19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zozo117
    Naruto defektmentes kocsisérülés érdekel és persze a japán autókat kedvelem és egy japán autó érdekelne :D mert eddig eredeti autókkal probáltam keresztbe menni de nem sikerült
  • bency
    Kicsit hosszu lett a hata,de nem rosz!
  • Rezs
    Revell-Ferrari retus:)
  • Szildramor

- a driftmod az defektmentes keréksérülés és motorhűtésfixálásból áll csupán. A teljes driftmod a kocsi editcarjával együtt működik csak teljesértékűen. Ha a defektmentes kocsisérülés érdekel azt át tudom küldeni. Ez meg a Koce Petrov féle Ferrari 250 GTO új editcar fejlesztésem: nem ellenkormányoz menne helmut XD átvertem a gépet kicsit. Tettem rá Snyder kerekeket és egészen otthonos lett így már :)
  • zozo117
    üdv mindenkinek a drift modot honnan lehet le tölteni a játékhoz valaki tudna linket ?
  • Szildramor
    Most fásítja Mindkiller. Nálam csak kopasz verzió van és nem álltím neki még. Szerintem hamar végez vele :D
  • atylaRO
    az a palya privat vagy honnan lehet le szedni?:) ha nem privi at kuldod?:)
  • Szildramor
    nem lehetne simán odaírni, hogy itt egy videó még kedvcsinálónak? Nem éretm ezt a szarkeverő stílust. Biztosan a tehetetlenség és a tettvágy és alkotni akarás hiánya teszi ennyire rosszmájúakká a faszlóbákat. Aki ahelyett hogy munkája eredményét linkelné fel fórumra veszi a fáradságot, hogy véleményét hangoztassa ennek a buggyant földgolyónak bármely történésével kapcsolatban: arról megvan a véleményem. És nem az én véleményem a lényeg: az aki úgy éli le az életét hogy nem tesz le semmit az asztalra az nem is élt igazából... Ne arra legyen büszke bárki is, hogy mit mondott életében, hanem hogy mit csinált. Verseny az jódolog akkor ha van célja. A verseny célja nem a másik legyőzése és lealázása kell legyen. Tessék szebbet mutatni, jobbat mutatni és egymásnak a tiszteletet megadni. És bárki bármit feltesz és fellinkel és még ha nem is tökéletes, de dolgozott vele és fejlődni fog benne ezért ALAŐBÓL MINDEN TISZTELETEM AZ ÖVÉ - bárki is legyen az. A többiek meg lehúzhatják magukat a felejtés végtelen rötyifolyamán :P
  • Szildramor
    hú vazzeg: jól mutatja a kommented a hazai aktivitást az élet minden területén. Egylevegőre bármiről véleményt tudtok mondani két semmittevés között. Akiknek mindenről van véleményük ugye, mert van idejük véleményezni más munkáját :P A D1 baleset a nagysebességű drifthez vonatkozik a Kaido videó meg az erdei versenyeket mutatja be mert kategóriájában egyedülálló -Genki- Japán fejlesztés és a hozzászóláshoz passzol. És ezt a szmájlit utoljára egy szélsőbalos használta egy vitánk során, amennyiben utólag azzal mentegetőztél hogy csak viccből írtad: emiatt az orros szmányli miatt nem hiszek neked
  • Penge88
    Hát igen, bár szerintem a létező legszarabb videót tetted be :-))

http://www.youtube.com/watch?v=X002RONdn2Q&feature=related

Ez egy fokkal kedvcsinálóbb! Szerintem.
  • Szildramor

- Na így néz ki a pálya Bency :)
  • Mindkillers
    Kedves Bency.

A puszta az az alföld... Ez hegy... Elég sok fával... kb. 200-300 méterenként van egy kanyar... Te melyik pályáról beszélsz??? a videón kb. 2000 méter látszik a 6579 méter hoszzú és 59 kanyarból álló pályából...

De ha gondolod készits jobbat...

Üdv.
  • Szildramor
    Ja értem mire gondolsz már. Neked ez a típusú D1 pályadrift kanyar az igazi 180 KmQórás sebességgel D1 gigadrift , mi meg a hegyi illegális driftért vagyunk inkább oda mert ott a szalagkorlát is + kihívás belső nézetből :) Kaido Drift style - hát igen: neked a nagy széles versenypályák tetszenek szerintem inkább.
  • Szildramor
    Ez csak az eleje. Keress rá térképre gugliban
  • bency
    Kicsit puszta,nagyon keves a kanyar,ha van akkor az nagyon kicsi!Semmi jo Drift kanyar!
  • Mindkillers
    Te küldtél nekem annakidején lada modellt O_o ? Ez norbee tökéletesre csiszolt zsigája :D
  • Gibor
    Loool... ez még aza modell amit én küldtem? :O
  • Szildramor

linkeltem lengyelekhez is :D
  • Mindkillers
    Helló mindenki!

Akit érdekel készülget Akina,egy kis ízelítő a pályából videó formájában...

Akina előzetes
  • Szildramor
    Bocs csak össze vissza kapkodok. Még Mindkiller pályáját sem szedtem le: most jött vissza a netem aztán egyszerre mindent akartam XD Köszi a bírálatot. Nem akarlak lelombozni, de én csak egy mezei modder vagyok nem én modelleztem a hondácskát. 3 verzióból állítottam össze alkatrészenként és az alkatrészek arányai vannak összehangolva és finomítva hogy Nagis finomságú arányai legyenek XD Most tanulgatom modellert. Van pár NFSU model amit még Sámán rövidke aktív korszakában szedett ki nekem: arra eddzek hogy full minőségi legyen. Textúrásást talán Norbi megcsinálja nekem ha addig nem tom megtanulni olyan szépre, de belső nézetet találtam már a régi saját építésű Honda Civic DOHC-nak szal meg lesz csinálva mindenképp :) Hát röviden ennyi lenne és bocs a késői üzenetért: közben szobát építem át aztán fejetetején áll minden ^_^
  • ALIENwoods
    ezt neked címeztem: #14785
  • Szildramor

Hát nincs valami nagy sikere az új WR2 utódoknak XD C11-es topicba belelapoztam és nálunk egy hét alatt van akkora termés mint nálunk egy év alatt XD mindenesetre WR2 táján nem állt meg az élet: nem csak mi vagyunk aktívak, hanem XDriveR rengeteg kocsit linkelt hetekben és TomWin is megint rászánta magát. Ami poligonszámban belefér az a legújabb játékokból minden kocsi szinte megvan nekünk. Az új NFS Shiftből is tettek már át és rallykocsi téren is szépen bővül a játék J:S:Pantmaster jóvoltából. A kortárs és konkurens játékok már elérhetők nálunk is. A driftpálya konevertálás és driftgépfejlesztés terén Mindkillernek köszönhetően hazai szinekben lett elterjesztve WR2es körökben így mi is élvonalban vagyunk és játéksokoldaluság tekintetében és minőségfejlesztésben az eredeti game már nyomába sem ér XD Marad utánunk valami az már biztos, még ha nem is lesz következő rész, de azért 1000 autó és 40-50 pálya azért nem mindennapos :) TXpros oldalon kiírja IP alapján világtérképen érdeklődők adatait és japánok is vannak a rendszeresen visszalátogatók közt ezért már érdemes sok mangásat linkalni. Na tiszteletem mindenkinek :)
  • Szildramor

Megjelent az új Synetic fejlesztés. Akit érdekel a demo fáradjon át a Crash Time trillogiához és nézze meg elfut-e még a gépén :DSG fórum -> C11 Highway Nights Demo itt
  • xtream
    csá berakok pályát és amikor kiválasztom a pályát a játékban akkor failed ezt írja ki. Please help me....
  • ALIENwoods
    Megnéztem a Civic-s és a Seat-os videót is, a zeneék jók amiket beraksz hozzájuk, de szerintem gy jól, izgalmasra megvágott 3 perces videónál nem kell több ahhoz hogy az felkeltse az ember érdeklődését és letöltse a járművet amit készítettél :).

A Civic modellje szép lett, igényesen meglett csinálva és máris letöltöm hogy kipróbálhassam, de a videójában az elején stílusos volt az animés kezdés, de a végén az a reklám már inkább egy saját animés videónak kellene szerepelnie, nem így betoldva a végére.

Letöltés után lehet feltolom SLM-re is a járművet, ha nincs ellene kifogásod. Szeretem gyűjteni a 3M-s dolgokat (magyar-modder-made) :)
  • Szildramor

- nem tudtam befejezni még a hondácskát, mert fűtésszerelés és szobaköltöztetés volt. Elnézést minden érdeklődőtől. Holnapra mindenképp felteszem valahová és a Suzuki belsőt is megcsinálom amennyire lehet. Egy Seát GT videó ha valakit érdekel Seat Cupra music video itt >>
  • Davidson231
    Bence00111 a barkas amit mondtál hogy fenn van txron azt melyik könyvtárban lehet megtalálni a kocsikban???
  • Szildramor
    Estére összeütöm. Akit érdekel EG6: jelezze privben :D
  • Szildramor

-> egyszerű kis zenés videó, kis animereklámmal a végén. Annyit melóztam a kocsival, hogy erre már nem szántam időt. Az arányok teljesen egyediek. Kicsit rajzosabbra csináltam ha már lehetett. Elsőkerekes editcar még fejlesztés alatt van meg nekem is szoknom kell, mer tényleg olyan a vezethetősége, mint a Touge Batle-s videón: jó a tapadása, de kapkodni kell a kormányt néha mert egyből kicsúszás van nem olyan mint hátsókerekesnél, hogy van előtte figyelmesztető súszkálás. Keményen meg kell dolgozni vele ammár bittos :D Katt a kis képre fenn és akkor indul a hondavideó :)
  • Szildramor

sikerült a belső nézetet modellereznem. Fele z1 másik fele z2. Holnap csinálok egy vidit is de már késő van :)
  • Norby646
    Köszönöm.
  • Norby646
    :D hát igen most mindenki jól járt :).
  • zoliii
    Ez gyors volt :D
    1000 köszönet!!! :D
  • Bence00111
    Polish roads 2006
  • Bence00111
    összehoztuk XD
  • Bence00111
    ha letöltötted és kicsomagoltad akkor kell olyannak lennie Scenarios és addons esetleg frontend racedat sounds. ezeket bemásolod a játék telepítési könyvtárába majd letöltöd ezt a progit bemásolod ugyanoda elindítod majd ott látod benne annak a pályának a nevét amelyiket letöltötted. pipáld be a kis kockát majd save és játék.
  • Norby646
    Ezen az oldalon menj egy kicsit lejebb és ott van a wr2 manager.
  • Norby646
    Üdv! Valaki betudná linkelni a polish roads 2006-os pályát?

zoliii: Nekem is ez volt ezért letöltöttem egy wr2 managert és ott a pálya fülre kattintva kihoz egy listát a pályákról és az általad berakott pályák mellett be kell rakni a pipákat.
  • zoliii
    Sziasztok!

Hogy lehet pályát betenni a játékba? Én mappa szerint másoltam be, de a játékban nem látom a pályát Kéne egy kis nfo!
  • Szildramor
    Találtam egy újabbat javított verziót Krom bácsi oldalán. The Stadt nevűnél megtalálod -> külön linkel