Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jó, szerintem mi sem voltunk szentek, már ami a piát illeti, de ez túlmegy minden határon. Az már csak az én feltételezésem, hogy józanul is ugyanúgy megtette volna, mert.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Hasba rúgta a kalauzt egy 15 éves fiú a tiborszállási vasútállomáson, mert a jegyvizsgáló szólt neki, hogy rossz vonatra szállt, tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn. Az eset vasárnapra virradóra történt, a könnyû sérülést szenvedett jegyvizsgáló elmondása szerint a fiú ittas volt. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak megalapozott gyanújával indított eljárást.
Szomorú 😞
Egyébklnt nem is tudtam, hogy köze van Falk Miksához...:
"Peter Michael Falk (New York City, New York, 1927. szeptember 16.) magyar származású amerikai színész és filmproducer. A Pester Lloyd nevû szabadelvû újság néhai fõszerkesztõjének, Falk Miksának a dédunokája."
arra, amire elméletileg ki van találva, tökéletesen alkalmatlan, semmit nem tud, szánalmasan amatõr, az oldal 80%-a reklám, viszont rendõrségi adatbázisnak úgy tûnik jó.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID: Lord_Mortanius
A medve nem játék.
Szégyen, hogy senkiben nem él immár a halottak iránti tisztelet, sõt hamár meghalt, kenjük rá, úgyse tudja megvédeni magát... Röhejország 2009, gratulálok.
Ale Alonso! poppe fan club™
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Indul a szarkavarás.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A medve nem játék.
Nem azért, de erre már próbálgattam célozni korábban amikor az esetrõl volt szó itt a topikban. Ha tényleg õ lesz az ügyvédje (nem hiszem, hogy ezeknek olyan nagy luxus lenne õt felbérelni), akkor kibuliz valami alacsony büntetést. Az lenne a legjobb, ha román bíróság ítélkezne az ügyben.
A medve nem játék.
A medve nem játék.