13397
  • DarkSector
    Igen, mert asszem x1300-as tudja csak a SM3.0-át, ami kell hozzá...
  • vibo
    köfi széken :D
  • el bruja
    vmi "Switch gene bankban".
  • vibo
    és hogyan tudok szerezni ha már 1x volt de lecseréltem másra?
  • Seth
    anélkül sehogy,szerezz
  • vibo
    YO

A kitörött ablakon keresztül hogy lehet mexerezni a kulcsot ha nincs má telekinesis képességem?

yo

köf
  • neokiller
    Felraktam a game-t de nincs normális kép ez vmi driver hiba vagy kell hozzá patch? ati x800 pro 256mb, 3.2 amd/64, 2 giga ram. Lehet kevés hozzá a videokártya?
  • davidka003
    Rájöttem mi volt a gond.
    Vista alatt a játékot így kell indítani:

"D:\Bioshock\Bioshock.exe" -dx9
    A parancsikon céljához bekell írni a -dx9-et.
    Így tökéletesen fut maxon. Már a Medical Pavilion-nál járok.
  • scorpeeon
    vedd lejebb a grafikát, hátha
  • wid22
    Az erkélyen levö foszert lelöttem . Lehet hogy nem kellett volna, Akkor talán egy régebbi mentés. Ja tudom azt a gránátot eldobni?
    Kösz
  • sgember
    Ezt már többször kérdezték. Meg kell szerezni a telekinézis képességet előtte, hogy be tudjad robbantani azt az ajtót. Majd azt a gránátot rá dobni az ajtóra, amit erkélyen lévő ürge hajít feléd.
  • sevendoor
    nekem az erkélyről dobált egy fószer gránátokat aztán mikor kinyírtam kirobbant az ajtó.
  • wid22
    Segitenétek? Itt merre kell menni? Vagy nem a zárt ajtonkell átmenni? Kösz[IMG][/IMG]
  • Yoda001
    végülis, nem is 4000 hanem 4200+ csak most nézem jobban XD (kösz a választ)
  • sgember
    Azért annyira nem lehet gyenge az a proc. 400 mhz -et húz a cpu-n és már nem is kevés.
  • Hassan B
    A vga nagyon jó, a proci viszont elég kevés ahhoz a vga-hoz...
  • Yoda001
    jah.. ha lenne is akkor se
  • Yoda001
    tessék? mégis miért dicsekednék? nincs egy csucs gépem, csak megkérdeztem...
  • sevendoor
    úgy érti, másra cseréld :)
  • sevendoor
    te így dicsekszel? :)
  • Madmano
    Talán csak nem.Kb egy hónapos ez a Windows...
  • gsg16
    lehet hogy windows csere oldja csak meg majd a problémát.
  • Madmano
    Komolyan,megőrülök:alig megyek pár métert,kilép."A bishock.exe hibát észlelt...."-üzivel és mindent visszaállít alapbeállításokra.Felbontást,billentyűket,mindent.Járt így vki már.Tnap csak egyszer csinálta.Ma majdnem percenként.Mi a bánat a baja?2500+os procim van,Galaxy 7600GT VGA,1.5giga ram.A VGA driver a 163.71es.Hmm?
  • gsg16
    ennél gyengébb a gépem,és simán megy rajta,akadás nélkül.
  • Sadist
    Erre van a demo, gépigény leírás, online gépigény tesztelő, stb.
  • Bence94
    az amd-k hez nem értek de szerintem frankón menne.
  • Yoda001
    hi, szerintetek hogy menne majd a gépen? X1950pro(512 mb) X2 4000+ és 1 giga ddr2es ram? letölteni nem akarom(kiprobálni hogy megy)..
  • Sadist
    Igen.
  • gsg16
    tudja valaki hogy hol lehet ehhez az ajtóhoz a kód?
  • Ron Ragm
    Chemical launcher eléggé használhatatlan lett szvsz, én amikor megkaptam csak annyira használtam hogy kipróbálom. Amíg nincs robbanó bolt, addig heat seaking missile/frag grenade meg okosan elhelyezett proximity minek a legjobbak.
  • PunkZoli
    van akinek megvan eredetiben? be lehet regelni a steamen?
  • Voltan
    De az csak elég későn van...
    Addig Armor Piercing ammo, meg electric juice a chemical launcherbe. Ez utóbbi a legjobb, csak elég kevés van...
  • Ron Ragm
    robbanó bolt a legjobb.
  • gsg16
    köszi,már megoldottam.ki kellett irtani 4 Big Daddy-t,és tőlük elvenni valami szerkezetet.azok kellettek ahhoz,hogy sikerüljön
  • TIBI
    Nyomj egy "H"-t, ott megtalálod részletesen, hogy az éppen aktuális küldetéshez mi kell?
  • gyuri12
    keresgélj, ha találsz olyat,amiről nem tudod,hogy az mi,akkor vedd fel:D
  • gsg16
    én azt tapasztaltam,hogy a számszeríjból kilőhető ilyen-olyan nyilak is hamar elpusztítják.egyébként szerintem az év fps játéka.most azzal szenvedek,hogy valami rejtett helyen lévő bombát szereljek meg,de valami hiányzik hozzá.tudja valaki mit kell hozzá összeszedni?
  • robotnyk
    nem.
    használj electroboltot, electric buckot shotgunból, electric gelt chemical throwerhez, armor piercing töltényeket.
  • sevendoor
    hogy lehet ezeket a big dadyket legkönnyebben kinyírni? az összes töltényem meg életem elmegy 1re. Ha nem ölöm meg csak elcsalom, akkor is el tudom kapni a kislányt?
  • Sheltem
    Thx én voltam láma, nem volt bebindelve a hack...Alapból azt írt a a játékban, hogy Hack Press H, de arra csak egy infó ablak mappal jött be.
    Köszi.
    Sajnos kb 10-15 percenként mikor hullára useolok lefagy és kilép a winbe, de már ezis haladás, ugyanis crackfix előtt minden savenél tette ezt. Talán majd egyszer egy wininstall után végig tudom tolni(esetleg egy következő crackfixxel hátha).