114
Kezdetektől napjainkig
-
#74 hat ide meg pont te hianyoztal. ezt el lehet mondani akarmelyik zeneszrol. ha fikazni akarsz valakit menyj a korn tapicba -
hokotro #73 Miért nem tudtak Miskolcon maradni ,és inkább elmenni dolgozni.Több hasznát vette volna a társadalom.Pont egy Pataky hiányzott. -
#72 Nagyon le egyszerűsítve ja, én azóta nem vagyok eddás... A régi számaikat meghallgatom (úgy a 15-ig), de az újak kritikán aluliak. -
#71 EDDAszart
bocs -
hokotro #70 Jaj az edda az az amelyikben egy van egy Pataky nevű fószer van,és akit a cigányok felavattak és maguk közé fogadtak???Vajda lett Pataky vagy hogy mi??? -
SmithZ #69 Sziasztok! Nem tudja valaki kb mennyi lesz a beugró a Zöldpardonra? -
#68 Nem, az edda két arca koncert albumon a Veled vagyok után van közvetlenül, és a szélvihar előtt, nekem az sajnos nincs meg. -
#67 nekem megvan a dobszóló- de az a szélvihar... -
#66 Nekem is tetszett, főleg, hogy nem lehetett dohányozni a csarnokban...a Szélvihart nagyon szépen adták elő -
DjJohn #65 Nagyon jó volt a tatabányai koncert.Régen játszott számok, lassú számokból "megamix" ....Így tovább, kell a változatosság!
Pataki mulatós korszakát meg már felejtsétek el.Gyertek el koncertre, ott majd megkapjátok a legjobb rockzenészektől a magatokét! -
#64 nem tom én már kezdem unni a sok válogatás lemezt. -
#63 Megjelent A szerelem hullámhosszán című Edda válogatáslemez! -
#62 Üdv!
Nagyon kellene nekem az edda két arca koncert albumáról a dobszóló, ha valakinek megvan vegyen már fel msn-re, és keressen meg! Előre is THX -
#61 Nem tudjátok lesz-e Kisorosziban koncert???(nyáron) -
Mojlepque #60 Hát azért én ezzel nem értek eggyet, hogy csak egy nacionalista szektagyűlésre emlékeztet.
Szerintem aki szereti az Eddát egykoron, az nem tudja később sem megutálni... ...Pataki hangja sem a régi, mert belőle meg lassan kampány elnököt nevezhetnénk ki a beszólásai miatt, meg bizonyos szereplései miatt...
Istenhez meg épp annyi köze van a rocknak mint neked a családodhoz.Valaki megalkotta, majd folyamatosan ápolgaták... -
CsillagJoci #59 November közepén volt Szekszárdon koncert engem már 20 évvel ezelött is vertek rendőrök Eddán. De ez a mai Edda leginkább egy nacionalista szektagyűlésre emlékeztetett. Istennek mi köze a rokzenéhez?!! Ugyan azokat a trükköket dobták be /a koncert végén a gitáros eldobja a gitárját/ mind egy évvel ezelött. Egyedül a Pataki hangja a régi. -
#58 Isten az úton, aranyalbum -
#57 Mi az Eddának a legújabb albuma???? -
viktorock #56 halló
-
#55 Lényeg: dec.9, PeCsa -
#54 #2 Nem annyira csöves ez.. -
#53 nem csak te vagy így -
#52 Az biztos!!!És éljen az EDDA MŰVEK -
#51 Kössz!:D -
#50 ott a pont...és ráadásul FC Bayern is ott figyel...rossz ember nem lehetsz :) -
#49 szarjál rá, egyik legjobb, Bikinivel együtt...ezek a rappes r&b-s stb. köcsögök sosem mennek koncertre, ilyen tücctüccös szemétből nincs koncert...de TE átéled a hangulatot, a zene varázsát...az élőzenéét
ők pedig sosem fogják ezt átérezni...szánalmas és egyben sajnálatraméltó -
#48 Mert hülyék!
Disco rapper techno köcsögök! -
#47 imádom az EDDÁt de nem tom miért de mindenki a suliba cikinek tartja!!
-
#46 egy részegtöl hallottam mikor elsétáltam mellette
a sör közepén állok hukk ti aztán itt meg nem találtok és sosem halatok majd rolam rosszat... tovább már nem tudom -
#45 (mindenesetre érdekes ötlet tőle) -
#44 hmm....ha szereti csinálni, csinálja csak....de akkor teljes tudással és bedobással -
#43 Szeretem űket... Csak Pataky mulatós korszakát nem tudom még mindig mire vélni. De megbocsátom neki :) -
#42 ez igaz, de vhogy az előadásmód nem illik a képbe....vhogy a Tüntetés és a Ha eltűntél jobban beleillik stílusilag -
#41 hali.nekem is tetszik az új album.
a csak egy kövés szerintem nem fölös szám mert az tükrözi a jelenlegi állapotot. -
#40 a slágerek több év után lesznek slágerek, most még kicsit ismeretlenek, majd fölhangzanak pár helyen, szórakozóhelyeken, rádióban és kialakul -
#39 Szerintem a Himnusszal nincs baj, szép előadásban került a korongra
a Csak egy lövést szerintem is fölösleges -
Czivil #38 Andrewg2:
Akkor úgy látszik a hiba bennem van.Szerinted ezek közül lesz olyan közismert EDDA szám mint pl A hütlen,Kör,Elhagyom a várost és még sorolhatnám a többi ismert EDDA számot.Mert szerintem arra még várnunk kell még egy albumnyi születést. -
Andrewg2 #37 Czivil!
Miért lenne Lírák 3,mikor csak 2 ballada van rajta.Szerintem ez az album sokkal rockosabb mint az eddigiek.
Véleményem szerint a Csak egy lövést kellett volna lehagyni,a Himnusz viszont jó húzás volt! -
Czivil #36 Szerintem ez az Isten az úton sokkal inkább lehetne akár a Lirák 3.De egyébként kicsit hasonlit az előző albumra.Csak a himnusz nem kelett volna ráde mindent összevetve -
#35 megvan az új album?
szerintem nagyon zsiráf lett, csak így tovább