BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Nem én csináltam!!!!!!
Én csak belinkeltem, ezt egy másik fórumozó készítette!

minimize
Ez igen!!<#eljen>
Szép munka, le a kalappal.
Little Sister által énekelt nótácska nem megy senkinek sem??!

No one can stop Death!

robotnyk
úgy kb 2/3adánál vagy.
AntiHero
pffffff törölték:S BUZI ATW.hu Majd felrakom máshova.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince of Máté
FAQ-val mivan?
Esetleg nem lehetne ez?
AZ egyik fórumozó csinálta.

offkorz
sajna a végére értem énis,nagyon jó kis gamma volt,még nem találkoztam ilyennel,és ezért is volt olyan jó,egyedi 5letz meg minden,teljesen korrekt gém tájm.szép volt a vége is nagyon tetszett az egész játékmenet. egy darab rossz szavam sincs rá,teljesen visszakaptam amit vártam! ^.^

dante3
Hamarosan vége lesz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Azután vagyok ahol a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megmentett kislányok tanyáznak
innen sok van még hátra?

Annak van valami jelentõsége hogy itt már
Csökken vissza az életerõ csikom?

Next PC upgrade: 2022

üdv! adódott egy kis problémám annál a résznél, amikor elgázosítják a csajt az irodájában és halála elõtt felmaszatolja az üvegre a széf kódját! nyilvánvaló a feladat, infókat kell keresni az irodában, a térkép a széfet jelöli(a kép mögött), ami egyébként is rikítóan sárgán villog! Odamagyek szépen, beállítom a kódot(9457) a kódod, nyílik a széf és voila: totál üres...egy deka irat sincs benne, ráadásul utána már ki sem tudom nyitni, hackelésre nincs lehetõség, csak a Wall Safe feliratot látom! egyébként ebben az irodában lehet megszerezni a lángszórót(napalm és folyékony nitrogén "lõszerrel"), valamint van egy panel is, amivel extra cuccokat lehet kreálni! Lehet hogy ott kellene valamit csinálnom? Esetleg egy bug lenne? Ha az utóbbi, akkor ha valaki belinkelne egy mentést onnan, annak nagyon örülnék, számítok mindenki segítségére, mert már az uninstallt fontolgatom!😊
Seth
játék könyvtárában megtalálhatóak a videók bioshock-->content-->binkmovies
Bink player-rel lejátszatod õket

PSN ID.: Beegabor

Pretorian
Hát, azzal a kártyával nem nagyon fogsz játszani...ha egyáltalán elindul a shader model 2 patch-el a játék, akkor is iszonyatosan lassú lesz..de szerintem nem fog vele mûködni, sm 2 patch-hez minimum 9800 pro-t jelölnek meg...

mindegy, itt megtalálod a patchet, és azt, is, hogy hogyan kell installálni:

http://bioshocksm2.blogspot.com/

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

valaki, aki nem harvestelt be egy little sistert sem, tud küldeni egy savegamet a legvégérõl? kíváncsi lennék a videóra..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

majd az én kérdésemre is kaphatok választ?
Shep
Ok, akkor azért nem csitult el a melák, hiába dobtam rá megint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eagle16
Igen, akkor megtámad 😊
Én mindig akkor használtam, mikor sokan jöttek, és épp arra csoszogott egy daddy 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
A Hypnotize Big Daddy képességet pontosan, hogy kell használni? Ha hipnózom s közben megsebzem akkor bevadul?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Helló mindenki!

Szerettem volna kipróbálni (a demót) a gépemen, de mikor elindítottam nem jelenítette meg a játékot rendesen a 3d kártyám (ATI Radeon 9600 XT), kerestem hozzá ilyen javítást (mert ha jól tudom ehhez már valami újabb kártya ajánlott, de elméletileg azzal a javítással mennie kellett volna) de nem ment<#rinya>, próbáltam állítani a grafikán is, lebutítani de úgy sem jelenítette meg , ha valakinek van valami tippe, vagy találkozott hasonlóval akkor kérem írja meg mert nagyon szeretnék már játszani vele (unokatesómnál már játszottam a teljes játékkal
SD456
Hy all!

Valakinek nincs eladó Big Daddy Figurája? A Collectors Edition elfogyott és csak simát tudtam venni<#szomoru1> Ha van valakinek P.M.!

Elõre is köszönöm! Bocsánat az OFF ért!

PS3 ID: SDani456

a hangproblemakra nincs vmi megoldas? jok a hangok (kiveve a fegyvereke), de azert kicsit zavaro, hogy lovoldozeskozbe hol van hol nincs hangja, vagy ha epp a fegyvernek van akkor masnak nincs 😄

Senkkik
nah végigvittem a nagypapa tempómba.. <#idiota>
tök jó volt! kár hogy nem tudtam max grafon játszani vele.. 😞

Seth
Nem veszik el, bekerül a GeneBank gépekbe, lehet majd csereberélni

köszi...de amiket felülírok az nem veszik el? :\
szarul érintene 😄
minimize
Tudja valaki, mit énekel PONTOSAN a Little Sister, amikor begyûjti az ADAM-ot magának???!
A "Mr.Bubbles, Mr. Bubbles" kezdetû nótára gondolok, annyira, de annyira megfogott....köszi.

No one can stop Death!

Seth
majd Gatherers Garden nevû gépeknél tudsz több slot-ot venni, ADAM-ért cserébe

hello:
egy olyan gondom van, hogy nem tudok upgradeleni.. legalábbis sztem:
kezdetben vala a villámkéz, aztán a tûz -.-
mikor felvettem a telekinézist, nem engedte a 3. helyre betenni a képességet, egyszerûen felül kellett írnom valami mást (villámot :-( )
most felvettem vmi vérgolyót vagy mit, nha azt se engedte..max 2 képességet tudok használni😞 afegyverupgrade.-et se találom sehol
Kmarha
köszönöm kipróbálom!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pretorian
Régebbi Ati kártyáknál jön elõ ez a bug, általában shader model 2-es kariknál. Tedd fel a shader model 2 patchet, és lesz kurzor.

Kmarha
FAQ-ban nincs róla, keresõvel nem találtam, úgy hogy megkérdezném, volt e másnak is problémája azzal, hogy a fõmenüben nem láttja az egér kurzort. Vagy van e valakinek ötlete, hogy ne vakon kelljen kattingatnom mindenhova?!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pretorian
Baz'... Arcadia az elég beszaratós...felveszek valami cumót a sarokból, megfordulok, és ott áll mögöttem a Houdini Splicer...hát a víz levert...
Egyébként szerintetek a Little Sistert el lehet még kapni, ha egyszer bemászott a "lyukba", de a Big Daddyjét viszont taccsra vágtam? Mert így jártam...rommá lõttem a Daddyt, éppen a Vita Chamberbõl szaladtam vissza, mint a zsírozott villám, és pont, amikor az utolsó sorozatot eresztettem bele, akkor mászott át a válláról a lyukba a kislány.
Arcadiában negyébként kurva könnyû eltévedni, ha nem lenne quest arrow, meg is állnék valahol málnát szedni, és asszem ott is maradnék...

AntiHero
Hova?😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zeus89
5744, én is itt akadtam el, de már átvittem a gamet ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

az Olympus Heights pályán a liftbe kéne beszállni. a kódját hol találom?

DarkSector
Alapban 4-6 perc a töltés....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lobsterman
Én ilyennel nem találkoztam. Minden little sistert megmentettem, mivel addig nem hagytam el a pályát amíg nem jelölte be mindet megmentettnek. Buggal meg 1* találkoztam összesen, az egyik kamerát amikor meg akartam hackelni, akkor mindig kifagyott a game. Jó van optimalizálva is, egyszer sem akadt be, pedig nincs akkora procim (X2 3800+@2000MHz) meg csak 1 giga ramom van, és high-on játszottam. Egyedül talán a töltési idõk voltak hosszúak.

újfent köszönöm!

robotnyk
van egy gomb az asztalon.
kössz! és a nitroglicerint hogy operálom ki az üvegfal mögül?

Seth
0126

Kyburz irodájának kódját valaki megírná? Hephaestus pálya, és az irodában van egy alkatrész a fegyverhez..

Melyik az a pálya?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

TIBI
Mégis van, pedig napokig nem volt, bocs!

^^

Inkább legyen több törlés, mint kevesebb. Szerintem most pont jó ahogy van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TIBI
Nincs már Off topic, törölték...

^^

Frank99
lehet becsúszott, akkor bocs!

volt egy olyan hozzászólás is (lehet a tiéd) , hogy válaszolt az illetõ egy kérdésre, a sor végén meg volt egy warez hozzászólás.
Én csak törölni tudok, módosítani nem.

Ezt töröltem.

Egyénként igyekszem nem törölni többet, mint amennyit muszáj, de tegnap este hidegfrontfront volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én MINDEN little sister megtaláltam, az összeset amit jelölt. Mondjuk én Boxon viszem. Ott a hang is teljessen 5.1, szépen szól, érzékelhetõk a távolságok és a terek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az hogy hibatlan a jatek, az eros tulzas. Inkabb atlagos, vagy vmivel alatta.

Az egyik palyan eggyel tobb little sister van bejegyezve mint ami valojaban van. Soksok embernek okozott egy ora hasztalan nezelodest mire feladta es valaszt keresett ra a neten. Szvsz eleg bosszanto hiba.

Az EAX pedig egy csomo rendszeren nem mukodik (Xfi). Fagyas ill. recsego hang. Raadasul ha kinyomom az eaxot, nem hallatszanak a hatulrol jovo hangok (stereo speaker, driver mindenhol stereora allitva)
Pretorian
Megtaláltátok már a Detoxitating Tonicot? Arra jó, hogy ha sok Arcadia Merlot-t meg Old Tom viszkit iszol, és hármat látsz Mr. Bábülszbõl, akkor tök mindegy melyikre lõsz, ha be van izzítva a tonik, biztos hogy eltalálod a csúnya nagy fejét. lol

csak én érzem úgy hogy hardon is túl egyszerû a játék? egyedül az elsõ big daddy szivatott meg párszor, ott még nem volt gránát vetõ
vud ju kájndli?😊

nah most hogy elbicegtem arcadia-ig kezd "horrorulni" a játék,10 pont😊))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Ez mind jó és el is fogadom.

De minden tiszteletem mellett, volt egy hozzászólásom, amelyben kritizáltam az egyik fórumtársam véleményét a Bioshock motorral kapcsolatban. Nem volt benne obszcén szóhasználat, legalábbis kicsillagoztam, és nem az illetõ felé irányuló sértõ kijelentésrõl volt szó, azokat mindig kerülöm. Soha senkit nem célom megbántani ezen, vagy bármilyen fórumon. Csak a véleményemnek adtam hangot, mégis a cenzúra keserû áldozatává váltam. Vajh, miért?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"