1879
-
CR4SH83 #1799 Sajna nekem is ezt "connection failed after 4 retries" írja ki ha neten szeretnék játszani. Mi lehet a gond?
Cs: Source megy... Nem értem.
Eredeti verzió!!! -
#1798 Én kipróbáltam, de nem igazán tetszett, el tudnék vele játszani esős időben de CS és TF2 mellett eléggé háttérbe szorul. Videokari mellé kaptam amúgy(BlackBox), eredeti meg minden. Meg az is zavart, hogy amikor legelőször játszottam vele egy magyar servert találtam és az is üres volt napokon át. A németektől, franciáktól meg idegbajt kaptam. :D -
#1797 Amúgy szerintem addig örüljünk míg nem tolja minden "vérpistike" a DoD-ot. Az ingyenes hétvégén is jót röhögtem a nagy hozzáértő kisgyerekeken ahogy ott osztották egymásnak a mikrofonon az észt. Az ilyenek nem kell, hogy dod-al játszanak maradhatnak a cod-nál.
Amúgy a WWIIOnline tényleg a legjobb, de sokaknak nem elég pörgős. Nekem is van előfizetésem rá, de csak akkor játszok vele mikor nagyon sok időm van. -
#1796 Eltűnt a banner. -
toza #1795 nyilvan elvezetesebb es osszetettebb mint cod vagy mas jatekok,de nem attol h "s"...
akkor mar inkabb 1.1 -
toza #1794 enis vartam anno naon h kijojjon dod:s,de kb ingyen napokon toltam,meg elso bakup valtozatokkal..de sztem meg ennnyit sem er meg sztem..alap meg sokkal nepszerubb meg most is.. bocs...
cod ot meg semmi fogja uberelni,szoval nem szorakoztatobb....
egyebkent meg attol kene h fless legyen h source motor hajcsa,de igazabol csak elbasztak a kasztokat is,meg a fegyverek sem jol lettek "tuningolva"..a ragdol meg nem feltetlen jelenti h egy jatek jo lesz..
egyebkent wwII online a legjobb,leg komplexem online masodik vilag haborus jatek,abban aztan frankon kivan dolgozva kaszt rencer stb..jaccak is kb annyian mint dod:S t ..pedig annak hugymocsok grafja van..
bocs... en ettol meg szeretlek azert.. -
#1793 -
#1792 Agree. -
#1791 Te meg egy nyomorult vagy... -
#1790 Simán megéri a pénzt, sokkal jobb és élvezetesebb fps mint a cod és társai! Csak hát, ugye M.o.-n nem túl népszerű... -
galocza #1789 hát, úgy tűnik, az aláírásomat nem változtatom egy ideig... -
toza #1788 de tod mier..mer annyira szar a source h senkinek nem kell azer...azer ijen olcso.. :D -
galocza #1787 7-éig (ööö... máig 8) a dod:s 5+áfa usd, nincs egy ezres. nem tudom, mennyit akarok én ezzel szórakozni, de csak ha pár órát, ennyit akkor is megér.
akit érdekel, hajrá! -
#1786 ezek csak hétvégére vannak v örökre?
-
#1785 Azért kicsit több magyar szerver van és most ingyenes hétvégén sokan vannak.
HL2HU-s hír:
Végre elérkezett ez az idő is, mikor ingyen lehet játszani a Day of Defeat: Source-szal. Az OGC csapat is készül az ingyenes hétvégére, ezalatt azt értjük, hogy szerverekkel, és szerver statisztikával várunk minden játszani vágyót.
Itt találhatjátok a szerver IP-ket:
**HUN-[OGC.hu][DoD:S]-MAGYARORSZAG | 1** IP: 78.24.190.103:27025
**HUN-[OGC.hu][DoD:S]-MAGYARORSZAG | 2** IP: 78.24.190.103:27026
**HUN-[OGC.hu][DoD:S]-MAGYARORSZAG | 3** IP: 78.24.190.103:27028
-
#1784 Kösz, de akkor már inkább megyek valamilyen külföldire. -
#1783 217.20.138.29:29015 eggyetlen magyar szerver és soha, de ténlyeg soha nincs rajta senki! -
#1782 Nincs magyar szerver? gamemonitoron csak 2 jelszavasat találtam. -
chooselee #1781 TF2 nél úgy látszik bejött nekik,így végigpróbálnak minden netes játékot szerintem.Hajrá....jó ötlet!! :D Én mindig is kíváncsi voltam erre a játékra,de annyira még nem hogy megvegyem....de majd most kipróbálom. -
#1780 ez lesz majd csvel is:( -
#1779 OB engine update -
BuByY #1778 Üdv. Szerintem (f-l): rate, ping, fps, rate :) -
#1777 na felmentem megnéztem, valóban müködnek meg mennek a beta serverek, de pl már nem jelzi ki avatarokat a tabulátor megnyomása után a nevek melett, meg észleltem vlmi újjat a net_graphomon
kép
mi az a lerp? meg mit jelent a jobb oldali négy szám? -
#1776 mármint arra gondolsz hogy a mygames menüből nem tünt el? szerintem nem is fog eltűnni. De tény hogy mióta jött az üzenet nem is próbáltam meg felmenni béta serverre, de mindjárt megnézem -
PunkZoli #1775 nem ért véget, amit szerintem te betanak hittél, az csak a steam klienset érintette, a dayof beta még megy, választható a játékoknál -
#1774 én, de nem sokat próbáltam, de már véget is ért a béta fázis -
#1773 Nem. -
#1772 vki feltetet már a source bétát?
-
vegytek #1771 nem nincsenek botok, és szerintem nem is fognak készíteni hozzá -
mac100 #1770 Hellosztok annyit szeretnék kérdezni hogy el e készült valamien mod amivel bootokat lehet berakni? előre is kösz -
#1769 igazábol igy nem tudunk segiteni eredetit kéne szerezned -
#1768 leszedtem a progit amivel meg tudtam nyitni,de azt nem tudom,hogy mit hova kell másolni -
#1767 Sziasztok!
Letöltöttük a Dod source-t,de egy 1gigás gcf kiterjesztés jött le.Namármost ezzel mit lehet kezdeni?
Be kell másolni a CS mappába?
Előre is köszi a válaszokat! -
#1766 De én ismerek 2-őt is: első
második -
balint011 #1765 SZIASZTOK! VALAKI NEM TUD TÖRT SZEERVERT? ELŐRE IS THX -
#1764 eredetivel tucc csak jáccani. vedd meg! -
balint011 #1763 sziasztok én még teljesen kezdő vagyok a dod:s-ban nem eredti a gamem pacsteamen keresztül töltöttem le. nah a lényeg amikor akarok vele neten gamelni elkezdi tölteni a mapot és egyszercsak kilép egy olyan üzenettel hogy:Disconnect:This steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account mi lehet a gond msn:[email protected] xfire:balint011 a SEGÍTSÉGET előre is thx további szép napot -
vegytek #1762 jaja, erre az egészre keress rá!
Day of defeat Hungarian community -
Lebowski #1761 szó szerint keress rá arra amit leirtak.... -
#1760 kurva nehéz kikeresnia sokezer group közül!