Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
This is the beginning of a beautiful friendship? <#idiota>#idiota>
komoly kapcsolat xD
<#wilting>#wilting>
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Lehet, hogy az a baj, hogy nekem megvan a nyolc általános, de ha be akarnék illeszkedni egy társaságba, akkor 1. elfogadnám az értékrendjüket, szabályaikat; 2. a már meglévõ intézményeiket, hivatalaikat venném igénybe ügyeim intézéséhez, nem csináltatnák magamnak újakat;³ 3. a legfontosabb: nem hirdetném fennhangon, hogy "nem vagyok közéjük való, más vagyok, tessék velem másként bánni".
Németek véleménye:
"Ha õszinték akarunk lenni, akkor azt kell mondanunk, hogy az unió országai közül Magyarországon a leginstabilabb a helyzet. Az instabilitás abból adódik, hogy maga a társadalom hasonlott meg önmagával. A társadalom nem társadalomként mûködik."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egy-két hét és tetõzik.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A foglalkoztatottság eddig is adott volt (Na persze öskolába már nem járatják a "hogyishívjákot"), de valahogy a segíly, az "Öld meg a magyart!" és a vesén szurkálás sokkal jobban fekszik nekik.
Ezek után arra nézek fel, aki minimálbérre, vagy még arra sincs bejelentve, mert õk legalább alig- vagy semennyire sem járulnak hozzá ezeknek a kedves olaszoknak az eltartásához, meg a politikusok jólétéhez.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Félnek és inkább kivárnak,hogy nehogy zárolják a számlájukat.
El kell indulni tavasszal a beruházásoknak és lesz pénze a bankoknak és a munkásoknak...
elborulhatott durván az agyuk ha egyiknek se volt annyi esze,hogy fékezze a másikat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát a válság miatt mostmár ez se lesz...
de állatnak sem, mivel azok általában nem ölik meg a kicsinyeket csak úgy...mert nincs kedvük vele foglalkozni.
Ale Alonso! poppe fan club™
Egy férfi robbantással fenyegetõzött egy Moszkva belvárosában lévõ ékszerboltban
"az illetõ helyszínen elvesztette személyi igazolványát" <#nyes>#nyes>
MINEK?????
Agyon kéne ütni õket is...
az állatok is különbek ezektõl...
"A kicsit mindketten fojtogatták, szorították. A fiú a lányra parancsolt, hogy üsse kalapácscsal, majd az ágynemûtartóba rejtették a kis testet." <#shakehead>#shakehead>
Nyugdíj: Nekem személy szerint elegem van a harmincéves rokkantnyugdíjasokból, és negyvenes "öregségi" nyugddíjasokból, akiknek az én fizetésembõl vonják le az Audira valót. 2,3 millió dolgozó van az országban, a többi ingyenélõ...
A medve nem játék.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...