13397
-
"Én abszolút nem csalódtam a bioshockban - mert eleve egy teljesen szürke nullára számítottam ahírek alapján. És voila: szkriptelt, arcade lövöldözős fps nulla sztorival, béna grafikával (nem a részletesség, hanem az elcseszett koncepció miatt), optimalizáció nélkül (8800 GTX, core2 @3200Mhz, 2GB Geil @1000Mhz RAM, legfrisebb driverek és rángatós 20 fps-re vissza-vissza esik nagyobb teremben). Ami a legrosszabb: a játék nevetségesen nélkülözi a realitás bármely formáját.
folytatás: mind a sztori, mind a környezet, mind a szereplők (belértve a játékost) esetében. Nem azt mondom, hogy legyen olyan a játék, mint egy Dosztojevszkij regény, de még egy sci-fi játéknál is minimum elvárás, hogy valamennyire hihető legyen a game, vagy legalább a játékos tudja magával elhitetni tudatalatt. A Bioshock már az első 20 percben töméntelen szánalmasan közhelyes B-film szkriptet süt ránk. Például a röhögés rázott a beúszó óriásbálna láttán a játék elején. (ráadásul a valóságban a víz alatt 40 méterig hatol el a látható fénysugár). Andy Ryan béna szövegeitől meg a hideg rázott."
Most futottam bele a Gamestaron azt gondoltam copyzom! -
jocika #10873 Én is olvastam. Szerintem jól fogta meg a játék lényegét. -
gabesz012 #10872 Sziasztok!
A múltkor írtam a demóról, hogy nem nagyon jön be a játék. Hát most felraktam a full-t és elég sok óra után azt mondom, hogy nagyon komoly, és van benne újítás és visszaszívom a demó alapján alkotott képem. A story (bár inkább hangulatnak nevezném) is nagyon ütős, főleg, hogy minden audio üzit meghallgatok. Megkapja tőlem az elmúlt évek fps-e címet -ha a Hl2 Ep2 is rövid lesz (úgy, mint az Ep1)-. :)
Én rendes vagyok, minden little sistert megmentek. :P Nálam mondjuk elég szarul fut (800*600 low), de így is elég szép... -
jesz -
Most az a "ná" az nem-et jelent? Nem értem a 4 szavas mondatod. -
CitizenX #10867 Minden, amit tudni akarsz a Bioshockról - ismertető rulzzzz... :D -
Ja és még valami!! Télleg kell internetkapcsolat, mikor intalállni kell??!! :OOOOO -
Hi!
7300GT + 1 giga ram (ddr) elég a játékhoz? Mert az egy dolog, h mit ír a követelmény...
És kérem jelezze vki, mert kacsingatok a játék felé...de ha olyan az optimalizálása mint az Airborne-nak, akkor talán "nem veszem meg".
thx -
Bagoly81 #10863 windowsban álitsátok át 5.1 re a hangot nekem az segitett
-
GrimReaper78 #10862 Milyen hangprobléma?
-
saiyanjin #10861 Van már patch ami segít a Hangproblémán esetleg??? -
PunkZoli #10860 kösz, aztán meghallgattam a csajt:D és magam is rájöttem:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csapj rá csavarkulcssal. A második csapásra előbújik a kiscsaj. -
Na és ezt így magamnak: 

#10855:saiyanjin: tőled meg elnézést, most én voltam a vak... -
PunkZoli #10857 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor big daddy vagyok hogy szedem ki a kiscsajt a summoner szoborból? -

F.A.Q-ról nem hallottál még?

-
saiyanjin #10855 Sziasztok,
Tudtok vmi orvoslatot hangproblémára, EAX-om van pedig, és ki-be kapcsolom az game-ben, mégis rossz a hang... -
PunkZoli #10852 vki megtudná nekem mondani az olimpus heights liftjének a kódját?:P -
Szerintem ne sajnáld ilyen helyzetekben azt az 500ft-os lemezt, és főleg ne a Bioshok-ra. 
Én 650-ért vettem és ha egy játék DL lemezre megy, akkor ráteszem, hogy lehessen lemezről telepíteni...mert utána kényelmetlen lehet.... -
Per pillanat a BShock-ot nehezen lehet darabolni...
Csak úgy, hogy képfájl-t szeded szét, de annál az a gáz, hogy gépre kell összemásolni, mielőtt fel akarod rakni.... -
thx -
Vagy DVD9-re, vagy szétdarabolod és 2 DVD5-re :) -
Veszel 500 ft-ért duplarétegű lemezt és IMG burn nevű progival kiirod! -
gyerekek tudom elég béna de még életembe nemláttam 6 gigás gammát eredetiben esetleg valaki felvilágositana hogy én hogy tudnám magamnak megirni a 6 gigás képfájlt??? -
H betüt nyomd...
EDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
harvestelésér -
rémrendescrysis #10842 De Melyikért kapsz több ADAMOT? -
Milyen befejezést akarsz attól függ...
De mivel én gonosz vagyok, és szeretem kínozni az "embereket" ezért én megettem már 2x a kis pójást....
-
rémrendescrysis #10837 Melyikkel lehet jobban járni ha megölöd vagy megmented a kislányt? -
Amúgy valaki probálta már 5nél többször ferakni a gamet hogy utánni mi a helyzet? -
akkor dupla annyi adam-et kapsz,ami nem létszükséglet,mert mindent meg lehet venni ami fontos -
ha megmentem a kislányt akkor mindig kapok pontokat amit beválthatok sok érdekes dolgokra, de ha megölöm akkor mi lessz?? -
Honnan tudod, hogy a vége....?
Kiirja, holy final chapter vagy mi? -
GrimReaper78 #10830 Jaja, csak te. Mi volt azon összecsapva?! Simán megkönnyeztem a végét... -
Én is a végére értem és az utolsó pár pálya valahogy olyan összecsapott lett, vagy csak én érzem így? -
GrimReaper78 #10828 Láss is, ne csak nézz. Pontosabban: nézz már körül alaposan azon a területen, ahol Fontaine penthouse-a van. Segítek: ne a lakásokban. -
Az emeleten van egy paparazzi (halott) meg az álványa+fényképező ott van egy hangszalag is na abban mondja el a kódot. -
peter01 #10826 De abbol ne lehetne kilátni. -
Mindegyik megy vistan tudtommal... -
tessek