13397
  • DarkSector
    Droid?
    Jesszusom...StarWars fan vagy...
  • Hassan B
    Odamész, megnyomod a v-t(hackeled--egyszerű pipeline game :D) és utána neked fog segíteni.
  • Sheltem
    Sziasztok!

NA végre fut normálisan viszont elakadtam méghozzá a második pálya (Medical Pavilion) elején, ahol be van szorulva a droid az ajtóba mit kell csinálni? Már végignyomkodtam mindent de semmi. Ritkán akadok el játékban, most sikerült :C
  • gyuri12
    .
  • scorpeeon
    Jaja, feltéve h a proci/ram sem rossz mellette.
  • fsgh
    fullosan megy
  • TomTomo
    Kössz szépen.
  • hopimix
    Sziasztok!
    7600gt 256mb DDR3 mit tud ebben a játékban? Elindul? Milyen beállításokon lehet játszani? Ha valakinem van tapasztalata, légyszi ossza meg!
  • Hassan B
  • offkorz
    és banánt is ^^
  • Seth
    igen, nálam is bevált az a driver, egy 7-8 plussz fpst tuti rakott rá ^^
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudok egy modit aki ingyen osztogat felkiáltójeleket :)
  • Peetboy
    Emberek! Érdemes feltenni a legújabb 163.71-es Nvidia Drivert és akkor jobban fut a játék. Én ki sem próbáltam régebbi driverrel, csak egyből ezzel.Még az én gépemen is elmegy max grafikán, szinte alig akad.
    Tud0k 3gy 0ld4lt 4h0nn4n 1ngy3n l3 l3h3t t0lt3n1 a Bioshockot

• Seth
    végére meg tudsz venni így is úgyis mindent,szóval tökmindegy mit választ az ember
  • romeozor
    viszont ha 3-at megmentessz utána kapsz ajándékba ádámot a kislányoktól
  • little sister
    köszi, csak az volt a baj hogy sokkal több pénzt kaptál ha kinyírtad őket.és kellet a many a plasmidokra.
  • grebber
    Attól függ kinyirsz sok kislányt vagy megmented inkáb őket!
  • little sister
    hello mitől függ a game vége?
  • n laca
    Van bizony, kérdezd csak meg Google-t!
  • DarkSector
    Parancsolj...
    Képek low grafikán
  • GiGa master
    plz valaki segítsen
  • gyuri12
    minimum grafon amúgy hogy néz ki a gém?:)
    screenshotot pls
  • fistin
    az a vicces hogy ha leveszem a grafot igen kakira akkor nem fagy ki nem elsz kékhalál nem lesz szabálytalan művelet nem lesz hibát észleltem satöbbi.
    viszont visszarakom játék közben a grafot igen normálisra amin még van 30-40 fpsem, állandóan csak swapel és töltene meg töltene a vinyóról, hát igen, hiába az 1 giga ram és a 3k+os athlon 64 power
    de hát mivel nincs fél millió forintom hogy vegyek egy normális gépet marad a szenny, illetve a SEMMI, de mindezek ellenére tényleg tetszik a játék hangulatos is, változatos és gyönyörű még az én gépemmel is, nemtom mi lesz ha ténylegesen is elterjed a dx10.. (ami nekem 10 év mulva lesz ez van :p)
  • tgabort
    gondoltam kiprobálom..ha már van
  • GiGa master
    hy all!végre eltudtam indítania játékot de amiután lemegyek a víz alá a búvár harangal és lenne a pálya betöltése szürke képernyő és kilép mi a megoldás erre?!előre is köszönöm a választ!
  • FLeT
    csá nép!
    Végigjátszás van már?
  • fistin
    miért van az hogy a második pályát mikor betölti egyszerűen kapok egy kékhalált? pedig az első császkálós pálya mikor kimászok a vízből még teljesen jó!!?!?!
  • sgember
    Ha jó helyszínre gondolok, akkor van aszem a lakóház 2. (v.3.?) emeletén a folyóson egy halott 'fickó' a fényképezőgép állványa mellett, a hangszallagján beszél a lift kódjáról.
  • spidey
    Tenenbaum fogolyként került a táborba. Zsidó volt, talán lengyel vagy német. Aztán a nácik észrevették a képességeit. Bár:
    (It is to this extent that Tenenbaum's links to a Jewish inheritance is
    questionable, since at the time Jews in all scientific endeavours were being replaced by Germans on grounds of 'racial hygiene'; as such, it is likely that Tenenbaum was a destitute German citizen who has been rounded up, or someone who played down her Jewish heritage, in order to get her new position in the prison.)

Egyébként teljes leírás a háttérről itt.Mélyebben:itt.
  • TomTomo
    Hi! Ott tartok hogy el kéne mennem Mr. Fontain-hez egy ellenanyagért. Egy lift vezet hozzá amihez nincs meg a kód, hackelni meg lehetetlen, mert a felirat azonnal eltűnik. Tudja valaki a kódot? Please help me!
  • el bruja
    általában ha vmi olyan helyre mész ahol még nem voltál, jönnek.
  • spidey91
    megvan már az üveg de azt mondja a farmers marketnél a objectives hogy a teleportos faszokbol kell valami de öket hol találom azt a kettöt?
  • Hassan B
    Miért akarsz ilyen játékot gamepad-el játszani?
    Egyébként gondolom nem támogatja, de ha van olyan amit támogat, azt át lehet írni a tiédre... de szerintem tök felesleges...
  • tgabort
    hello! Van 1 Saitek p480-as gamepad-om de ebbe a játékba az istennek nem akar működni..lehet h nem támogatja ? vki help pls. !
  • sgember
    A Farmer's Market-en vagy? 7 db üveget kell majd összeszedni, majd valamilyen anyagot kell összeállítani belőlük a végén. A nyíl úgy is mutatja hová kell menni, ilyen borospince szerűségbe kell lemenni, ott lesznek eze az üvegek, hamar meg lesz mid a hét.
  • Hassan B
    nem is lehet... mert nincs olyan fájl amit felülírhatnál vele...(gondolom az nem ártana...)
  • spidey91
    Elakadtam help!
    aztuán vok hogy a méhes szobába kellet valami szart összegyüjteni most ilyen teleportos faszik maradványait kell összeszednem de 7 et! 5 má megvan de még kettö ilyen teleportos nyomi kéne hol keressem öket? a marketba végigmentem voltam mr minehol! help!
  • grebber
    Amit nem ajánlatos feltenni
  • Hassan B
    Saját honlapjukat nem láttam, de a magyaritasok.hu-n a BioShock topicba irogattak... Már van is egy erősen BETA magyarítás...
  • Soldiers
    meik honlapon csinálják ??
  • Hassan B
    Ahm... megvan....