13397
  • Szeszmester
    Mondom, h nincs.
  • w77d
    ezt akkor bizony elrontottad! menj egy korábbi mentéstől!
  • Pretorian
    Jahh, meg tárgyakat dobálnak hozzád, kikerülik a csapdáidat (pl. Big Daddy nem szeret belemenni a trap boltba, hacsak nem lát téged a csapda "túloldalán"), próbálnak megkerülni, pozíciót fogni. Hardon kell játszani.

RPG-elemekhez még annyit, hogy egy éppen darabokra hulló, splicerekkel teli vízalatti városban kinek a sorsát akarod meghatározni? Tök felesleges lenne.
    Ebben a játékban pont az a lényeg, hogy egyedül kell kivágnod magad a szorult helyzetekből, mint anno a System Shockokban.
    Ha mindenféle bazári majmokat kéne pátyolgatni, meg NPC-kkel csicseregni, az kinyírná ezt a játékot, sokat venne el a hangulatból, megölné ezt a klausztrofóbiás atmoszférát. Szerintem Atlas/Fontaine is túl sokat csicsereg, néha legszívesebben eldobnám azt a kurva rádiót.
    Nem kellenek ide NPC-k, nem kell ide cseverészés, éppen elegendő lenne egy reply menu a rádióbeszélgetéseknél, ahol lehetőség lenne reagálni Ryan és Fontaine szövegelésére, és ez kihatással lehetne a sztorira is.
  • Szeszmester
    Elakadtam, szerintem bugos a játék. Egyébként Xboxon játszom.

Fort Floricban vagyok. Miután lefényképeztem a halott zongoristát, elhelyeztem a fényképét a mesterművön, eddig oké.
    Ezután a metróval elhagytam a helyszínt, ez volt aszeirntem a baj.
    Miután visszajöttem, valszeg a függöny visszahúzódott a mestermű elé, de nem figyeltem.
    Kicsináltam a 3 célpontot, de a függöny még mindig le van húzva és nem tudom a keretekbe betenni a fényképeket.
    Ha metróval elmegyek és visszajövök a függöny lent marad.

Mentett állás nincs :(
    Vmi ötlet?
  • offkorz
    ezt már énse :-c
    bannerba írjuk vagy mi a szar?:SS
  • SötétBarom
    Ezt nem hiszem el -.-
  • rémrendescrysis
    Meg tudná valaki mondani hogy az olimpic heights nevű pályán mi a kódja a számzáras ajtónak?
    Az Apollo Square-n már megvan az az anyag, s a másodikra azt írja, hogy azon a számszáras ajtón kell bemenni.
  • SötétBarom
    Igen tévedsz, tökmindegy mit csinálsz, nem változik semmi a záróvideón kívül.

Az AI meg hát nemistudom.. :|

If health magas then attack
    If health alacsony then heal
  • SötétBarom
    Ja igen, meg a kihívás.. Ennek nincs értelme többször nekiállni, mert egy nekifutásra is ki lehet próbálni mindent..

Mindent meghaxolhatsz, a plasmidokat úgy cserélgeted, ahogy akarod, mindenhova simán be lehet jutni..

Nagy kedvencemmel a deus ex-xel tudok csak összehasonlítani ismét. Volt benne egy csomó NPC, akiknek a sorsa tőled függöt. Bizonyos tettek hatására a sztoriban később felbukkantak, segítettek, hátbatámadtak, esetleg meghaltak.. Volt értelme jól megválasztani a képességeket, mert nem lehetett minden sarkon variálni őket.. Ez nagyon fontos az újrajátszhatóság szempontjából, hiszen végig lehetett tolni heavy weaponös, golyóálló tüdejű hőlátó terminátorként, esetleg kamerák előtt láthatatlan, hangtompított pisztollyal operáló szupergyors, hacker félnindzsaként is.. Volt rengeteg párbeszéd, csavar a sztoriban..

Szal nálam eddig az 10/10es eddig.. (meg a Fallout 2, de az más stílus)
  • stargatelost
    nah, leszedtem az sm2 patchet, de most meg másik probléma jelentkezett...
    bejön a fehér írás, bejön az nvidia, majd bejön a következő (pirosas) logó is, majd fekete képernyő...leszenvedem nagynehezen tálcára, újra felnyitom, és akkor megy tovább a menübe...
    mondom ok... (és már egér is volt!!!!), bejön a töltés, jönnek a kis képecskék, majd megáll az egyik képnél, de a zene megy tovább...várok...várok...mondom ez így biztos nem jó...próbálom lerakni asztalra, nem tudtam...restart....
    szóval nemtom miért csinálja ezt... :(
    asszem ezzel a játékkal sem játszok...
  • Pretorian
    Az AI-val szerintem nem volt probléma, bár ez nehézségi szinttől is függ ugye. A cselekmények kihatása a sztorira meg...hát nem tudom...pl. gondolom, ha nem mented meg a kislányokat, akkor Tenenbaum sem fog neked segíteni...vagy tévedek? Párbeszédek...hát...azért ez mégsem egy RPG, ez egy kommon FPS, akármilyen plazmákat vagy tonikokat tolsz is magadba, a sztorihoz nem is smakkolna az RPG játékmenet...
  • SötétBarom
    Változatos ellenfelek? Jó AI? Cselekmények befolyásolják a sztorit? (nem csak azt a szaros ending videot) Kalandelemek becsempészése? Párbeszédek? Több interaktivitás? Nemtudom... Ebben tényleg minden bennevolt :|
  • Pretorian
    Jahh, egy vízalatti városban abból jó sok kell...
  • wesker24
    Szerintem semmi sem kell hozá nekem is megvolt bőven a 20 óra játékidő !!
  • gyuri12
    nagy nyitott,szabad pályák? hm...:/
  • Pretorian
    Simán 10/10-es. Ha ez nem 100% -os, akkor semmi sem. Elképesztő atmoszféra és hangulat, csavaros, über sztori, sokrétű, tartalmas játékmenet, magas újrajátszási faktor, brutál grafika és fizika, csúcsminőségű hang, zene és szinkronmunka...mi kellhet még a 10/10-es játékhoz...?
  • Alwares
    Nekem volt 20 óra, sőt talán még több is valamivel... Viszont látom itt irogatjátok, hogy hát ez nem volt 10/10-es játék, szerintem az. Mert kijátszottam. Egy kezemen meg tudom számolni, hány játékot pörgettem ki ebben az évben...
  • gyuri12
    jeee kiakasztottam,nem volt 20 óra:D
  • stargatelost
    hú, elvileg rátaláltam (gugli jó barát:D )
  • stargatelost
    ok, találtam egy oldalt:
    http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=5680&highlight=making

nekem is olyan a kép, mint ott
    úgyhogy biztos, hogy kell az az sm2 patch, csak nem engedi letölteni onnan a faq-ból sem, meg rapidshare-ról sem...
    valami más eéérhetőség, vagy esetleg ha elküldené valaki, azt megköszönném :) ([email protected])
  • Prince of Máté
    A videókártyád a hibás, minimum SM3.0-t tudó VGA kell hozzá!
  • Spunge
    nemhiszem hogy fog furni mert legnagyobb higy a ram meg a videokartya videokartya mar nagyon gyenge nincs sm 3 tamogatas sm 2 sem tudja szerintem (de nem bisztos) nekem is olyan volta 9600 pro regen jo kartya volt de a mostani jatekokhoz edeskeves
  • rémrendescrysis
    Hello valaki megmondaná, hogyha egy little sister-t se mentek meg akkor az olimpic heigts nevű pályán lesznek felszabadult gyerekek?

• stargatelost
    P4 2,84 GHz
    RAM 512 (lehet ez a gond, mert a gépigénynél ez 1Gb)
    RAEDEON 9600 SERIES 512 Mb video kártya
    a hang meg nem hiszem hogy probléma lenne(mint írtam)

még megpróbálom leszedni ezt a sm2-t, aztán meglátjuk...
  • Grove4
    Nézd meg itt a gépigényt.Vagy töltsd le ugyanott a sm2-es pecst.
  • romeozor
    kösz, de akkor ezzel kicsit elkéstem :)
  • Grove4
    Sztem nem elég erős a géped.
  • Spunge
    3 al talalkosztam es 1 et nem fenykepesztem le
  • BlackWolf
    sm2 patch
  • Spunge
    szerintem elkurtam merrt volt amit nem fenykepesztem le
  • stargatelost
    üdv!
    egy kis problémám lenne!
    elindítom a játékot, bejön a menü (nincs egér), nagy nehez beszenvedem magam , hogy elkezdjem a new game-t, jön a töltés ugye, aztán jön a kis intro, hogy ott cigizik, látjuk a csávó kezét, aztán nézegeti a családi fotót (közben meg mondja hogy mondták neki hogy nagy dolgokra született stb...)
    elsötétül a kép, bejön a játék, de nem látok semmit, vagyis valamit látok, ilyen fekete, meg kék négyszögek, (gondolom azok lennének a buborékok) olyat hallani, hogy fuldoklok, majd (gondolom) feljövök a víz felszínére, ugyanolyan szar a kép, de annyit látok, hogy tűz van körülöttem, semmi mást nem jelenít meg....
    próbáltam szenvedni azzal, hogy lejjebb vettem a grafikát, de nem lett jobb :(
    valaki tud megoldást a problémára? :(
    előre is köszönöm!
    (videokarim 256 MB - RADEON 9600 SERIES)
  • SötétBarom
  • w77d
    ahhoz bántani kell a big daddyt, hogy felszabadítsd a kislányt alias jó légy!
  • Spunge
    En jonak mentem szoval nem bantom bigg daddyt meg a kislanyt
  • w77d
    ha egyedül látsz Big Daddyt ne rohand le egyből, várd meg amíg hívja a kiscsajt!!
  • w77d
    A Doom 3 stílus végig jellemző
  • romeozor
    én is itt járok asszem 4-el is találkoztam, csak az uccsó kettőre emlékszem, az egyik valami bárban volt, a másik pedig ott a hlász cucc előtt ahova vissza kell menni a fényképekkel (miután felvettem a piros kis üvegcséjét)

bár nekem is kénen némi help, ennél a résznél elvileg 3 little sister van, ebből kettőt megtaláltam és kéne még egy harmadik is valahol, szerencsétlenségemre 4 big daddyt kinyítram már de csak kettőnél volt kislány
  • w77d
    lehet benne egy picit kalandozni, de nem túl nagy a bejárható terület (mivel egy viz alatti városról van szó! Inkább lineáris!
  • SötétBarom
    Igazat adok.. Az első 2 óra után tiszta doom...

HACK-KILL-SEARCH-DIARY-ENTER-CODE-REPEAT -.-

deus ex még mindig a világ legjobb ilyen jellegű játéka :) evvan.
  • w77d
    menjél össze-vissza a pályán, biztos belebotlasz majd még nem is egybe!!