13397
  • grebber
    "Én abszolút nem csalódtam a bioshockban - mert eleve egy teljesen szürke nullára számítottam ahírek alapján. És voila: szkriptelt, arcade lövöldözős fps nulla sztorival, béna grafikával (nem a részletesség, hanem az elcseszett koncepció miatt), optimalizáció nélkül (8800 GTX, core2 @3200Mhz, 2GB Geil @1000Mhz RAM, legfrisebb driverek és rángatós 20 fps-re vissza-vissza esik nagyobb teremben). Ami a legrosszabb: a játék nevetségesen nélkülözi a realitás bármely formáját.

folytatás: mind a sztori, mind a környezet, mind a szereplők (belértve a játékost) esetében. Nem azt mondom, hogy legyen olyan a játék, mint egy Dosztojevszkij regény, de még egy sci-fi játéknál is minimum elvárás, hogy valamennyire hihető legyen a game, vagy legalább a játékos tudja magával elhitetni tudatalatt. A Bioshock már az első 20 percben töméntelen szánalmasan közhelyes B-film szkriptet süt ránk. Például a röhögés rázott a beúszó óriásbálna láttán a játék elején. (ráadásul a valóságban a víz alatt 40 méterig hatol el a látható fénysugár). Andy Ryan béna szövegeitől meg a hideg rázott."

Most futottam bele a Gamestaron azt gondoltam copyzom!
  • jocika
    Én is olvastam. Szerintem jól fogta meg a játék lényegét.
  • gabesz012
    Sziasztok!

A múltkor írtam a demóról, hogy nem nagyon jön be a játék. Hát most felraktam a full-t és elég sok óra után azt mondom, hogy nagyon komoly, és van benne újítás és visszaszívom a demó alapján alkotott képem. A story (bár inkább hangulatnak nevezném) is nagyon ütős, főleg, hogy minden audio üzit meghallgatok. Megkapja tőlem az elmúlt évek fps-e címet -ha a Hl2 Ep2 is rövid lesz (úgy, mint az Ep1)-. :)

Én rendes vagyok, minden little sistert megmentek. :P Nálam mondjuk elég szarul fut (800*600 low), de így is elég szép...
  • offkorz
    jesz
  • Prince23
    Most az a "ná" az nem-et jelent? Nem értem a 4 szavas mondatod.
  • CitizenX
    Minden, amit tudni akarsz a Bioshockról - ismertető rulzzzz... :D
  • Prince23
    Ja és még valami!! Télleg kell internetkapcsolat, mikor intalállni kell??!! :OOOOO
  • Prince23
    Hi!
    7300GT + 1 giga ram (ddr) elég a játékhoz? Mert az egy dolog, h mit ír a követelmény...
    És kérem jelezze vki, mert kacsingatok a játék felé...de ha olyan az optimalizálása mint az Airborne-nak, akkor talán "nem veszem meg".
    thx
  • Bagoly81
    windowsban álitsátok át 5.1 re a hangot nekem az segitett
  • GrimReaper78
    Milyen hangprobléma?
  • saiyanjin
    Van már patch ami segít a Hangproblémán esetleg???
  • PunkZoli
    kösz, aztán meghallgattam a csajt:D és magam is rájöttem:)
  • icewolf
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csapj rá csavarkulcssal. A második csapásra előbújik a kiscsaj.
  • icewolf
    Na és ezt így magamnak:
    #10855:saiyanjin: tőled meg elnézést, most én voltam a vak...
  • PunkZoli
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor big daddy vagyok hogy szedem ki a kiscsajt a summoner szoborból?
  • icewolf
    F.A.Q-ról nem hallottál még?
  • saiyanjin
    Sziasztok,

Tudtok vmi orvoslatot hangproblémára, EAX-om van pedig, és ki-be kapcsolom az game-ben, mégis rossz a hang...
  • PunkZoli
    vki megtudná nekem mondani az olimpus heights liftjének a kódját?:P
  • DarkSector
    Szerintem ne sajnáld ilyen helyzetekben azt az 500ft-os lemezt, és főleg ne a Bioshok-ra.
    Én 650-ért vettem és ha egy játék DL lemezre megy, akkor ráteszem, hogy lehessen lemezről telepíteni...mert utána kényelmetlen lehet....
  • DarkSector
    Per pillanat a BShock-ot nehezen lehet darabolni...
    Csak úgy, hogy képfájl-t szeded szét, de annál az a gáz, hogy gépre kell összemásolni, mielőtt fel akarod rakni....
  • crazyclone
    thx
  • scorpeeon
    Vagy DVD9-re, vagy szétdarabolod és 2 DVD5-re :)
  • grebber
    Veszel 500 ft-ért duplarétegű lemezt és IMG burn nevű progival kiirod!
  • crazyclone
    gyerekek tudom elég béna de még életembe nemláttam 6 gigás gammát eredetiben esetleg valaki felvilágositana hogy én hogy tudnám magamnak megirni a 6 gigás képfájlt???
  • DarkSector
    H betüt nyomd...
    EDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • offkorz
    harvestelésér
  • rémrendescrysis
    De Melyikért kapsz több ADAMOT?
  • DarkSector
    Milyen befejezést akarsz attól függ...
    De mivel én gonosz vagyok, és szeretem kínozni az "embereket" ezért én megettem már 2x a kis pójást....
  • rémrendescrysis
    Melyikkel lehet jobban járni ha megölöd vagy megmented a kislányt?
  • grebber
    Amúgy valaki probálta már 5nél többször ferakni a gamet hogy utánni mi a helyzet?
  • Seth
    akkor dupla annyi adam-et kapsz,ami nem létszükséglet,mert mindent meg lehet venni ami fontos
  • GoKu x
    ha megmentem a kislányt akkor mindig kapok pontokat amit beválthatok sok érdekes dolgokra, de ha megölöm akkor mi lessz??
  • DarkSector
    Honnan tudod, hogy a vége....?
    Kiirja, holy final chapter vagy mi?
  • GrimReaper78
    Jaja, csak te. Mi volt azon összecsapva?! Simán megkönnyeztem a végét...
  • Shep
    Én is a végére értem és az utolsó pár pálya valahogy olyan összecsapott lett, vagy csak én érzem így?
  • GrimReaper78
    Láss is, ne csak nézz. Pontosabban: nézz már körül alaposan azon a területen, ahol Fontaine penthouse-a van. Segítek: ne a lakásokban.
  • Shep
    Az emeleten van egy paparazzi (halott) meg az álványa+fényképező ott van egy hangszalag is na abban mondja el a kódot.
  • peter01
    De abbol ne lehetne kilátni.
  • DarkSector
    Mindegyik megy vistan tudtommal...
  • Ombika
    tessek