157
-
Yv@n #31 Jah, nagyjából erre gondoltam ;)
Tehát kb mint BSA...szakértői segítséget nyújthatnak a rendőröknek. Azért viccen kívül, de érdekellne a szakértői tudásuk miben nyilvánul meg...hol tarthatnak a cyber bűnözés elleni harcban? -
juhand #30 Kevés a terrorista az USA-ban, exportálni kell oda és akkor majd lesz mivel foglalkozniuk. -
#29 persze, és amint elhagyják a követség területét , ahova ejtőernyővel dobták le őket , le is durranthatjuk az összeset444444444 -
Raszkolnyikov #26 Mihály György szavai szerint, nem igazán szartuk össze magunkat az ellenkezéstől! Nem kell szépíteni a dolgokat! Ez már dúrva beleavatkozás egy másik ország polgárainak életébe! -
#25 "érdekellne, hogy milyen jogköre van egyáltalán"
Semmilyen. Megkérdezi a magyar rendőrséget, hogy nem-e akarja azt csinálni, amit kér tőle. :) -
#23 "Ebbe a magyar kormány is beleegyezett?"
Nem kell a beleegyezés. Saját nagykövetségén belül mindenki azt csinál amit akar. Az adott ország, akinek a területén van a nagykövetség nem szólhat ebbe bele. -
#21 Elmennek a francba
Mi a bánatos f**zt képzelnek ezek magukról? Nyomozzanak az anyjukba, ami sok az sok
De a kormány is nagy , feszt nyalja ezeknek a seggét, és akkor már nyomozhatnak is...
-
#20 nagyon helyes! kapcsolják le a havi 100-5000... DVD lemezt másolót, de a csoringert aki letölt netről 1-2 filmet azt ne macerálják! -
Raszkolnyikov #19 "Üdvözöljük az USA döntését, mely szerint hazánkban szeretnék telepíteni a szerzői jogokkal foglalkozó szövetségi nyomozót. Úgy gondoljuk, hogy nem szabad lebecsülni a szerzői jogsértéssel kapcsolatos bűnügyek veszélyeit, hiszen ezek szorosan összefüggésben állnak az alvilág szervezeteivel, a háttérben gyakran fedezhető fel prostitúció, kábítószer-kereskedelem. Világszerte egyre több illegális pénzforrás szűnik meg a szervezett bűnözés és a terrorizmus számára, ezért a szerzői jogsértéssel kapcsolatos bűnügyek, így például a DVD-kalózkodás, fontos bevételi forrást jelent az alvilág számára."
Kedves Mihály Gyürg! Próbállj meg egyszer boldogulni, úgy, hogy egyszer 70e-ből kell fenntartani a családodat! te is meg szeretnéd majd adni azokat a játékokat, filmeket stb. ami csak a gazdag gyerekeknek lehet meg jogtisztán! Addíg is: A jóédes k*rv* @ny*d! -
#18 Én inkább nem is mondok semmit csak ez küldöm nekik -
#17 jólvan .. lehet így is .. csak aztán akkor ne csodálkozzanak ha a KGB-sek meg az al-Kaidások védik a magyarokat .. hát persze köszi Peti bácsi meg Feri bácsi ... de Viki bácsinak is köszi , mert az se reklamált ez ellen annyira ... biztos bokor bácsi a nagy kék vízen túlról lepottyantott dolgot nekik ...
ja és : -
DecenS #16 Nyilvan az amerikai, nem a magyar... -
ppetike #15 Ez biro idejön egy ameriakiés mi máris nyalunk felé.Miniszterelnök is találkozik vele mintha amerika egy messiás ország lenne.Remélem a nagyobb cégekre szállnak rá a -
#14 Mint az már kismilliószor elhangzott azokban az országokban dúl főleg a warez ahol a pógárok átlagjövedelme sehol se nincsen az amcsi átlagpógár átlagjövedelméhez. Több tízezer Ft-ot nem, de egy-egy ezrest még ki tudna csengetni az elmaradott harmadikvilágbeli csóró a progiért meg a sztárvársz dévédéért.
Kíváncsi leszek ezekből a 3. világbeli országokból, majd a jog vasszigorával hogyan szedik össze az USA-t ért több száz milliárd dolláros kár fedezetét. Ahhoz valakinek előbb azt a kúrva sok pénzt ide kéne ám hozni!!! Befektetés, beruházás miegymás.
Van ám itt egy másik jó példa is az amik emberiességére.
Az AIDS több milkó emberrel végez évente Afrikában. Van már rá gyógyszer tíz éve, amivel gyak tünetmentessé lehet tenni a fertőzötteket. Ezt a gyógyszert marha olcsón is lehetne adni, mivel nagybani előállítása most már gyakorlatilag fillérekbe kerül. De nem lehet olcsón, a szegények számára is hozzáférhető áron árusítani, mert az ami gyógyszer lobbi nem hagyja. Ui a magas árakkal koponyánként több tízezer dollárt is le tud gombolni az ami tébétől, és ez sokkal nagyobb bevétel, mint amit a csóró afrikaiakon össze tudnának szedni.
Asszem egy indiai gyár már majdnem elkezdte gyártani az olcsó gyógyszert de aztán az Usáék bekeményítettek. Gondolom egy két FBiájost odakűdtek. -
#13 "Az Igazságügyi Minisztérium felszólította az FBI-t"
Hoppá! -
Tiby #12 Na akkor mostantól nem lehet Warezolni meg Cd-t írni.Nemtom mér kell ide FBI , nem elég a kommandósok? -
rolika #11 szerintem nem értjük félre: így próbálnak -egy hajánál fogva előráncigált marhasággal- jogalapot teremteni a tevékenységükhöz -
#10 Nekem úgy tűnik, hogy itt kicsit félreértitek a helyzetet. A kurvákkal meg a drogokkal úgy próbálta szerencsétlen Mihály György bátyánk összekapcsolni a warezt, hogy szerinte az itteni maffia -alvilág- szervezetének ez egy bevételi forrása. Én legalábbis igy értelmezem, persze ennek ellenére ez változatlanul egy megalapozatlan marhaság.
És ezek mégis mit akarnak itt? Fenyiteni fognak ebben a kis picsa országban, hogy majd ők aztán megmutatják hol a rend? Mert otthon már nem megy annyira az ipar? -
#9 Az FBI mehet a ....................................................................................................................................................................................................................-ba a közponjával.
Meg a Bush is mehet gecbe. -
HUmanEmber41st #8 Megnéznék azért 1 stricit, amikor a 2 álltalánosával éppen 1 játékot tör fel, majd 300FT haszonnal továbbadja...a lányok meg pasira várakozás közben CD-t írnak... -
rolika #7 "...hiszen ezek szorosan összefüggésben állnak az alvilág szervezeteivel, a háttérben gyakran fedezhető fel prostitúció, kábítószer-kereskedelem..."
húbazmeg
ők is érzik, hogy kilóg a lóláb. erre úgy önmagában mar nem figyel senki, de kapcsoljunk hozzá alvilágot, kurvákat, drogot... (a fegyverkereskedelem hogyhogy kimaradt?) azt hittem, tanultak a másolt_szoftverrel_terjed_a_vírus c. balf.szkodásból
-
HUmanEmber41st #6
Oroszok ki=> Amik be... Mi ez itt átjáróház??
Az oroszokhoz mért nem mennek??? Hiszen ott még az ellopott HL2-t is kiadták, boltokban lehetett kapni.
Mutassatok M.On olyan PC szaküzletet, ahol tört cuccok vannak a polcon... Vagy az FBI nem szarozik, és feltöreti az összes titkosított web oldalt???
Hátha ott ilyesmiket tárolnak ...Eddig a kommunisták miatt szívtunk, most meg a RIAA miatt?????? -
htmm #5 "Úgy gondoljuk, hogy nem szabad lebecsülni a szerzői jogsértéssel kapcsolatos bűnügyek veszélyeit, hiszen ezek szorosan összefüggésben állnak az alvilág szervezeteivel, a háttérben gyakran fedezhető fel prostitúció, kábítószer-kereskedelem."
Pontosan. Mivel lemasoltam egy filmet, kabitoszer kereskedo es kurva lettem. De rossz most nekem. Inkabb fizettem volna ki a legalis dvdt!
Anyatok. -
Yv@n #4 "Az Amerikai Egyesült Államok gazdaságát évente 250 milliárd dollár veszteség éri a szerzői jogok, védjegyek és szabadalmak megsértése miatt. A szerzői joggal védett termékek előállításával foglalkozó vállalatok az Államok munkaerejének körülbelül 4 százalékát alkalmazzák."
Ha jól emlékszem anno az első világháború esetén lehetet hallani hasonló dolgot történelemóra keretében. Ürügy-nek nevezte drága jó tanárom, ha jól rémlik :)
BTW igen érdekes, hogy fbi mi a fészkes f@szt keres itt, illetve érdekellne, hogy milyen jogköre van egyáltalán...no nem mintha félnék, nem vagyok nagybani hamisító, csak azért akkor is furcsa. -
fonak #3 Ebbe a magyar kormány is beleegyezett? Vagy nem is kérik a beleegyezésünket az amcsik, csak kihelyeznek pár fbiost a gyarmatra? -
ShaiHulud #2 rovid leszek : nah bazdmeg.... -
fonak #1 Köcsögök.