BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okké, a tûz ebbõl megvan, meg is kellett pörkölni két arcot kipróbálásként. megkeressük a telekinézist.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

thx sry.
Lobsterman
Tûz a krematóriumban van, telekinesis a fogorvosnál

hol van vmi tengeralattjaro sazr amit keresni kell nem találom!<#beka3>
Seth
jahogymég nincs is meg a telekinézis?? vmelyik jéggel elzárt járat mögött van(tûzzel tudod kiolvasztani) , valamerre a fogorvosnál ha jól emlékszem

PSN ID.: Beegabor

arra az erkélyre gondolsz, ami a beomlott bejárattal szemben van? átnéztem már az egész térképet, oda nem tudok bejutni ugye, meg a foylosón, ami átmegy az egiky épületbõl a másikba, azon van oldalra egy kis bejáró, oda se tudok bejutni. ugyanez nyílik egy másik helyrõl se, tot szimplán be van ragadva az ajtó. a telekinesis-t mivel lehet elõhozni?

dante3
Én a nyilpuskával adtam neki a piros lövedékekbõl, hamar megfekszik tõle!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

valaki tudna segíteni már 2 napja szenvedek az FSAA és a demonál is próbáltam vagy 1 hétig de sehogy nem jött össze a bekapcsolása😞 exét átírtam R6Vegas_Game.exe-re és a parancsikonnál elérési útnál beírtam mögé, hogy R6Vegas_Game.exe -dx9 , legújabb driverbe is hozzáadtam az exét és bealítottam a 4x AA-t de játékba semmi nem változik😞 valakinek sikerült már? vagy az a gond, hogy VGA kártyám csak dx9 -es?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Lobsterman
Szerintem a legjobb a robbanó shotgun lövedék. Upgradelt shotgunnal 6-7 lövés és fekszik is. Opcionálisan jó elõtte bevezetni egy hackelt lõállás elé vagy kamerával befogatni 😊

Pretorian
Oblivionnak a Gamebryo Engine az alapja, és természetesen az ég világon semmi köze nincsen egymáshoz a két engine-nek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Evogordon
Elég kemény a legerõsebb big dady.. Elég sok mindent be kell vetni hogy kinyírjam de rájöttem hogy az elektromos töltényû sotival lehet a legjobban leszedni az életét.

grebber
Igen lehet majd venni slotot 100 ADAM-be kerül!

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
volt már legalább 20szor a kérdés, szal megtalálhattad volna... ha valamit lecserélsz, nem veszik el, gene bankoknál cserélgethetõek.
hi elég hülye kérdés 😄 biztos sokan feltették.de nincskedvem olvasgatni sry.

Az elején mikor az eröket szerzem (lighting , fire, telekinezis) 3.jára felvettem telekinézist, és csak 2 slotom volt. leváltottam firera. Az nemcink?mámint nemkell majd késöbb? Azt sejtem h adni fog még slotot késöbb. Meglehet majd venni?
dejó. próba
Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oda úgy emlékszem nem kötelezõ bemenni, de úgy kell hogy a frissen szerzett telekinézis képeségeddel "benyúlsz" a törött üvegen és leemeled a szembe felfüggesztett kulcsot.

varga peti
kösz .

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Evogordon
Nem mert a bioshock-nak az unreal engine 3.0 az alapja az oblivionnak meg kitudja..

Lobsterman
meg kell csapkodni a csavarkulccsal

ffxi
Persze hogy nem uaz, de mintha az lenne az alapaja.

Fákjúal!

varga peti
az utolsó elötti pályán a point prometeusnál akadtam el ott vagyok az oltár elött ahonnan a little sisterek kimásznak az világit sárgán de nem lehet kihivni nem tudom mit kell itt tenni

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Nagyok szépen köszi a segítséget!majd isten meghálálja😊😊😊
grebber
Néhány textúra igen sokaknak feltünt hogy hasonló ,de nem ugyanaz!

ffxi
Lehet, h hülye kérdés, de a képek alapján amiket itt látok a topikban. A gém motorja kicsit hasonlít az Oblivion4-éra, vagy tévedek?

Fákjúal!

Evogordon
3 olyan spider akármi szörnyet le kell fényképezned. (élve vagy halva)

és én ott tartok h van egy rácsos kapu mögötte de big daddy és nem tom h kell átmenni akapun!már volt kép!pls segitsetek
hi all,
a 2. pályán az utolsó szobába kellene a dentál... valami kulcs. egyszer már megszereztem, mit kell még csinálni? vagy hol keressem?
PLackó
Elég hülye kérdésem lenne.
Az elektromos képességen kívül mivel lehet még hatástalanítani egy repülõ robotot hogy meghackeljem?
Mivel elcseréltem egy másik képességre.

Danecay
És a Poweriso-val szétvágott és kiírt image file telepítésnél fogja is kérni a következõ lemezt, mert ha nem akkor minden telepítésnél fel kell másolni az ISO-kat, vagy azok tartalmát a gépre. Olvasgattam én régebben ilyen több lemezméretre való szétvágásról, majd kiírásról olyan formában hogy kérje telepítés során a következõ lemezt, de az ennél bonyolultabb volt. Szóval nem okoskodni akarok, csak kérdezem, hogy ez most akkor ebben a formában is mûködik, ki is lett próbálva, vagy csak azért lett belinkelve a POWERISO mert oda van írva, hogy
"PowerISO is a CD/DVD image file processing tool, which allows you to open, extract, create, edit, compress, encrypt, split and convert ISO files"

schrank
"kérdezz rá nekem hogy 64bites vista alatt sound blaster audigy 4 es hangkártyával frissen telepített driverrel miért akadnak meg a játékok és recseg a hang"
ezt egy vistát használó dx10-ben jampizni akaró pélyer kédeszte <#help>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Seth
aki neked kell egy erkélyrõl dobál, ott ahol az elbarikádozott járat van (nézd meg térképen, ahol szürke , ott még nem jártál, így könnyû lesz megtalálni)

én lelõttem egy dokit aki dobált nekem gránátot, de õ ott állt elõttem..

rég voltam itt😊

ezzel az sm 2-0ás fosnál a grafikát nem lehet lejjebb venni,ugye? nekem lefagy

A POWERISO nevezetû programmal lehet méretre vágni az image fájlokat!
Link

BattleTag: zydar#2910

grebber
Ez nagyon egyszer kicsomogolod az isot és a fájlokat elosztod 2 részre és kiirod a két részletet 2DVD-re!

De 500ft-os sajnálsz a játékra ? Ennyi egy duplarétegû DVD!

Rohamsisak
Valaki nem tudna esetleg segíteni aban, hogy hogyan lehet kiírni 2dvd-re az iso filet? (Onehitwonder)Elõre is köszi!

Seth
Vissza oda, ahol leomlott a járat elõtted. Az erkélyrõl fog dobálni egy doki gránátot,abból elkapsz egyet telekinézissel és kirobbantod a járatot. ( mellesleg a dokit addíg nem is lehet kinyírni amíg a járat nincs kirobbantva, sokan elakadtak itt, mert azt hiszik a dokit ki kell nyírni,aztán bombázták fél óráig ^^)

s játék elején felszedtem a Telekinesist, utána mit kell csinálni?

grebber
Ilyen fejjel nem is csodálom hogy a vízalatt élnek ezek <#idiota>

Szevasztok!
Ha a játékban kikapcsolom a vsync-et akkor a fények villódzása elég "töredezett" lesz, ha értitek mire gondolok. Nincs erre valami orvosság? Vagy az nVidia 163.44-es béta driver megoldja a problémát?
Ha már kérdezte valaki akkor bocs!
Elöre is köszi!

BattleTag: zydar#2910

Az arcadia pályán nem tudja valaki, hogy lehet kinyitni a metró ajtaját?
Soldiers
Remélem csinálják már a magyarosítást

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Prince of Máté
Melyik grafikai beállítás bekapcsolásnál kapcsol be a HDR?

czky
<#eljen> Jó lett!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

AntiHero
ja

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

7600gt vel normális hogy mediumon 30fps max?
Rohamsisak
Dzsízüsz láv mí jesz áj nó, for dö bájböl....... -Ez marha jo mikor énekli néhány splicer fazon. XD

Seth
hol volt spoiler? melyik vót az, had üssem <#idiota>

grayfox
tényleg menjen a pi**aba az összes spoilerezo verpista. faszert nem lehet spoiler tag-be rakni? akinek nem inge..
üdv

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

nem rossz <#vigyor1>