BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
megnéztem a filmet:
Elveszett.Gyerekek.Varosa.
(city of the lost children)
(La City des enfants perdus)

hát nem oylan sok köze van a Bioshockhoz,de azért szerintem nagyon jó kis film,a város és az egész film színvilága,fílingje viszont hasonló a gammájéhoz,és vannak olyasmi helyszínek,ami hasonlít,vannak ugyanolyan emberek,vannak furcsa lötyi,meg képesség,persze nem úgy minta gameben ^^
ja és kb mondhatni hogy van benne Big Daddy 😄DD
mert az egyik faszinak van ilyen búvárruhája,mint a gammában hasonló,és a cipõ is gecinehéz,olyan kemény zörgõs hangja van 😊
gyerekekkel más a céljük,de ebben is szerepelnek.

szvsz nagyon jó film érdemes volt letöltenem,ajánlom mindenkinek,elég jó

offkorz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen mindkettõt lekell majd ölni,és nem Ryan az apja a jacknek(a karakterünket hívják jacknek)

Pretorian
Egyébként tényleg hihetetlenül fasza lett a játék, simán megérdemelte a rengeteg díjat meg a 10/10-es rivjúkat, régen játszottam már ilyen jól összerakott progival. Minden ott van: az atmoszféra, a sztori, a játékmenet, a hangok, a graf és a fizika is mind-mind abszolút elsõ osztályú. A szinkronszínészek is nagyon odatették magukat, minden elismerésem. Bár shader model 2-es kártyával játszok, tuti, hogy ha hardvert frissítek, ezt a játékot játszom újra elõször az új vidikarival.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Valaki írja már le légyszi a sztori végét spoilerbe, mert nem bírom ki a végéig.

Most akkor Atlas ugye Fontaine. (A szemét kis more, jól játssza az aggódó családfõt...) Ha Fontaine a fõellenség, akkor Ryan-t és Fontaine-t (Atlas) is hidegre kell tenni? És tényleg Ryan a fõhõs apja?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wesker24
Na szóval nekem is sikerült végigvinni ezt a király játékot !!

Szerintem ez eddig az egyik legjobb game amivel játszottam !!

Teljesen jó befejezést kaptam mivel megmentettem a kiscsajokat habár amikor testörök voltunk Big Daddyként na az rész nehéz volt egy csöppet nem egyszer álltam neki az biztos na meg maga a fõellenség Fountanie sem volt olyan nehéz kinyirni hála a Medical Expert 3 szintû és az Armored Shell 2 szintú képességnek ami nagy mértékben csökkentette a fizikai sebzést. Összesen 6 képességet használtam Elektroshock,(3) fagyasztás (3) Tûz (3) Telekinézis (1) Cyclone Trap (2) és a darazsak (3) mindegyiket vegyesen használtam de legtöbbet az áramot a fegyverek közül a nyilpuskát a shotgunt a tommygunt haználtam, Big daddy-k ellen meg a gránátvetõt és a lángszorót szoktam használni különösen az elektromos töltetét.
MerlinW
Köszi. Nem vetélkedésbõl csináltam, csak összegyûlt sok téma, oszt volt 1 óra szabadidõm😊

[merlinw.org]

AntiHero
amúgy grat FAQ-hoz most már akkor legyen ez ha megcsináltad😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Csak elírtam a linket. Javítva.

[merlinw.org]

AntiHero
na most már ezt se hozza be😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Frissítettem a FAQ-t

[merlinw.org]

Frank99
úgy 15-20...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Soldiers
Hány órás a játék?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Frank99
meg is érdemli...
nagyon hosszú ideje a legtöbb ötletet letett game (számomra)

MerlinW
offkorz
aha,köszi szépen,ténylegh eléggé kikellett egészíteni,gondolom neked jobb az angolod,és ezért vágod ennyire,sejtelmeim voltak,de nem mertem írni mert gondoltam fasság,de kb 1-2 dolgot akkor jól értettem,amit nem is írtam,köszönöm szépen,mostmár teljesen tiszta!😊

Lobsterman
Hát ezt jól ki kell egészíteni 😄 A lényeg:
Ott születtél Rapture-ben, de Fontaine elküldött a külvilágba felnevelkedni, fejedben egy sor tudatalatti paranccsal. Az egyik az a "would you kindly" aminek hatására bármit megteszel annak aki mondja, a másik a "code yellow" ami egy szívmegállítós valami. A nevelõszüleid is Fontaine-nek dolgoznak, õk küldtek fel a gépre, a "would you kindly" mondattal hogy rabold el a gépet amit aztán lerobbantasz Rapture fölött. Fontaine ezzel Ryant akarja kiiktatni, aki tudja hogy ki vagy, de mégis a halált választja, és megöleti magát elég csúnyán("a man chooses, a slave obeys"). Ezután Atlas felfedi magát mint fontaine, és ott hagyna meghalni ha a little sisterek és tenenbaum doki nem mentenének meg. tenenbaum segít ezek után feloldani a tudatalatti befolyást és elkapni Fontaine-t

Remélem így tiszta 😄

Frank99
Gratula, mindenki milyen szépen használja a SPOILER-t..

offkorz
na kicsit utána olvastam és tiszta a kép mostmár 😊

de ezt még tudnom kell biztosra: ^.^
akkor az már okés hogy véletlen balszerencse hogy lezuhantam és rátaláltam a rapturre.majd ATLAS(aki valójában Frank Fontaine,manipulált egyfolytában és a saját céljaira felhasznált,majd megöltem Ryan-t saját kérésére.õ nekem miket mondott?mért mainupulált?és neki miköze a családomhoz?mert kb úgyvettem le hogy õ ölte meg az anyám vagy mi,ezt valaki magyarázza el plz.és ezután hogy végeztem ryannal aki Frank elérte a célját,meggszerezte az ADAM teknológiát,és hatalmas erõre tett szert,ezutána már csak az a célom hogy megöljem.javítcson ki valaki és egészítcse ki kérem amit írtam :-c

Soldiers
Bioshock 2 lesz ? mint ha már egyszer volt fent vki felírta

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MerlinW
Jaj, igen, bocs😊 Elírtam.

[merlinw.org]

Seth
wroooong
Atlas = Frank Fontaine

PSN ID.: Beegabor

offkorz
aha így már tiszta,akkor az volt az amirõl beszélt,mutatta nekem hogy képes manipulálni,most így már világos.és a családomról mit beszélt mitörtént?

MerlinW
Kis irodalom😊
Ryan
Atlas

[merlinw.org]

offkorz
igen ez lemaradt ^^

MerlinW
Atlas=Ryan. Õ manipulált végig😊

[merlinw.org]

offkorz
nem az hogy nem vágom csak ködös :\
bezavarottam a robbanás utána nem is tudom mivan,utána még jelentkezett,aztán késõbb már nem,plz fejtcsd ki nekem miis van,mert nem vagyok benne biztos :-c

MerlinW

[merlinw.org]

Seth
Hogy mi lett Atlas-sal?? Jajj, nagyon nem vágod akkor a sztorit

offkorz
nm,remélem segítettem ^^

offkorz
na megvan a film is amirõl beszéltünk,ha valakit érdekel...
magyar cím: Elveszett.Gyerekek.Varosa.
eredeti:La CitΘ des enfants perdus

kösz az infót!
offkorz
lehethogy teis úgyjártál mint én,régen lelõttem már a 3.-ik spider s.-t is de mégis kerestem ^^
menj visszafele amerre mászkáltál ahol a többi is volt nézegesd a hullákat és kifogja írni a nevét,énis így hagytam el és köröztem párat mire ézhez kaptam

sziasztok!
annál a résznél vagyok, ahol 3 spider slicerst kell lefotóznom
kettõ megvan,de az ucsót nem találom
merre bukkanhatnék rá?
offkorz
ja és azért a végén a szálat szebben is elvarhatták volna,hosszabb tartalmassab movie keretein belül,mert ez nekem kevés volt :\

folytatás szerintetek lehetcséges?
nem igazán tudjuk mitörtént Rapture-el,és a lent életben maradt splicers meg big daddy-kkel,az ami történt a végén,nem ad magyarázatot semmire szinte.se arra mi lett vagy mi nem,de akkor már az utóbbi,maradtak a dolgok lent ahogy eddig voltak.mondjuk szerény véleményem szerint lehetne valami jó kis folytatást kitalálni,rengeteg fantázia van még a városban,mondjuk Atlassal mi a picsa lett?😮O ezt sem vágom,nem értem rohattul... :-c

offkorz
amúgy ti értettétek teljesen a sztorit?
mert én csak nagyvonalakban,valaki aki nagyon vágja írja már meg nekem pm-ben vagy nemtom,nagyon érdekelne,mert az az állítás hogy ez elõtt csak egy sima ember voltam,eléggé hihetetlen,mi a frászért repültem én arra és ryan miért beszélt nekem akkor olyanokat.szóval nekem ködös maradt még a történet,valaki plz segítcsen nekem

Seth
pc verzióból kihagyták szépen, csak 360-as verzióban van

Lobsterman
Na a Sonic Boom-ot én se találtam, pedig kerestem rendesen 😊

wesker24
10335 hozzászólás amugy 5744 a lift kódja !!
Törölt felhasználó
Én az Olimpus pályána kadtam el. van valami lift, de nem találom hozzá a kódot 😞
wesker24
Hello én most éppen a Point Prometheus pályán vagyok !!

És 3 féle Big Daddy feromon mintát kéne keresni !!!

Nem tudja valaki hol vannak ezek a Big Daddy feromonok pontosan ??

3-ból már 2-öt megtaláltam de az utolsót nem találtam !!
LackoMester
na végre megvan a rendes game,mintmondjak a lesz pár óra játszás-csak az a sok keresgélés-meg az a hülye irányjelzö,azért jó game:-)

élet a legjobb méreg

Seth
ebbõl a mondatból érzem hogy lesz valami idõvel, would you kindly GTFO meg hasonlók ^^ ... code yellow ^^

szia,
Köszi szépen!

SpiritFire
TÉLLEG JÓ LETT

Voltam nyitás után!

MerlinW
Örülök neki.

[merlinw.org]

SötétBarom
Would you kindly read back a little? 😉

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

minimize
Azt vágom, attól még tetszik!<#kacsint>

No one can stop Death!

Senkkik
azt a sonic boom nevezetû képeséget hol lehetett megtalálni? Én nem találkoztam vele...

offkorz
kicsit olvasnál vissza :\
na de elmondom,menj vissza amerrõl jöttél,keress egy olyan szobát ahol vannak kupák meg tenisz ütõk és labda lövõ gép,ott találsz egy olyan képességt telekinetik,ezzel tudsz tárgyakat magahozvonzani/taszítani.
ha megvagy ezzel,menj vissza és az erkélyrõl dobálni fog egy elmebeteg bombzzal azt kell elkapnod és a torlaszhozvágnod.ennyi ilyen 1szerû...

sziasztok,
sajnos elakadtam a játékban, kellene egy kis segítség!
Nem tudok tovább menni, mert a robbantós csóka berobbantotta a bejáratot!
Már bejátam az egész pályát de nem jutok az emergency-be!
Elõre is köszi!