Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha jól látom, akit megvernek, az mintha szintén cigány származású lenne....
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
DIÁKKÍNZÁS. ISMÉT.
Az elkövetõk ugyanazok mint akik bántalmaztak a zalaegerszegi állomáson egy másik fiút.
PSN ID: Lord_Mortanius
Nézem a legfrisebbeket parabolán német adón:
Azt mondják, hogy állítólag bemenekült a városközpontba és ott egy élelmiszerüzletben szintén lövöldözött, de még nem tudni, hogy lelõtték e vagy megölte e magát vagy hogy elkapták e.
a pszichológus a betegnek. Elõször egy kört ábrázoló képet mutat.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy négyzetet.
- Errõl mi jut eszébe?
- Pina.
A pszichológus rajzol egy háromszöget.
- Na és errõl mi jut eszébe?
- Pina.
- Hát azt hiszem a probléma egyértelmû. Maga túlságosan sokat gondol a nemi életre.
- Ééén??? Hiszen maga rajzol folyton pinát!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
mire kiderült és üf. megtudta... volt kis hepaj belõle 😊
persze ez gyengébb visszaélés, de szerintem a cikk túloz kicsit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ahogy a középkori katolikus egyház gyászos megítélése sem a krisztusi tanításokat minõsíti, hanem a nevében eljárok cselekedeteit.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár a hír valóban érdekes, az abortusz szintén érdekes témaszokott lenni, de olvastam már Izraelben élõ zsidó rabbiról is, aki csak azért úszta meg a börtönt pedofilia miatt, mert a testvére az egyik akkori kormánypárt minisztere volt ...
De ugyanígy cikkeztek évekkel ezelõtt egy metodista lelkészrõl még a Clinton ERA-ban, de az is lehet, hogy még az öreg Bush alatt, aki azért lépett vissza egy képviselõi mandátumtól, mert lebukott, hogy fiatal fiúkat (-11)molesztált (magyarul az illetõ buzi és pedofil is egyben). Akkor "nem verték nagydobra", mert a négy fiúból kettõ a testvére gyermeke, egy a sajátja, egy meg a nevelt fia volt ...
Szóval ezt a "a katolikus egyház (...) a buzik és pedofilok mennyországa" tételt, inkább hagynám. Nem mennék bele, hogy kik vannak túlsúlyban a médiában, és mondjuk miért kevesebb cikk jelenik meg az õ felekezetükrõl, mint mondjuk a katolikus egyházról.
A medve nem játék.
Ale Alonso! poppe fan club™
nekünk mindegy, de nekik tutira nem. engem aztán nyugodtan kizárhatnának <#hehe>#hehe>
"Ne kívánd más feleségét,..."
Amúgy szerintem az egész egyházat megítélni egy felekezet miatt, de azon belül is valami vallási vezetõk miatt, szerintem botorság.
Szerintem mindenhol vannak hülyék, efelõl az egyház sem kivétel. Ott is emberek vannak. A hülye helyett meg pedo meg buzi is behelyettesíthetõ. Nem attól lesznek azok, mert az egyház részei hanem alapból azok...
ez az én rövid véleményem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(sajnos)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
Az egyházat kéne már kiátkozni a költségvetésbõl. Tartsák el a híveik. Az én adómból ne fizessenek ingyenélõ, irracionális dolgokat valló embereknek és szervezeteknek.
A kislányt nem átkozta, ki, mert kiskorú nem átkozható ki.
A nevelõapát azért nem, mert a "nemi erõszaknál is súlyosabb bûn az abortusz, egy ártatlan élet elvétele".
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Benyomják a tempomatot aztán elvannak.
Az a durván veszélyes ha elalszanak.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Kíváncsi vagyok mi lehetett az oka rá. Nem lennék meglepõdve ha olyan horderejû lenne a dolog, hogy nem engedték Xboxozni 😛
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Itt is "csak" az megy, mint a cigóknál: Ha egy orkot megütnek (késõbb persze kiderül, hogy az elkövetõ is ork volt), már jön is a több tucat "jogvédõ". Ám ha egy MAGYAR tanárt, vagy egy FEHÉR sportolót fognak közre és ölnek meg, akkor sehol sincsenek ezek a "jogvédõk".
Úgy látszik ezért nem kapnak pénzt ezek az állami pénzbõl fizetett pártok, alapítványok és bizottságok.
Egyébként ez benne a legszebb: Te pénzeled a segélyüket és azt is, hogy cserébe a képedbe vágják rasszista mivoltodat. 😊
Az asszimilálódás meg csak egy szöveg a buzik részérõl is. A többségük egyszerûen belepusztulna, ha nem tudna valamivel kitûnni a tömegbõl és hangosan ordítani közterületeken: "Én vagyok a legnagyobb dákóslukkoló!".
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A medve nem játék.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Megválasztották 2009 atomszépét, azaz Miss Atomot
Az idei gyõztes a 25 éves Jekaterina Bilgaková lett, aki egy Volga parti kisérleti atomreaktor munkatársa. A 95-69-97-es méretekkel megáldott hölgy jelszava is a szakmába vágott: “Energiával feltöltve élek!"