Távolkeleti Filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam úgy a 80%-át a magyar forgalmazású Jackie filmeknek, de ez mind egy kategória. Aztán Mad Mission sorozatot, ami meg van kazin, asszem német nyelven, magyar alámondással😊), Zatoichi, Bosszú harcosa, Terminator 33 1/3 (ennek mi is volt az eredeti címe?), meg Tegnap a két nõvér. Ja és láttam a Viharlovasok (storm Quest?) felét😊)
A Tûzvirágok meg itt figyel a polcon eredeti DVD-n, még megnézetlenül. Igaz is ha már Kitano.
Hétfõn M2-õn 21:20-23:10 Bábok.
ugyanaznap M1-en 23:30-tól Boldog karácsonyt, Mr. Lawrence!
Érdemes lesz megnézni sztem. Én rááldozom az estémet. Ezeket nagyon ritkán látni tv-ben, gondolom ugyanúgy beszerezhetõ neten is, de így még is csak egyszerûbb, és magyar szinkronos gondolom, az utóbbi az biztos.
Idõközben felvilágosodtam a Két nõvért illetõen, és csak még jobban beleszerettem, biztosan megnézem még többször a filmet😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A whasango a windstruck mind mind agyba fobe alazza a nyugati filmeket.😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem láttam még, és még nincs is meg, de ami késik nem múlik. Aztán majd én is beírom ide, hogy fogalmam sincs mi a vége. 😊))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagyon osszezavart engemis az a film, de az az igazsag h mar nem emlexem pontosan az esemenyekre.. talan meg kene nezni megin. 😊
I love this game!
Kösz a linket Jano, az oldalt nem ismertem, és találtam, sok más érdekeset is. Azt hiszem ízzíthatom a DC-t😊)
I love this game!
Kung fu hustle meg nagyon állat, itthon megvan DVDn 5.1el. Egyes részeken halálra röhögtem magamat 😊. Stephen Chowos mondhatni.
I love this game!
Kung Fu Hustle-nek nagyon örülök, úgyanis minden idõk leghumorosabb, és legjobb kung fu-vígjátékának tartom a Shaolin Soccer (szintén Stephen Chow a fsz, és rendezõ) mellett. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
Bar haveromnak nemjott be, de sztem jo. 😊
Kung Fu Hustle-t látta már valaki, a hazai mozikba nyáron kerül Pofonok földje címmel, sztem ezt a filmet ott fogom megnézni, láttam már elõzetest, és szeretem az ilyen speciális effekteket.
Ja, és keresek Ekin Cheng filmeket, mik a legelterjettebbek a neten? Ha lehetne válogatni, akkor olyan stílusú, és effektekkel készült filmeket keresek tõle mint a Viharlovasok, a Zu vagy a Bosszú harcosa, na jó, ha van valami könnyeztetõs dráma tõle az is jöhet😊
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
/Itt az eredeti film, ja, és Steve Oedekerk helyesen./
Keresem az 1975-os Tigris és Daruölkök címû filmet melyben Lung Fei szerepel.....2002-ben Steven O'Derek Kung Pow néven paródiát csinált belõle!
Köszi!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Elméletileg ez is keleti film.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DVD 5.1 eredeti japán, magyar felirattal...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
*** end of demiofficial commercial
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A masik a hidden heros volt, ami szinten nem jott be, de a fsz. csajszi annal inkabb. :]
Szal.:
5 billion yen (37millions €😉
Ma megnéztem én is.
Rövid jellemzés:
- avantgard
- fájdalmas
- igazságtalan
A (zseniális) eplilógus mentett meg, hogy nem böktem hasba magamat utána.
BTW a mondandója - az együttélés - nagyon aktuális. Mindenkinek ajánlom. Fõleg felébresztésre a hállivúdi ~takony mellé.
😉
www.youtube.com/aabyssx
A film olyan, mintha a készítõk túl sokat játszottak volna a Final Fantasy-val, megnézték az Advent Children trailerét, sokat bámulták a Conan-t, meg a Szakaszt, sõt van egy kis Equilibrium-os, Riddick-es, Brazilos, Tizenkétmajmos, Mátrixos, 1984-es beütése is.
Szeritem megérte. Keményfilm, sok "mûvészkedéssel", velõs társadalomkritikával, nagytestvérekkel, halállal és földöntúlival. Természetesen elvadult japán dráma, szal. semmi jóra ne számíts a végén.
A japcsik megint kitettek magukért, persze gyomor is kell hozzá, néhol kissé már-már túl naturalista. Nekem bejött.
Azumit assassinnek nevelik, egyetlen küldetésre. 5 társával+mestere+1ninja indulnak el, hogy likvidálják a 3 warlordot, aki fenyegeti a nation egységét és a békét. Felettébb érdekes film, amolyan nipponi féle, mindenki meghal (néhány fõhõst és rosszfiút kivéve, hiszen leysz 2. rész 😄DD), dõl a vér és kemények vagyunk, mint a Rambo3 film. Mindamellett igen szórakoztató, nagyon látványos, mitöbb van benne "hátsó" mondanivaló is ! Igazi Kitamura film a javából. Itt-ott elõfordulnak parádés operatõri virtuózkodások és term. meg kell szokni itt is, hogy olykor repkednek az emberek és abszolúte lehetetlen dolgokat mûvelnek a hõsök (sok idióta gyomra általában nem veszi be az ilyesmit ugyebár !).
Az IMDB és mindenhol egész jó minõsítést kapott, sõt azok a nézõk akik fanyalognak rá, csak mlg jobban megerõsítik, hoyg jó film,mivel pont olan indokokat hoznak föl ellene, aibõl kitûnik, hogy nemcsakhogy útálják ezt a kategóriát, de még fingjuk sincs az ilyen filmekhez !
A film meglehetõsen véres és vannak benne kemény döntések, szal. csak erõs idegzetûeknek ! 😄DD
De itt nemis csak japanrol van szo. Legutobb pl. a windstruckot neztem meg, ami ugye koreai. Volcano high se eppen japan. 😊
Sott korulnezem, a keleti filmeim kb 10%a japan csak. :>

I love this game!

pedig azt hittemnem lesz meg:
fasza kis japcsi filmek bemutatoi.. bal oldalrol valogassatok..
amugy nagyon bejonnek egyes tavolkeleti filmek. bar eddig talan az ong bak, BR jott be a legjobban...
zatoichi es ichi the killer mar kevesbe tetszettek😊
az ilyen tigris es sarkany, hero mar baromira nem tetszenek...
tomie cimu filmre lennek kivancsi.. egyik reszeben jatszik az a gadzsi aki volt a kill billben is meg a BR 2 ben is😊 (RB?)
Infernal Affairs aka Wu Jian Dao tényleg nagyon jo film. Trilogia készült belõle (2-3éven belül) de az 1 volt sztem a legjobb.
A másik kedvencem a Gu Huo Zai filmek.HK-i gengszter bandákról szól a film, eléggé véres idõnként ,nagyon sok db van belõle.
Nem sokára lesz megint egy ilyen Hero/Tigris és Sárkány szerû film a House of Flying Daggers ,tengeren tulon asszem 1 hónap mulva mutatják be.
IMDBn általában benne vannak ezek a filmek, szal nyugodtan lehet ott böngészni.
Ja az Ichi-The Killert elfelejtettem, állati film 😊
I love this game!
Oldboy
Infernal Affairs
The Eye
Zatoichi
Nagy lemaradásban vagyok, hiszen még az IA második és harmadik részét sem láttam, nem beszélve egy rakás animéról amiket agyon dicsérnek (Ghost In The Shell I-II, Tokyo Godfathers)