13397
-
Most mi bajod van? Visszaolvastam ezt az oldalt, és kb 3-4 post szól róluk. Ez már tényleg iszonyú hard core offolás... -
Ez a Bioshock topic.
A Crysisssel és Farcry 2-vel kapcsolatos hozzászólásokat innentől kéretik a nevüknek megfelelő topicban folytatni.
Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy aki idejön az a Bioschokkal kapcsolatban akar kérdezni, válaszolni, akár vitázni.
Köszönöm!
-
Na most álltam neki másodszorra, így is tetszik, hiszen annyira részletesen van kidolgozva az egész, hogy még így is számos dolog fölött elsiklottam és tud újdonságot mutatni a játék... -
sad1985 #10962 tudja valaki az otodik pálya liftkódját?már mindent körbejártam és nem találom.ez ott van ahol körbe föl lehet menni a lépcsőn és csak a kóddal lehet továbmenni -
sad1985 #10961 a telekinézissel kapd el a gránátot!és dobd az eltorlaszolt ajtóra! -
Én is utálom mint a szart. Nagyon nem szeretem.
Far Cry 2 viszont tetszik. -
Csak én vagyok az, akit totál hidegen hagy a Crysis?
Úgy látszik... -
Gránát+telekinézis...?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A telekinézissel kapj el egy gránátot...
Dante -
Van egy pálya (asszem 2.) ahol egy gránátdobálós állandóan dob granit az erkélyről felém... és a kijárat be van robbasztva (asszem akit üldözök, az torlaszolta el a kijáratot).
van árámütésem, de a tüz varázslatomat véletlenül felváltottam a hülye telekinézisre.
Mit tegyek? Már próbáltam a barikádozott ajtó felé menni, h hátha a gránátdobálos oda hajít egyet, de nem... rössz a szög... nem tudok mit csinálni... vki pls
thx -
vagy nem... (a grafika hasonlit, minden más nem....) -
Háát az a kevés, ami volt a FarCry videóban...
Dzsungel-szigetek-bokrok-fák-víz-és azok a bádogépületek, mintha a crysis-t láttam volna más fegyverekkel...
Én ezt láttam...ez a véleményem róla....
KB:mintha egy kiegészitő lemeze lenne az 1ik a másiknak.... -
Helyszin full egyforma lol.nemtudom még mindig hogy te miket nézel.
Két game helyszine teljesen más meg minden eltér szal rossz dolog hasonlítgatni a kettőt! -
Jólvan, akkor esetleg a szövegen kívül még a 2 játékról 1-1 videót is nézz meg...
Full ugyanaz "-jelben mondva.....
Helyszín full egyforma...kicsit tán a putyik mássak oszt jóéccakát! -
a kamerával az a feladatod hogy lefényképezz 3 spider splicert, ezek azok a falon mászó kampót dobáló jószágok. utána vissza kell menni a vaskapuhoz és a tata majd beenged -
Pff nemtudom miket nézel a két gamenek annyi a köze egymáshoz hogy mindekettő FPS! -
Ha nincs sárga nyíl...akkor pont a megfelelő helyen vagy...csak valszeg használnod kell 1 képességet, vagy 1 tárgyat...
Tán a kamerát??? -
husqarna #10948 Helló Mindenki!
Most kezdtem a bioshockot! A Neptune's Bounty pályán járok. Itt veszem fel a kamerát. Leugrom az alsó szintre leírtok mindent, de egyszerűen nem találom a továbbvezető utat. Segítsen valaki. -

Én nem tuom, de gondolom nem poénból használnak egyedi logo-kat! -
Nyugi! Mindjárt jönnek a hszek hogy ez Cryengine2-vel készült :D -
Jó lehet, de akkor miért van kint az Unreal 3 logo? -
szpjencinek van igaza szerintem -
Nem értelek most meg!
Nem volt of, és nem volt warez!
Akkor mi a baj...?
Nem volt tisztában vele, hát segítettünk...ennyi...
Gondolom én... -
Háát nem az!
Neked mindegy, hogy tiszta vizet iszol vagy sört? -
Pedig amit szpjenci írt azt nem a kisújjából szopta ki. Még anno a Gamestar írta ezt a baromságot, én is nagyot néztem mikor láttam, még tavasszal írták... De jó hogy már nem dolgozok ott... -
szerintem is qva mindegy.
innentől kezdve törlöm, visszamenőleg is, ha valaki folytatja... -
amúgy meg nem kúrva mindegy? -
Szerinted az a Piros U embléma minek a jele...?
Bármit is hallasz vagy olvasol...EZ Unreal 3-as motor, aminek az elején ezt látod!
Meg ugye a gépigényből is észre fogod venni!!!
-
mielőtt kioktatsz embereket, nem ártana ha magad tisztában lennél a tényekkel...
Az igaz, hogy a fejlesztést a 2.5-össel kezdték, majd azt alakítgatták, de a vége fele átálltak a 3-asra.
Szóval te tévedsz elég nagyot, ha nem hiszed, hogy a 3. generációs unreal motor megy alatta... -
Hát pedig UE3-as ezt megnézheted az unrealtechnology.com-om is! -
szpjenci #10935 Nem tudom sokan honnan vették, hogy a Bioshock alatt Unreal 3 motor megy, de nagyot tévednek. A game a Tribes, és Swat game felturbózot enginjét használja ami a U2.5-böl lett átalakítva. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!emlékszel mondjuk a Pusztító című stallone-snipes filmre? Na abban Snipes-ot ugye befolyásolták- beprogramozták úgymond psziho szinten, miközben le volt fagyasztva és engedelmeskedett annak a papnak vagy ki volt az, megölni sem tudta.Stallone meg késztetést érzett hogy kössön ^^
Namost ez hasonló , csak hősünket úgy "programozták", hogy ha a would you kindly ( ha megkérhetlek, ha megtennéd stb...)szerepel egy mondatban,akkor amire vonatkozik a mondat azt megtegye, bármi áron.Ha visszagondolsz, vagy csak az elejét lejátszod még1x, észreveheted hogy mocskosul soxor használta Atlas ezt a mondatot. Ezért öltük meg még Ryan-t is, mivel Atlas utolsó(előtti^^) mondata az volt hogy Would you kindly kill that son of a bitch. Na így remélem világos azért -
Nem tudom pontosan mi ez a lezuhano repülös videóban is ez volt a csomagon és láttam a magyaritott változatás is és ugyse tudom mi ez! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Would you kindly? -
én a Club3D 9800 PRO-t cseréltem le azonnal, miután a föltelepítettem mindent, ami a FAQ - ban szerepelt, mégsem ment a gém.
még mindig eladó:) -
Én sajna nem jöttem rá hogy hogyan :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is az a lényeg hogy ő állt a háttérben, hanem az hogy hogyan, szerintem marhajó ötlet volt ez a fajta manipuláció -
Ácsi..., akkor ez pont olyan mint a Far Cry-ban Doyle??!! Az is végig Carvert irányította, azt a végén meg leszámolás Doyle-lal.
Télleg Doyle=Atlas??!! nem tudtak kitalálni vmi mást, áhhh koppintották a fc-ról:PP -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atlas= Frank Fountaine ő manipulált egész végig a játékban !! -
gettobuxa #10926 azért ez érdekes, hogy már a pálya legelején ki lehet nyírni az összes hugit ha eleget várakozunk... -
Valaki pls le írná h Atlassal mi lett? mert nem igen vágom a végét