World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja aztán írok nekik egy mailt h az egész csak azért volt h megalázzam õket XD
de érthetõ nem?? XDDDD
13 éve itt. Szép idő.
szilajmaggot: ha nem tetszik akkor mért játszol vele? Gondolkozz egy kicsit és akkor rájössz h mi határozza meg h melyik pályához milyen zene illik. Nem nehéz használni az eszed, próbáld ki ,egész jó dolog.....
Te tudsz más szerókhoz csatlakozni?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
érdekelne h meg tudod e mondani hogyan tudok WR2-be multis játékot csinálni. amikor csinálok egy szerót mindíg kidobja a többieket.
mit kell beállítani és hol?
köszi
Drift Elek:Ez nem a játék zenéje

- Papi: Csucsut könnyen fel fogod ismerni mert segít 😄
13 éve itt. Szép idő.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Köszi 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Elõre is köszi!<#eljen>#eljen>
13 éve itt. Szép idő.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nissan Sanitora R32 drift truck

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

annyira naívak vagyunk szerintem, õk sokkal okasabbak ennél XD