Távolkeleti Filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Õõõ, a Face nem tetszett? Azt pont most töltöm.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ha emlekeznek... 😄
Face korea 2004
hu nemtom tenyleg par vigjatek meg horror. 😊
Ha vmennyire jok lettek volna beirtam volna ide. :😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
Mik voltak azok? 😊

http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html

http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html

Utobbi harom heten vagy 10-15 tavolkeleti filmet neztem meg de legtobbjuk emlitesre se melto. 😞
A ghost houset viszont mindenkeppen szerezzetek be nekem nagyon bejott. 😉

Jano
Egyetértek.

Waterhorse
Megnéztem õket. A Harvesteren tényleg jókat írnak, csak túlságosan is a B-katosra mentek rá. A Sokkmagazin meg néhol, egyenesen vérlázító szövegeket ír. A Battle Royale valójában szatíra, és Kitanonak ez élete alakítása, valamint a fõszereplõ pár kicsit sem realisztikus? Szegényes lehet a cikkíró lelkivilága. Egyetlen mondattal értettem egyet a negatív véleményeibõl, hogy néha kissé eltúlzott a srácok indítéka. A többi az bõdületes szõrszálhasogatás.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Jano
Harvester
Sokkmagazin

Én ezeket ismerem. A Harvestert nagyon ritkán frissítik, de egyszerû leírások vannak az oldalon, ezért szimpatikusak (bár kicsit eltúlozzák néha a pontozást szvsz 😊). A Sokkmagazin leírásai szvsz eléggé elszálltak, nagyon sok filmet fikáznak, és túlságosan intellektuelnek szeretnének látszani.
Ha lesz oldalad, én nézni fogom. 😊

Waterhorse
Végre megnéztem a Battle Royale-t is. Hát nem volt semmi, nagyon odab@szott, ha fogalmazhatok így. Nem tudtam konkrétan, hogy mirõl fog szólni, csak, hogy valami kormányprogramban tesztelnek vmit, és kire milyen hatással van a dolog. Ez megint csak sokat dobott rajta. Megrázó, megrászó, nekem minden életkedvem ellszált és csak bámultam közel 2 órán keresztül tágjra nyílt szemekkel és szájjal. Kitano vicces volt<#taps><#taps>

Más dolog: Létezik vmi olyan oldal is ahol magyar ismertetõk vannak? Vagy csak a fórumok? Mert én megpróbálkoznék egy ilyen oldallal, csak kevés ismerettel rendelkezem. Úgy értem nem sokat láttam. Bár itt az internet, szal azért sokat ismerek, és angolból tudok fordítani. Ez érdekelne vkit? Eddig csináltam egy fõoldalt. Megadhatom a címét, és ha tudom folytatom, de csak ha van érdeklõdõ rá.

Waterhorse
Nekem az elõzetes nem tûnt valami ijesztõnek. De lehet csak azért mert már ismerem a történetet.

Loál János
Hát, sajnos nem ismerem a brazil rendezõ egyetlen filmjét sem, kíváncsi vagyok mit hoz ki belõle...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Waterhorse
Tegnap este megnéztem a Dark Water-t. Éjfélkor kezdtem el és volt 1-2 jelenet ahol már erõsen pislogtam, amikor a kislány miatt jártak a szülõk megbeszélésekre. De azért is végignéztem, ezek a jelenetek jó pihentetõk voltak a parás részek között. Kellett is mert a film felénél nem elkezdett odakint dörögni és villámlani😊) Megvoltak rendesen a külsõ hatások, jó estét fogtam ki. És a fárasztó részekért kárpótolt az utolsó fél óra is, amikor szinte már nem volt megállás😊

Ezek után kiváncsi leszek mit hoznak össze az amcsik belõle. A házfelügyelõre eléggé jellegzetes figurát találtak (az ürge a Közönséges Bûnözõkbõl, aki Kobayashit játszotta ott, az igazi nevét nem tudom). Egyenlõre ez tetszik csak a trailerbõl. De hogy miért kellett a sárga esõkabátot pirosra cserélni? Akkor a táska meg majd sárga lesz?<#wilting>

Altalaban enis szeretem vegignezni, de ha faradt vagyok meg mocorgok es annyira unom mint tegnap akkor gyorsan torles vagy kikapcsolas lesz a vege. 😊

Jano
Csak azért mondom, mert ha a tv-ben látom egy (akár) utolsó foskazal filmnek is az elejét, és utána nem nézhetem végig, akkor kivagyok idegileg! 😄D Egyszerûen kíváncsi leszek, hogy hogy alakul a dolog. 😄

Na jo jo.. 😊

Jano
De ha egy festménybõl is csak egy részletet látsz, és esetleg pont azt, ahol nem a lényeg van, akkor lefikázhatod a festményt, de nincs igazad, mert pont a legfontosabbról maradtál le. Pl. ha csak Mona Lisa melleit nézed meg, akkor fogalmad sincs, hogy miért érdekes a kép teljességében. 😄
Szal csak annyit akarok mondani, hogy ha rám hallgatsz, azután mondasz ítéletet egy filmrõl, ha megnézted rendesen. Lehet, hogy az Abnormal Beauty vége úgy felpörög, hogy beszarsz, Te meg nem vártad ki. 😊))

Lehet.

de a 2046 tenyleg nem erdekel egyaltalan, hulye iro.. 😄 az abnormal b. meg háát, nagyon unalmas volt. De a ghost house az marhajo. 😊

Loál János
Nemááá, mé hagyod félbe õket? Ha már addig eljutottál, akkor miért nem nézed meg õket rendesen? Lehet, hogy a végét is látván felértékelõdnének így egész valójukban.

Nos, hat csak elkezdtem:

2046: a feleig neztem kb olyan tipusu film mint a keresztapa trilogia: Nem erdekel tipus. 😊

Abnormal beauty: Hulye csajszi hullakat fenykepez, unalmas eztis a feleig neztem..

Ghost house: Marhajo romantikus, teccett. 😊

a tobbi még folyamatban..

Jano
A 2046-ot le akartam szedni, de nem jött össze (2 hónapig senkinél nem leltem DC-n, így nem tudtam folytatni a letöltést). Belenézegettem, csodás "kinézetû" film, '60-as éveket idézõ kosztümök, helyszínek.
Az Abnormal Beauty-ról többfelé ódákat zengenek... hát úgy legyen. 😊

A többi passz.

Ja ize a Guinea Pig az eszement egy dolog lehet, nincs gyomrom ra... Foleg az a noci dokis resz 5. talan, nemtom. áá 😊

Ab-normal.Beauty.2004.DVDRip.XviD-iMBT HUNSUB
12.13.04.2046.2004.RETAiL.DVDRip.XviD-TLF
12.09.04.Ghost.House.DVDRip.XViD-PosTX
The Face
Someone.2004.Special.DVDRip.DivX-TEXiO

Ha vki tudna ezekrol mondani szepet es jot, azt mekkoszonnem, mert ok kovetkeznek a sorban megnezes ugyileg. 😊)

Loál János
Aha, én az 1, 2, 5-öt (utóbbit nem teljességében). Hátõõõ... Szépek voltak! D:

PetruZ
Én eddig egyet láttam belõle, több részletben, nem teljesen. Abban volt az a félig haltestû lány, aki a késõbbiekben nem csak a haltestében lett fél. 😄 (Az imdb szerint ez a 4. rész volt.)
Loál János
PetruZ spanom jól beszélt a #108-ban. A Guinea Pig a trancsírra van kihegyezve, arra viszont maximálisan. Nem láttam az összes részt, de 1-1 epizód után napokig nem is kívántam semmi horrort. 😄

Loál János
Igen, az Ultimate a rendezõi változat. Ha jól emlékszem csak 10 perccel hosszabb a sima verziónál, néhány extra bunyójelenettel, szóval lényeges különbség nincs, csak ennyi a plusz az Ultimate javára, de ha azt be tudod szerezni, akkor érdemes.

A Battle Royale 2 az egyhez képest nekem óriási csalódás volt. Spoilerek nélkül nehéz megfogalmazni. Az elsõ rész ledöbbentett, nagyon tetszett. A második szerintem egyszerûen sehol sincs hozzá képest. Engem kifejezetten feldühített, hogy mennyire pocsék. A történetet próbálták továbbvinni, de elferdült, messze nem így folytattam volna, a fõszereplõ egy síró picsigó pöcs lett. 1-2 értékelhetõ jelenet van csak benne, kár érte.

PetruZ
A BR2 az elsõhöz képest hullagyenge, egykaptafa géppuskás-lõdözõs marhaság, bármiféle sztori, vagy mondanivaló nélkül. Az elsõ viszont nagyon jó. Ha ismered a "Legyek ura" c. könyvet, akkor sejtheted, mit kapsz. 😊

A Guinea Pig nem paráztatós (legalábbis én nem mondanám annak), csak szimplán szadista véres tobzódás. 😊
Waterhorse
Látom, itt csupa, hozzértõ, sokat megélt filmnézõvel van dolgom😊

Guinea Pigbõl is láttam képeket. Annak hány része is van? Hat? Valami írtó elborult film lehet, nem tudom bírná-e a gyomrom<#idiota> Csak a brutalitás dominál benne vagy azért paráztatós is?

Waterhorse
Versus (és Ultimate Versus, a hosszabb verzió)

Ezt jól értem? Van a Versus, és a Ultimate Versus ugyanaz csak hosszabb? Az ilyen rendezõi változat? Láttam belõle képeket és tetszett, most még a Battle Royale-t töltöm, aztán lehet, hogy a Versust. Érdemes akkor inkább a Ultimate-et letölteni?

Mia baj a Battle Royale 2-vel? Én egyikes sem láttam még, ezért érdekelne.

Loál János
Ichi a beszteszt, a befejezését inkább hagyjuk, fogalmam sincs róla mit akartak vele. 😄
A One Missed Call meg egy totál kiszámítható film, abszolút Kör, Dark Water, stb klón, viszont mégis féltem a paráztatós jeleneteken, de durván. 😊
Az Oldboy meg simán hájper. 😊

Loál János
Eszembe jutott még egy két érdekesség:

Organ (maga az iszonyat, ohne pozitív szereplõ, mindenki elmeroggyant, és szervkereskedelemmel foglalkozik, érthetetlen)
Naked Blood (ezt mindenkinek látni kell... 😄)
Guinea Pig sorozat (a vér, bél, zsigerek kifolynak a mozivásznon/tvbõl/monitorból)

Az a legjobb, en is azzal szoktam barkacsolni. 😊)

Az ichi nagyon elborult volt, foleg az elozmenyek.. behaltam rajta. 😄D
A one missed call sztem kicsit lapos volt, bar azert megtartottam. 😊
Az oldboy-t kb 10percig birtam, a tobbit még nem lattam sajnos. :|

Iori: Sztentem még a romantikus ba is otthol vannak nagyon. 😄

Iori
a horrorban vannak igazán otthon, fõleg a pszicho horrorokban, de mondjuk az Ichi the killer pont nem az 😄DD (véreset is tudnak csinálni 😉 )
Az összes tinihorror amit a jenkik csinálnak meg elbújat ezek mellett.

I love this game!

Jano
Loáljani most tékelne...

Jano
Na, feléledt a téma. 😮)))

Btw néhány kedvenc:

Ichi the Killer
Battle Royale (szigorúan az elsõ rész)
Versus (és Ultimate Versus, a hosszabb verzió)
One Missed Call (Kör jellegû filmek közül az eddig legjobb szvsz)
Kung Fu Hustle (június végén a magyar mozikban <#worship>)
Chinese Odyssey 2002
Story of Ricky (egyedülálló, mindennél jobb 😄)
Ninja in the Dragon's Den
Oldboy <#worship>
Eye 2

Sry, ezek nagyrészt horrorok, de ebben (is) nagyon topon vannak a vágottszemûek. 😊

Iori
nekem már a felénél kisült a szemem a sok speciális effekttõl 😄

I love this game!

Waterhorse
Én csak félve mertem megjegyezni, hogy nem tetszett, de látom nem csak én vagyok így😊 Azért ennyire nem mondanám, hogy trágya volt, csak van jobb is.

Waterhorse
És nem csak nekem<#nyes>
Most tesztelgetem az ulead gif animátort😊

Roxxx. 😄D

Uj avatar? :>>>

Az IMDB szerint: Yeopgijeogin geunyeo 😊
angol: My Sassy Girl

Iori
az mekkora egy tré, egy tulspeciálseffektezet trágya...nagy sztárokkal, de messzirõl elkerülni!

I love this game!

Iori
gallyra 😊

I love this game!

Waterhorse
Itt az élõ példa az ázsiai filmek színvonalára, egy ember aki nem érzi otthon magát bennük, viszont amit látott arról is így tud nyilatkozni. <#worship>
Ha ennyire tetszett, ez az egy, akkor javaslom, nézz azért körül, hátha van még több film is ami tetszhet neked.
Egyébként mi az eredeti címe? Na azért ilyen nehezet nem kérdezek😊) Elég lesz az angol cím is😊)

En kb 20perc utan toroltem, tipikusan az a film amikor probaljak nyugatot utanozni, áá szar film. 😊 szerintem.😊

Nezd meg a windstruckot. Biztoss tecceni fog. Enis elpityeregtem magam rajta, pedig nemvagyok egy elerzekenyulos fajta. 😊

Waterhorse
Tényleg a Zu-t ki is felejtettem, csak az nekem nem jött be annyira, úgy mondanám túl hyper volt, csak ezért, és gyorsan zajlott a cselekmény, ehhez képest alig volt hosszabb 1 óránál. A film zenéjét viszont azóta is keresem, eredménytelenül😞(

Valoban ? 😊