BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elveszett.Gyerekek.Varosa.
(city of the lost children)
(La City des enfants perdus)
hát nem oylan sok köze van a Bioshockhoz,de azért szerintem nagyon jó kis film,a város és az egész film színvilága,fílingje viszont hasonló a gammájéhoz,és vannak olyasmi helyszínek,ami hasonlít,vannak ugyanolyan emberek,vannak furcsa lötyi,meg képesség,persze nem úgy minta gameben ^^
ja és kb mondhatni hogy van benne Big Daddy 😄DD
mert az egyik faszinak van ilyen búvárruhája,mint a gammában hasonló,és a cipõ is gecinehéz,olyan kemény zörgõs hangja van 😊
gyerekekkel más a céljük,de ebben is szerepelnek.
szvsz nagyon jó film érdemes volt letöltenem,ajánlom mindenkinek,elég jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szerintem ez eddig az egyik legjobb game amivel játszottam !!
[merlinw.org]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[merlinw.org]
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nagyon hosszú ideje a legtöbb ötletet letett game (számomra)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[merlinw.org]
Remélem így tiszta 😄
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de ezt még tudnom kell biztosra: ^.^
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
bezavarottam a robbanás utána nem is tudom mivan,utána még jelentkezett,aztán késõbb már nem,plz fejtcsd ki nekem miis van,mert nem vagyok benne biztos :-c
[merlinw.org]
magyar cím: Elveszett.Gyerekek.Varosa.
eredeti:La CitΘ des enfants perdus
menj visszafele amerre mászkáltál ahol a többi is volt nézegesd a hullákat és kifogja írni a nevét,énis így hagytam el és köröztem párat mire ézhez kaptam
annál a résznél vagyok, ahol 3 spider slicerst kell lefotóznom
kettõ megvan,de az ucsót nem találom
merre bukkanhatnék rá?
folytatás szerintetek lehetcséges?
nem igazán tudjuk mitörtént Rapture-el,és a lent életben maradt splicers meg big daddy-kkel,az ami történt a végén,nem ad magyarázatot semmire szinte.se arra mi lett vagy mi nem,de akkor már az utóbbi,maradtak a dolgok lent ahogy eddig voltak.mondjuk szerény véleményem szerint lehetne valami jó kis folytatást kitalálni,rengeteg fantázia van még a városban,mondjuk Atlassal mi a picsa lett?😮O ezt sem vágom,nem értem rohattul... :-c
mert én csak nagyvonalakban,valaki aki nagyon vágja írja már meg nekem pm-ben vagy nemtom,nagyon érdekelne,mert az az állítás hogy ez elõtt csak egy sima ember voltam,eléggé hihetetlen,mi a frászért repültem én arra és ryan miért beszélt nekem akkor olyanokat.szóval nekem ködös maradt még a történet,valaki plz segítcsen nekem
És 3 féle Big Daddy feromon mintát kéne keresni !!!
Nem tudja valaki hol vannak ezek a Big Daddy feromonok pontosan ??
3-ból már 2-öt megtaláltam de az utolsót nem találtam !!
élet a legjobb méreg
PSN ID.: Beegabor
Köszi szépen!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na de elmondom,menj vissza amerrõl jöttél,keress egy olyan szobát ahol vannak kupák meg tenisz ütõk és labda lövõ gép,ott találsz egy olyan képességt telekinetik,ezzel tudsz tárgyakat magahozvonzani/taszítani.
ha megvagy ezzel,menj vissza és az erkélyrõl dobálni fog egy elmebeteg bombzzal azt kell elkapnod és a torlaszhozvágnod.ennyi ilyen 1szerû...
sajnos elakadtam a játékban, kellene egy kis segítség!
Nem tudok tovább menni, mert a robbantós csóka berobbantotta a bejáratot!
Már bejátam az egész pályát de nem jutok az emergency-be!
Elõre is köszi!