BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
A pénzt mire lehet használni? (a mini játékok kiváltásán kívül)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dienesoft
Igen, én találkoztam, elszállt másfél óra játékom.Megoldásról nem tudok. Ûgy felidegesített, hogy azóta se játszok vele.

Mr Manson
HELP:

Találkozott valaki olyannal hogy a játék megfagy menet közben, a gép nem fagy le csak megáll a kép és semmi ...

Konfigom az aláírásban....

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sadist
Jön helyette majd úgyis másik. Viszont ha már learattad vagy kiszabadítottad a pályán lévõ összes kislányt, akkor hiába dörömböl, nem fog újabb elõbújni a lyukból. Nyomsz egy ESC-et és alul középen látod, hogy még hány maradt a pályán.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fsgh
én elb@sztam mert hipnotizáltam aztán megöltem:S és kislány nuku... na mind1...már megvan az összes erõ plus 4 slottom van. és még csak a második pályán vok.😊 Bár lehet ez alap...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sadist
Ha hipnotizálod akkor a kislány visszaszalad a legközelebbi lyukba. Egy jó módszer, hogy hipnotizálod a big daddyt, elmész vele leaprítani jópár splicert (persze a big daddy életerejét is leszedik), aztán ha elmúlt a hipnózis hatása, követed és megvárod, amíg hív egy kislányt maga mellé. Akkor meg már könnyebb lesz kinyírnod, mert a splicerek meggyengítették.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BaLeeX
Ohh köszi, valahogy nem tûnt fel.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
Vegyé SM3.0-ás kártyát
az a pach egy fos...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

crazyclone
feltettem a shader model 2.0 patchet de fekete képernyõvel indit és lefagy az egéssz gép egy radeon 9600pro val akkor most mivan??

fsgh
Lenne egy kérdésem...van olyan erõ amivel magam mellé álítom Big Daddy-t olyankor a kislány elszökik és nem kapok ADAM-ot ?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gduck
nézzed meg az üzeneteidet!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A lap nem megjeleníthetõ
Egyébként mér rizikós a parancssorba csinálni?
Prince23
Szerintem menjél a Segítséget kérek c. topikhoz... ott fognak neked segíteni😊

Na elõször lépjek DOS 6.0-ba. azt hogy kell?
VAgy XP-be a parancssorba írjam be a UPG5A /n G6TA122.HEX -t?

Kössz, hogy segítesz<#worship>
gduck
Kicsomagolod és parancssorban (elméletileg DOS 6.0 kellene neki, azért XP parancssorban rizikós egy picit...):

UPG5A /n G6TA122.HEX és várját türelmesen még befejezi! Lemez ne legyen a meghajtóban!

ahol n értéke attól függ, melyik IDE csatornára van csatlakoztatva a DVD!
n=1: Primary Slave
n=2: Secondary Master
n=3: Secondary Slave

Ha nem megy, PÜben a többit 😉

Ja bocsi, akkor ez PIONEER DVD-ROM DVD-116.
Megtaláltam a firmwaret a PIONEER honlapon és letöltöttem most mit kell csinálni?
Bocs ,hogy ilyen hülye vagyok csak nem nagyon értek ehhez.
gduck
ITT!, ha a DVD meghajtód Samsung!

UI: De amit írtál az nem DVD, hanem a HDD 😉

És hol lehet leszedni a firmware-t? egyébként az olvasóm SAMSUNG SP0411N
Seth
hívd a liftet, ott vannak a gombok mellette

PSN ID.: Beegabor

BaLeeX
Úgy tûnik elakadtam Fort Frolic-ban. Az elején vagyok amikor elmegy elõlem a lift és végigjártam mindent de a nyíl egy üvegajtóhoz mutat amit nem tudok kinyitni. Az ajtó mellett van egy liftakna csak a lift nincs ott így azt sem tudom használni. Mit kellene itt csinálni?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Dante73
Lehet, piszkos a fej, vagy egy elavult firmware-d van fent. Ha a frissítés, és a tisztitás sem segít, akkor kuka az olvasód!
Egyébként, nem is tudom, mikor láttam utóljára ilyen jó kis FPS-t! Hál'Istennek, végre nem egy mész aszt lõsz, tipus, hanem vannak benne kalandelemek, gyüjtögetések, hack-elések, stb...
A történet is az utóbbi évek legfantáziadúsabbja, a grafika lenyûgözõ, (már az elején is, a víz, és a tüz, már ettõl lehet dobni egy hátast) és nem is egy 4-5 óra alatt végigvihetõ rókabõr játék. lásd pl MoH;A.
Ezt tényleg megéri megvenni, sõt. Annak aki azt akarja üzenni a kiadóknak, hogy igen, ilyen játékokkal akarunk nyomulni, nem szarokkal, egyenesen "kötelezõ"!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Frank99
én azért kipróbálnám másik olvasón....
néha csak egy -egy lemeztípust nem hajlandók olvasni...
és a Bioshockon ugye védelem is van..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

igen minden mást beolvas csak a PC GURUsokat és a BIOSHOCKot nem.
Bár a PC GURUsokat, ha 20-szor megpróbálom minden nap, akkor a 15. napra
vmikor beindítja
Frank99
mást beolvas?
mert ha nem, akkor bexart az olvasód...

egyébként pl. a PC GURU lemezeket sem olvassa be...
Azt hol kell megnézni?
Prince23
Vidd le mediumra a graffot, és lehet siker éesz.

Sadist
Igen, tudod van, aki nem lopja a szoftvereket, hanem megveszi. Te mit szólnál ahhoz, ha leszólnának, mert az új telefonod/MP3 lejátszód/(akármi 10e Ft értékû dolog behelyettesíthetõ) megvennéd és nem lopnád?

serito
Te csak azért vettél meg egy 10k-s játékot mert az volt odaírva, hogy MEGÉRI??? A DVD olvassa a DualLayer lemezt?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Köszi a segítséget.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Szisztok!

Kellene egy nagyon nagy segítség. Megvettem eredetiben a játékot, mert láttam, hogy megéri. Mikor berakom a DVD-t a meghajtóba nem történik semmi nem érzékeli a DVD-t, pedig eddig mindent beolvasott.
Most mit csináljak?

<#confused>
grebber
Átnézni az összes ládát és összegyüjteni 7 db fiolát!

Next PC upgrade: 2022

Én azon a pályán vagyok ahol a méhek vannak és be lehet füstölni õket.
Itt mit kell csinálni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sadist
A Medical Pavilon után szinte minden sarkon akad majd egy. De ha olyan részhez érsz, ahol valamelyik plazmidot feltétlenül használnod kell (pl. meg kell olvasztanod valamit), akkor úgyis ott lesz a közelben egy, hogy be tudd rakni a megfelelõt.

Sadist
Pontosabban ezek érnek plusz pontokat:
- A kép tárgya a középpontban van, és jól látható
- Több alany is látható a képen (mindegy milyen fajták), hullák is számítanak.
- Az alanyt "akció" helyzetben fotózod (pl. támad, lefagyasztottad, sokkoltad, stb.)

Kevesebb pont jár, ha:
- Az alanyt már lefotóztad.
- Az alany halott.

Nem kapsz pontot, ha:
- Túl kevés pontot kapnál a képért.
- Minden fejlesztést megkaptál már az adott dologhoz.

grebber
sok helyen van olyan gép ahol tudod változtatni melyiket használd.
De olyan gép is van ahol 100 ADAM-ért cserébe vehetsz slotot és akkor nem csak 2 hanem több képességet tudsz majd használni!

Next PC upgrade: 2022

fsgh
értem thx all😊

még 1 kérdés felmerült bennem...egyszerre csak 2 képeségem lehet ugye...már eldobtam vagy keõt is emiatt:S de mostmeg olvasom hogy van egy gép aminél lehet válogatni mi legyen az a 2 na most eddig én nem vettem észre hogy van ilyen vagy még ez is odébb lesz?

robotnyk
késõbb lesz, nem tudod "kihagyni" úgysem, részfeladat lesz, elõbb megtalálni a gépet, majd képeket csinálni.
wesker24
Az még egy kicsit odébb van lehet majd fényképezni de rögtön az elején még nem lehet !! Tudni fogod mikor kell majd fényképezni mert van ilyen küldetés is !! Akkor kapsz a legtöbb pontot ha a monstert épp támadás vagy ugrás közben kapod le csak elöveszed a camera-t és léfényképezed !! És ezért kapsz majd bonusokat !!
fsgh
Szaisztok!

nemrég kezdtem el a bioshockot az elsõ pálya végén járok.

1 kérdésem lenne. Azt olvastam a pc guruban hogy fényképezni kell a fejlõdéshez... ezt hogy kell ? vagy az elsõ pályán még nem kell? vagy hogy?

thx megtaláltam magamtol is utána egyböl...ez giy szokot lenni...az asztalon volt egy papiron

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Frank99
olvass vissza egy kicsit, spoilerben beletették az ÖSSZES játékban található kódot korábban...

a_n_d_r_e_w
Az Arcadia, a kérdés viszont a Medical Pavilonhoz kapcsolódik.

One Vision. One Purpose.

Prince23
Csak körül kéne nézzél!
A csajt elkábították, õ meg gyorsan az ablakra véste a kódot. Ennyi az egész.

hi, a Medical Pavilion pályán vok és ott koddal kell kiniytni egy ajtót...nem találom sajna, vki spoilerezze be legyen szives ,thx

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Váááh elindult NV 6200TC-n!!! CSak egy kicsit ocsmány de megy 30FPS-t minimumon😄
Mr Manson
találkozott valaki olyannal hogy a játék megfagy menet közben, a gép nem fagy le csak megáll a kép és semmi ...
konfigom az aláírásban

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Itt van a megoldás : http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=10663

Nekem Blah72 9. pontja segített megoldani a problémát.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

A 2007augi NGOHQ.com-ról szedett DirectX sem segített, sem a gamehoz mellékelt sem.Gondolom hotfixelt vga drivernek ehez semmi köze nincs ugye???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Még mindig hangproblémával küzdök az SB Live 24bit -emmel.Olyan a hang mint amikor a mátrixba belépsz kb. recseg és torz, mintha magas frekin menne vagy mi, de minden hang ami a játékban van kezdve aq menütõl az intro-n át és gameban is.Próbáltam a winben is átállítani de sajna nem segített.HLP PLs