EDDA Mûvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* George Benson : White Rabbit *
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Keresem az Eddától a 20., illetve a Nekem Nem Kell Más címû albumokat.
Elõre is köszönöm, ha valaki feltölti!
valaki nem tudja honnan lehetne leszedni?
Valakinek nincs meg véletlenül a Csak bírd ki számuk?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
le tudod onnan szedni .fla-ba, azt pedig át tudod konvertálni, amire kell
meg asszem volt valami dvd is, ilyen rocktörténelmi összefoglaló vagy micsoda, a pontos címére nem emlékszem, azon is van pár...
Vki nemtudja honnan lehet letölteni régi edda (koncert) felvételeket?
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Én imadom az EDDA-t mint zenekart.
Sztem jó ez a zene a szöveg is egesz jó csak az a baj vele h M.O.politikai helyzetevel foglalkozik,es azt kell mondjam igazat adok neked,tényleg nemkene belefolyniuk ezekbe a dolgokba
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
annyira nem rossz, annyira nem is jó...nem kéne erõltetni nekik az ilyeneket sztem...
ez is jó :D
BMW 325 iX Rallye Car :)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
???
Hát már nem a régi banda van?: Kicska Laci-basszus, Gömömöry Zsolti-billentyûs, Alapi István-gitár, Hetényi Zoli-dob (Tibcsit jobban bírtam...), Pataky Atti
szerintem most is ez a felállás, már évek óta: Gömöry már '85 óta tag, Alapi '88 óta , Kicska '92 óta.
Renault magnum http://kamionszim.hu
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
bocs
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ha citrommal kínál az élet, kérj hozzá Martinit!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Pataki mulatós korszakát meg már felejtsétek el.Gyertek el koncertre, ott majd megkapjátok a legjobb rockzenészektõl a magatokét!