Ultrák,hoolok,3.félidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Yo, Bitch!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Csitt srácok. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Nyíregyháziak, Újpestiek, Vasas ultrák, Fradisták
(csak a képen..... amúgy még sokak, sok felõl, Vidi,Hali,ETO,DVTK,ZTE,Kispest,Bcsaba.......) ennyi

nekem pl 2 éve az volt a mákom, hogy huligánok vertek meg, s nem az "alja".....
a huligán..... kb azt üsd aki visszaüt, földön fekvõ embert nem ütsz....stb
5en voltunk, õk vagy 40en, de csak 6-7 volt benne a boxban, a többi csak távol figyelte..... ennyi,,,
sajna tudom.....
tavaly volt h egy zöld, egy társát szúrta le a Népligetben......
Az meg, hogy ki kit vesz szarba nem vitatema.
Az, hogy valaki kiall magaert nem egyenlo azzal, hogy buta, idiota embernek allitod be magad.
A problema ott kezdodik, hogy te ezt egy eleterzesnek fogod fel ahelyett, hogy elmennel a sarokba jol beloned magad es szorakoznal egy igazan jot.
a szünet vége fele 😛
ugyan ez más szögbõl, "D" lelátóról
az egyik lelátó mögött a meccs után
A K-L-nél meg kurva sok biztonsági tartotta a kaput, és a rend éber õrei is megérkeztek, ezért nem tudtunk bejutni!
És valószínûleg felhagytunk volna a további próbálkozásokkal, ha a biztonságiak nem hibáznak a vendégkapunál!
Te meg annyit, és olyanokat kérdezel, mint egy rendõr!<#crazya>#crazya>
Nem is mondtam, hogy értük boxolnánk, de a románokat Mi is utáljuk...<#boxer>#boxer>
Semmilyen olvasztó nem lesz, Mi se fogunk lilákkal kézenfogva sétálni, mert ez egy Újpest meccs, nem válogatott!
Harc szerintem max. a rendõrökkel lesz, mert tuti kurva sokan fogják õrizni a szõröstalpúakat, és ismerve õket elõszeretettel fognak õk is foglalkozni velünk!
Értesüléseim szerint kb. 500 román fog szerda éjjel/csütörtök reggel elindulni, de nem tudom mikor érnek ide! Amúgy asszem õk is annyi jegyet kaptak, mint a lilák!
Te minden bizonnyal egy másik FTC-Hertha meccsen voltál!
Az általad leírtaknak a legcsekélyebb köze sincs a történtekhez!
Meccs elõtt a herthások (nem nõk és gyerekek, ahogy azt sok helyen írják) be lettek kergetve a vendégszektorba! És itt le is zárhatunk mindennemû öszzetûzést a németekkel!
Késõbb, a meccs 10. perce környékén egy 60-80 fõs brigád a vendégszektor bejáratán át betört a stadionba(ennek több kiváltó oka is van...), és a vendégszektorból átmászott a 16-os szektorba (hozzáteszem itt több herthás méteres botokkal várt minket, de mondtuk nekik, hogy nem miattuk vagyunk ott)! Semmilyen 'fight' nem tartott egész meccsen, sem a stadionban, sem azon kívül!!!
A herthások feltehetõen azért nem szurkoltak, mert nem értették mi történik körülöttük, és biztos be is voltak szarva (habár amikor németül szídtuk a rendõröket, õk is ACAB-oztak egyet)!
Ilyen, hogy 'Hooligans', ilyen csoport nincs! A jelenlévõ 60-80 fõs brigádot több csoport tagjai alkották!
Amúgy csak azért jöttek Pestre, mert a Herthával voltak Ausztriában, az edzõtáborukban, és ez relatíve nem egy nagy távolság!
És ha tényleg olyan sok embert ismersz, akkor légyszíves informálódj egy kicsit mielõtt nagyobb faszságokat írnál, mint a média!!!