Ultrák,hoolok,3.félidő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bubu13
Mennyi oláh jön jövõ héten?

EEE 1899

9csöves9
5000?ez csak álom...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ahol tökmind1 milyen klubnak szurkolsz csak együtt lesz a magyar mag.. ezt értettem az olvasztóra.

<#wow1>
kuzco007
olvasztóba?

am #705 láttam és ezért fogok jövõ csüt kimenni a pályaudvarra, további 5 ezernyi emberrel, hogy széjjel kapjuk õket

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ha akarjátok Pesten összeállhatunk és bemehetünk az olvasztóba már felvettük a kapcsolatot a lilákkal zöldekkel picipestiekkel egyaránt, jó lesz végre együtt harcol a magyar a patkány oláh ellen.

szarok bele, amennyi románt csak lehet elkapunk.
egy magyar román sose barátságos.

Rockynhooo
jah kicsit fura lesz hogy emlékmeccs és akkor ki nem ugrál büdös román 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bubu13
Meccsen nem hiszem hogy lesz botráncs mivel Cozma emlékmeccse de elötte meg utána lehet lesz valami

EEE 1899

kuzco007
veszélyes lesz jövõ csüt kimenni budapest utcáira, az tuti hogy nem csak az újpestiek, hanem MO összes huligánja várni fogja a románokat, akkora fight lesz, hogy olyat rég látott a világ😛

majd augusztus 12én is megbasszuk õket😄

kuzco007
bizony😛

de ahogy hallom csúsztak a herthasok....

kuzco007
én írok, mert ott voltam (mármint a meccsen, szóval nem a verekedõk között):

A herthások keménymagja, kb 15en betörtek a 16os majd a 15os szektorba a kerítéseken átugrálva, mire az ott lévõ kb 50 fõs Hooligans csoport természetesen védekezett (értsd visszatámadott😄), a fight szinte az egész meccs alatt tartott a stadion elõtt, a meccs végére visszajött mindkét fél, am a herthások nem is nézték a meccset, nem is szurkoltak, csak bunyózni jöttek pestre...pl gólnál nem is örültek, hanem a következõ fightot tervezték

Nem sokkal a meccs elõtt magyar huligánok támadtak meg kedden berlini szurkolókat, akik közül egy könnyebb sérülést szenvedett. A dpa német hírügynökség értesülése szerint mintegy 15 FTC-drukker bántalmazta és dobálta meg palackokkal a vendéghíveket, a kárvallott rajongó sebét a Hertha csapatorvosa varrta össze. A német együttest elkísérõ újságírók az incidens nyomán az Albert Stadion egyik mellékhelyiségébe menekültek.

Europa! A barátaid!!!

valaki írhatna egy korrekt beszámolót amig indexen nincsen.

😄dddddddd
jó volt a kergetõzés.

kuzco007
de valamennyi köze mégis volt hozzá😄

banok
soha nem játszott a Fradiban. Leakták igazolni de inkább Németországot választotta.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miki36
Soha az életben nem volt annak a csapatnak a tagja, szerencsére.
A BVSC-bõl igazolt a Herthába.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kuzco007
egyiket sem, kapumögé megyek mindig, mert ott jó a hangulat meg ismerek egy csomó srácot, de csoportból egyiknek sem vagyok a tagja

kuzco007
pedig asszem ugyanúgy a pécsbõl jött, mint a Gera anno

te melyik csoportot erõsíted?

miki36
Dárdainak a büdös életben köze nem volt a fradihoz.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kuzco007
meg azért a herthában játszik egy volt Fradista a Dárdai, aki MAGYAR, tehát nyílván nem kell olyan sokat gondolkodni a táborok viszonyán😄 elég lett volna, ha megkérdezel engem😄

kuzco007
de az nem is volt barátságos meccs😄

mér annak idején a fene gondotla volna hog a fradi millwall nem csipázza egymást és a fradi elpicsázt5a a millwallt 3. félidõben is.

kuzco007
ennek utána kellett nézned?😄 hát gratulálokXD egy Fradi-Herthát ne hasonlíts már egy steuau-zagreb meccshezXD

attól hogy edzõmeccs attól még a vannak táborok akik verekednek, a múltkor linkeltek egy steaua - Zagreb meccset ami barátságos volt és volt rajta nagy balhé, szóval érted😄 de utána néztem és nem ellenséges a viszony a táborok között szal télleg nem lesz balhé 😊

kuzco007
nem semmi, elõszõr azt hittem valami edzõmeccs, de nem...mekkora gáz lehetett azt a tizit fölérugni, ráadásul õt éltették elõtte😄

kuzco007
nem lesz verekedés bari meccsen...

9csöves9
ez a nem gyenge,a PAOK elsõ edzése

http://www.youtube.com/watch?v=JfuUZRr-zJc&eurl

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nem érdekel a meccs engem a táborok közötti viszony érdekel.

kuzco007
nah ennyi, úgyh isi mostmár fejezd be, amugy meg hogy érted hogy hogy állunk a herthával? jól köszönjük szépen, megfogjuk verni😄

Fejezd már be légyszíves, kissé eltértetek a témától. Elolvashatod és láthatód miért nem kellene "fagyizni".

REAL MADRID

Emberiség elleni bûncselekményt követtem el, és ezért bannolni kell. :C érdekes na mindegy ne süllyedjünk óvodás színvonalra banokkal fenyegetõzni gázos dolog.

inkább azt mondd meg milyen a viszony a hertha val

kuzco007
attól még hogy valaki nyíregy drukkoló még nem kell fagyizni a Fradit, miközben nagyon jól tudod, hogy simán kibannoltathatlak ezért...

Rockynhooo
érezd az ironiát... kicsit vicces volt ez a neten beszólok , hogy baj lesz 😄 de ti dolgotok én nem pofázok bele sorry.

most ez amolyan teach me? na hagyjuk már, attól hogy valaki zöld drukker nemkell a magaslétrán állni.

fradi = pisztácia fagyi, de ne lovagoljunk a részleteken. én tisztelem a fradit máramennyire, majd a 3 fordulóban lehet ilyesztegetni itt nyíregyen 😉.

kuzco007
minek? attól még nem fogja megtanulni rendesen, hogy kell viselkedni

Rockynhooo
bannoltasd ki-.-

ForzaInter
fú micsinálsz elvered?:| sztem nagyon megijedt😄

Yo, Bitch!

kuzco007
jóaz igaz hogy nevük van, de attól még ha mégegyszer fagyizol abból baj lesz

fradi

én nem mondtam hogy nagyobb neve van a fagyinál csak azt mondtam hogy nevük van 😉

kuzco007
maradjunk annyiban, hogy a magyarok közül a Fradinak van nagyobb neve Európában😄

na ja. de amin küldtek képet elég bohócoknak néznek ki a lilák befaltak már sokkal hírhedtebb táborokat is és Európába nevük van azért ez sem utolsó dolog.. de nem szabad elbízni magukat, az mindig rosszat hoz!

kuzco007
hát figyu, ha a steua ultrái kinyírnak egy kis újpestit egy kis románt, azzal csak a magyarok járnak jól😄😄

az újpesti magnak szerintem nem kell román segítség.

kuzco007
"a Dinamo Bucuresti ultrái szívesen mennének be a kinti összecsapáson a vendégszektorba, mert elmondásuk szerint jobban utálják a Steauát, mint a magyarokat..."

hmmm...