BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az ipse elmondta a szövegét, utána újra lehet gyorsan futni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem rég jutottam a Fort Frolic pályára, ahol megláttam, hogy az U-inventben lehet Bloodlustot kifejleszteni, csak kell hozzá az az enzim, amit a kaptáros részrõl kellett begyûjteni. Na fogtam magam, vissza is mentem a maradékért (csak annyit szedtem össze, amennyi a missionhöz szükséges), de mikor visszamentem a Fort Frolicra olyan lassúnak tûnt az emberem. Mintha nem mûködne a SportBoost+ tonik, pedig be van rakva az aktív tonikok közé, a csavarkulccsal gyorsan is csapkod, csak olyan lassan vánszorog, mint egy csiga. Ez valami bug, ilyen a pálya, vagy valami más lehet a dolog mögött?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
na jó nem nyavalygok... majd megnézem. Sejtem mire gondolsz... nem arra, ahol a fegyvereket lehet fejleszteni? Mert éppen ott a pincejegesszerûségben van egy váltó vagy mi a szösz.
Vinsanity is back!!
Helyette valami folyékony jég van, valami Bullseye.
Na szal:
Asszem a 3.ik pályán vaok, ott ahol az öreg csóka kéri, h azolat a szpájdikat fotozzam le... ezzel megvolnánk... végre be is engedett..DE: itt nagyon el vaok akadva... már kinyírtam mindenkit ezen területen (havas, jeges pince szerûség)... Itt meg mit kell csináljak???
THX
PSN ID.: Beegabor
Esetleg vissza kell menni egy másik pályára ha igen melyikre?
Segitségeteket elöre is köszönöm hello!
Aki meg irná nekem privátban a kódot nagyon megköszönném!
UI:.További jó játékot mindenkinek!
Köszi!
One Vision. One Purpose.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó, a kód
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
2007. szeptember 13. 19:35, Csütörtök - Németh Szabolcs
A BioSchockból máris másfél millió fogyott, és a sikert látva a Take 2 máris másként tekint a játékra. Már azt is elképzelhetõnek tartják, hogy két év múlva a BioShock 2-vel boldogítsanak minket.
Néhány héttel ezelõtt számoltunk be arról, hogy a BioShock-kal mennyit házalt a fejlesztõcsapat feje, hogy egyáltalán megjelenhessen a program. A Take 2 szerencsére látott fantáziát a játékban, és felkarolta a projektet. A BioShock azóta már megjelent és néhány nap alatt több mint másfél millió példány fogyott a kissé horrorisztikus történetbõl. Strauss Zelnick, a Take 2 egyik befolyásos alakja a GTA-sorozatot említette példaként, és azt is elárulta, hogy a BioShock könnyedén a jól ismert gengszter sorozat nyomába léphet, ami pontosan annyit jelent, hogy a cég kétévente egy-egy epizódot jelentetne meg.
Ezek alapján 2009-ben már a folytatással játszanánk, de ezt az információt még ne begyük készpénznek, mert a világban, és fõleg a játékiparban percrõl-percre változhatnak a dolgok.
forrás: SG 😄
Next PC upgrade: 2022
Jó vannak benne plasmidok meg Little Sisterek és vehetsz az automatákból lõszert meg hackelhetsz de ezek nem valami korszakalkotó újítások az 50es 60as évek stílus eleinte érdekes de egy idõ után unalmassá válik ahogy a játék is.
Nem szól másról csak mész egyik lineáris pályáról a másikra és halomra gyilkolod az õrülteket néha megmentessz vagy harvestelsz egy-két kiscsajt aztán ennyi.
Azért végigjátszom nem azt mondom ,hogy rossz de valahogy nem ezt vártam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Crysisssel és Farcry 2-vel kapcsolatos hozzászólásokat innentõl kéretik a nevüknek megfelelõ topicban folytatni.
Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy aki idejön az a Bioschokkal kapcsolatban akar kérdezni, válaszolni, akár vitázni.
Köszönöm!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Far Cry 2 viszont tetszik.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Úgy látszik...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Dante
http://www.freetvmaci.info/
van árámütésem, de a tüz varázslatomat véletlenül felváltottam a hülye telekinézisre.
Mit tegyek? Már próbáltam a barikádozott ajtó felé menni, h hátha a gránátdobálos oda hajít egyet, de nem... rössz a szög... nem tudok mit csinálni... vki pls
thx