World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Nálam bevették mindenesetre szal tényleg hülyék szerenycsémre ^_^

akkor meg így jártak😊 akk meg ha megtom akk megcsinálom én XD

Szildramor
jaaaj: gondolod beveszik? annyira naívak vagyunk szerintem, õk sokkal okasabbak ennél XD

az. kipróbálom ugyanezt.mármint hogy elkezdem konvertálni mexikót linkelek képet és hátha elkezdik õk is. én meg szépen abbahagyom XD
ja aztán írok nekik egy mailt h az egész csak azért volt h megalázzam õket XD

Szildramor
Így igaz 😄 örülök hogy elkezdték utánam konvertálni. Bár sértõ és bunkóság ilyet csinálni, de amiben elakadtam azokat mind megcsinálták - végülis úgy aláztak le hazai pályán, hogy a gyõztes autójával tovább tudok repeszteni a naplementében XD szeretem az ilyen alázásokat amibõl sokat "tanulok" . Amikor feltették a pályát GR-re ilyen ideges voltam de érthetõ nem?? XDDDD

papi08
XD

13 éve itt. Szép idő.

szerintem ki lehetne ezt használni😊 mondjuk h valaki konvertálja már mexikót és hátha megcsinálják😊 egy kis plusz munka nem árthat nekik XD

papi08
Nincs ideírva hogy reklám helye, de ha valaki akar szerkesztõ lenni a WR2 addonjait bemutató blogon, akkor az írjon egy privátot nekem az e-mail címével, a blogot megtaláljátok az aláirásomba.

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Vigyázzatok a megosztással. Igaz, hogy én voltam a CT autobahn elsõ konvertálója, de a txprosok nagyon mocskok. Figyelik ezt a fórumot is. Mindkiller vidije alatt ott az a szépéletû manster kézjegye. Tuti innen talált oda de más bizonyíték is van rá, hogy többen is figyelik SG-t "kicsik-nagyok" egyaránt. Kérdezzétek meg Norbitól skodapackkal kapcsolatban ki kérdezõsködött pl msn-en ^_^ Elvileg bizonyíthatóan az én WIP-em, de gyakorlatilag a taknyok töröltek már topicot portugál fórumon. Nem is értem hól terem ez a sok félnótás, de hogy nem magyarok az már megnyugtató XD

meg van osztva a net és én tudok csatlakozni más szerókhoz de õk hozzám nem. van rá lehetõség h mûködjön vagy inkább hagyjam a francba? amúgy köszönöm h visszaírtál

szilajmaggot: ha nem tetszik akkor mért játszol vele? Gondolkozz egy kicsit és akkor rájössz h mi határozza meg h melyik pályához milyen zene illik. Nem nehéz használni az eszed, próbáld ki ,egész jó dolog.....

arty
... akkor nem teszed ki valahova?

Forza.

Csucsu2030
Van routered? Mert ha meg van osztva a net, akkor ez a legvalószínübb oka hogy a többieket kidobja illetve be sem engedi õket.

Te tudsz más szerókhoz csatlakozni?

SZilaJMaGGoT
Mi határozza meg, vagy milyen szempontok alapján felel meg egy zene japán vagy arab drifteléshez?? Egyébként arabdrift szerintem kurva nagy baromság...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

szia Csucsu!
érdekelne h meg tudod e mondani hogyan tudok WR2-be multis játékot csinálni. amikor csinálok egy szerót mindíg kidobja a többieket.
mit kell beállítani és hol?
köszi

Szildramor
Arabdrifthez van: csak az töltse le aki arabdriftel. A japán driftelõknek nem jó XD azt majd legközelebb

Szildramor
Még pár zene drifteléshez 😄

Csucsu2030
Bocs a borítóért! Az elõbb még ott volt.

Csucsu2030
/OFF

Bushman - No 1 Else (1995)

01. No 1 Else (Radio Mix) (3:43)
02. No 1 Else (X 10 Ded Mix) (6:19)
03. No 1 Else (Mangroove RMX) (4:30)
04. No 1 Else (Urban Jungle RMX) (4:34)

/ON

papi08
megint elírtad: videó

13 éve itt. Szép idő.

Bocs elirtam. a vido van gamébõl

Naruto: Köszi
Drift Elek:Ez nem a játék zenéje

legegyszerûbben a wr2 könyvtárba a music mappából tudod megszerezni!

Szildramor
zene innen 😊 >> Arabdrift

Nem tudjátok, hogy ennek a videónak honnan lehet leszedni a zenéjét? Mert én a szám cimét sem tudom. Azért ide irok, mert ebbõl a gamébõl van a zene.

Honnan lehet leszedni ezt?

Szildramor
Vannak ilyenek benne tényleg 😊 na majd meglátod 😄 a drift mellé rallyt is be lehetne üzemelni CT Autobahnon. Azért keztem el konvertálni annakidején mert az eredei utak egyedülállóak. Jó lenne ha más gépén is indulna a multi nem csak az enyémen, mert szar a gépem valljuk be õszintén ^_^

az az épület a háttérben nekem teljesen japános volt😊

papi08
illetve visszajelzését😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
akkor várom Csucsu jelentkezését!😄

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
- Bence: Ez nem japán pálya: szalagkorlátot terveztem hozzá Fantasy Hill. Fényvisszaverõ cucokkal és alatta át lehet látni meg alacsonyabb így látszika táj. Norbival még konzultálnom kell forgalomterelõ nyilat kellene modellezni a kanyarokba és akkor jobban driftelhetõ mert érezhetõbbé válnak. Japán pályát nem küldtem át? Szólj majd átpostázom 😊

- Papi: Csucsut könnyen fel fogod ismerni mert segít 😄

papi08
Köszönöm a válaszod! "Csucsu"= Mindkillers? Mert nem vagyok tisztába itt használatos becenevekkel😄

13 éve itt. Szép idő.

Felrakhatnád már a Japán pályát😊 Jól megy a gép😊

Szildramor

Szildramor
Jó ötlet, én is gondoltam már rá. Csucsu talán segít benne. Sok sikert hozzá

SZilaJMaGGoT
Mért nem csinálod magad??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

papi08
valaki erre az ötletre?

13 éve itt. Szép idő.

ChuckyHUN
Én is kipróbálnám.
Köszi 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nekem is kellene a javított verzió ha nem gond.
Elõre is köszi!<#eljen>

Szildramor
- lécci valaki modellezzen nekem egy ilyet: fontos lenne 😄

Nekem kellene a javitott verzió amihez csak wr2 kell. Elöre is köszi
papi08
Ha lenne egy blog, amely bemutatja, összegezi a World Racing 2-höz készült Autókat, Pályákat, Csomagokat, érdekelne itt valakit, vagy netán lenne valaki aki segítene szerkesztésében?

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Az elsõ verziót kellene feltuningolni. Azon vannak a HWRMT-s cuccok és most már ugyanazt tudja mint a jancsié XD Megírtam privben azt a két hibát ami még javításra vár. Ha van kis idõd néz meg plíz. Jó lenne egy teljesen egyedi verziót csinálni és természetesen egybõl wr kompatibilis. Nálam amúgy is mindig minden nyitva van és csak az nem mászik bele aki lajhárvérû ³_³

aerolive
engem érdekelne eléggé

papi08
engem bármilyen jó térkép érdekel!

13 éve itt. Szép idő.

Mindkillers írtam neked privát üzit! Üdv: Zsolti
ChuckyHUN
Teheneket teszel bele? 😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mindkillers
...Hogy ez a Mindkiller gyerek mindig kitalál valamit...

Nissan Sanitora R32 drift truck

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Csabó! Most mutattam hogy nem kell hozzá CT! Az stkitben kicsit variáltam és csak wr2 kell hozzá! Ha kell valakinek akkor felteszem valahová a javított verziót amihez csak wr2 kell!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Azt nem tudom hogy a fû mérete változtatható e a textúra méretének változtatásával,de valami hasonlót kéne csak más alakzattal összehozni:

papi08
Ez megvan.

13 éve itt. Szép idő.