1879
  • Nivea
    olyan mintha egy neion lenne rájuk huzva?
  • Szpecnyaz
    kikapcsoltam és ugyan olyan.
  • vegytek

HDR off.
  • Szpecnyaz
    Hy a day of defeatban hogy leht megcsinálni hogy ne legyenek fényesek az emberek?
  • vegytek
    szerveren kell beállítani. ha te is erre lennél kiváncsi, h hogyan, akkor passz :D
  • PunkZoli
    mani admin plugin ban biztos benne van
  • levi19711023
    Valaki segítsen!!!!
  • levi19711023
    Hello! Valaki nem tudja, hogy mi annak a modnak a neve, mikor kinyír a csapattársam válogathatok hogy mit csináljak vele?Pl. forgive,slay, fire bomb,time bomb.Meg azt is elmondhatná hogy hogy kell dedicated serverre rárakni.Előre is köszi.
  • levi19711023
    Steamen meg 10$
  • Csaba007
    Csá!
    Eladó a Dod-source-om! 3 rugóért! Ha kell valakinek írjon!
  • vegytek
    nem tudjátok, h plussz hangokat hogyan lehet megszólaltatni?
    pl.: take this ammo, meg egyéb hasonlók, amik nincsenek benne alapból...

vagy ha ammo-t adok, akkor mondja, h take this ammo és team saybe kiirja hogy kb merre dobtam le. vagy ha need backup-ot kiáltok, akkor kiirja team say-be, h kb merre lehetek.

nem is olyan rég láttam, h voice helyett kézjelzést használt a csapattársam: (voice) go go go helyett (vmi (hand...) go go go
    ezt men tudjátok, hogyan lehet?

remélem érthetően fogalmaztam :)
  • Lebowski
    ez poén:)
  • vegytek
    persze, h játszik
    settings > account (fül) > beta participation > change > The steam community

majd keress rá a magyar dods groupra > Day Of Defeat Hungarian Community
    itt látod ki mivel játszik, még ha nincs is a friends-edben
  • HUmanHunter
    játszik még ezzel valaki?
    újra felraktam de még vissza kell szoknom :P
  • kmarton
    nyasgem te fórumköcsöge
  • Balintrial
    ezért van a posta
  • PunkZoli
    faberzsé tojás öntettel?
  • kmarton
    hahaha. azért kéne innen mert nem csak az account venném meg hanem a köritést is.
  • PunkZoli
    keszi még a körzetébe tartozik!:D
  • Nivea
    az accaunt nics helyhez kötve h csak tabaánya és környökéröl lehsen jáccani vele:D
  • kmarton
    szevasztok

nincs valakinek eladó BANmentes!! accountja? tatabánya és környékéről?
  • mike0013
    ja, hát ne csodálkozz...
    örülj, hogy csak ennyivel megúszod
  • Code92
    "ott azért mer csíteltem" akkor meg is érdemelted a bannt!!!!!
  • bdani92
    Télleg véglegesen Ban-olta az IP-m... És az a baj h a legjobb serverekről már bannoltak (ott azért mer csíteltem) :(
  • Code92
    ha ip bann-t kaptál akkor vagy megkéred az admint h. oldja fel, vagy ha ogc-s a szeró akkor az ogc v.emylik illetékesénél kérsz feloldást, egyébként örök bannt nem nagyon szokott senki se osztogatni szal vagy nagggyon gonosz admin volt vagy rosszul írtad le és csak ideiglenes bannt kaptatok :D
  • bdani92
    PLZ HELP MEEEEEE! Valaki segítsen már légyszíves a problémámon. DOD-ba letiltottak a kedvenc serveremről mert egy másik haverommal ketten voltunk csak a serveren és elfoglaltuk állandóan a zászlókat (ez olyan server ahol 25 pontot kapsz ha elfoglalsz egy zászlót). Utána jött az admin és Ban-olta az IP-m. Mit tudok tenni hogy újra játszassak azon a serveren ????
  • k9duli
    Szerintem tescoban lehet még kapni csak dods.
  • Szega87
    ha ennyire sokat jelent neki miért nem veszi meg steamen át?
  • levi19711023
    Én a Tescoba vettem meg 3742 Ft-ért, Pont az utolsó darabot. A haverom azóta mindennap elmegy a tescoba, hátha megérkezett már.
  • vegytek
    én meg csak észrevételként említettem ;)
  • Code92
    nem a gépigényről beszéltem, azt írtam h. lassabban töltött be, a grafikáról csak annyit h. gyönyörű.
  • vegytek
    és szerintem (mármint érzésre) kisebb a gép igénye is a dods-nek. a régi gépemmel css-t 800x600-ba toltam, addig a dods ment 1024x768-ba
  • Code92
    msfél órát engedett játszani vele de bazz egyszerűen rohadt jó annak ellenére h. a hl2dm nél jóval lassabban tölt be minent, csak 1 féle játékmód van, és nem is az az ugrálós deathmatches stílus, mindezek ellenére állatira megfogott, majd megveszem azt a cs:s es packot én is, nemizgast h. meglesz még1X a hl2dm XD
  • Code92
    éln ma haver accján próbáltam aki a dodot és egyszerűen kurvajó ha lehet ilyet írni egy ilyen fórumon :D amúgy én hl2deathmatch player vok, csak megfogott most ez a dod :D
  • vegytek
    akkor már csak az online steam-es vásárlás marad
  • Csurnyak
    Ja csak nekem megvan a már hl2 + hl2 dm + cs:Source és nem akarom ujra megvenni
  • vegytek
    jaja, én is ezt vettem meg a dod:s miatt
    majd egy idő után csak cs:s volt kb 2 hónapig, aztán visszatértem dod-ozni. most meg felváltva jáccok ;)
  • Code92
    vedd meg a counter strike source-t és ahhoz adják a dod:s-t és a hl2:dm et is
  • Csurnyak
    Miért nem lehet magyarországon dod:s -t kapni vazz???????????
  • PunkZoli
    jólett! mondjuk az első picit ütősebb lett , emlékeim szerint... viszont ebben szebbek a lövések az tuti