Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Törölték a videot valaki betudná linkelni máshonnan?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Természetesen a probléma a nagyobb baj. Ez már csak az olaj a tûzre.

5c0rp330n
a kisgyerek ártatlan, egy bûne van csak. hogy lélegzik.

Bandee1987
És szerinted ez a nagyobb probléma vagy az iskolai terror? Az ilyen megérdemli hogy gyalázzák és megfélemlítsék.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gz8
15 évesen ittas, gratta.
Jó, szerintem mi sem voltunk szentek, már ami a piát illeti, de ez túlmegy minden határon. Az már csak az én feltételezésem, hogy józanul is ugyanúgy megtette volna, mert.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Érdemes elolvasni az "értelmiségiek" hozzászólásait. Mint egy szatírában: "én mûvelt vagyok, mert sz-szel írom a b...meget"

desigo
Hasba rúgott egy vonatkalauzt egy fiú Tiborszálláson

Hasba rúgta a kalauzt egy 15 éves fiú a tiborszállási vasútállomáson, mert a jegyvizsgáló szólt neki, hogy rossz vonatra szállt, tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn. Az eset vasárnapra virradóra történt, a könnyû sérülést szenvedett jegyvizsgáló elmondása szerint a fiú ittas volt. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak megalapozott gyanújával indított eljárást.
GregSB
Néhány hete lehet hátra Peter Falknak.

Szomorú 😞

Egyébklnt nem is tudtam, hogy köze van Falk Miksához...:

"Peter Michael Falk (New York City, New York, 1927. szeptember 16.) magyar származású amerikai színész és filmproducer. A Pester Lloyd nevû szabadelvû újság néhai fõszerkesztõjének, Falk Miksának a dédunokája."

qtab986
Ideje volt.<#eljen>

GregSB
Iwiw egy adatbázis, semmi más. Ahogy Bandee is írta arra jó hogy információt szerezz másokról. Ha kommunikálni, képeket, videókat, egyéb fileokat akarok megosztani ismerõseimmel arra Facebookot használok...

Bandee1987
Szerintem remekül lehet használni arra is, ha mondjuk pl. egy csaj iránt érdeklõdsz és meg akarsz róla tudni pár dolgot (kapcsolatban van -e, mikor van a szülinapja, stb.). Csajok 99%-a fenn van iwiw-en.

5c0rp330n
hmm, lehet, hogy ez a zsiwiw mégsem olyan rossz dolog.
arra, amire elméletileg ki van találva, tökéletesen alkalmatlan, semmit nem tud, szánalmasan amatõr, az oldal 80%-a reklám, viszont rendõrségi adatbázisnak úgy tûnik jó.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey

A medve nem játék.

szucsy89
iwiwen fent vannak ezek is, kapják az ívet rendesen
szucsy89
az ok, de ennyi erõvel festek egy másik táblára egy Orbán képet, lefotózom és kapok én is 10k-t?
zsutyesz
ezt rossz nézni...görcsbe rándul a gyomrom

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Istencsászár
a képért a hírért... gondolom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

szucsy89
10ezret kapott? miért is?
Bandee1987
na baszki te is tudod hogy kelts hamis reményt az emberben pár mp-ig...

a.carkey

A medve nem játék.

közben arról fröcsög a média hogy romák elleni hajtóvadászat van...

zsutyesz
Egyetértek...felháborító!

Fabio Capello
Figyeld meg, pár hét és kihozzák, hogy valójában Cozma ment neki a huszonötöknek, és legalább négyet megkéselt, így õk valójában csak megvédték magukat az életveszélyes és pszihopata Mariantól, így nem hibásak semmiért...

Szégyen, hogy senkiben nem él immár a halottak iránti tisztelet, sõt hamár meghalt, kenjük rá, úgyse tudja megvédeni magát... Röhejország 2009, gratulálok.

zsutyesz

Scottt
Durva<#wow2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#eljen>

5c0rp330n
áhh, nem hiszem. elsõ nap még 91% mondta, hogy a vérükben van a bûnözés, másnap már csak 57. úgy csalnak/manipulálnak, ahogy csak akarnak. és még így is beszarás, hogy mekkora fail az egész.

Bandee1987
Valószinüleg pár radikálisabb jobboldali portál szólni fog az olvasóinak ,hogy szavazzanak 😊

desigo
micsoda kérdések
lol
viccesek nagyon
5c0rp330n
Istencsászár
muhahaha😄DDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
ProGabe
ha netán valaki elveszne a részletekben, a lényeg:

http://www.youshouldhaveseenthis.com/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Caliph
hölgyeim,uraim,tisztelt ügyvédek.. ez itt Chewbacca..ennek nincs semmi értelme..<#hehe>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

a.carkey
LOL! Dávid rIbi szerint az MDF támogatottsága 10-20%. 😄 Amúgy Bokros lesz a listavezetõjük az EPVn ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez védte Copkiller Elõdöt is, nem?

A medve nem játék.

desigo
undorítók ezek a felkapott "sztár"ügyvédek...
Bandee1987
Valószínüleg Magyar György sztárügyvéd lesz Raffael védõje

Nem azért, de erre már próbálgattam célozni korábban amikor az esetrõl volt szó itt a topikban. Ha tényleg õ lesz az ügyvédje (nem hiszem, hogy ezeknek olyan nagy luxus lenne õt felbérelni), akkor kibuliz valami alacsony büntetést. Az lenne a legjobb, ha román bíróság ítélkezne az ügyben.

desigo
Gyámság alá helyezték BB Évit

27 éves korára szépen lelakta magát...
a.carkey
A héten Simor a héten lépéseket követelt a kormánytól (március 5.) és az eddig jónak tartott elnököt azonnal összeférhetetlenséggel vádolják ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Bandee1987
jólvan, nem néztem Casablancát 😊

joebacsi
Ez a mondat elõször a Casablanca végén hangzott el.
Te mûveletlen

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"