185
filmek amiket kivételesen nem amcsik csináltak
-
#105 Ichi a beszteszt, a befejezését inkább hagyjuk, fogalmam sincs róla mit akartak vele. :D
A One Missed Call meg egy totál kiszámítható film, abszolút Kör, Dark Water, stb klón, viszont mégis féltem a paráztatós jeleneteken, de durván. :)
Az Oldboy meg simán hájper. :) -
#104 Eszembe jutott még egy két érdekesség:
Organ (maga az iszonyat, ohne pozitív szereplő, mindenki elmeroggyant, és szervkereskedelemmel foglalkozik, érthetetlen)
Naked Blood (ezt mindenkinek látni kell... :D)
Guinea Pig sorozat (a vér, bél, zsigerek kifolynak a mozivásznon/tvből/monitorból) -
_Vegeta_ #103 Az a legjobb, en is azzal szoktam barkacsolni. :)) -
_Vegeta_ #102 Az ichi nagyon elborult volt, foleg az elozmenyek.. behaltam rajta. :DD
A one missed call sztem kicsit lapos volt, bar azert megtartottam. :)
Az oldboy-t kb 10percig birtam, a tobbit még nem lattam sajnos. :|
Iori: Sztentem még a romantikus ba is otthol vannak nagyon. :D -
#101 a horrorban vannak igazán otthon, főleg a pszicho horrorokban, de mondjuk az Ichi the killer pont nem az :DDD (véreset is tudnak csinálni ;) )
Az összes tinihorror amit a jenkik csinálnak meg elbújat ezek mellett. -
#100 Loáljani most tékelne... -
#99 Na, feléledt a téma. :O)))
Btw néhány kedvenc:
Ichi the Killer
Battle Royale (szigorúan az első rész)
Versus (és Ultimate Versus, a hosszabb verzió)
One Missed Call (Kör jellegű filmek közül az eddig legjobb szvsz)
Kung Fu Hustle (június végén a magyar mozikban )
Chinese Odyssey 2002
Story of Ricky (egyedülálló, mindennél jobb :D)
Ninja in the Dragon's Den
Oldboy
Eye 2
Sry, ezek nagyrészt horrorok, de ebben (is) nagyon topon vannak a vágottszeműek. :) -
#98 nekem már a felénél kisült a szemem a sok speciális effekttől :D -
#97 Én csak félve mertem megjegyezni, hogy nem tetszett, de látom nem csak én vagyok így:) Azért ennyire nem mondanám, hogy trágya volt, csak van jobb is. -
#96 És nem csak nekem
Most tesztelgetem az ulead gif animátort:) -
_Vegeta_ #95 Roxxx. :DD -
_Vegeta_ #94 Uj avatar? :>>> -
North #93 Az IMDB szerint: Yeopgijeogin geunyeo :)
angol: My Sassy Girl -
#92 az mekkora egy tré, egy tulspeciálseffektezet trágya...nagy sztárokkal, de messziről elkerülni! -
#91 gallyra :) -
#90 Itt az élő példa az ázsiai filmek színvonalára, egy ember aki nem érzi otthon magát bennük, viszont amit látott arról is így tud nyilatkozni.
Ha ennyire tetszett, ez az egy, akkor javaslom, nézz azért körül, hátha van még több film is ami tetszhet neked.
Egyébként mi az eredeti címe? Na azért ilyen nehezet nem kérdezek:)) Elég lesz az angol cím is:)) -
_Vegeta_ #89 En kb 20perc utan toroltem, tipikusan az a film amikor probaljak nyugatot utanozni, áá szar film. :) szerintem.:) -
_Vegeta_ #88 Nezd meg a windstruckot. Biztoss tecceni fog. Enis elpityeregtem magam rajta, pedig nemvagyok egy elerzekenyulos fajta. :) -
#87 Tényleg a Zu-t ki is felejtettem, csak az nekem nem jött be annyira, úgy mondanám túl hyper volt, csak ezért, és gyorsan zajlott a cselekmény, ehhez képest alig volt hosszabb 1 óránál. A film zenéjét viszont azóta is keresem, eredménytelenül:(( -
_Vegeta_ #86 Valoban ? :) -
North #85 Nekem az ázsiai filmek nem igazán jönnek be, nem tudom miért, nem az én világom. Viszont amit ajánlanék az a Pimasz barátnőm c. koreai romantikus-vígjáték. Kb a film felénél igen erős kéztetést éreztem, hogy ne nézzem tovább. Ugyanis annyira idegesített a főhősnő viselkedése(bár szegény nem tehetett róla, ha egyszer ilyennek kellett lennie), utána viszont...a film átment az egyik legszebb romantikus filmbe, amit valaha is láttam. S utólag az eleje is felértékelődött. Tényleg jó, érdemes megnézni! -
#84 Azt hiszem én még kezdő volnék, halihó
Láttam úgy a 80%-át a magyar forgalmazású Jackie filmeknek, de ez mind egy kategória. Aztán Mad Mission sorozatot, ami meg van kazin, asszem német nyelven, magyar alámondással:)), Zatoichi, Bosszú harcosa, Terminator 33 1/3 (ennek mi is volt az eredeti címe?), meg Tegnap a két nővér. Ja és láttam a Viharlovasok (storm Quest?) felét:))
A Tűzvirágok meg itt figyel a polcon eredeti DVD-n, még megnézetlenül. Igaz is ha már Kitano.
Hétfőn M2-őn 21:20-23:10 Bábok.
ugyanaznap M1-en 23:30-tól Boldog karácsonyt, Mr. Lawrence!
Érdemes lesz megnézni sztem. Én rááldozom az estémet. Ezeket nagyon ritkán látni tv-ben, gondolom ugyanúgy beszerezhető neten is, de így még is csak egyszerűbb, és magyar szinkronos gondolom, az utóbbi az biztos.
Időközben felvilágosodtam a Két nővért illetően, és csak még jobban beleszerettem, biztosan megnézem még többször a filmet:)) -
#83 Engem az zavar, ha megnézek egy ilyen szintű filmet, utána az első amerikai, halál amatörnek tűnik. Vagy talán azért mert az is? Na persze nem írom le az összes amcsi filmet, hiszen rengeteg szórakoztató filmjük van. Csak az egy másik kultúra terméke. Nem jobb és nem rosszabb, csak más, az már szubjektív dolog ki mit eszik meg jobban. -
#82 én onnan származon, szal már láttam sokat ;) -
_Vegeta_ #81 Az egyik winyo szinte televan tavolkeleti filmekkel csak lusta vagyok megnezni oket. Kb 10% ami jo, de azok no.1. :)
A whasango a windstruck mind mind agyba fobe alazza a nyugati filmeket.:) -
#80 Őőő... Ezen meg vagytok lepődve? Hány japán/koreai/hongkongi filmet láttatok? :D
Nem láttam még, és még nincs is meg, de ami késik nem múlik. Aztán majd én is beírom ide, hogy fogalmam sincs mi a vége. :))) -
_Vegeta_ #79 Ha tudnek segitenek. :)
Nagyon osszezavart engemis az a film, de az az igazsag h mar nem emlexem pontosan az esemenyekre.. talan meg kene nezni megin. :) -
#78 Most néztem a Two Sisters-t és teljesen összezavart. Megérte ez a két óra, néhány jelenetnél szó szerint a székbe préselődtem, és nagyon ütöttek a csavarok is, de a film, utolsó 20 percében a zsákhuzógatós jelenettől nem értek mindent teljesen. Valaki adhatna teljes képet innentől kezdve mondjuk egy spoileres üzenetben -
#77 egyébként a tale of two sistersszel az volt a bajom, hogy mindig kevertem a két csajt :) -
#76 Ez a Heroid Duo jó lesz, megnézem, köszi.
Kösz a linket Jano, az oldalt nem ismertem, és találtam, sok más érdekeset is. Azt hiszem ízzíthatom a DC-t:)) -
#75 Heroid Duo - Ekin Chentől...nagyon fasza film, hipnotizálásról szól Leon Laial imdb -
#74 a tale of two sisters nem rossz, a vége nagyon hátborzongató, érdemes megnézni, egyébként a titanic filmfesztiválon szerepelt ez a film is...
Kung fu hustle meg nagyon állat, itthon megvan DVDn 5.1el. Egyes részeken halálra röhögtem magamat :). Stephen Chowos mondhatni. -
_Vegeta_ #73 En a whasangora szavaznek. asszem igy kell leirni. :) -
Cat #72 HATALMAS FILM :D -
#71 Link
Kung Fu Hustle-nek nagyon örülök, úgyanis minden idők leghumorosabb, és legjobb kung fu-vígjátékának tartom a Shaolin Soccer (szintén Stephen Chow a fsz, és rendező) mellett. -
_Vegeta_ #70 Nekem nagyon tetszett, csavaros tortenete van. :))
Bar haveromnak nemjott be, de sztem jo. :) -
#69 Most kezdtem letölteni a Tale of Two Sisters-t, a műfaján kívül nem tudok róla többet. Ha valaki látta már érdekelnének a vélemények. Ilyen borzongatós valamire számítsak, vagy inkább megdöbbentő történetre?
Kung Fu Hustle-t látta már valaki, a hazai mozikba nyáron kerül Pofonok földje címmel, sztem ezt a filmet ott fogom megnézni, láttam már előzetest, és szeretem az ilyen speciális effekteket.
Ja, és keresek Ekin Cheng filmeket, mik a legelterjettebbek a neten? Ha lehetne válogatni, akkor olyan stílusú, és effektekkel készült filmeket keresek tőle mint a Viharlovasok, a Zu vagy a Bosszú harcosa, na jó, ha van valami könnyeztetős dráma tőle az is jöhet:) -
#68 A akbátcsóringernek a régi filmyei tetszenek ;) -
#67 DC-n nézz be a KungFuFlix.no-ip.net-re, vagy Chinatown.no-ip.org-ra, szerintem ezeken fellelhető.
/Itt az eredeti film, ja, és Steve Oedekerk helyesen./ -
#66 Hi!
Keresem az 1975-os Tigris és Daruölkök című filmet melyben Lung Fei szerepel.....2002-ben Steven O'Derek Kung Pow néven paródiát csinált belőle!
Köszi!