Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
vipera, kiváló ötlet, támogatom <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na szép....és még mindig szabadon kószálnak. :|

Ha jól látom, akit megvernek, az mintha szintén cigány származású lenne....

Sadist
Nem vagyok az erõszak híve, de az ilyennek tényleg szilánkosra kéne törni a térdét és a karját egy viperával.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zsutyesz
úristen, mi van ebben az országban? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Verés és megalázás. Magyarország. 2009.
DIÁKKÍNZÁS. ISMÉT.
Az elkövetõk ugyanazok mint akik bántalmaztak a zalaegerszegi állomáson egy másik fiút.

PSN ID: Lord_Mortanius

Ismét egy lövöldözés
Nézem a legfrisebbeket parabolán német adón:
Azt mondják, hogy állítólag bemenekült a városközpontba és ott egy élelmiszerüzletben szintén lövöldözött, de még nem tudni, hogy lelõtték e vagy megölte e magát vagy hogy elkapták e.

Terápián képeket mutogat
a pszichológus a betegnek. Elõször egy kört ábrázoló képet mutat.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy négyzetet.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy háromszöget.
- Na és errõl mi jut eszébe?
- Pina.
- Hát azt hiszem a probléma egyértelmû. Maga túlságosan sokat gondol a nemi életre.
- Ééén??? Hiszen maga rajzol folyton pinát!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
nálunk is volt egy elõfizetõ, akiknek rendszergazdájukat kibaszták (de szó szerint), aztán az e-mail címeik jelszavát folyton módosította, hogy ne tudjanak levelezést folytatni 😄
mire kiderült és üf. megtudta... volt kis hepaj belõle 😊

persze ez gyengébb visszaélés, de szerintem a cikk túloz kicsit.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Márpedig az egyházat pont a vezetõik, a felekezeteik teszik egyházzá, akik/amik szervezeti keretet adnak az adott vallásnak.
Ahogy a középkori katolikus egyház gyászos megítélése sem a krisztusi tanításokat minõsíti, hanem a nevében eljárok cselekedeteit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
Bocs, de minden egyházban vannak buzik és pedofilok is. Kérdés, hogy kit nevezünk buzinak vagy pedofilnak és hogy mi kerül be róluk a köztudatba?

Bár a hír valóban érdekes, az abortusz szintén érdekes témaszokott lenni, de olvastam már Izraelben élõ zsidó rabbiról is, aki csak azért úszta meg a börtönt pedofilia miatt, mert a testvére az egyik akkori kormánypárt minisztere volt ...

De ugyanígy cikkeztek évekkel ezelõtt egy metodista lelkészrõl még a Clinton ERA-ban, de az is lehet, hogy még az öreg Bush alatt, aki azért lépett vissza egy képviselõi mandátumtól, mert lebukott, hogy fiatal fiúkat (-11)molesztált (magyarul az illetõ buzi és pedofil is egyben). Akkor "nem verték nagydobra", mert a négy fiúból kettõ a testvére gyermeke, egy a sajátja, egy meg a nevelt fia volt ...

Szóval ezt a "a katolikus egyház (...) a buzik és pedofilok mennyországa" tételt, inkább hagynám. Nem mennék bele, hogy kik vannak túlsúlyban a médiában, és mondjuk miért kevesebb cikk jelenik meg az õ felekezetükrõl, mint mondjuk a katolikus egyházról.

A medve nem játék.

zsutyesz

zsutyesz
meg nem oldozzák fel õket a bûneik alól, pokolra kerülnek stb.

nekünk mindegy, de nekik tutira nem. engem aztán nyugodtan kizárhatnának <#hehe>

M@TriX
"Ne ölj!"
"Ne kívánd más feleségét,..."

Amúgy szerintem az egész egyházat megítélni egy felekezet miatt, de azon belül is valami vallási vezetõk miatt, szerintem botorság.

Szerintem mindenhol vannak hülyék, efelõl az egyház sem kivétel. Ott is emberek vannak. A hülye helyett meg pedo meg buzi is behelyettesíthetõ. Nem attól lesznek azok, mert az egyház részei hanem alapból azok...

ez az én rövid véleményem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0Fritz0
Ezután merje mondani bárki is, hogy a katolikus egyház nem a buzik és pedofilok mennyországa.
(sajnos)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

poppe
csak akkor van szopó, ha az orvosi kamarából basszák ki... amúgy kb annyi lehet, h nem járhatnak templomba? 😄D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

immovable
Abban igazad van, hogy hangsúlyoznom kellett volna, hogy ez az egyéni véleményem. 😉
zsutyesz
Azt gondolom, h nekik talán többet jelent a kiátkozás ott Brazíliában, mint neked itt. Õk szerintem nem veszik ennyire könnyen ezt a dolgot.

Tikal
az idevonatkozo bibliai idézetet hol lehet megtekinteni? mármint h bûn az abortusz, a tiz parancsolatban nincs benne, mondjuk a nemi erõszak sincs benne, szóval talán ezért nem olyan nagy bûn az..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Itt meg jöhettem volna egy narancsostermesztõ vidéken élõk példájával, de inkább itt sem teszem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Inkább nem kezdek vitába, de majdnem írtam valamit ...

A medve nem játék.

immovable
Kiátkozták? LOL Ki nem szarja le ha kiátkoznak. Mi fog történni vele? LOL
Az egyházat kéne már kiátkozni a költségvetésbõl. Tartsák el a híveik. Az én adómból ne fizessenek ingyenélõ, irracionális dolgokat valló embereknek és szervezeteknek.
gz8
Újabb bizonyíték a katolikus egyház mérhetetlen butaságára és maradiságára. Kiátkozták az orvost, mert egy most 9 (!) éves kislány, akit már három éve szexuálisan zaklatott a mostohaapja, ikrekkel lett terhes, és rajta abortuszt hajtott végre. Az egyház kiátkozta még a kislány édesanyját, illetve a mûtétet végrehajtó egész orvoscsoportot.

A kislányt nem átkozta, ki, mert kiskorú nem átkozható ki.

A nevelõapát azért nem, mert a "nemi erõszaknál is súlyosabb bûn az abortusz, egy ártatlan élet elvétele".

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Mr_no_NaMe
Nem értem, hogy lehet idáig süllyedni akár depresszióban, akár önócsárlában, hogy idáig fajuljon a dolog. Egyszerûen semmi se adhat okot ilyen kiborulásra. A francért nem volt gumiszobában ez az eszelõs baromállat?
desigo
Sokan meg mezítláb nyomják lábakat felrakva a mûszerfalra,ajtó oldalára.
Benyomják a tempomatot aztán elvannak.
Az a durván veszélyes ha elalszanak.
qtab986
Múlt héten az M1-esen Bp. felé. A busz egy kamion mellett ment el. A sofõr a kormányon egy térképet nézett. Kb. az egész kormányra volt kiterítve. Arra tippelek az kereste Bp.-en hova merre megy.

gz8
már 4 napos hír <#vigyor2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

GregSB
Alabamai vérengzés.

Kíváncsi vagyok mi lehetett az oka rá. Nem lennék meglepõdve ha olyan horderejû lenne a dolog, hogy nem engedték Xboxozni 😛

SHADOWEYES7
Idióta!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

GregSB
A rendõrség már keresi azt a román kamionost, aki videót töltött fel a YouTube-ra sajátos vezetési stílusáról 😄DDD

a.carkey
Kiváncsi leszek mikor megy F a Hír tévébe. Ma este volt V az ATV-n. 😊

A medve nem játék.

0Fritz0
A buzeránsokat nem merik összeengedni a normális emberekkel. És hogy miért nem... <#hehe>

Itt is "csak" az megy, mint a cigóknál: Ha egy orkot megütnek (késõbb persze kiderül, hogy az elkövetõ is ork volt), már jön is a több tucat "jogvédõ". Ám ha egy MAGYAR tanárt, vagy egy FEHÉR sportolót fognak közre és ölnek meg, akkor sehol sincsenek ezek a "jogvédõk".
Úgy látszik ezért nem kapnak pénzt ezek az állami pénzbõl fizetett pártok, alapítványok és bizottságok.
Egyébként ez benne a legszebb: Te pénzeled a segélyüket és azt is, hogy cserébe a képedbe vágják rasszista mivoltodat. 😊

Az asszimilálódás meg csak egy szöveg a buzik részérõl is. A többségük egyszerûen belepusztulna, ha nem tudna valamivel kitûnni a tömegbõl és hangosan ordítani közterületeken: "Én vagyok a legnagyobb dákóslukkoló!".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Jégkása hullott az égbõl

Bazmeg ki kellett volna állnom 1 pohárral meg kevés szörppel az udvarra 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
Lesz majd rendesen "NE DOBÁÁD A B*ZIT, HE!" fíling <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
Szerintem ez kirekesztõ és diszkriminatív a heterosexuálisokkal szemben. Garantálom, ha a csinálnánk egy olimpiát "csak heteroknak" szöveggel, már itt sipákolna az szdsz. Tényleg, most hol vannak? Miért nem sipákolnak a diszkrimináció ellen a liberó élharcosai?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gz8
Hála istennek.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kicsit eltévesztetted a topikot.
Istencsászár
Nemtudom volt e..( biztos )

Soproni sörreklám, valójában...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

poppe
ez is jó biznisz volt 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

szucsy89
<#wilting>
desigo
a.carkey
Scottt
Alapvetõen a rendõrségnek a legnagyobb haszna itt van,az elkövetõk "gyanúsabb" zsiwiw kapcsolatait kikeresik a saját adatbázisukban aztán már lehet tovább göngyölíteni az ügyet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a.carkey
Csak három melle és négy lába van. 😄

A medve nem játék.

Fabio Capello
nem is rossz darab

qtab986
Derûsebb hír:
Megválasztották 2009 atomszépét, azaz Miss Atomot

Az idei gyõztes a 25 éves Jekaterina Bilgaková lett, aki egy Volga parti kisérleti atomreaktor munkatársa. A 95-69-97-es méretekkel megáldott hölgy jelszava is a szakmába vágott: “Energiával feltöltve élek!"