1879
-
vegytek #1759 az elöbbi válaszom alapján a "group"-ba csak magyarok vannak, azt hiszem :P -
uzsidoboz #1758 Csá! Üdv!
Egy páran csatlakozunk a játékhoz, ha figyelitek ezt a fórumot légyszi mondjátok meg mikor szoktátok játszani mert sok német között annyira nem élvezetes dolog :)
előre is köszi a választ -
vegytek #1757 a steam community-ben keress rá erre: Day of defeat Hungarian community -
#1756 pedig van magyar server is: 217.20.138.29:29015 -
#1755 Játszik valaki ezzel a játékkal ? én már páréve nyomom de még magyar kolegával nem találkoztam?
-
Zoelee #1754 day of defeattel még soha, most akartam kipróbálni -
vegytek #1753 bocsi, az elöbbi kérdést, látom lejjeb a választ.
mikor tudtál vele utoljára neten keresztül játszani -
vegytek #1752 tűzfalon kinegedted? -
Zoelee #1751 persze hogy megy. pl Cs:source-öt is elég gyakran játszok, most is kb 20 perce fejeztük be a haverokkal. -
vegytek #1750 más játékod megy neten keresztül? -
Zoelee #1749 tűzfelon ki van engedve és nincs routerem se, de azért köszi a tippet. akinek van még akármilyen ötlete vagy megoldása, írja le légyszi! -
Lebowski #1748 hameg routered van akkor meg azon. -
Lebowski #1747 engedd át a tűzfaladon a progit. -
Zoelee #1746 Ha még valaki errefelé jár, segíthetne egy kicsit, mert ha próbálok szerverre menni 2 négyzet töltés után kiírja hogy connection failed after 4 retries. ha valaki tud megoldást légysz írja meg! -
Lebowski #1745 köszi szépen!! -
vegytek #1744 www.dod.hu -
#1743 nincs:( -
Lebowski #1742 nincs vmi fps cfg-tek vhonnan amit ajánlotok? -
mac100 #1741 Nem onnan hanem egy torrent oldalról, aki feltöltötte az mondta hogy kérdezzek utána -
Lebowski #1740 steamen keresztül töltötted le??
mert akkor csak annyi h bemész steam>my games>dods jobbklikk>local files fül>Verify integrity of game cache
ezt megvárod és mehet a menet. -
vegytek #1739 #1725-ös hsz, annyit megér a játék... -
mac100 #1738 Igy töltöttem le a játékot és azt irták hogy keressek valamilyen programot amivel mountolhatom -
Lebowski #1737 na kicsit utánaolvastam. ezek a fájlok játék háttérfájlok (game cache files) és titkosított formában tárolják a játékhoz tartozó fájlokat, amiket letöltöttünk steamen. ergo sztem marhára nem arra vannak kitalálva hogy mi eccerű felhasználók baszogassuk azokat. szal felejtős -
Lebowski #1736 :D sztem nem véletlenül nem kapsz választ. :D
tulajdonképpen énsem tudom. de hol vannak ezek a fájlok? -
mac100 #1735 Na jól van akkor valaki megtudná mondani hogy a GCF fálját mivel lehet megnyitni -
mac100 #1734 jaj most kaptam észbe bocs de GCF fájl, elirtam mind a kétszer...Sorry -
Lebowski #1733 nyomd meg az F4-et totalcommanderben amikor a fájl van kijelölve.amúgy már leírták hogy jegyzettömbbel. -
mac100 #1732 Hello mivel lehet mountolni a Day of Defeat Source CFG fálját.. mert Deamonnal nem az biztos -
Lebowski #1731 F4 -
#1730 monnyuk teszteld jegyzetömbel -
mac100 #1729 Hellosztok mivel kell elinditani a Day of Defeat CFG fálját. -
vegytek #1728 jó az, csak DVD-ről gyorsabban fel lehet telepíteni -
#1727 és az miért nem jo? -
vegytek #1726 ja de csak most látom, h csak a kódot lehet megvenni, majd le kell tölteni a játékot -
vegytek #1725 Sima dod:s = 2.8K -
PunkZoli #1724 bazd be a sarokba a monitort! :D de előtte net_graph 3
net_graphpos 1
vagy csak: cl_showfps 1 -
uzsidoboz #1723 csá!
ha ati kártyád van akkor ati tray tools, vagyis egy omega drivert ajánlanám(omegadrivers.net) és akkor többi játékban is ott lesz, meg egy csomó mindent ki lehet iratni! -
#1722 Hali!
Milyen parancs kell, hogy lássam a sarokban az fpst meg a többi adatot? -
PunkZoli #1721 neoiuon? -
STurmGewehr #1720 motion blur off