BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Találkozott valaki olyannal hogy a játék megfagy menet közben, a gép nem fagy le csak megáll a kép és semmi ...
Konfigom az aláírásban....
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
az a pach egy fos...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyébként mér rizikós a parancssorba csinálni?
VAgy XP-be a parancssorba írjam be a UPG5A /n G6TA122.HEX -t?
Kössz, hogy segítesz<#worship>#worship>
UPG5A /n G6TA122.HEX és várját türelmesen még befejezi! Lemez ne legyen a meghajtóban!
ahol n értéke attól függ, melyik IDE csatornára van csatlakoztatva a DVD!
n=1: Primary Slave
n=2: Secondary Master
n=3: Secondary Slave
Ha nem megy, PÜben a többit 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Megtaláltam a firmwaret a PIONEER honlapon és letöltöttem most mit kell csinálni?
Bocs ,hogy ilyen hülye vagyok csak nem nagyon értek ehhez.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egyébként, nem is tudom, mikor láttam utóljára ilyen jó kis FPS-t! Hál'Istennek, végre nem egy mész aszt lõsz, tipus, hanem vannak benne kalandelemek, gyüjtögetések, hack-elések, stb...
A történet is az utóbbi évek legfantáziadúsabbja, a grafika lenyûgözõ, (már az elején is, a víz, és a tüz, már ettõl lehet dobni egy hátast) és nem is egy 4-5 óra alatt végigvihetõ rókabõr játék. lásd pl MoH;A.
Ezt tényleg megéri megvenni, sõt. Annak aki azt akarja üzenni a kiadóknak, hogy igen, ilyen játékokkal akarunk nyomulni, nem szarokkal, egyenesen "kötelezõ"!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
néha csak egy -egy lemeztípust nem hajlandók olvasni...
és a Bioshockon ugye védelem is van..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Bár a PC GURUsokat, ha 20-szor megpróbálom minden nap, akkor a 15. napra
vmikor beindítja
mert ha nem, akkor bexart az olvasód...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Kellene egy nagyon nagy segítség. Megvettem eredetiben a játékot, mert láttam, hogy megéri. Mikor berakom a DVD-t a meghajtóba nem történik semmi nem érzékeli a DVD-t, pedig eddig mindent beolvasott.
Most mit csináljak?
<#confused>#confused>
Itt mit kell csinálni?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
- A kép tárgya a középpontban van, és jól látható
- Több alany is látható a képen (mindegy milyen fajták), hullák is számítanak.
- Az alanyt "akció" helyzetben fotózod (pl. támad, lefagyasztottad, sokkoltad, stb.)
Kevesebb pont jár, ha:
- Az alanyt már lefotóztad.
- Az alany halott.
Nem kapsz pontot, ha:
- Túl kevés pontot kapnál a képért.
- Minden fejlesztést megkaptál már az adott dologhoz.
De olyan gép is van ahol 100 ADAM-ért cserébe vehetsz slotot és akkor nem csak 2 hanem több képességet tudsz majd használni!
Next PC upgrade: 2022
még 1 kérdés felmerült bennem...egyszerre csak 2 képeségem lehet ugye...már eldobtam vagy keõt is emiatt:S de mostmeg olvasom hogy van egy gép aminél lehet válogatni mi legyen az a 2 na most eddig én nem vettem észre hogy van ilyen vagy még ez is odébb lesz?
nemrég kezdtem el a bioshockot az elsõ pálya végén járok.
1 kérdésem lenne. Azt olvastam a pc guruban hogy fényképezni kell a fejlõdéshez... ezt hogy kell ? vagy az elsõ pályán még nem kell? vagy hogy?
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
A csajt elkábították, õ meg gyorsan az ablakra véste a kódot. Ennyi az egész.
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
konfigom az aláírásban
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nekem Blah72 9. pontja segített megoldani a problémát.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD