Távolkeleti Filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az ázsiai filmek nem igazán jönnek be, nem tudom miért, nem az én világom. Viszont amit ajánlanék az a Pimasz barátnõm c. koreai romantikus-vígjáték. Kb a film felénél igen erõs kéztetést éreztem, hogy ne nézzem tovább. Ugyanis annyira idegesített a fõhõsnõ viselkedése(bár szegény nem tehetett róla, ha egyszer ilyennek kellett lennie), utána viszont...a film átment az egyik legszebb romantikus filmbe, amit valaha is láttam. S utólag az eleje is felértékelõdött. Tényleg jó, érdemes megnézni!

Waterhorse
Azt hiszem én még kezdõ volnék, halihó<#wave>

Láttam úgy a 80%-át a magyar forgalmazású Jackie filmeknek, de ez mind egy kategória. Aztán Mad Mission sorozatot, ami meg van kazin, asszem német nyelven, magyar alámondással😊), Zatoichi, Bosszú harcosa, Terminator 33 1/3 (ennek mi is volt az eredeti címe?), meg Tegnap a két nõvér. Ja és láttam a Viharlovasok (storm Quest?) felét😊)

A Tûzvirágok meg itt figyel a polcon eredeti DVD-n, még megnézetlenül. Igaz is ha már Kitano.
Hétfõn M2-õn 21:20-23:10 Bábok.
ugyanaznap M1-en 23:30-tól Boldog karácsonyt, Mr. Lawrence!
Érdemes lesz megnézni sztem. Én rááldozom az estémet. Ezeket nagyon ritkán látni tv-ben, gondolom ugyanúgy beszerezhetõ neten is, de így még is csak egyszerûbb, és magyar szinkronos gondolom, az utóbbi az biztos.

Idõközben felvilágosodtam a Két nõvért illetõen, és csak még jobban beleszerettem, biztosan megnézem még többször a filmet😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Engem az zavar, ha megnézek egy ilyen szintû filmet, utána az elsõ amerikai, halál amatörnek tûnik. Vagy talán azért mert az is?<#alien> Na persze nem írom le az összes amcsi filmet, hiszen rengeteg szórakoztató filmjük van. Csak az egy másik kultúra terméke. Nem jobb és nem rosszabb, csak más, az már szubjektív dolog ki mit eszik meg jobban.

Iori
én onnan származon, szal már láttam sokat 😉

I love this game!

Az egyik winyo szinte televan tavolkeleti filmekkel csak lusta vagyok megnezni oket. Kb 10% ami jo, de azok no.1. 😊

A whasango a windstruck mind mind agyba fobe alazza a nyugati filmeket.😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
Õõõ... Ezen meg vagytok lepõdve? Hány japán/koreai/hongkongi filmet láttatok? 😄

Nem láttam még, és még nincs is meg, de ami késik nem múlik. Aztán majd én is beírom ide, hogy fogalmam sincs mi a vége. 😊))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ha tudnek segitenek. 😊
Nagyon osszezavart engemis az a film, de az az igazsag h mar nem emlexem pontosan az esemenyekre.. talan meg kene nezni megin. 😊

Waterhorse
Most néztem a Two Sisters-t és teljesen összezavart. Megérte ez a két óra, néhány jelenetnél szó szerint a székbe préselõdtem, és nagyon ütöttek a csavarok is, de a film, utolsó 20 percében a zsákhuzógatós jelenettõl nem értek mindent teljesen. Valaki adhatna teljes képet innentõl kezdve mondjuk egy spoileres üzenetben<#nemtudom>

Iori
egyébként a tale of two sistersszel az volt a bajom, hogy mindig kevertem a két csajt 😊

I love this game!

Waterhorse
Ez a Heroid Duo jó lesz, megnézem, köszi.

Kösz a linket Jano, az oldalt nem ismertem, és találtam, sok más érdekeset is. Azt hiszem ízzíthatom a DC-t😊)

Iori
Heroid Duo - Ekin Chentõl...nagyon fasza film, hipnotizálásról szól Leon Laial imdb

I love this game!

Iori
a tale of two sisters nem rossz, a vége nagyon hátborzongató, érdemes megnézni, egyébként a titanic filmfesztiválon szerepelt ez a film is...

Kung fu hustle meg nagyon állat, itthon megvan DVDn 5.1el. Egyes részeken halálra röhögtem magamat 😊. Stephen Chowos mondhatni.

I love this game!

En a whasangora szavaznek. asszem igy kell leirni. 😊

HATALMAS FILM 😄

Jano
Link

Kung Fu Hustle-nek nagyon örülök, úgyanis minden idõk leghumorosabb, és legjobb kung fu-vígjátékának tartom a Shaolin Soccer (szintén Stephen Chow a fsz, és rendezõ) mellett. <#eljen><#eljen><#eljen> <#worship>

Nekem nagyon tetszett, csavaros tortenete van. 😊)
Bar haveromnak nemjott be, de sztem jo. 😊

Waterhorse
Most kezdtem letölteni a Tale of Two Sisters-t, a mûfaján kívül nem tudok róla többet. Ha valaki látta már érdekelnének a vélemények. Ilyen borzongatós valamire számítsak, vagy inkább megdöbbentõ történetre?

Kung Fu Hustle-t látta már valaki, a hazai mozikba nyáron kerül Pofonok földje címmel, sztem ezt a filmet ott fogom megnézni, láttam már elõzetest, és szeretem az ilyen speciális effekteket.

Ja, és keresek Ekin Cheng filmeket, mik a legelterjettebbek a neten? Ha lehetne válogatni, akkor olyan stílusú, és effektekkel készült filmeket keresek tõle mint a Viharlovasok, a Zu vagy a Bosszú harcosa, na jó, ha van valami könnyeztetõs dráma tõle az is jöhet😊

Johnyy
A akbátcsóringernek a régi filmyei tetszenek 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Jano
DC-n nézz be a KungFuFlix.no-ip.net-re, vagy Chinatown.no-ip.org-ra, szerintem ezeken fellelhetõ.
/Itt az eredeti film, ja, és Steve Oedekerk helyesen./

seAke
Hi!

Keresem az 1975-os Tigris és Daruölkök címû filmet melyben Lung Fei szerepel.....2002-ben Steven O'Derek Kung Pow néven paródiát csinált belõle!
Köszi!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Szigorúan Piszkos Ügyekrõl mi a véleménytek?
Elméletileg ez is keleti film.

Sir Quno Jedi
A második rész is kijön idén, ha Istenke úgy akarja. Királyos lesz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem nem jott be. 😊

Tatyla
ma megnéztem az Azumi címü szamurályos ,hentelös filmet ,és nagyon király volt...
DVD 5.1 eredeti japán, magyar felirattal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem. 😛

Sir Quno Jedi
*** begin of demiofficial commercial ***

Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

*** end of demiofficial commercial

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ket tovabbi filmet sikeresen elfogyasztottam. Az egyik az attack the gas station, egy vigjatek. Nekem nemnagyon jott be, bar voltak benne izgis reszek. 😊
A masik a hidden heros volt, ami szinten nem jott be, de a fsz. csajszi annal inkabb. :]

Sir Quno Jedi
Jah én is szívesebben ugranék egy ilyen összegre ! 😄DD

Iori
azé a két összeg van egy kis különbség 😊))) (45-50 milka dolcsi)

I love this game!

Sir Quno Jedi
ÕÕÕÕ, bocsánat, elírtam:
Szal.:

5 billion yen (37millions €😉

aabyssx
Casshern

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ide is:

Ma megnéztem én is.

Rövid jellemzés:
- avantgard
- fájdalmas
- igazságtalan

A (zseniális) eplilógus mentett meg, hogy nem böktem hasba magamat utána.
BTW a mondandója - az együttélés - nagyon aktuális. Mindenkinek ajánlom. Fõleg felébresztésre a hállivúdi ~takony mellé.

😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Alig 5 millió Yen-bõl készült anime live feldolgozás !

A film olyan, mintha a készítõk túl sokat játszottak volna a Final Fantasy-val, megnézték az Advent Children trailerét, sokat bámulták a Conan-t, meg a Szakaszt, sõt van egy kis Equilibrium-os, Riddick-es, Brazilos, Tizenkétmajmos, Mátrixos, 1984-es beütése is.

Szeritem megérte. Keményfilm, sok "mûvészkedéssel", velõs társadalomkritikával, nagytestvérekkel, halállal és földöntúlival. Természetesen elvadult japán dráma, szal. semmi jóra ne számíts a végén.

A japcsik megint kitettek magukért, persze gyomor is kell hozzá, néhol kissé már-már túl naturalista. Nekem bejött.

Sir Quno Jedi
*** nyomokban SPOILER is fellelhetõ ***

Azumit assassinnek nevelik, egyetlen küldetésre. 5 társával+mestere+1ninja indulnak el, hogy likvidálják a 3 warlordot, aki fenyegeti a nation egységét és a békét. Felettébb érdekes film, amolyan nipponi féle, mindenki meghal (néhány fõhõst és rosszfiút kivéve, hiszen leysz 2. rész 😄DD), dõl a vér és kemények vagyunk, mint a Rambo3 film. Mindamellett igen szórakoztató, nagyon látványos, mitöbb van benne "hátsó" mondanivaló is ! Igazi Kitamura film a javából. Itt-ott elõfordulnak parádés operatõri virtuózkodások és term. meg kell szokni itt is, hogy olykor repkednek az emberek és abszolúte lehetetlen dolgokat mûvelnek a hõsök (sok idióta gyomra általában nem veszi be az ilyesmit ugyebár !).

Az IMDB és mindenhol egész jó minõsítést kapott, sõt azok a nézõk akik fanyalognak rá, csak mlg jobban megerõsítik, hoyg jó film,mivel pont olan indokokat hoznak föl ellene, aibõl kitûnik, hogy nemcsakhogy útálják ezt a kategóriát, de még fingjuk sincs az ilyen filmekhez !

A film meglehetõsen véres és vannak benne kemény döntések, szal. csak erõs idegzetûeknek ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Viccõtem brada !

Nemeppen, a japan filmmuveszet nem csak szamurajokbol all. 😊

De itt nemis csak japanrol van szo. Legutobb pl. a windstruckot neztem meg, ami ugye koreai. Volcano high se eppen japan. 😊
Sott korulnezem, a keleti filmeim kb 10%a japan csak. :>

érdekes

CSOCSO
az oldalon amit linkeltem.. ott van a film bemutatoja
Iori
közbe berakok egy plakátot a Twins Effect II-rõl, hasonlo mint a ZU legendája de nincs annyi speciális effekt és sokkal nézhetõbb.Ajánlom mindenkinek.Egyébként Jackie Chan is szerepel benne és a FIA is!A kép közepén csáko a fia.

I love this game!

Iori
sztem egy qrva szar film 😊 tényleg nagyon nyálas az egész

I love this game!

Waterhorse
WOW<#wow1>

Valami konkrétumot a filmrõl esetleg?

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
Meg most itt van a House of flying daggers ! Mondjuk még csak belenéztem, de az a következõ. Kicsit nyálasnak tûnt, meg már túl mûvészieskedõnek, de akkor is kötelezõen megnézendõ, majd utána nyilvánítok véleményt ! Tisztára úgyfest, mint a Hero valami lávsztoriba oltva !

Sir Quno Jedi
AJánlom az AZumi-t, majd jövõre jön a második része, híííjjá !

Sir Quno Jedi
Igen a kiscsóka kézzel kungfuzza szét a harci robotokat !

CSOCSO
nagy szerencse hogy megtalaltam...
pedig azt hittemnem lesz meg:

fasza kis japcsi filmek bemutatoi.. bal oldalrol valogassatok..
CSOCSO
a japan grudge sem tetszett... felig meglestem de mar rohadtul nem izgatott... szerintem az amcsival is igy leszek...
CSOCSO
juuuuj.. ez az amikor szetrugja a robotkat???
amugy nagyon bejonnek egyes tavolkeleti filmek. bar eddig talan az ong bak, BR jott be a legjobban...
zatoichi es ichi the killer mar kevesbe tetszettek😊
az ilyen tigris es sarkany, hero mar baromira nem tetszenek...

tomie cimu filmre lennek kivancsi.. egyik reszeben jatszik az a gadzsi aki volt a kill billben is meg a BR 2 ben is😊 (RB?)
Iori
Yu-On remakjét a The Grudget nem rég mutatták be amiba. 100milkánál tart,ami nem gyenge (a körnek 80 volt? vagy 140? már nem emléxem pontosan) Már várom hogy itthon is bemutatják.

Infernal Affairs aka Wu Jian Dao tényleg nagyon jo film. Trilogia készült belõle (2-3éven belül) de az 1 volt sztem a legjobb.

A másik kedvencem a Gu Huo Zai filmek.HK-i gengszter bandákról szól a film, eléggé véres idõnként ,nagyon sok db van belõle.

Nem sokára lesz megint egy ilyen Hero/Tigris és Sárkány szerû film a House of Flying Daggers ,tengeren tulon asszem 1 hónap mulva mutatják be.

IMDBn általában benne vannak ezek a filmek, szal nyugodtan lehet ott böngészni.

Ja az Ichi-The Killert elfelejtettem, állati film 😊

I love this game!

A következõket tudom bátran ajánlani, nagy kedvenceim:
Oldboy
Infernal Affairs
The Eye
Zatoichi
Nagy lemaradásban vagyok, hiszen még az IA második és harmadik részét sem láttam, nem beszélve egy rakás animéról amiket agyon dicsérnek (Ghost In The Shell I-II, Tokyo Godfathers)