BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsungel-szigetek-bokrok-fák-víz-és azok a bádogépületek, mintha a crysis-t láttam volna más fegyverekkel...
Én ezt láttam...ez a véleményem róla....
KB:mintha egy kiegészitõ lemeze lenne az 1ik a másiknak....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Két game helyszine teljesen más meg minden eltér szal rossz dolog hasonlítgatni a kettõt!
Next PC upgrade: 2022
Full ugyanaz "-jelben mondva.....
Helyszín full egyforma...kicsit tán a putyik mássak oszt jóéccakát!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Tán a kamerát???
Most kezdtem a bioshockot! A Neptune's Bounty pályán járok. Itt veszem fel a kamerát. Leugrom az alsó szintre leírtok mindent, de egyszerûen nem találom a továbbvezetõ utat. Segítsen valaki.
Én nem tuom, de gondolom nem poénból használnak egyedi logo-kat!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem volt of, és nem volt warez!
Akkor mi a baj...?
Nem volt tisztában vele, hát segítettünk...ennyi...
Gondolom én...
Neked mindegy, hogy tiszta vizet iszol vagy sört?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
innentõl kezdve törlöm, visszamenõleg is, ha valaki folytatja...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Bármit is hallasz vagy olvasol...EZ Unreal 3-as motor, aminek az elején ezt látod!
Meg ugye a gépigénybõl is észre fogod venni!!!
<#vigyor3>#vigyor3>
Az igaz, hogy a fejlesztést a 2.5-össel kezdték, majd azt alakítgatták, de a vége fele átálltak a 3-asra.
Szóval te tévedsz elég nagyot, ha nem hiszed, hogy a 3. generációs unreal motor megy alatta...
One Vision. One Purpose.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Namost ez hasonló , csak hõsünket úgy "programozták", hogy ha a would you kindly ( ha megkérhetlek, ha megtennéd stb...)szerepel egy mondatban,akkor amire vonatkozik a mondat azt megtegye, bármi áron.Ha visszagondolsz, vagy csak az elejét lejátszod még1x, észreveheted hogy mocskosul soxor használta Atlas ezt a mondatot. Ezért öltük meg még Ryan-t is, mivel Atlas utolsó(elõtti^^) mondata az volt hogy Would you kindly kill that son of a bitch. Na így remélem világos azért
PSN ID.: Beegabor
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
még mindig eladó😊
PSN ID.: Beegabor
Télleg Doyle=Atlas??!! nem tudtak kitalálni vmi mást, áhhh koppintották a fc-ról😛P
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
3.2 intel, 1gb ddr667, x800gto2, ennyi, vga csere lesz, de ez azért nonszensz😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kéne egy kis segítség(fõleg olyanoké akik sm2.0-ás patchel játszák a bioshockot).
Az a helyzet, hogy feltelepítettem a játékot. Megpróbáltam elindítani, el indult, de nem volt a menüben egér, a repcsis intro egész jól nézett ki, de a játékon belül csak a tûz, meg a világítótorony fénye látszik(eddig minden normális). Ezután feltettem a legújabb 2.0 shaders filet(késõbb többel is próbálkoztam, de egyikkel sem volt jó), töröltem a cache fileokat, a ShaderErrors mappát lecseréltem egy üres kiterjesztés nélküli filera. Ekkor még a menüt se akarta beadni, az intro után kifagyott. Néha-néha a menüt beadta egérrel, de játékindítás után a töltés közben megint kifagyott. Az deatfults.ini filet átírtam a megfelelõ beállításokra, a bioshock.ini-t töröltem. Próbáltam catalist driverbõl is többet, meg omega drivert is.
A vasam:
amd 2600+ Sempron proci
His Radeon 9550 256 mb videokari 400/230 MHz-ig húzva(húzás nálkül se oké)
Asrock K7S41GX alaplap
512 ddr ram (összesen 1250mb -ig bõvítve virtuális memóriával)
Elõre is köszi minden segítséget.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elakadtam: a második pályánál vaok... átmentem egy hosszú folyosón, ami egy szobaféleségbe vezet, és ha felnézek, akkor két teraszos erkélyt látok, ahová nem tudom, h h kell feljutni. (mellékesen: mikor a folyosón végig szaladok, bálnanyavalygást lehet hallani) remélem tudjátok melyik rész ez.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kellene nekem egy kis segítség. A kérdést már feltettem igaz nem ide, hanem az OFF topicba, hogy ne szúrja senkine a szemét. Elõre is THX!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Megoldás: lejkelett vegyem a grafot mediumra! És most már be is tudott tölteni. FURCSA 😛P Náaltok van ilyen?! szal médiumon tudom tolni, tehát automatikusan sm3 hatások kikapcs.
Elsõ benyomás: most már megtudom érteni, h miért is van eme topiknak 10ezer kommentje!
Itt télleg a hangulat dominál legfõbbképpen. Igaz van benne heroes mágiai megoldások, mint pl. a Dark messiahban, de mindegy.
A grafot csak dícsérni tudom (amúgy játék közben betudom állítani a játék magas garfikai beállítását, de mikor kilépek és betölteném highon, akkor viszont kilép és a exével bajlódik... szal vicces egy játék a graf. beállítás terén), és talán én azt mondom, h jól van optimalizálva, nem úgy mint az Airborne!
A futtatassal lenne egy kerdesem, ha valakinek is elojott es megoldotta annak nagyon orulnek ha megosztana a megoldast😊!
Elinditom a jatekot, eljutok a menube majd egy uj jatekot inditok. Betolti szepen az introt, amikor lezuhan a repulogep, majd egy Bioshock felirat utan csak a fekete kepernyot latom.
Egy Acer Aspire 5920as laptopom van, felraktam a legujabb directX-et, a menuben atallitottam directx10-re es anelkulire is. Widescreent is bekapcsoltam, de kikapcsolva is ugyan ez a problema. A FAQban levo FOV-ot is probaltam, de mivel laptopom van es *-al kell aktivalni, ezert ez sem segitett.
Valaki tud megoldast?
Kosz elore is!