Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Ja, ezzel reklámozták vmelyik évben a Szigetet, nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
Sziget idézet?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
sry, de akaratlanul is a következõ Sziget-idézet jutott errõl az eszembe:

This is the beginning of a beautiful friendship? <#idiota>

Érdekes. Valamiben egyetértek a kuruc.infoval.

desigo
"Már eldöntöttük, hogy külön költözünk, mikor Matam hirtelen megkérte a kezemet"

komoly kapcsolat xD
petee
<#idiota><#alien>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Bandee1987
végre valami jó hír, már kezdtem aggódni, hogy nem kérik meg a kezét<#idiota>

petee

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Önkirekesztés. Ha mi csinálnánk, az nemzetközi botrány lenne.

Lehet, hogy az a baj, hogy nekem megvan a nyolc általános, de ha be akarnék illeszkedni egy társaságba, akkor 1. elfogadnám az értékrendjüket, szabályaikat; 2. a már meglévõ intézményeiket, hivatalaikat venném igénybe ügyeim intézéséhez, nem csináltatnák magamnak újakat;³ 3. a legfontosabb: nem hirdetném fennhangon, hogy "nem vagyok közéjük való, más vagyok, tessék velem másként bánni".

kuci06
Egy zseniális vezér kellene a magyaroknak

Németek véleménye:
"Ha õszinték akarunk lenni, akkor azt kell mondanunk, hogy az unió országai közül Magyarországon a leginstabilabb a helyzet. Az instabilitás abból adódik, hogy maga a társadalom hasonlott meg önmagával. A társadalom nem társadalomként mûködik."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

0Fritz0
Igen, most jön az elbocsátások második hulláma.
Egy-két hét és tetõzik.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Eddig azért sírtak, mert nem néztük õket magyarnak, most meg azért, hogy ne nézzük õket annak...

A foglalkoztatottság eddig is adott volt (Na persze öskolába már nem járatják a "hogyishívjákot"), de valahogy a segíly, az "Öld meg a magyart!" és a vesén szurkálás sokkal jobban fekszik nekik.
Ezek után arra nézek fel, aki minimálbérre, vagy még arra sincs bejelentve, mert õk legalább alig- vagy semennyire sem járulnak hozzá ezeknek a kedves olaszoknak az eltartásához, meg a politikusok jólétéhez.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Vagy meg kell jönni az elsõ negyedéves jelentéseknek, és olyan elbocsátáshullámokkal találkozunk, amire nem volt példa a 30-as válság óta.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
A bankokból tömegesen veszik ki az emberek a pénzüket.
Félnek és inkább kivárnak,hogy nehogy zárolják a számlájukat.
El kell indulni tavasszal a beruházásoknak és lesz pénze a bankoknak és a munkásoknak...
desigo
Pedig nem is néznek ki nagyon lepukkantnak a fiatalok
elborulhatott durván az agyuk ha egyiknek se volt annyi esze,hogy fékezze a másikat
bertino
nem tudom, de nekem nagyon nagyon baljós érzetem van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Hát nekik eddig se volt sok pénzük a mi segélyeinkbõl éltek.
Hát a válság miatt mostmár ez se lesz...
joebacsi

bertino

pontosan
5c0rp330n
végülis ez is egy módja az abortusznak, csak kb 9 hónapot késtek vele..

zsutyesz
ezek semmiképpen!
de állatnak sem, mivel azok általában nem ölik meg a kicsinyeket csak úgy...mert nincs kedvük vele foglalkozni.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ez az én dilemmám is. Meddig nevezhetõ valaki embernek?

desigo
Újabb bankautomatát próbáltak ellopni

Most láttam a romokat 10 perce.Nem kis kárt okoztak...
immovable
Tudod emberi jogok. 😞 Ami szerintem nekik már nem szabadna járnia.
joebacsi

Ilyenkor kérdõjelezem meg az "alanyi jog" fogalmát.

desigo
tegnapi nap barma

Egy férfi robbantással fenyegetõzött egy Moszkva belvárosában lévõ ékszerboltban

"az illetõ helyszínen elvesztette személyi igazolványát" <#nyes>
zsutyesz
"A babát meg akartam tartani."
MINEK?????

Agyon kéne ütni õket is...

desigo
Kalapáccsal verték agyon a kisbabájukat

az állatok is különbek ezektõl...

"A kicsit mindketten fojtogatták, szorították. A fiú a lányra parancsolt, hogy üsse kalapácscsal, majd az ágynemûtartóba rejtették a kis testet." <#shakehead>
Tökéletes lenne, de Magyarországon mindenki a kiskapukat keresi, akármilyen tisztségben is dolgozzon. Van, aki kivonul, van, aki táppénzre megy, van, aki minimálbérre jelenti be magát, és cvan, aki nullára könyvel. Meg olyan is, aki netezik, amikor dolgoznia kerllene. 😉

Nyugdíj: Nekem személy szerint elegem van a harmincéves rokkantnyugdíjasokból, és negyvenes "öregségi" nyugddíjasokból, akiknek az én fizetésembõl vonják le az Audira valót. 2,3 millió dolgozó van az országban, a többi ingyenélõ...

immovable
immovable
Kurva országban ez természetes. De nem baj. Megérdemli ez az ország. Olyanok a vezetõk amilyen a nép.
a.carkey
Vannak hírek, mint pl. ilyenek, mint "buszon zsebmetszett, majd szúrt az õt felelõségre vonó felé", vagy olyanok, mint "a roki helyen parkoló nem mozgássérült család megverte a kiérkezõ rendõröket", stb. Ezeknél lehet tudni az elkövetõket, ahogy az általad belinkelt hírnél az országot, pedig még el sem olvasta az ember. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Mit várt? Biztos alacsonyabb kenõpénzárakat ... 😄

A medve nem játék.

Bandee1987

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987

bertino
<#idiota><#idiota><#idiota>

desigo
ez teljesen beteg <#falbav>
immovable
Hát....hmm....Transformers júniusban. 😊
5c0rp330n
kurvaországban mit vársz?

zsutyesz

desigo
Valami pozitív hír nincs esetleg?
immovable
immovable