13397
-
Droid?
Jesszusom...StarWars fan vagy...
-
Odamész, megnyomod a v-t(hackeled--egyszerű pipeline game :D) és utána neked fog segíteni. -
Sziasztok!
NA végre fut normálisan viszont elakadtam méghozzá a második pálya (Medical Pavilion) elején, ahol be van szorulva a droid az ajtóba mit kell csinálni? Már végignyomkodtam mindent de semmi. Ritkán akadok el játékban, most sikerült :C -
gyuri12 #11423 . -
Jaja, feltéve h a proci/ram sem rossz mellette. -
fullosan megy -
TomTomo #11419 Kössz szépen. -
hopimix #11418 Sziasztok!
7600gt 256mb DDR3 mit tud ebben a játékban? Elindul? Milyen beállításokon lehet játszani? Ha valakinem van tapasztalata, légyszi ossza meg! -
-
és banánt is ^^ -
igen, nálam is bevált az a driver, egy 7-8 plussz fpst tuti rakott rá ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudok egy modit aki ingyen osztogat felkiáltójeleket :) -
Emberek! Érdemes feltenni a legújabb 163.71-es Nvidia Drivert és akkor jobban fut a játék. Én ki sem próbáltam régebbi driverrel, csak egyből ezzel.Még az én gépemen is elmegy max grafikán, szinte alig akad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tud0k 3gy 0ld4lt 4h0nn4n 1ngy3n l3 l3h3t t0lt3n1 a Bioshockot
-
végére meg tudsz venni így is úgyis mindent,szóval tökmindegy mit választ az ember -
viszont ha 3-at megmentessz utána kapsz ajándékba ádámot a kislányoktól -
little sister #11411 köszi, csak az volt a baj hogy sokkal több pénzt kaptál ha kinyírtad őket.és kellet a many a plasmidokra. -
Attól függ kinyirsz sok kislányt vagy megmented inkáb őket! -
little sister #11409 hello mitől függ a game vége? -
n laca #11408 Van bizony, kérdezd csak meg Google-t! -
Parancsolj...
Képek low grafikán -
GiGa master #11406 plz valaki segítsen
-
gyuri12 #11405 minimum grafon amúgy hogy néz ki a gém?:)
screenshotot pls -
az a vicces hogy ha leveszem a grafot igen kakira akkor nem fagy ki nem elsz kékhalál nem lesz szabálytalan művelet nem lesz hibát észleltem satöbbi.
viszont visszarakom játék közben a grafot igen normálisra amin még van 30-40 fpsem, állandóan csak swapel és töltene meg töltene a vinyóról, hát igen, hiába az 1 giga ram és a 3k+os athlon 64 power
de hát mivel nincs fél millió forintom hogy vegyek egy normális gépet marad a szenny, illetve a SEMMI, de mindezek ellenére tényleg tetszik a játék hangulatos is, változatos és gyönyörű még az én gépemmel is, nemtom mi lesz ha ténylegesen is elterjed a dx10.. (ami nekem 10 év mulva lesz ez van :p) -
gondoltam kiprobálom..ha már van
-
GiGa master #11402 hy all!végre eltudtam indítania játékot de amiután lemegyek a víz alá a búvár harangal és lenne a pálya betöltése szürke képernyő és kilép mi a megoldás erre?!előre is köszönöm a választ! -
csá nép!
Végigjátszás van már? -
miért van az hogy a második pályát mikor betölti egyszerűen kapok egy kékhalált? pedig az első császkálós pálya mikor kimászok a vízből még teljesen jó!!?!?! -
sgember #11399 Ha jó helyszínre gondolok, akkor van aszem a lakóház 2. (v.3.?) emeletén a folyóson egy halott 'fickó' a fényképezőgép állványa mellett, a hangszallagján beszél a lift kódjáról. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tenenbaum fogolyként került a táborba. Zsidó volt, talán lengyel vagy német. Aztán a nácik észrevették a képességeit. Bár:
(It is to this extent that Tenenbaum's links to a Jewish inheritance is
questionable, since at the time Jews in all scientific endeavours were being replaced by Germans on grounds of 'racial hygiene'; as such, it is likely that Tenenbaum was a destitute German citizen who has been rounded up, or someone who played down her Jewish heritage, in order to get her new position in the prison.)
Egyébként teljes leírás a háttérről itt.Mélyebben:itt. -
TomTomo #11397 Hi! Ott tartok hogy el kéne mennem Mr. Fontain-hez egy ellenanyagért. Egy lift vezet hozzá amihez nincs meg a kód, hackelni meg lehetetlen, mert a felirat azonnal eltűnik. Tudja valaki a kódot? Please help me! -
el bruja #11396 általában ha vmi olyan helyre mész ahol még nem voltál, jönnek. -
megvan már az üveg de azt mondja a farmers marketnél a objectives hogy a teleportos faszokbol kell valami de öket hol találom azt a kettöt? -
Miért akarsz ilyen játékot gamepad-el játszani? 
Egyébként gondolom nem támogatja, de ha van olyan amit támogat, azt át lehet írni a tiédre... de szerintem tök felesleges... -
hello! Van 1 Saitek p480-as gamepad-om de ebbe a játékba az istennek nem akar működni..lehet h nem támogatja ? vki help pls. ! -
sgember #11392 A Farmer's Market-en vagy? 7 db üveget kell majd összeszedni, majd valamilyen anyagot kell összeállítani belőlük a végén. A nyíl úgy is mutatja hová kell menni, ilyen borospince szerűségbe kell lemenni, ott lesznek eze az üvegek, hamar meg lesz mid a hét. -
nem is lehet... mert nincs olyan fájl amit felülírhatnál vele...(gondolom az nem ártana...) -
Elakadtam help!
aztuán vok hogy a méhes szobába kellet valami szart összegyüjteni most ilyen teleportos faszik maradványait kell összeszednem de 7 et! 5 má megvan de még kettö ilyen teleportos nyomi kéne hol keressem öket? a marketba végigmentem voltam mr minehol! help! -
Amit nem ajánlatos feltenni
-
Saját honlapjukat nem láttam, de a magyaritasok.hu-n a BioShock topicba irogattak... Már van is egy erősen BETA magyarítás... -
meik honlapon csinálják ?? -
Ahm... megvan....