13397
  • gduck
    nézzed meg az üzeneteidet!
  • bozsi09
    A lap nem megjeleníthető
    Egyébként mér rizikós a parancssorba csinálni?
  • Prince23
    Szerintem menjél a Segítséget kérek c. topikhoz... ott fognak neked segíteni:)
  • bozsi09
    Na először lépjek DOS 6.0-ba. azt hogy kell?
    VAgy XP-be a parancssorba írjam be a UPG5A /n G6TA122.HEX -t?

Kössz, hogy segítesz
  • gduck
    Kicsomagolod és parancssorban (elméletileg DOS 6.0 kellene neki, azért XP parancssorban rizikós egy picit...):

UPG5A /n G6TA122.HEX és várját türelmesen még befejezi! Lemez ne legyen a meghajtóban!

ahol n értéke attól függ, melyik IDE csatornára van csatlakoztatva a DVD!
    n=1: Primary Slave
    n=2: Secondary Master
    n=3: Secondary Slave

Ha nem megy, PÜben a többit ;)
  • bozsi09
    Ja bocsi, akkor ez PIONEER DVD-ROM DVD-116.
    Megtaláltam a firmwaret a PIONEER honlapon és letöltöttem most mit kell csinálni?
    Bocs ,hogy ilyen hülye vagyok csak nem nagyon értek ehhez.
  • gduck
    ITT!, ha a DVD meghajtód Samsung!

UI: De amit írtál az nem DVD, hanem a HDD ;)
  • bozsi09
    És hol lehet leszedni a firmware-t? egyébként az olvasóm SAMSUNG SP0411N
  • Seth
    hívd a liftet, ott vannak a gombok mellette
  • BaLeeX
    Úgy tűnik elakadtam Fort Frolic-ban. Az elején vagyok amikor elmegy előlem a lift és végigjártam mindent de a nyíl egy üvegajtóhoz mutat amit nem tudok kinyitni. Az ajtó mellett van egy liftakna csak a lift nincs ott így azt sem tudom használni. Mit kellene itt csinálni?
  • Dante73
    Lehet, piszkos a fej, vagy egy elavult firmware-d van fent. Ha a frissítés, és a tisztitás sem segít, akkor kuka az olvasód!
    Egyébként, nem is tudom, mikor láttam utóljára ilyen jó kis FPS-t! Hál'Istennek, végre nem egy mész aszt lősz, tipus, hanem vannak benne kalandelemek, gyüjtögetések, hack-elések, stb...
    A történet is az utóbbi évek legfantáziadúsabbja, a grafika lenyűgöző, (már az elején is, a víz, és a tüz, már ettől lehet dobni egy hátast) és nem is egy 4-5 óra alatt végigvihető rókabőr játék. lásd pl MoH;A.
    Ezt tényleg megéri megvenni, sőt. Annak aki azt akarja üzenni a kiadóknak, hogy igen, ilyen játékokkal akarunk nyomulni, nem szarokkal, egyenesen "kötelező"!

Dante.
  • Frank99
    én azért kipróbálnám másik olvasón....
    néha csak egy -egy lemeztípust nem hajlandók olvasni...
    és a Bioshockon ugye védelem is van..
  • bozsi09
    igen minden mást beolvas csak a PC GURUsokat és a BIOSHOCKot nem.
    Bár a PC GURUsokat, ha 20-szor megpróbálom minden nap, akkor a 15. napra
    vmikor beindítja
  • Frank99
    mást beolvas?
    mert ha nem, akkor bexart az olvasód...
  • bozsi09
    egyébként pl. a PC GURU lemezeket sem olvassa be...
  • bozsi09
    Azt hol kell megnézni?
  • Prince23
    Vidd le mediumra a graffot, és lehet siker éesz.
  • Sadist
    Igen, tudod van, aki nem lopja a szoftvereket, hanem megveszi. Te mit szólnál ahhoz, ha leszólnának, mert az új telefonod/MP3 lejátszód/(akármi 10e Ft értékű dolog behelyettesíthető) megvennéd és nem lopnád?
  • serito
    Te csak azért vettél meg egy 10k-s játékot mert az volt odaírva, hogy MEGÉRI??? A DVD olvassa a DualLayer lemezt?
  • Leky
    Köszi a segítséget.
  • bozsi09
    Szisztok!

Kellene egy nagyon nagy segítség. Megvettem eredetiben a játékot, mert láttam, hogy megéri. Mikor berakom a DVD-t a meghajtóba nem történik semmi nem érzékeli a DVD-t, pedig eddig mindent beolvasott.
    Most mit csináljak?

• grebber
    Átnézni az összes ládát és összegyüjteni 7 db fiolát!
  • Leky
    Én azon a pályán vagyok ahol a méhek vannak és be lehet füstölni őket.
    Itt mit kell csinálni?
  • Sadist
    A Medical Pavilon után szinte minden sarkon akad majd egy. De ha olyan részhez érsz, ahol valamelyik plazmidot feltétlenül használnod kell (pl. meg kell olvasztanod valamit), akkor úgyis ott lesz a közelben egy, hogy be tudd rakni a megfelelőt.
  • Sadist
    Pontosabban ezek érnek plusz pontokat:
    - A kép tárgya a középpontban van, és jól látható
    - Több alany is látható a képen (mindegy milyen fajták), hullák is számítanak.
    - Az alanyt "akció" helyzetben fotózod (pl. támad, lefagyasztottad, sokkoltad, stb.)

Kevesebb pont jár, ha:
    - Az alanyt már lefotóztad.
    - Az alany halott.

Nem kapsz pontot, ha:
    - Túl kevés pontot kapnál a képért.
    - Minden fejlesztést megkaptál már az adott dologhoz.
  • grebber
    sok helyen van olyan gép ahol tudod változtatni melyiket használd.
    De olyan gép is van ahol 100 ADAM-ért cserébe vehetsz slotot és akkor nem csak 2 hanem több képességet tudsz majd használni!
  • fsgh
    értem thx all:)

még 1 kérdés felmerült bennem...egyszerre csak 2 képeségem lehet ugye...már eldobtam vagy keőt is emiatt:S de mostmeg olvasom hogy van egy gép aminél lehet válogatni mi legyen az a 2 na most eddig én nem vettem észre hogy van ilyen vagy még ez is odébb lesz?
  • robotnyk
    később lesz, nem tudod "kihagyni" úgysem, részfeladat lesz, előbb megtalálni a gépet, majd képeket csinálni.
  • wesker24
    Az még egy kicsit odébb van lehet majd fényképezni de rögtön az elején még nem lehet !! Tudni fogod mikor kell majd fényképezni mert van ilyen küldetés is !! Akkor kapsz a legtöbb pontot ha a monstert épp támadás vagy ugrás közben kapod le csak elöveszed a camera-t és léfényképezed !! És ezért kapsz majd bonusokat !!
  • fsgh
    Szaisztok!

nemrég kezdtem el a bioshockot az első pálya végén járok.

1 kérdésem lenne. Azt olvastam a pc guruban hogy fényképezni kell a fejlődéshez... ezt hogy kell ? vagy az első pályán még nem kell? vagy hogy?
  • Dj Toto
    thx megtaláltam magamtol is utána egyböl...ez giy szokot lenni...az asztalon volt egy papiron
  • Frank99
    olvass vissza egy kicsit, spoilerben beletették az ÖSSZES játékban található kódot korábban...
  • a_n_d_r_e_w
    Az Arcadia, a kérdés viszont a Medical Pavilonhoz kapcsolódik.
  • Prince23
    Csak körül kéne nézzél!
    A csajt elkábították, ő meg gyorsan az ablakra véste a kódot. Ennyi az egész.
  • Dj Toto
    hi, a Medical Pavilion pályán vok és ott koddal kell kiniytni egy ajtót...nem találom sajna, vki spoilerezze be legyen szives ,thx
  • hungariaia
    Váááh elindult NV 6200TC-n!!! CSak egy kicsit ocsmány de megy 30FPS-t minimumon:D
  • Mr Manson
    találkozott valaki olyannal hogy a játék megfagy menet közben, a gép nem fagy le csak megáll a kép és semmi ...
    konfigom az aláírásban
  • saiyanjin
    Itt van a megoldás : http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=10663

Nekem Blah72 9. pontja segített megoldani a problémát.
  • saiyanjin
    A 2007augi NGOHQ.com-ról szedett DirectX sem segített, sem a gamehoz mellékelt sem.Gondolom hotfixelt vga drivernek ehez semmi köze nincs ugye???
  • saiyanjin
    Még mindig hangproblémával küzdök az SB Live 24bit -emmel.Olyan a hang mint amikor a mátrixba belépsz kb. recseg és torz, mintha magas frekin menne vagy mi, de minden hang ami a játékban van kezdve aq menütől az intro-n át és gameban is.Próbáltam a winben is átállítani de sajna nem segített.HLP PLs