13397
-
na az gizda:) -
Hány pálya van összesen? -
r4pt0r #11086 Igen, 12db WU panel van. -
Maxra? Mert általában 2 upgrade-et látok egyhez. -
r4pt0r #11084 Az összeset fel lehet tuningolni. -
Egy kérdés: Hány weapon upgrade van a játék során? A végéig az összeset lehet upgradelni vagy marad, amit nem? Mert eddig összesen 2 upgrade volt, és még csinálhatnék kb 10 upgrade-t. -
r4pt0r #11082 off:
Most voltam Barcelonában, és voltam egy meccsen, FC Barcelona - Inter M, hát 5-0 lett de a hangulat ott volt 100ezer emberrel, bár nagyon nem szerették az olaszokat, ahogy bejöttek nagy kifütyülés meg hasonló, bezzeg amikor Ronaldino jött be az már más volt. Én nem szurkoltam senkinek csak élveztem a mecset. :D
on:
Érdekes a grafikai beállitás néha megy High Detail Shadersel néha nem, itt valami driver gond lesz vagy más.
-
Scapolite #11081 De bizony:)Inter Fan is + tomy is(mármint a régebbi sg.-s nikkem).
Valahonnan tuti ismersz régebbről:-)
De honnan is
-
-
joe1980 #11079 Sziasztok,szeretném megkérdezni hogy ez a shader model 2.0 ás patchet csak a teljeshez lehet használni vagy a demohoz is.Kérlek válaszoljatok pliz,mert ha jó a demohoz is akkkor leszedem és megnézem.Köszi szépen válaszotokat. -
ó nicsak egy Interes:)
csak nem tommy?:D -
Scapolite #11077 Jesszus,tényleg ott van balra a hívógomb 
Köszi:)
-
fixpont #11076 Nyomd meg a lift hivogombjat, az uveg ajtotol balra. -
Scapolite #11075 Én is a szinházas pályán vagyok most gondban.
Ott vagyok,hogy 1 emberi árnyék mutatkozik a falon de rácsos ajtó nem nyílik ki.
Ha visszamegyek picit akkor az üvegajtó sem nyílik és valami lift szerüség van ott de sajna sovi,azzal sem tudok mit kezdeni.
Valaki help?
-
Fort Frolicban. Az egész környék egy szórakoztatóközpont, mozival és kaszínóval. -
én nyertem vele elsőre valami kis összeget... -
Hol van félkarú rabló? Én olyat még nem láttam :) Pedig próbára tenném a szerencsémet. -
Vehetsz belőle lőszert, medikitet, EVE hypot, piát, riadó sztornót, meg akár eljátszhatod a félkarú rablón. -
husqarna #11070 Ezer köszönet! -
Kutasd át a méhtelepet, vmi fiolákat kell gyűjts.
Én meg végképp elakadtam a Fort Frolic (színházas) nevű pályán, már megkaptam a nyílpuskát... de utána nem tom mit kell tenni... -
husqarna #11068 Helló Mindenki!
A Farmer's Market pályán vagyok, a méheknél. Mit kell itt csinálni?
Mutat a nyíl egy irányba, abba az irányba megyek de eltűnik. A füstöt eresztem, de nem tudok rájönni, hogy mire mutat a nyíl. Valaki segítsen ha tud. A multkori segítséget köszönöm! -
skinnyman, wesker24
köszi, köszi -
Lehet váltogatni, egy DNS jellel jelöli ezeket a helyeket a térkép. Nekem már 4 slotom van, de ez is kevéske :) Sztem 6 is biztosan kevés lesz, mert addigra lesz már még 2szer ennyi képességem. -
Meg eléggé idegesítő....
mikor vijjog a geci.... -
Például vásárlásra. Életet/Eve-t, töltényeket vehesz belőle. Vagy a biztonsági rendszert kikapcsolhatod vele helyeken, de én azt nem szoktam, mert az beszari dolog :) -
Igen, mert sok játék van, ami magas grafika miatt képes kidobni...
Ha minimum graffal nem megy, csak akkor kell hibára gyanakodni... -
Szerintem másra nem nagyon lehet használni csakis az automata gépeknél lehet pénzt használni !! Illetve lehet még egy helyen pénzt használni az automaták vagy a gépek hackelésnél !! De ki az a bolond aki fizet azért hogy meghackeljen valamit !! -
Nekem így volt legelőször:
felteszem... menű bejön, oké.. grafika magas.
indul a játék... első, bevezető pálya: ok
második pálya: újraindítja a gépemet... mondom mi a fene... aztán ezt írta ki. a rendszer súlyos hiba után állt helyre... csinált egy minidump mappát a windowsba.
indítom, contunue game... betölt... kilép és az exével bajol...
jó sok babrálás után a grafot mediumra állítottam.... következtetés: tökéletesen fut a játék, hiba nélkül.
Egyet nem értek, kint mikor beállítom highra a grafot, mindig kilép az asztalra az exe miatt... , de ugyanakkor a játék közben áttudom állítani highra, szal vicces helyzet...
ha valakinek ilyen baja van, akkor csak a grfót vigye le méduimra... és indulni fog! -
mergal #11060 Sziasztok!
A "varázslások" közül lehet válogatni?
Szóval most van a tűz, meg a tárgyvonzás, de ha vissza akarnám tenni az áramot akkor azt megtehetem? Eddig mindig csak 2 hely van nekik. -
nekem is ilyen volt,c sak ezután kb 1 perc múlva szét is esett a kép! én először vga problémára gyanakodtam, de mivel két nap folyamatos tesztelés után sem hibázott, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a játék hibája! -
A pénzt mire lehet használni? (a mini játékok kiváltásán kívül) -
Igen, én találkoztam, elszállt másfél óra játékom.Megoldásról nem tudok. Űgy felidegesített, hogy azóta se játszok vele. -
HELP:
Találkozott valaki olyannal hogy a játék megfagy menet közben, a gép nem fagy le csak megáll a kép és semmi ...
Konfigom az aláírásban.... -
Jön helyette majd úgyis másik. Viszont ha már learattad vagy kiszabadítottad a pályán lévő összes kislányt, akkor hiába dörömböl, nem fog újabb előbújni a lyukból. Nyomsz egy ESC-et és alul középen látod, hogy még hány maradt a pályán. -
én elb@sztam mert hipnotizáltam aztán megöltem:S és kislány nuku... na mind1...már megvan az összes erő plus 4 slottom van. és még csak a második pályán vok.:) Bár lehet ez alap... -
Ha hipnotizálod akkor a kislány visszaszalad a legközelebbi lyukba. Egy jó módszer, hogy hipnotizálod a big daddyt, elmész vele leaprítani jópár splicert (persze a big daddy életerejét is leszedik), aztán ha elmúlt a hipnózis hatása, követed és megvárod, amíg hív egy kislányt maga mellé. Akkor meg már könnyebb lesz kinyírnod, mert a splicerek meggyengítették. -
Ohh köszi, valahogy nem tűnt fel. -
Vegyé SM3.0-ás kártyát
az a pach egy fos... -
feltettem a shader model 2.0 patchet de fekete képernyővel indit és lefagy az egéssz gép egy radeon 9600pro val akkor most mivan?? -
Lenne egy kérdésem...van olyan erő amivel magam mellé álítom Big Daddy-t olyankor a kislány elszökik és nem kapok ADAM-ot ?