13397
-
Ő már a barkácsmegoldásról beszél, csak valami nem működik nála. Mellesleg csak most próbáltam ki én is a játékot, és hát azt kell mondjam, hogy szerintem ez az eddigi legszebb, UNREAL 3 engine-el készült játék, és talán az első olyan is amiben elég jól skálázhatók a grafikai beálltások. A mellett, hogy szép hibátlanul fut nálam A64 3700+, GF7900GT, 1GB memória-val, mindenféle erre optimalizált driver és friss DX nélkül is. -
töltésnél a képek végigmennek, és egyszecsak megáll, de a hang megy tovább? ugyanez van nekem is 8 perc alatt tölt be kb....
3.2 intel, 1gb ddr667, x800gto2, ennyi, vga csere lesz, de ez azért nonszensz:P -
a vgad nem támogatja az sm3.0át. faqban van barkács megoldás. -
Há' mittudomén :) Azért kérdeztem... -
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség(főleg olyanoké akik sm2.0-ás patchel játszák a bioshockot).
Az a helyzet, hogy feltelepítettem a játékot. Megpróbáltam elindítani, el indult, de nem volt a menüben egér, a repcsis intro egész jól nézett ki, de a játékon belül csak a tűz, meg a világítótorony fénye látszik(eddig minden normális). Ezután feltettem a legújabb 2.0 shaders filet(később többel is próbálkoztam, de egyikkel sem volt jó), töröltem a cache fileokat, a ShaderErrors mappát lecseréltem egy üres kiterjesztés nélküli filera. Ekkor még a menüt se akarta beadni, az intro után kifagyott. Néha-néha a menüt beadta egérrel, de játékindítás után a töltés közben megint kifagyott. Az deatfults.ini filet átírtam a megfelelő beállításokra, a bioshock.ini-t töröltem. Próbáltam catalist driverből is többet, meg omega drivert is.
A vasam:
amd 2600+ Sempron proci
His Radeon 9550 256 mb videokari 400/230 MHz-ig húzva(húzás nálkül se oké)
Asrock K7S41GX alaplap
512 ddr ram (összesen 1250mb -ig bővítve virtuális memóriával)
Előre is köszi minden segítséget. -
nem, hogy is bírnád el -
Rivet Gun-t sehogy sem lehet felszedni? -
Hi!
Elakadtam: a második pályánál vaok... átmentem egy hosszú folyosón, ami egy szobaféleségbe vezet, és ha felnézek, akkor két teraszos erkélyt látok, ahová nem tudom, h h kell feljutni. (mellékesen: mikor a folyosón végig szaladok, bálnanyavalygást lehet hallani) remélem tudjátok melyik rész ez. -
Ez az én szememet is szúrta, nehogy már a pénznek ne találjon helyet :) -
végére úgy sem tudod elkölteni,mert mindenből teli leszel -
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség. A kérdést már feltettem igaz nem ide, hanem az OFF topicba, hogy ne szúrja senkine a szemét. Előre is THX! -
fixpont #10913 Jah igen, ezt mar meg akartam kerdezni, miert csak 500 penz a maximum a jatekban, a felszerelesek altalaban limiteltak minden jatekban a penz ritkan, es ha mar ennyi, miert van 4 digites kijelzo? -
lee56 #10912 vagy próbálj fel valami ujabb drivert, épp most jött ki egy uj béta nvidiáéknál -
Még egy baromarcú kritikus aki belekeveri az rpg-ét ebbe a shooterbe. -
Wheeler #10910 Sziasztok!
Ha valakinek szüksége lenne egy magyar nyelvű végigjátszásra, az itt talál:
Végigjátszás -
Cash23 #10909 köszi már nem kell sikerült meg találnom az utat -
Nos... furcsálom... nagyon furcsálom... hogy nem tudok játszani max graffal (shder model 3) peig bírná a 7300gt-ém!
Megoldás: lejkelett vegyem a grafot mediumra! És most már be is tudott tölteni. FURCSA :PP Náaltok van ilyen?! szal médiumon tudom tolni, tehát automatikusan sm3 hatások kikapcs.
Első benyomás: most már megtudom érteni, h miért is van eme topiknak 10ezer kommentje!
Itt télleg a hangulat dominál legfőbbképpen. Igaz van benne heroes mágiai megoldások, mint pl. a Dark messiahban, de mindegy.
A grafot csak dícsérni tudom (amúgy játék közben betudom állítani a játék magas garfikai beállítását, de mikor kilépek és betölteném highon, akkor viszont kilép és a exével bajlódik... szal vicces egy játék a graf. beállítás terén), és talán én azt mondom, h jól van optimalizálva, nem úgy mint az Airborne!
-
Na feltettem a 2005 C+++-t, de mikor beérkeztem a vízalatti városba, és pont tölt és egyszer csak újra indult a gépem... és azt írja ki, h a RENDSZER súlyos hiba után állt helyre:PPPP
-
Cash23 #10903 hello nem tudok tovább jutni a Fort Frolic pályáról nincs semilyen feladat amit meg kéne csinálni tudnátok segiteni hogy mere menjek? -
ig002 #10902 Udv Mindenklinek!
A futtatassal lenne egy kerdesem, ha valakinek is elojott es megoldotta annak nagyon orulnek ha megosztana a megoldast:)!
Elinditom a jatekot, eljutok a menube majd egy uj jatekot inditok. Betolti szepen az introt, amikor lezuhan a repulogep, majd egy Bioshock felirat utan csak a fekete kepernyot latom.
Egy Acer Aspire 5920as laptopom van, felraktam a legujabb directX-et, a menuben atallitottam directx10-re es anelkulire is. Widescreent is bekapcsoltam, de kikapcsolva is ugyan ez a problema. A FAQban levo FOV-ot is probaltam, de mivel laptopom van es *-al kell aktivalni, ezert ez sem segitett.
Valaki tud megoldast?
Kosz elore is! -
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segítet!!!!
THX!!!! -
fixpont #10895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5744 -
bár nem rögzültek könkrétumok ha minden igaz valami lifajtóhoz kell a kód. ha felmész az emeletre a mellette lévő lépcsőn az ajtóval szembeni oldalon van asszem egy kazi amit ha meghallgatsz elmondja a faszi a számot (ha nem hallottad rendesen akkor a térkép menüben van jobboldalt egy kazis ikon ami tartalmazza az eddig felvett kazikat és ott valamelyikben ott lesz textkén is a kód) -
ZÓÓÓcsi #10892 Tanács: A játékba kapcsold be a dialog feliratozást! Vedd fel az összes rádiót! És ha képernyőn a sok szöveg mellett látsz egy négytagú számot az lesz az!
Ezt olyan nehéz megcsinálni? -
Lene egy kérdésem.Olympus Heights-en vagyok és van egy ajtó ami csak kódal nyílik,de a kódot nem találom pedig arra kelene tovább menem.(ara mutat a nyíl)
Valaki meg tudná mondania kódot? -
csabika1982 #10889 Köszi Shep meg van a kód -
nekem a 3. után van jelenleg... -
fixpont #10887 Nah, utana olvastam a 3 befejezesnek, ime az eredmeny:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valoban 3 befejezes van, de ebbol 2 szinte teljesen ugyanaz. A "jo" befejezest kapod, ha megmented az osszes lanyt, a "szomoru" befejezest kapod, ha nehanyat megmentesz, nehanyat nem, es a "rossz" befejezest kapod, ha mindet harvesteled. A "rossz" es a "szomoru" befejezes kozott minimalis kulonbseg csak a narracioban van, a kep teljesen ugyanaz. Mindharom befejezest meg lehet nezni az {install dir}\Content\BinkMovies konyvtarban, amihez egy Bink player kell, mint pl. a "radtools" nevu progi, (google elso talalat), a fileok nevei: HarvestedGatherers.bik, SavedGatherers.bik, KilledGatherers.bik.
Ha mar ezt leirta valaki lentebb, akkor sorry, csak 100 hozzaszolast olvastam vissza. -
fixpont #10886 Vegigtoltam, gyonyoru a vege, nagyon emberi, torokszorito. (Minden kislanyt megmentettem.) Megneztem a youtubeon a masik veget, de 3.-at sehogy sem talaltam, pedig tobb helyen azt irjak 3 vege van. -
nem, csak egy olvasni tudó lény vagy,ha nem tévedek..
(valszín. ált iskola első 8 osztály +van) aki visszaolvas....
volt már itten szó az összegyüjtendő klorofillról is....
van valami kereső is itt, egész jól müxik...
a többit tessék elolvasni a SZABÁLYZATBAN...
ha nem tetszik, van OFF topic is, fenn a képen balra. -
ArcZ #10884 óóó vazz, mi vagyok én? nyomozókutya?
-
nincs.
keresd.... -
Annyira nem para, de van egy stílusa :) -
SG #10881 De kár :( Pedig már kezdtem örülni. -
ronhaven #10880 nem -
ArcZ #10879 hi all,
a klorofilok hol vannak? van vmi térkép? -
SG #10878 Sziasztok !
System Shock 2-őt imádtam, ez a játék is annyira para a köbön ? -
Sziasztok! Elég nagy bajban vagyok. Egyszer csak, miután a második képet leraktam a színház előtti teremben (azt hiszem valamiylen Cohen ugráltat most) majd találtam egy ajtót ahol a falba volt egy Széf, amit fel lehetett törni. Na most én megnyomtam a V-t, erre a játék úgy ahogy van, MEGÁLLT, töltött mint a barom, eltűnik a kép, fekete képernyő. Tehát NEM újraindult. És elfelejtettem menteni, így másfél óra játékom sutty, mint a madár... Valakinek ESETLEG nincsen mentése a második kép lerakása után? (Ahol megkapjuk a nyilakat?) -
Ja, külön bírom mikor anti-fanboit osztogatnak a fanboiok, szánalmas szerintem mindkettő :D
Arany középutat egyik sem ismeri :P -
zsotesz #10875 Jól le is osztották a gyereket aki ezt írta.