Távolkeleti Filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Face korea 2004
hu nemtom tenyleg par vigjatek meg horror. 😊
Ha vmennyire jok lettek volna beirtam volna ide. :😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A ghost houset viszont mindenkeppen szerezzetek be nekem nagyon bejott. 😉
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Sokkmagazin
Én ezeket ismerem. A Harvestert nagyon ritkán frissítik, de egyszerû leírások vannak az oldalon, ezért szimpatikusak (bár kicsit eltúlozzák néha a pontozást szvsz 😊). A Sokkmagazin leírásai szvsz eléggé elszálltak, nagyon sok filmet fikáznak, és túlságosan intellektuelnek szeretnének látszani.
Ha lesz oldalad, én nézni fogom. 😊
Más dolog: Létezik vmi olyan oldal is ahol magyar ismertetõk vannak? Vagy csak a fórumok? Mert én megpróbálkoznék egy ilyen oldallal, csak kevés ismerettel rendelkezem. Úgy értem nem sokat láttam. Bár itt az internet, szal azért sokat ismerek, és angolból tudok fordítani. Ez érdekelne vkit? Eddig csináltam egy fõoldalt. Megadhatom a címét, és ha tudom folytatom, de csak ha van érdeklõdõ rá.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ezek után kiváncsi leszek mit hoznak össze az amcsik belõle. A házfelügyelõre eléggé jellegzetes figurát találtak (az ürge a Közönséges Bûnözõkbõl, aki Kobayashit játszotta ott, az igazi nevét nem tudom). Egyenlõre ez tetszik csak a trailerbõl. De hogy miért kellett a sárga esõkabátot pirosra cserélni? Akkor a táska meg majd sárga lesz?<#wilting>#wilting>
Szal csak annyit akarok mondani, hogy ha rám hallgatsz, azután mondasz ítéletet egy filmrõl, ha megnézted rendesen. Lehet, hogy az Abnormal Beauty vége úgy felpörög, hogy beszarsz, Te meg nem vártad ki. 😊))
de a 2046 tenyleg nem erdekel egyaltalan, hulye iro.. 😄 az abnormal b. meg háát, nagyon unalmas volt. De a ghost house az marhajo. 😊
2046: a feleig neztem kb olyan tipusu film mint a keresztapa trilogia: Nem erdekel tipus. 😊
Abnormal beauty: Hulye csajszi hullakat fenykepez, unalmas eztis a feleig neztem..
Ghost house: Marhajo romantikus, teccett. 😊
a tobbi még folyamatban..
Az Abnormal Beauty-ról többfelé ódákat zengenek... hát úgy legyen. 😊
A többi passz.
12.13.04.2046.2004.RETAiL.DVDRip.XviD-TLF
12.09.04.Ghost.House.DVDRip.XViD-PosTX
The Face
Someone.2004.Special.DVDRip.DivX-TEXiO
Ha vki tudna ezekrol mondani szepet es jot, azt mekkoszonnem, mert ok kovetkeznek a sorban megnezes ugyileg. 😊)
A Battle Royale 2 az egyhez képest nekem óriási csalódás volt. Spoilerek nélkül nehéz megfogalmazni. Az elsõ rész ledöbbentett, nagyon tetszett. A második szerintem egyszerûen sehol sincs hozzá képest. Engem kifejezetten feldühített, hogy mennyire pocsék. A történetet próbálták továbbvinni, de elferdült, messze nem így folytattam volna, a fõszereplõ egy síró picsigó pöcs lett. 1-2 értékelhetõ jelenet van csak benne, kár érte.
A Guinea Pig nem paráztatós (legalábbis én nem mondanám annak), csak szimplán szadista véres tobzódás. 😊
Guinea Pigbõl is láttam képeket. Annak hány része is van? Hat? Valami írtó elborult film lehet, nem tudom bírná-e a gyomrom<#idiota>#idiota> Csak a brutalitás dominál benne vagy azért paráztatós is?
Ezt jól értem? Van a Versus, és a Ultimate Versus ugyanaz csak hosszabb? Az ilyen rendezõi változat? Láttam belõle képeket és tetszett, most még a Battle Royale-t töltöm, aztán lehet, hogy a Versust. Érdemes akkor inkább a Ultimate-et letölteni?
Mia baj a Battle Royale 2-vel? Én egyikes sem láttam még, ezért érdekelne.
A One Missed Call meg egy totál kiszámítható film, abszolút Kör, Dark Water, stb klón, viszont mégis féltem a paráztatós jeleneteken, de durván. 😊
Az Oldboy meg simán hájper. 😊
Organ (maga az iszonyat, ohne pozitív szereplõ, mindenki elmeroggyant, és szervkereskedelemmel foglalkozik, érthetetlen)
Naked Blood (ezt mindenkinek látni kell... 😄)
Guinea Pig sorozat (a vér, bél, zsigerek kifolynak a mozivásznon/tvbõl/monitorból)
A one missed call sztem kicsit lapos volt, bar azert megtartottam. 😊
Az oldboy-t kb 10percig birtam, a tobbit még nem lattam sajnos. :|
Iori: Sztentem még a romantikus ba is otthol vannak nagyon. 😄
Az összes tinihorror amit a jenkik csinálnak meg elbújat ezek mellett.
I love this game!
Btw néhány kedvenc:
Ichi the Killer
Battle Royale (szigorúan az elsõ rész)
Versus (és Ultimate Versus, a hosszabb verzió)
One Missed Call (Kör jellegû filmek közül az eddig legjobb szvsz)
Kung Fu Hustle (június végén a magyar mozikban <#worship>#worship>)
Chinese Odyssey 2002
Story of Ricky (egyedülálló, mindennél jobb 😄)
Ninja in the Dragon's Den
Oldboy <#worship>#worship>
Eye 2
Sry, ezek nagyrészt horrorok, de ebben (is) nagyon topon vannak a vágottszemûek. 😊
Most tesztelgetem az ulead gif animátort😊
angol: My Sassy Girl
I love this game!
Ha ennyire tetszett, ez az egy, akkor javaslom, nézz azért körül, hátha van még több film is ami tetszhet neked.
Egyébként mi az eredeti címe? Na azért ilyen nehezet nem kérdezek😊) Elég lesz az angol cím is😊)