Immár biztos: budapesti FBI nyomozók védik majd a szerzõi jogokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De ha jól megnézzük, pont ez a helyzet a nagy mûvészek és studiók esetén...csak õk nem a rendszert, hanem a kalózkodást rágalmazzák.
Ha te nem találsz semmi kivetnivalót és elítélendõt a naplopásban (persze téged nem tartalak annak ne értsd félre)
akkor nem is fog változni semmi ebben a kuplerájban.
És megint úgy érzem hogy az általános nézetemet a naplopókról magadra vetted. De tudot mit: szerintem nem ez a baj!
A baj az hogy véded õket még a széltõl is.
Ha az én példámat nagyzolásnak és lenéznésnek vesszük akkor azzal csak pártolod a naplopókat.
Én sajnos nem tudom megvédeni a 32 éves alkoholista-szipus hajléktalant aki aktiv munkerõ és mégis ba*sza a rezet a Kolosy téren.
És ezt saját erõbõl érte el és én mégse érzem úgy hogy ne nézzem le õt.
(Õ viszont biztos roppant büszke)
Mellesleg örülök hogy lehiggadtál. Várom a véleményedet.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Írtam hogy nem baj nem sajnálom tõle. Más kérdés, hogy egy színészt nem tartok annyira hogy többet keressen bárkinél, de nem is errõl beszéltem...mondjuk hogy egy színész ugyan bizony mit kockáztat azt nem tudom.
Egyszerûen nem érdekell attól kezdve hogy a színész megkapja a pár tiz milliót, hogy egyéb embereknek nem jut, és el kell õket bocsájtani...
Ha szükség van a munkájára akkor JUSSON neki is, és úgy hogy ha a színész nem kap akkora gázsit, ami elég lenne a 4es metro felépítéséhez, akkor jutna annak is aki lehetõvé teszi, hogy létre jöjjön a film, és hatalmas szükség van a munkájára. Ha nincs szükség? Jahkérem, akkor viszont látásra, el van bocsájtva. ...kéremszépen dollár milliók, hát mennyi pénz az? El sem tudok képzelni akkora számokat...
a kurvaanyázás kijárt, legközelebb majd meggondolod kit mivel sértegetzs, esetleg odafigyelsz a fogalmazásra
ennyi
indulatos voltam, lehiggadtam, azért volt normális hangvétel utána
ha visszaszóltál volna, sem fakadtam volna sírva
és igen, ingyenélõ naplopónak nevezni jobban sért, mint hogy b+ anyádat, igen
a lakásodra lehetsz büszke (szvsz az ember arra legyen büszke amit önmaga elért, és nem arra amit a segge alá toltak) de ettõl még nem kell másokat lenézni, megvetni
Vigyázzatok emberek, már itt vannak, és bomlasztanak ;)
miért baj az, ha valaki milliókat kap egy filmért? nem baj, sõt
kapjon érte
sokat is kockáztat érte.
a színészre költött pénz meg befektetés
amikor nekikezdesz egy filmenek, nem tudhatod biztosan, hogy egyáltalán behozza-e az árát. veszel egy jó forgatúkönyvet, kifizetsz a színeészeknek egy halom suskát, mert jó eséllyel a nevük behozza a köszönséget, forgatásra, utómunkára elköltesz 10x annyit, és aztán imádkozol, hogy legyen nyereség. van amikor már az elsõ héten van, akkor örülsz mint majom a farkáának, és már az új filmen töröd a fejed, amit megintcsak bebukhatsz
persze készíthetzs olyan filmet is a magad örömére, ami bebukhat x milliót, de nem baj szántál rá ennyit
ha szerencséd van, és sok a pénzed (mert jó sok filmen kaszáltál) akkor nem függsz a segg kiadóktól, akik mindenbe beleokoskodnak, meg minden spórolnának, õket meg a részvényesek bazstatják ha nem megy a bolt
eddig a filmeseknek volt annyi eszük, hogy kimaradtak abból az örjöngésbõl, amit a zeneipar mûvel,hogy ellenségnek tekintik azokat akikbõl élnek, de kezdenek õk is bekerülni ebbe a körbe (biztos sokat rágták a fülüket e zenések)
egyébként meg a filmipar nincs válságban, szépen nõnek a DVD eladások
Ha megvehetõ dolog MO-n egy lakás akkor miért nincs mindenkinek?
Igen. Elértem hogy nekem legyen és ehhez nem kellett lottó 5-ös.
Nekem nincs szükségem az emberek meghatódottságára.
"most akkor kezdjük azt, hogy akinek nincs mondjuk egy benzinfaló SUV-ja az nem emebre, annak nincs kocsija, és takarodjon a sok lúzer az utamból?"
Nincs kocsim mert nincs rá szükségem. Van két jó lábam és van BKV is Budapesten. És ettöl el is vagyok szállva magamtól.
De van itt még egy dolog:
Ha én azt mondom neked hogy audira vágysz akkor az jobban sérti az önérzetedet mitha elküldelek a kurvaanyádba?
ha vitatkozni akarsz akkor azt máskor ne kurvaanyázással kezd mert még a végén valami sértõt fogsz olvasni magadról.
Az meg külön hülyepicsa viselkedés hogy az általános szemléletetemet magadra veszed.
Ha a világszemléletem nem tetszik azt neked kell feldolgoznod.
Ha valamirõl meg akarsz gyõzni akkor azt már az elején elbasztad az anyázással.
köszönöm hogy velem fórumoztál.
A nyersanyag. Meg a tisztelt hírességek - de inkább a mögöttük ingyen élõ sleppnek- nem elég az Isten pénze sem, mert a jóléttõl - meg narkótól és alkoholtól, meg depressziótól már azt sem tudják, hogy mire költsenek....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Itt van egy kis probléma...meghatározzák, hogy bla bla x% dolgozik itt meg ott, és ennek a sok embernek 50%-át ki kell rúgni, mert jaj nem jövedelmez a filmipar/zeneipar/akármi ipar amit lehet kalózkodni...
Szép. Az ember már könnyekre fakad, aztán kezébe kerül a napi újság, ahol elsõ oldalon bevillan az arcába, hogy xy színész/zenész, hány millió dolláros gázsit kap/ hány milliós villát vesz/hány milliót költött el EGYETLEN hétvégén. Namost várjunk. Lehet azért, hogy annyira mégsem veszteséges akkor, csak rosszul van elosztva a della? Ettõl a pillanattól kezdve a személyes problémájuk, hogy valaki túlfizetnek, másokat meg kirúgnak. Nem tudom elfogadni, hogy ez másként lenne ha nem lenne az illegális másolás. Ugyanez lenne, csak a felsõ réteg zsebébe kerülne mégtöbb, azoknak a zsebébe, akik most nyomást gyakorolnak a kormányban lévõ bábjaikon keresztül az fbi-ra, hogy száljanak rá népre.
Lehet az szûrõdik le, hogy én hú de utálok midnenki aki tele van lével...ez nem igaz, legyen neki, persze én is el tudnám viselni, hogy tele legyek lóvéval, de most is adott nagyrésze azoknak amikre vágyom, mert összevakarom rá a pénzt, aztán megveszem.
Becsukatni, szétzúzni, összetörni mindenkit, aki meg merészeli sérteni profitistent.
Amerika fenntartja magának a jogot a világ kizsákmányolására, és ennek megnyilvánulása ez a szerzõi jogi üldözés...
Orban segf, hol vagy most ??????????

és már összeszedtem azokat a filmeket zenéket, klippeket, amik engem érdekelnek. (néhány legálisan elérhetetlen,mert régiek) Azért teszem, mert még ma is szívesen meghalgatok/megnézek ezt-azt.És k*rvára kiborítana, ha valami FBI-s köcsög (vagy egyéb <nemi>szerv idejönne,lefoglalná,elvinné,és még bírságolna is.
én ezért sajnállak
szert tettél vmi megvehetõ dologra, és most qrvára el vagy szállva magadtól, csak sajnos ez másokat nem hat meg
most akkor kezdjük azt, hogy akinek nincs mondjuk egy benzinfaló SUV-ja az nem emebre, annak nincs kocsija, és takarodjon a sok lúzer az utamból?
érdekes mentalitáás
hanem azért mert azt gondolod, rajtad kivül mindenki csak rinyálni tud, de egyébként a tökét vakargatja.
az emberek itthon is DOLGOZNAK
másrészrõl azt feltételezed hogy mekdonáccon élek, Audia A6-ra vágyok, pedig ha leszállnék a földre, pedig nem is ismersz
irkálmányodból süt a massziv lenézés, ismeretlen embereket sértegetsz, pedig fogalmad sincs, hogy élnek, mennyi pénzük van, stb.. és nem emlékszem, hogy itt valaki azon rinyált volna, hogy nem tudja megvenni az A6-ost, pedig nem dolgozik semmit
lehet, hogy a környezetben élõk ilyenek, de az sg-sek java nem ilyen, másrészrõl nem vagy te senkise, hogy ismeretlenül azt mond emberekrõl, hogy nem dolgoznak, nem gondolkoznak hosszú távra, és nem tudnak lemondani semmirõl.
Viszont van egy fontos dolog:
Én nem tudok olyan filmet vagy játékot mondani amit kiirtam volna cd-re mert olyan film nincs amit havonta félévente megnézne az ember.(úgyis leadja a tv)
Játékot meg végignyomom azt kész, törlöm az ISO-t.
Nem vagyok egy felhalmozó tipus úgyhogy ha el is kapnának az FBI-os bácsik akkor max 2 játék és 3 film a bukta(oprendszeren kivül). (nem azért mert félek hanem mert minek is tároljam?)
Én boldogulok bürokráci nélkül is és boldogulok szemét felhalmozás nélkül is. Köpök rá hogy ki keres milliókat amig engem nem zargatnak én se kezdek forradalmat
Semmi se jó semmi nem müxik keveset keres nem tudja megfizetni az A6 Audit stb. Én és néhány haver meguntuk azt hogy csak beszélünk arról szar az egész és üldögélünk a szarban. Meglepõ módon vettük a fáradságot és bank/pézszállító rablás helyett DOLGOZNI kezdtünk ott ahol habár hasonló a helyzet de a pénz amit keresünk itthon többet ér. (én se tudom jobban megfogalmazni nálad : mentünk DOLGOZNI a kurva anyánkba. Mert mi ilyen köcsögök vagyunk.)
2 év után hazajöttem (maradhattam volna de valaki találóan azt mondta hogy itthon szeretne boldogulni) és most már boldogulok is. Van egy lakás amit a magaménak mondhatok van egy fiam és van egy melóm havi 85-é
Luxus vagy hobby - Mcdonaldsz vagy sertés pöri
nekem a hobby és a sertés pöri megfelel. Ha Mcdonalds kaja kell és álomautó akkor ajánlom a bankrablást. De ha leszálnál a földre akkor látnád hogy az emberi méltóság nem a felhalmozott anyagi javakkal mérik.
A lényeg: vagy csak beszélsz arról hogy milyen szar vagy hosszútávon gondolkodsz és 3-4 évre féreteszed a "luxus" igényeidet. Csak amig lakást szerzel. És igen azt aki csak a száját jártatja azt igenis lenézem!
Emlékszem még pár éve azt kaptam számtech órán házifeladatnak, hogy készítsek el vmit. MSWord-ben, vmin. más vmit. MSExcel-ben otthon és a következõ órára gyakoroljuk be!
Nos akkoriban egy MS-OS 40-50E között volt, az Office meg jóval 100E fölött. És a tanároknak egyértelmû volt, hogy minden tanítvány rendelkezik otthon a fennti szoftverekkel!
Sõt, ha jó tudom még mindig így van!
ez csak egy példa volt, lehetne még sorolni, mitõl lesz abszurd a helyzet magyar honban!
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
De ez most nagyon kikívánkozott. úúúúúúúúúúúúúúútálom az amcsikat.
szvsz marhaságokat beszélsz, sry
mindjárt lehervadna az arcukról a mosoly
A magyar is bevette ezt a maszlagot sajnos. McDonalds moslék, amcsi filmek, amik 99%-ban azért jók, mert akciófilm, krimi, sok vérrel ,és hullával. Monanivaló nulla. Nulla a kultúra, abban a kultúrmocsokban amit terjesztnek. A Kerekdelmi tv-k trágyája is önti magából a szaftot, csupa olyan talk show marhasággal, amit az amik találtak ki. Könyörgöm nézzétek meg az amikat. Mi van ott ami szép? Az össze tömebsprotjuk európai találmány, csak eltorzítva. Mesterségesen létrehozott ünnepnapok. Mi van ott ,amiben európa nem jár elöbbre? Európának van történelme, volt egy archimédész, nagy sándor, királyok pápák, és sorolhatnám. Kik hozták létre amerikát? a bevándorlók. Akik európában koldusok, bûnözõk, üldözöttek voltak. Európa hulladéka ment amerikába új életet keresni. mit vártok ezek után. Pontosan ez a beteg mérgezett vér az, aminek köszönhetõ korea, vietnám, és most irak. Agrsszeív pénzéhes, öncélú. Ez vegyülve az amerikai nacionalizmussal már majdhogynem egy náci németországhoz hasonlatos.
Én tiltakozom. Mint adófizetõ magyar állampollgár kikérem magamnak, hogy amerikai rendvédelmi szerv ténykedjen ellenem. Ez lassan már megszállás. Tejesen mint az oroszok annó. Amerikai náci terroriták árasztották el a világot. És szállják meg magyarországot is. Igen gyakorlatilag már gyarmatnak számítunk. Az oroszok ellen kikelt a magyar nép. 56-ban. Mikor lesz 2005, vagy 2010?
Vagy amikor már mindnekit magukra haragítottak egyemberként kelnek fel a világ népei amerika ellen?
Talán nem véletlen ugye, hogy amint felrobbantanak egy terrorista fészket kettõ másik jön helyette létre. Egyre többen gyûlölik a fasiszta amcsikat.
És ezt most kimásolom txt-be, mert tuti ki fognak moderálni:) Lehet találgatni miért...
Szegény Eminem is végre hülyére keresné magát "zenével" meg "filmforgatással" erre mi itt károsítjuk szegényt. :)
Én õket hívom Bezzegéknek (bezzeg nekünk kacsalábon is forog feeling)
A tipikus nincs saját élete droid.
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Szövetségi nyomozókat küld Magyarországra az USA kormánya, hogy tovább erõsítse a harcot az illegális filmletöltések ellen. Becslések szerint Magyarországon kb. hatmilliárd forintos forgalomtól esik el a filmipar az illegális letöltések és terjesztés miatt – jelezte Kálmán András, az Intercom forgalmazási igazgatója. Mint mondta: hazánkban a mozijegybevételek, VHS- és DVD-kölcsönzés, valamint -árusítás, illetve a kábeldíjak alapján számított filmes iparág forgalma éves szinten nettó 29 milliárd forintra tehetõ. Az állam a filmkalózkodás miatti adókieséssel 1,3 milliárdos bevételkiesést könyvelhet el.
A kár még nagyobb összegre rúg, amennyiben az egyre népszerûbb PC-, illetve konzoljátékok piacát is számítják – jelezte a szakember. Az Intercom óvatos becslései szerint ugyanis legalább 3 milliárdosra tehetõ a fent említett piacok forgalma.
Igencsak megsínylik az illegális filmletöltés és DVD-másolást a hazai sikerfilmek. Producerek szerint a Valami Amerika, a Magyar Vándor vagy a Kontroll esetében 20-30 millió forintos forgalomtól esnek el a filmkészítõk. A Budapestre érkezõ FBI-szakemberek szorosabb kapcsolatot próbálnak majd kialakítani a helyi nyomozókkal, és szeretnék elõsegíteni a gyorsabb vádemelést is - tájékoztatta lapunkat az Audiovizuális Mûvek Szerzõi Jogait Védõ Közhasznú Alapítványa (ASVA).
A szaros gyereknek van 80.000-es mobilja, Nike cipõje is. A szülõknek, nagyszülõknek meg semmijük, mind elment a gyerek cuccaira.
Magyarország buta ország, sokan azért tesznek így mert nem akarnak lemaradni pl. a szomszéd mögött. (Majd én megmutatom...!)
Közben esetleg nem fizetik a rezsit, vagy a legolcsóbb élelmiszereket eszik...
Nem mindenki akar elmenni. Én itthon szeretnék boldogulni (manapság ez a legnagyobb kihívás).
Az pedig egyáltalán nem tetszik, hogy az FBI adjon tippeket a magyar rendõköknek néhány játékot koppintó középiskolás üldözésére, és meghurcolására. Sajnos leggyakrabban ez történik.
A cikkben világosan benne van, hogy nem csak a nagy tételben másolók, hanem a kis halak ellen is fel fognak lépni. Mindezt azért, mert az USA kicsit kevesebb adót tudott beszedni, holott kell a pénz háborúzni.
Cserébe egy magyar hónapokig pitizhet vízumért.
építeni kéne
vagy házi örizetben tartanák az embereket?
és ki felügyelni az örizeteseket
arendõrségre nincs pénz
több száz milliárdba kerülne Bush faszsága
persze rábasz az állam, ha az aktív polgárait, csipp-csupp faszságokért kriminalizál és bebörtönöz (vagy az USA kompenzálja, a kimaradt adóbevételt és a bebörtönzöttek tartására is ad pénzt)
Amúgy rátapintottál a lényegre.
Család.
Két ember rezsije kisebb egy lakáson belül mintha egyedül akarnád fizetni.
Két emberre olcsóbb fõzni mint egyre.
De.
Amig minden 8 éves mobillal rohangál és 15000 Ft-s Nike cipõje van addig csak luxusról beszélhetünk.
De akkor sem vagyunk még ott, ahol õk.
Árakban igen, fizetésben sehol sem.
És ne gyere nekem azzal, hohy el lehet menni ide+oda dolgozni többért.
Aha. És a család, a gyerek, a házad?
Eladod? Vidéken, ahol most már több a lakás, ház mint a vevõ?
jajj, könnyû annak dumálni, aki még mondjuk gyermektelen és nõtlen...(mer ugye az vagy?)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az, hogy amerikának gondot okoz, kit érdekel? Amerika sem foglalkozik velem.
A sírás-rívás ellenére a Microsoft az eddigi legnagyobb profitját produkálta mostanában. Hol akkor a baj?
A filmgyáraknak sem megy rosszul, évrõl évre rengeteg szart eladnak. Hol a baj?
Értem én hogy még többet szeretnének. De nem kapnak.
És mi köze a Magyaroknak ehhez?
Akkó most megpróbálom elmagyarázni, aztán meg lehet flémelni:
Ha a te munkád is az lenne ami a cikk szerint az Amerikaiak 4%-ának munkája akkor téged is érdekelne hogy pénz vesznek ki a zsebedbõl.
Persze lehet hogy ebbõl a 250 milliárdból az egyszeri munkásember aki a sokszorosítóban dolgozik szart se látna, de ez olyan mentalitás ami ránk Magyarokra azért vastagon jellemzõ.
Ami a rendszerváltás után a tolvaj-zsivány magyar mentalitásra rászakadt az kéremszépen a következõ:
LUXUSÉLET LEHETÕSÉGE.
Sokan nem tudják de ki lehet mosni vörpúl fos nélkül is, és lehet kaját melegíteni mikró nélkül. Sõt nem kell a család minden tagjának havi 3000-5000 forintért mobilszámlát fizetni.(8,5 millió eladott mobiltelefon évente MO-n) Esernyõ használat helyett kocsiba ülni. A rendszerváltás elött is szar volt a BKV meg a közigazgatás mindössze nem láttad a különbséget.
Ha úgy akarsz élni mint a "gazdag" nyugatiak akkor 25000-é tanulj nyelvet emeld fel a segged és mennyé ki dolgozni oda. Egybõl látni fogod hogy sokkal nagyobb ott a stressz mert minnél többed van annál nagyobb a félnivalód. Én csak remálem hogy FBI bácsi többet tesz mint a Magyar rendõrség.
Akinek meg még 20-30 éves fejjel is csak a PC és a játékok az egyedüli szórakozása az csak sajnálni tudom.
Én se veszek játékot. Nekem is van mikróm és szerintem is szar a BKV és dolgoztam is angliában. Amire rájöttem hogy élni szar, de ha nem csak a PC elött gugolsz akkor lehet találkozni érdekes emberekkel (sõt akár még barátnõd is lehet). Az lenne a modern kor csodája ha fórumozók robbantanak ki forradalmat. Szóval mindenki gondolkozzon el azon mennyi szemétre költ egy évben és rá fog jönni hogy az igazán (számára) értékes dolgok nem megfizethetetlenek.
Na lehet flémelni
talán annyit, hogy a Warezek nagy része amcsiból jön nem? nem a saját portájukon kellene rendet rakni?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
LOL
(A Kovács Gézáktól bocsi)