2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
viktor le #1033 Szeretnék kérni mindenkit aki információval rendelkezik, hogy semelyik fórumon NE reagáljon ezzel kapcsolatban! Köszönöm -
isi #1032 hmhm.. ahogy látom/hallom baj van a fradi család háza táján. Esetleg tud vki részleteket a kialakult helyzetről? -
#1031 Srácok vki tud hanggránátot szerezni? Próbáltam egy oldalról rendelni, de végül nem jött össze, aki tudna szerezni plz írjon, nagyon fontos lenne.. Jövőhét csütörtökig kéne. -
Grenzjager #1030 na ezt ennyire részletesen nem vágtam... -
#1029 grenzjager multkor írtad hogy a lazialékat csíped, de az arkant éltető transzaparensük után csalódtál bennük, most olvastam egy irr taggal egy interjút, és ott mondta hogy Mihajlovic aki akkor Lazio játékosa volt, mondta nekik hogy emeljék fel az alábbi kiírást: "Onore alla tigre Arkan!" mert a sajtó akkor kikezdte arkant, de ő utána a szerb letagadta a sajtónak hogy ő mondta volna a nordnak ezt, volt is balhé belőle, közönségkedvencből főellenség lett belőle, és az irresek meg is fenyegették hogy eltörik kezét lábát, és a feleségre is vigyázzon:d -
#1028 szeretném érzékeltetni a kispesti szurkolótábor és foci mai helyzetét, az egyik leányvári haveromtól kapott idézettel:
"leszálltunk a buszról, elkezdtünk szurkolni az út kellős közepén, aztán megjelentek ezek a gecik (kispestiek-a szerk.), elkezdtek oltogatni minket (mocskos falusiak... meg divatdrukkerek (akkor ők mit kerestek ott?:O-szerk.)..., kurva anyátokat...) aztán kezdtek keménykedni, megütötték az egyik srácot aki velünk volt és utána elszabadult a pokolxd
*repültek a sörök, repültek a pofonok...:D apám is beszállt, mert ő nem csinált semmit, csak ütötte a dobot és az egyik köcsög meg akarta ütni őt, csak elbaszta, aztán fater olyat rávert h elfeküdt a srácxd
*ők voltak 10-en mi meg 50-enxd
"
a csatát a leányvári, egyáltalán nem ultras nyerte, az nb1es kispestiekkel szemben...
Mindez a keddi dábrácán-szarpool meccs előtt történt! -
Grenzjager #1027 A Leo elég jól nyomul, ugye ők az mlsz hű szolgái is-->> pl válogatott meccseken is ők biztosítanak...
De a rendrakásból a Honvéd graziak elleni meccsen vizsgáztak érdekesen ezek az őrök. Amikor is a biztonságiak műanyag székekkel verték az osztrákokat, illetve zokniba tett billiárdgolyókkal csapkodták az osztrák ultrákat. Mindezt azért mert egy osztrák görögtűzre gyújtott....
Így a következő Leo által biztosított bármelyik magyar csapatnak horvát, szerb, orosz és lengyel ellenfeleket kívánok nemzetközi porondon.
....Isten nem ver bottal.... zokniba tett billiárd golyóval meg főleg nem... -
isi #1026 TCS... enniy bőven elég.. szarházi -
Grenzjager #1025 ezek szerint:MLSZ, Leo security pereputty, Tóth Csaba vezetésével: DÖGÖLJÖN MEG A FOCISTA???
"Nem mehetett be a kardiológus
Miközben mindenki a Simon Attilát ellátó orvosi stábot figyelte, a pálya másik felén is zajlottak az események. A problémát észlelve dr. Gasztonyi Ferenc kardiológus a kerítésen átmászva próbált segíteni, azonban hiába kérlelte a biztonságiakat nem engedték oda.
Az esetről a Szurkolói Kör hivatalos oldala számolt be először, ma délelőtt azonban nekünk is sikerült elérnünk az orvost.
- Két fiammal ültem a nézőtéren. Én csak annyit láttam, hogy egy Haladás játékos fekszik a földön. Dani fiam szólt, hogy nem történt szabálytalanság,ütközés, a játékos egyszer csak összeesett. Ebben a pillanatban már orvosként gondolkodtam, nem szurkolóként. Bevillant Kolonics és Fehér Miki rémtörténete is. Kardiológus vagyok, tudok egy-két dolgot a heveny szívhalálról és néhány emberen már segítettem is - mondta a Szombathelyen dolgozó orvos.
- Figyeltem a reakciókat, láttam, hogy a Haladás játékosai szinte kővé meredtek, integettek a mentőknek. A játékvezető is szinte pánikban volt. Átvillant rajtam, hogy most mennem kell. Átugrottam a széksorokon és a kerítésen is. Ahogy a sarokra értem jött egy kámzsás biztonsági őr, aki blokkolt, átölelt. Mondtam, hogy orvos vagyok, segíteni akarok. Valami olyasmit válaszolt, hogy vannak ott elegen, menjek innét. Erre odajött még egy őr és visszatuszkoltak a kerítéshez, vissza kellett másznom. Bevallom, megdöbbentem.
A szektorban ezt látva a szurkolók szidni kezdték a biztonsági őröket, akik oda csoportosultak és szópárbaj alakult ki. Simont közben berakták a mentőbe és elvitték.
- A Haladás sportorvosa magasan kvalifikált intenzíves orvos, akit nagyon jól ismerek, tisztelek és baráti viszonyt ápolunk, de ketten mindenképpen többen lettünk volna. Nem randalírozni mentem be, nem akartam gólt rúgni a Nyíregyházának, csak segíteni akartam. Kicsit később felhívtam a munkahelyemet, ahol egy asszisztens tájékoztatott, hogy a focista eszméleténél van és nincs nagy baj - magyarázta az orvos.
Dr. Gasztonyi Ferenc információink szerint 25 éve van a pályán (nem a zöld gyepen), 15 éve kardiológus. Saját elmondása alapján imádja a Haladást, gyerekkora óta futball rajongó.
A biztonsági cég a szabályokhoz tartotta magát
Természetesen megkerestük a találkozót biztosító cég vezetőjét, Tóth Csabát is.
- A hivatalos álláspontunk roppant egyszerű: mindig minden esetben a szabályokhoz tartjuk magunkat. Így volt ez tegnap is. A pályára senki semmilyen szándékkal nem mehet be. Nekünk erre kell figyelni. A játékoshoz gyorsan érkezett az orvosi stáb, azonnal ott volt a mentő is. A helyszínen nem tudtunk meggyőződni arról, hogy az illető orvos, de miután mára meggyőződhettünk jó szándékáról semmilyen eljárást nem indítunk ellene, nem teszünk feljelentést.
A szabályok elég világosak, nekünk figyelnünk kell arra, hogy szurkoló ne jusson be a pályára. A mérkőzésen hivatalosan is jelen volt két orvos és a mentő is a helyszínen volt. Ha ez nem így lett volna el sem kezdődhetett volna a találkozó." (haladasfc.nyugat.hu) -
Grenzjager #1024 még mielőtt....
nem, nem egy megvadul huligán, az emberke fegyverrel, félmeztelenül civilrendőr.... -
Grenzjager #1023 a fogalmak tisztázása végett:
egy lelátói balhé Szerbiából. -
isi #1022 hehe ez a Zorall képet most találtam :)))
te jó isten erről a képről kapásból két arcot már ezer éve nem láttam -
Kisjuhasz30 #1021 [email protected] ide és megbeszéljük -
Monoton #1020 Itt folyt. thx
-
#1019 tolhatnál róla képt. -
Kisjuhasz30 #1018 Szia
Hát jelen pillanatban egy ingem van ami Lacoste.Kockás rövid újjú.zsebénél van a kokodil:D
Kicsit hasonlit egy Ben Sherman inghez.42 méretű -
isi #1017 Szia Lacoste cuccaid nincsenek? -
Kisjuhasz30 #1016 Sziasztok.
Vasárnap megint hazalátogatok 5 napra.Ha valakinek kell még burberry sapka az irjon nekem privátot a [email protected] cimre.Akiknek eddig vittem azok nem panaszkodtak.Garantáltan eredeti.És 19.90 euró az ára.Fontos hogy még péntekig szóljatok,mert szombaton meg akarom venni -
isi #1015 :)) utánpótlás.
Ez eredetileg fehérvári rigmus tudtommal. -
isi #1014 ígyvan! korrekt írás remélem mihamarabb kilábal a fradi a gödörből! Ugyanis itt pár hónappal ezelőtt jó kis matekok voltak már várom az üllőit remélem addig nálunk is rendeződik a helyzet mert ha nem akkor nemtudom milesz.. max együtt megyünk vissza az NB2 be :) -
Nadi #1013 OLVASNIVALÓ -
isi #1012
ezen jót nevettem -
isi #1011 egész mozgalmas volt a hétvége... annyi biztos hogy felhívott pár "haverom" hogy mi hogy volt, és kicsit feléledtünk..
Ami engem illet fura volt itthon ülni szombat este, de tartjuk magunkat a közleményhez. -
Grenzjager #1010 FERENCVÁROS - DVTK FÉLBESZAKADT I.
FERENCVÁROS - DVTK FÉLBESZAKADT II.
FERENCVÁROS - DVTK FÉLBESZAKADT III.
Így mondhatni a XVIos megmentette a szar csapatot egy 1-5ös szívástól a szintén kieső helyen lévő dióktól. ha ön-cinikus akarok lenni, ez lehetett a "totál lila" álom: FTC-Diósgyőr, kiesési rangadó. Azt meg a csak csürhézni tudó embereknek... meddig kellett volna tűrni még? meddig kellene még hinni az angol ingatlan-spekulásoknak?
Vasas-Videoton
Rendesen összementek a szurkolók a a Fáyu.kézicsarnok előtt.
Szombathely
A Hali drukkerek meg éjjel kukákat és padokat "tettek be" a klub irodába.... ..biztos, hogy semmi köze sincs a gyatra, lélektelen labdaugró csapat szerepléséhez? :) -
Grenzjager #1009
faintosan korrekt!! komolyan mondom
most szerintem mi nem megyünk majd egy darabig hazai meccsekre :))))
tuti kapunk egy raklapnyi zártkapust.... -
isi #1008 -
isi #1007
-
isi #1006 én úgy láttam az egyik képen hogy kicsit elcsúszott.
más:
Furán hangzik, de remélem kikap ma ez a "SZPARI" ugyanis ha kiesünk remélem eltakarodik ez a mocsok ami itt van a nyíregyházi foci éléről! Aztán jöhet más tulaj aki a szurkolókért van nem pedig ellenünk! úgyhogy remélem kap a csapat ma egy kiadós verést! SZIKI TAKARODJ -
#1005 Én is csak ezt az egyet találtam,pedig kíváncsi vagyok kívülről milyen lett. -
isi #1004 elképesztő már ez is megakarja változtatni a világot.. Hemingwaynek érzi magát esetleg vöröskeresztes secunak? Az ilyenek nem kellenek ide és ez a sablon szöveg hogy az ultrák miatt nincs néző.. hagyjuk már, Olaszországban ugyanúgy járnak meccsre a családok pedig ott nagyobb létszámban vannak e stílus képviselői. A focin kell változtatni és azon, hogy ne előre lebeszélt meccsek legyenek!!!!!!!!! -
#1003 sikerült elkúrnom
http://www.onlila.hu/img/2009/1030_dvscujpest/1030_dvscujpest_006.JPG -
#1002 a lilák poénosra vették a figurát
http://www.onlila.hu/img/2009/1030_dvscujpest/1030_dvscujpest_006.JPG -
Grenzjager #1001 Dunaszerdahelyi DAC - pozsonyi slovan 0-0 2009/10 -
Grenzjager #1000 ja mert meccs után zúgott a Fuck YOU!!
ehhez lehet nincs hozzá szokva...
s ez kb a "vagy megszoksz, vagy szöksz" felállás sztem, ami nyugati euroatlanti régiónak érthetetlen... hát ő angol!!! -
isi #999 DK-n nincs még fent, de valami videot esetleg képet tudna vki linkelni a
debrő - ute meccsről? Melóban voltam sajnos. -
#998 hír -
#997 Na még 1-2 óra és kiderül mit tudnak ezek a lila majmok..:) -
#996 Európa-liga: zárt kapus meccsek és pontlevonás a Dinamónak
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága súlyosan megbüntette a Dinamo Zagreb együttesét.
A horvát csapatnak a következő két hazai meccsét zárt kapuk mögött kell lejátszania, a zágrábiaktól ráadásul három pontot levontak.
Az UEFA azért hozta ezt a határozatot, mert a csapat szurkolói botrányt okoztak az FC Timisoara elleni idegenbeli Európa-liga-mérkőzésen. A Dinamónak november 5-én az Ajax ellen, valamint 17-én a temesváriak ellen kell nélkülöznie szurkolóit.
A klub fellebbezhet a döntés ellen.
-
isi #995 már hiányoltalak innen :)
igazad van, télleg fos a csapat én nem szeretem a fradit SE :) de elismerésem tényleg ott vagytok mindenhol mentalitásból 5ös! :)
a debrecen szurkolók ott vannak, az ultrák pedig a mobil WCkben várnak bevetésre:) -
Grenzjager #994 Red Blue Devils Ultras: Videoton - Debrecen 2009. október 25.
egyre jobbak a fehérváriak szerintem.
Debreceniek is méltóbbak lennének ha többen utaznának...
Hol vannak a debreceni szurkolók, ultrák ? pl, akkor amikor Fehérváron játszik a csapat...
Nálunk a Fradinál olyan fika a csapat hogy csoda hogy még ilyen szurkolás megy..