114
Kezdetektől napjainkig
  • zakika
    hat ide meg pont te hianyoztal. ezt el lehet mondani akarmelyik zeneszrol. ha fikazni akarsz valakit menyj a korn tapicba
  • hokotro
    Miért nem tudtak Miskolcon maradni ,és inkább elmenni dolgozni.Több hasznát vette volna a társadalom.Pont egy Pataky hiányzott.
  • gumikacsa
    Nagyon le egyszerűsítve ja, én azóta nem vagyok eddás... A régi számaikat meghallgatom (úgy a 15-ig), de az újak kritikán aluliak.
  • jax
    EDDAszart

bocs
  • hokotro
    Jaj az edda az az amelyikben egy van egy Pataky nevű fószer van,és akit a cigányok felavattak és maguk közé fogadtak???Vajda lett Pataky vagy hogy mi???
  • SmithZ
    Sziasztok! Nem tudja valaki kb mennyi lesz a beugró a Zöldpardonra?
  • gumikacsa
    Nem, az edda két arca koncert albumon a Veled vagyok után van közvetlenül, és a szélvihar előtt, nekem az sajnos nincs meg.
  • csm
    nekem megvan a dobszóló- de az a szélvihar...
  • Buddy
    Nekem is tetszett, főleg, hogy nem lehetett dohányozni a csarnokban...a Szélvihart nagyon szépen adták elő
  • DjJohn
    Nagyon jó volt a tatabányai koncert.Régen játszott számok, lassú számokból "megamix" ....Így tovább, kell a változatosság!
    Pataki mulatós korszakát meg már felejtsétek el.Gyertek el koncertre, ott majd megkapjátok a legjobb rockzenészektől a magatokét!
  • Zolcsi01
    nem tom én már kezdem unni a sok válogatás lemezt.
    Megjelent A szerelem hullámhosszán című Edda válogatáslemez!
  • gumikacsa
    Üdv!

Nagyon kellene nekem az edda két arca koncert albumáról a dobszóló, ha valakinek megvan vegyen már fel msn-re, és keressen meg! Előre is THX
  • pistu
    Nem tudjátok lesz-e Kisorosziban koncert???(nyáron)
  • Mojlepque
    Hát azért én ezzel nem értek eggyet, hogy csak egy nacionalista szektagyűlésre emlékeztet.
    Szerintem aki szereti az Eddát egykoron, az nem tudja később sem megutálni... ...Pataki hangja sem a régi, mert belőle meg lassan kampány elnököt nevezhetnénk ki a beszólásai miatt, meg bizonyos szereplései miatt...

Istenhez meg épp annyi köze van a rocknak mint neked a családodhoz.Valaki megalkotta, majd folyamatosan ápolgaták...
  • CsillagJoci
    November közepén volt Szekszárdon koncert engem már 20 évvel ezelött is vertek rendőrök Eddán. De ez a mai Edda leginkább egy nacionalista szektagyűlésre emlékeztetett. Istennek mi köze a rokzenéhez?!! Ugyan azokat a trükköket dobták be /a koncert végén a gitáros eldobja a gitárját/ mind egy évvel ezelött. Egyedül a Pataki hangja a régi.
  • Buddy
    Isten az úton, aranyalbum
  • pistu
    Mi az Eddának a legújabb albuma????
  • viktorock
    halló
  • Buddy
    Lényeg: dec.9, PeCsa
  • DEXTER92
    #2 Nem annyira csöves ez..
  • csm
    nem csak te vagy így
  • pistu
    Az biztos!!!És éljen az EDDA MŰVEK
  • Zolcsi01
    Kössz!:D
  • Buddy
    ott a pont...és ráadásul FC Bayern is ott figyel...rossz ember nem lehetsz :)
  • Buddy
    szarjál rá, egyik legjobb, Bikinivel együtt...ezek a rappes r&b-s stb. köcsögök sosem mennek koncertre, ilyen tücctüccös szemétből nincs koncert...de TE átéled a hangulatot, a zene varázsát...az élőzenéét

ők pedig sosem fogják ezt átérezni...szánalmas és egyben sajnálatraméltó
  • Zolcsi01
    Mert hülyék!
    Disco rapper techno köcsögök!
  • pistu
    imádom az EDDÁt de nem tom miért de mindenki a suliba cikinek tartja!!
  • cicai
    egy részegtöl hallottam mikor elsétáltam mellette
    a sör közepén állok hukk ti aztán itt meg nem találtok és sosem halatok majd rolam rosszat... tovább már nem tudom
  • Buddy
    (mindenesetre érdekes ötlet tőle)
  • Buddy
    hmm....ha szereti csinálni, csinálja csak....de akkor teljes tudással és bedobással
  • katze
    Szeretem űket... Csak Pataky mulatós korszakát nem tudom még mindig mire vélni. De megbocsátom neki :)
  • Buddy
    ez igaz, de vhogy az előadásmód nem illik a képbe....vhogy a Tüntetés és a Ha eltűntél jobban beleillik stílusilag
  • csm
    hali.nekem is tetszik az új album.
    a csak egy kövés szerintem nem fölös szám mert az tükrözi a jelenlegi állapotot.
  • Buddy
    a slágerek több év után lesznek slágerek, most még kicsit ismeretlenek, majd fölhangzanak pár helyen, szórakozóhelyeken, rádióban és kialakul
  • Buddy
    Szerintem a Himnusszal nincs baj, szép előadásban került a korongra

a Csak egy lövést szerintem is fölösleges
  • Czivil
    Andrewg2:
    Akkor úgy látszik a hiba bennem van.Szerinted ezek közül lesz olyan közismert EDDA szám mint pl A hütlen,Kör,Elhagyom a várost és még sorolhatnám a többi ismert EDDA számot.Mert szerintem arra még várnunk kell még egy albumnyi születést.
  • Andrewg2
    Czivil!

Miért lenne Lírák 3,mikor csak 2 ballada van rajta.Szerintem ez az album sokkal rockosabb mint az eddigiek.
    Véleményem szerint a Csak egy lövést kellett volna lehagyni,a Himnusz viszont jó húzás volt!
  • Czivil
    Szerintem ez az Isten az úton sokkal inkább lehetne akár a Lirák 3.De egyébként kicsit hasonlit az előző albumra.Csak a himnusz nem kelett volna ráde mindent összevetve
  • Buddy
    megvan az új album?
    szerintem nagyon zsiráf lett, csak így tovább