13397
-
Ok, rájöttem miért van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha működne a gyors futás, akkor el lehetne érni a tengeralattjárót, mielőtt a kapu becsukódna.
Ha az ipse elmondta a szövegét, utána újra lehet gyorsan futni. -
Sziasztok!
Nem rég jutottam a Fort Frolic pályára, ahol megláttam, hogy az U-inventben lehet Bloodlustot kifejleszteni, csak kell hozzá az az enzim, amit a kaptáros részről kellett begyűjteni. Na fogtam magam, vissza is mentem a maradékért (csak annyit szedtem össze, amennyi a missionhöz szükséges), de mikor visszamentem a Fort Frolicra olyan lassúnak tűnt az emberem. Mintha nem működne a SportBoost+ tonik, pedig be van rakva az aktív tonikok közé, a csavarkulccsal gyorsan is csapkod, csak olyan lassan vánszorog, mint egy csiga. Ez valami bug, ilyen a pálya, vagy valami más lehet a dolog mögött? -
KEZDŐKNEK.... -
Sejtettem, kösz a rávilágosított segítségedet.:DD -
r4pt0r #11002 Ott a pincében pont van egy Gene bank az kell neked, nem kell menni sehova. -
Márm mint a 2.-ik pályára a lifttel... na azt már nem, milyen játék ez..
na jó nem nyavalygok... majd megnézem. Sejtem mire gondolsz... nem arra, ahol a fegyvereket lehet fejleszteni? Mert éppen ott a pincejegesszerűségben van egy váltó vagy mi a szösz. -
Menj visszább ,majd találsz -
Jah, de van egy ilyen masina amiben tudod változtatni h éppen mi legyen bent. gene valami a neve -
Igen ám... de eltünt a tűzvarázslatom, és sehol sem találom, h hol vesztettem el:(
Helyette valami folyékony jég van, valami Bullseye. -
tüzes varázslattal olvazd el a jeget azok elől az ajtók elől. -
Hi, nekem nagyon bejön ez a játék, a feeleenget emelte tovább a sistersek meggyógyítása, hmm, most már jónak találom a telekinézist
Na szal:
Asszem a 3.ik pályán vaok, ott ahol az öreg csóka kéri, h azolat a szpájdikat fotozzam le... ezzel megvolnánk... végre be is engedett..DE: itt nagyon el vaok akadva... már kinyírtam mindenkit ezen területen (havas, jeges pince szerűség)... Itt meg mit kell csináljak???
THX -
ugyanaz a kettő "rossz" befejezés, csak a narráció kicsit máskép van időzítve (de szöveg teljesen ugyanaz) -
peter01 #10994 Én 2x végivittem a gémet hogy megtudjam mi a másik befejezés de már máshol is halottam hogy 3db befejezés hogy lehet elérni a harmadikat 1db LS-hez se nyúlok hozzá vagymi? Youtube-on is néztem és mindenhol csak 2 db van... -
adammmmmmm #10993 Nem szóltam. -
adammmmmmm #10992 A rossz és a szomorú végigjátszás nem ugyan az? -
B+
#10980 -
legolas66 #10990 Hello a segitségeteket szeretném kérni abban hogy a Olympus Heights-nevü pályán a kódos ajtohoz mi a kód vagy hol találhatom meg?
Esetleg vissza kell menni egy másik pályára ha igen melyikre?
Segitségeteket elöre is köszönöm hello!
Aki meg irná nekem privátban a kódot nagyon megköszönném!
UI:.További jó játékot mindenkinek!
Köszi! -
ja csak saját felelősségre, azoknak akik nem szándékoznak újra kijátszani :) -
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
jó
rossz
szomorú
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! -
hungariaia #10987 Kösz hogy elmondtad a végét remélem kivágnak innen!!
-
hungariaia #10985 Szerintetek megy EN6200TC-n? -
priluki #10984 thx.. egyépként közbe megtaláltam egy magnofelvételen :D -
mán az:) Én réges-régen egy messzi meszi galéxisban felvettem hogy rakjok ezt be FAQba, de mégse rakták:) -
ez a kérdés szerintem ilyen visszatérő mumus lesz :) -
:DDDDD -
b+
najó, a kódSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de nem ártana kicsit visszaolvasni5744 -
priluki #10979 hi,megtudná mondani valaki ,hogy az Olympus Heights mapon mi a lift (ajto) kodja ami felvisz a felsö szintre? (márha persze lift az :D) -
jocika #10978 Vagy a "szomorú" -
Igen az! -
balika16 #10976 Végigvitte!tegeralattjáros befejezés amikor a szörnyek kijönnek az a rssz befejezés??? -
fixpont #10975 Ez persze megint csak azt mutatja, hogyha egy jatekkal (de barmi massal az eletben) szemben (valamilyen) eloiteletekbol (hibas informaciokbol) fakado elvarasaink vannak, akkor bizony a valosagon konnyen csalodhatunk. Enis mintha olvastam volna regesregen egy beharangozot talan HW-n es valoban mintha erosebb RPG szalat penditettek volna meg, en is mast vartam. Konkluzio: nemszabad hinni a beharangozoknak :-) -
Az természetes, hogy kinek ez, kinek az jön be. Ha a Te szemszögedből nézzük, tényleg lineáris egy kissé, télleg van egy kis hent szaga, de legalábbis szerintem van egy marha jó hangulata, a nehézsége megfelelő, (nem1szer ha kinyírok egy big daddy-t, alig marad lőszerem, életerőm, és imádkozok, hogy elöbb találjak cuccokat, minthogy bárkivel összefussak, mondjuk nem vagyok egy hent-típus) Sosem tudod, mi jön, ha kinyitsz egy ajtót, szórakoztató különféle módon megölni az ellent, (most az elektromos kéz + csavarkulcs a kedvencem, egy ütés és borul az ellen) Szóval szerintem nem egy rossz játék, és a többi hájpot tegyék majd be a Biochock 2-be, és megdumáltuk... Állitólag jön, 2009-ben!!!
Dante. -
YES 
-
A Take2 sorozatot tervez a BioShock-ból
2007. szeptember 13. 19:35, Csütörtök - Németh Szabolcs
A BioSchockból máris másfél millió fogyott, és a sikert látva a Take 2 máris másként tekint a játékra. Már azt is elképzelhetőnek tartják, hogy két év múlva a BioShock 2-vel boldogítsanak minket.
Néhány héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a BioShock-kal mennyit házalt a fejlesztőcsapat feje, hogy egyáltalán megjelenhessen a program. A Take 2 szerencsére látott fantáziát a játékban, és felkarolta a projektet. A BioShock azóta már megjelent és néhány nap alatt több mint másfél millió példány fogyott a kissé horrorisztikus történetből. Strauss Zelnick, a Take 2 egyik befolyásos alakja a GTA-sorozatot említette példaként, és azt is elárulta, hogy a BioShock könnyedén a jól ismert gengszter sorozat nyomába léphet, ami pontosan annyit jelent, hogy a cég kétévente egy-egy epizódot jelentetne meg.
Ezek alapján 2009-ben már a folytatással játszanánk, de ezt az információt még ne begyük készpénznek, mert a világban, és főleg a játékiparban percről-percre változhatnak a dolgok.
forrás: SG :D -
Ez is egy állás pont.
-
Én sajnos csalódtam benne. Nem igazán követtem a hypeot de bennem az maradt meg leginkább ,hogy vannak benne RPG elemek. Mielőtt játszottam vele ezt úgy képzeltem el ,hogy lemegyünk a víz alá ebbe az őrült városba ahol lesznek olyanok akik a mi oldalunkra állnak meg lehet mászkálni szabadon a város bizonyos részein felfedezhetsz eldugott helyeket ,elfogadhatunk megbízásokat bizonyos emberektől ,szerezhetünk szövetségeseket meg kereskedhetünk. De néhány pálya után rájöttem ,hogy ez nem más mint DOOM3 a víz alatt.
Jó vannak benne plasmidok meg Little Sisterek és vehetsz az automatákból lőszert meg hackelhetsz de ezek nem valami korszakalkotó újítások az 50es 60as évek stílus eleinte érdekes de egy idő után unalmassá válik ahogy a játék is.
Nem szól másról csak mész egyik lineáris pályáról a másikra és halomra gyilkolod az őrülteket néha megmentessz vagy harvestelsz egy-két kiscsajt aztán ennyi.
Azért végigjátszom nem azt mondom ,hogy rossz de valahogy nem ezt vártam. -
fixpont #10969 Konyorgom, legalabb az adott oldalon olvass vissza: #10895 -
Miért kellene? nem kell,nem fog jobban futni , hacsak nincs valóban egy Ageia fizikai gyorsítókártya a gépedben , nemtudom egyeltalán támogatja e a game és az engine, van anélkül is fizika a játékban( bár elég sajátságos néha :D ) -
Ha föltenném az Ageia Physic drivert, akkor jobban futna a gépemen? már mint érvényesülnek a fizika törvényei e játékban is. Vagy itt egyáltalán nem kell Ageia? -
nem írom le még1x...