185
filmek amiket kivételesen nem amcsik csináltak
-
_Vegeta_ #18 A zu nagyon gyenge film. -
#17 Cool-on volt hétvégén a Viharlovasok, asszem Storm Quest az angol címe. Egészen jó speciális effektek voltak benne, kb. olyan mint a Mortal Kombat de azért lényegesen jobb volt a történet, és persze ez nem amerikai. -
Prank #16 hm... nemrég volt az écsbíón egy film, A Zu legenda, vagy mi...
látványos volt, istenekről szólt, de mintha 20000 oldalas könyvet akartak volna összesűríteni másfél órába, a végén már nem is tudtam ki kicsoda... szal az ilyen filmek nem jönnek be...
viszont a keleti verekedős filmeket szeretem, főleg a filmvígjátékokat -
_Vegeta_ #15 Este kell aludni nem digizes kozbe. :D -
_Vegeta_ #14 Holnap megmondom. :) -
#13 Tudom, de elaludtam a digizés közben és csak fél órát vett fel,, elfelejtettem a fat32-es 4 gigás fájlmérethatárt :(((((( -
#12 Még nem. Milyen? -
_Vegeta_ #11 A dead friendet nem lattad meg ? -
_Vegeta_ #10 A yakuza bandas filmek nagyon nem jonnek be, az ichibe is ez nem tetszett. :) -
Chaos Mad #9 most volt a tv-ben nem? -
#8 NIncs valakinek meg a Sárkány közbelép?????? -
#7 Nekem most eleve etalon a Juon/mind a 4/, tetszett még nagyon a Dark water is. És mégegy film ami nem horror de nagyon szeretem: VisitorQ>hihetetlen erőszakos! -
#6 nyugalmazott zsaru, beteg feleség, folyton kellemetlenkedő yakuzák, sérült ex-kolléga
művészfilm némi vérrel színezve -
_Vegeta_ #5 Es egyebkent mirol szol ? -
_Vegeta_ #4 Ma este keszulok megnezni a Dead Friendet. Hiresztelesek alapjan jonak tunik. -
#3 Hana-Bi
most láttam, tetszett -
#2 sok ilyen filmet nem láttam, de nemrég megnéztem a szemet. eléggé izgi vót, pár amcsi filmet biztos hazavágna -
_Vegeta_ #1 Tehat.
Legyen egy tema, a keleti filmeknek is, mert nagyon jok. :)
Tegnap neztem meg a whasango-t, mindenkinek ajanlom.
Azert elegge durva h a herot (jet li) kb masfel eve lattam, es ide meg csak most jutott el. :)