezek magukról? Nyomozzanak az anyjukba, ami sok az sok
De a kormány is nagy
, feszt nyalja ezeknek a seggét, és akkor már nyomozhatnak is...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kedves Mihály Gyürg! Próbállj meg egyszer boldogulni, úgy, hogy egyszer 70e-bõl kell fenntartani a családodat! te is meg szeretnéd majd adni azokat a játékokat, filmeket stb. ami csak a gazdag gyerekeknek lehet meg jogtisztán! Addíg is: A jóédes k*rv* @ny*d!

ja és :

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

és mi máris nyalunk felé.Miniszterelnök is találkozik vele mintha amerika egy messiás ország lenne.Remélem a nagyobb cégekre szállnak rá a

Kíváncsi leszek ezekbõl a 3. világbeli országokból, majd a jog vasszigorával hogyan szedik össze az USA-t ért több száz milliárd dolláros kár fedezetét. Ahhoz valakinek elõbb azt a kúrva sok pénzt ide kéne ám hozni!!! Befektetés, beruházás miegymás.
Van ám itt egy másik jó példa is az amik emberiességére.
Az AIDS több milkó emberrel végez évente Afrikában. Van már rá gyógyszer tíz éve, amivel gyak tünetmentessé lehet tenni a fertõzötteket. Ezt a gyógyszert marha olcsón is lehetne adni, mivel nagybani elõállítása most már gyakorlatilag fillérekbe kerül. De nem lehet olcsón, a szegények számára is hozzáférhetõ áron árusítani, mert az ami gyógyszer lobbi nem hagyja. Ui a magas árakkal koponyánként több tízezer dollárt is le tud gombolni az ami tébétõl, és ez sokkal nagyobb bevétel, mint amit a csóró afrikaiakon össze tudnának szedni.
Asszem egy indiai gyár már majdnem elkezdte gyártani az olcsó gyógyszert de aztán az Usáék bekeményítettek. Gondolom egy két FBiájost odakûdtek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hoppá!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
.Nemtom mér kell ide FBI , nem elég a kommandósok?
És ezek mégis mit akarnak itt? Fenyiteni fognak ebben a kis picsa országban, hogy majd õk aztán megmutatják hol a rend? Mert otthon már nem megy annyira az ipar?
Meg a Bush is mehet gecbe.
húbazmeg
õk is érzik, hogy kilóg a lóláb. erre úgy önmagában mar nem figyel senki, de kapcsoljunk hozzá alvilágot, kurvákat, drogot... (a fegyverkereskedelem hogyhogy kimaradt?) azt hittem, tanultak a másolt_szoftverrel_terjed_a_vírus c. balf.szkodásból

Oroszok ki=> Amik be... Mi ez itt átjáróház??
Az oroszokhoz mért nem mennek??? Hiszen ott még az ellopott HL2-t is kiadták, boltokban lehetett kapni.
Mutassatok M.On olyan PC szaküzletet, ahol tört cuccok vannak a polcon... Vagy az FBI nem szarozik, és feltöreti az összes titkosított web oldalt???
Hátha ott ilyesmiket tárolnak ...Eddig a kommunisták miatt szívtunk, most meg a RIAA miatt??????

Pontosan. Mivel lemasoltam egy filmet, kabitoszer kereskedo es kurva lettem. De rossz most nekem. Inkabb fizettem volna ki a legalis dvdt!
Anyatok.
Ha jól emlékszem anno az elsõ világháború esetén lehetet hallani hasonló dolgot történelemóra keretében. Ürügy-nek nevezte drága jó tanárom, ha jól rémlik 😊
BTW igen érdekes, hogy fbi mi a fészkes f@szt keres itt, illetve érdekellne, hogy milyen jogköre van egyáltalán...no nem mintha félnék, nem vagyok nagybani hamisító, csak azért akkor is furcsa.