13397
  • Mr. Perfect
    Készül a PC patch. Már béta tesztelés alatt van,talán abban javítják majd.
  • fixpont
    Jacc tovabb, kesobb magatol nyilik.
  • sevendoor
    Arcadiaban van egy Farmer's Market nevű hely, oda hogy lehet bejutni, mert a rácsot nem tom kinyitni és az üveg sem törik.
  • Prince of Máté
    Kell a szarnak, volt vistám is, de csak a helyet foglalta.
  • kirol
    Használj Vistat. Abban talán nincs ilyen probléma!

(Mert ha jól tudom, abban alapból nincs is EAX. )
  • Prince of Máté
    Nem tudjátok mikor lesz már kijavítva ez az EAX probléma?
    mert bekapcsolva szar a hang.
  • HJ
    Megjelent a CheatLand legújabb letölthető kiadása! Ebben már 3125 PC-s játékhoz van kód. www.cheatland.hu
    Van benne a Bioshock-hoz is kód :-)
  • sleepwalker77
    Örülnék ha valaki elmagyarázná a játék legvégét, mert bár addig simán követtem a sztorit, a vége teljesen zavarosnak tűnt...
  • sleepwalker77
    Ugyanez a problémám volt, aztán úgy sikerült elindítani, hogy a "Default.ini" file-ban átírtam az alábbi sort "True"-ról "False"-ra.
    "HighDetailShaders=False"

Utána az asztalra kipakolt parancsikonnal simán ment.
  • Madmano
    Az XP talán ha 1.5-2hónapos.A BIOS resetet lehet,megpróbálom.Köszi.Esetleg a 1.5giga RAM lehet a kevés neki?Egy másik 2K játékkal is jártam így.A Sid Meier's:Railroads-al.Az is szinte dettó így csinált.Mondjuk annak szar volt a memóriakezelése:ha sok volt a vonat,néha állat módon belassúlt.Aztán ment ahogy kellett.Ja igen.Mikor kilép a Bioshock-ból,fekete képernyő,a hang elkezd úgy csinálni,mintha elakadt volna:az a kis rész ismétlődik,ami kilépéskor szólt.Aztán a fekete háttéren megjelenik a kis ablak:a Bioshock.exe hibát észlelt,ezért leáll...
  • dienesoft
    Vista kalap kaki, XP-n teljes grafikán fog menni.
  • lololol
    főleg a vista lehet a gond
  • genory
    Sikerült elindítanom de már az intrónál nagyon durván szaggat! Túl kicsi a gépem vagy mi lehet a gond?
  • genory
    Hello!

Elindítom a gamet és fekete képernyő!:(Valaki nem tud segíteni?
    Ez a konfigom:
    - MSI K8N Neo4-f alaplap
    - 3200mhz AMD cpu
    - 2gb 400mhz ram
    - MSI 8800gts 320mb VGA
    Vistat használok a videókártya driverje pedig a 163.69-es verzió!
  • Frank99
    össze kell gyűjteni az összes üvegcsét.
    keressed, amíg meg nem lesz mind...
  • Perszepeta
    Szevasztok!
    Lehet, hogy volt már róla szó, de a darazsas résznél hogy lehet továbbjutni? (OK, tudom h el kell gázosítani őket, meg összegyűjteni pár cuccot, de én már 10x körbefutottam és nem tok továbbhaladni).
    Kösy!
  • Dante73
    Kiír valamit? Hibajelentéseket, nézted? Nekem ez memória-címzési hibának tünik, ha régi a rendszer a gépen, húzd újra, lehet megoldja. Talán egy bios reset is elég, elöbb azt próbáld. (alaplapból elem ki, 10 perc, vissza. Ha az óra benullázott, akkor jó) Ha egyik sem segít, nincs ötletem...

Dante.
  • Madmano
    Már probáltam.De ami azt illeti,megtette a gépezet is magától:mikor kilép hibával,mindent visszaállít alapra.Próbáltam már úgy is,hogy hagyom az alapot egy ilyen visszaállítás után,de akkor is kilépett ugyanúgy.De csak ha kutakodok hullánál vagy fiókban,ilyesmi.Ahogy megnyomom az use-t,rögtön kilép.Nem mindíg.Volt,hogy már azt hittem,minden ok,mert nem csinálta 1-1.5óráig.De aztán újrakezdte.Aztán olyan is volt,hogy szinte minden alkalommal kilépett.
  • Soldiers
    próbáld meg lentebb venni a grafikát
  • Madmano
    Nekem is hasonló a gondom.De úgy látszik csak nekünk van ilyen problémánk...
  • baxxterboy
    http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=973& ;)
  • Grove4
    Sziasztok magyar nyelvű végigjátszást hol tudok találni?
  • DarkSector
    Én meg fordítva értelmeztem...
    Akkor bocsesz....
  • JiM001
    Ha valamit nem tudsz, vagy nem hallottál még róla, akkor az nem biztos h nem is létezhet. Az hogy egy konfig VGA limites tudod azt jelenti, h hiába raksz alá nagyobb procit, semmit nem változik egy játékban a teljesítményed, ugyanannyi fps-el megy, mert a VGA nem tud többet nyújtani. Egy x1950pro-nak elég egy 4200-es, de alárakhatsz 5200-est is, semmivel nem lesz nagyobb fps értéked.
  • berci1000
    Sziasztok,

Nekem ugyanaz a problémám, amit már valaki írt, hogy "az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen..:" hibaüzenettel el sem indul a progi.

Pedig a gép bika, DX10 fent van stb...

Tud valaki megoldást?

Köszi: Berci
  • DarkSector
    Az 4000+ os akar lenni és nem 4200+ os...
    Mert nem mindegy....
    Amúgy meg szerintem is egy 2magos proci simán levágja a kártyákat...
    Meg mi az, hogy VGA limites...ilyen nem létezik....
  • JiM001
    Ez a konfig VGA limites. Tudom, mert ilyen van nekem is. :)
  • DarkSector
    Fullosan akadozás nélkül minimum 40 fps-el...
  • Peetboy
    A 4200+ proci az gyenge az ATI X1950pro(512 mb) kártyához???? Na ne viccelj!
    A 2 magos proci azt simán kihajtja.
    Én is ilyen VGA-t akarok venni,aztán az én procim az csak 2500+. <--- Ez már valóban lehetséges,hogy nem tudná teljesen kihajtani a vga-t.
    (De lehet majd csak egy 7600 GT-t veszek.)
  • JiM001
    Nekem teljesen játszhatatlan, kb minden 10. tárgyfelvétel után kidob a winbe...perdig szépen fut meg frankó a gáma is, de már tök unom újraindítani negyedóránként... :S
  • saxicola
    BioShock CE változatot keresek szegedi átvételel. Ha valaki megválna tőle akkor ne habozzon, írjon a [email protected] címre.
  • offkorz
    1280x1024 max minden
  • davidka003
    1280x1024 max grafon, csak a force global lighting van kikapcsolva nálam.
  • Madmano
    Ti milyen felbontásban nyomjátok?
  • Mr. Perfect
    Na végre van valami mozgolódás PC patch ügyben. Akinek dobozos retail verziója van jelentkezhet bétatesztelőnek ITT
  • Mr. Perfect
    Nyugi, gyakorlatilag semmi különbség nincs a DX9 és a DX10 megjelenítés közt. Azt hiszem az igazi DX10-es játékokra még várni kell egy darabig. Egyenlőre ennyit a DX10-ről.
  • scorpeeon
    Ott hal meg a .. vki :)
  • davidka003
    Belehet írni -dx10-et is és akkor dx10-ben fog futni.
    Már itt járok: 09. Rapture Central Control
  • scorpeeon
    Viszont ha a dx9-et beírod a végére, akkor az dx9ben fog futni nemde? úgy meg aztán sok értelme a vistának, az egyetlen "előnyének" is annyi.
  • twine
    Sziasztok,
    Két gyors kérdésem lenne:
    1,Az elsőt már valahol olvastam itt a forumon de most hogy aktuális lett nem találom :( HD2600XT Bioshock inditás után 60-HZ-re rakja a Monitorom! Ez mitől lehet és hogy oldottátok meg?
    2,Vista alatt ezzel a Vga-val "telepitett" DX10-el, elvileg magátol DX10-ben kell hogy fusson a game? Mert az optionsban ilyen beállitást nem találtam...
    Köszönettel
    Twine