Távolkeleti Filmek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Namost, ha a szamurájos nem jön be neked, máris felére csökkent a kínálat ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem az azumi nem jott be, bar en amugyis utalom a szamurajos filmeket.
A casshern meg tul hosszu volt.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
Casshern:

Vegulis a Windstruckot neztem meg. Altalaba a romantice filmek nem jonnek be, de ez tetszett. Van benne minden ami kell. Jo volt. 😊

A juont is nemsokara megnezem, asszodod h jo ? 😊

Nah megneztem a Casshernt. (Jo lenne ha nem nyitnanak neki topicot mer ittvan ez) Gyerekek, vki ertette h pontosan mit akar uzenni a film? Mert en nemnagyon. 😊

Azumit meg a one missed call-t nezem meg majd nemsokara. Mind2 kafanak tunik. 😊

Nos a dead friend:

Mikor elkezdtem nezi a filmet, azthittem egy szokvanyos kis horror lesz, de azaz igazsag h nemis horror. 😊
Naggyon erdekes film mindenkinek ajanlom aki szereti az igenyes filmeket, mert sztem ez az. Ha vkit esetleg erdekel nem lovom le a poent. Gud film! 😊

A zu nagyon gyenge film.

Waterhorse
Cool-on volt hétvégén a Viharlovasok, asszem Storm Quest az angol címe. Egészen jó speciális effektek voltak benne, kb. olyan mint a Mortal Kombat de azért lényegesen jobb volt a történet, és persze ez nem amerikai.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

hm... nemrég volt az écsbíón egy film, A Zu legenda, vagy mi...
látványos volt, istenekrõl szólt, de mintha 20000 oldalas könyvet akartak volna összesûríteni másfél órába, a végén már nem is tudtam ki kicsoda... szal az ilyen filmek nem jönnek be...
viszont a keleti verekedõs filmeket szeretem, fõleg a filmvígjátékokat
Este kell aludni nem digizes kozbe. 😄

Holnap megmondom. 😊

Johnyy
Tudom, de elaludtam a digizés közben és csak fél órát vett fel,, elfelejtettem a fat32-es 4 gigás fájlmérethatárt 😞(((((

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

fifi
Még nem. Milyen?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A dead friendet nem lattad meg ?

A yakuza bandas filmek nagyon nem jonnek be, az ichibe is ez nem tetszett. 😊

most volt a tv-ben nem?

Johnyy
NIncs valakinek meg a Sárkány közbelép??????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

fifi
Nekem most eleve etalon a Juon/mind a 4/, tetszett még nagyon a Dark water is. És mégegy film ami nem horror de nagyon szeretem: VisitorQ>hihetetlen erõszakos!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

FREAK
nyugalmazott zsaru, beteg feleség, folyton kellemetlenkedõ yakuzák, sérült ex-kolléga

mûvészfilm némi vérrel színezve

Riszpekk

Es egyebkent mirol szol ?

Ma este keszulok megnezni a Dead Friendet. Hiresztelesek alapjan jonak tunik.

FREAK
Hana-Bi

most láttam, tetszett

Riszpekk

Hentes Bill
sok ilyen filmet nem láttam, de nemrég megnéztem a szemet. eléggé izgi vót, pár amcsi filmet biztos hazavágna

Boldog Karácsonyt!

Tehat.
Legyen egy tema, a keleti filmeknek is, mert nagyon jok. 😊
Tegnap neztem meg a whasango-t, mindenkinek ajanlom.
Azert elegge durva h a herot (jet li) kb masfel eve lattam, es ide meg csak most jutott el. 😊

← ElőzőOldal 4 / 4