World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
és még egy: hogy kell a pályákat betenni a játékba:S Még kezdõ vagyok:S
Bocs a láma kérdésért! Elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell multiban játszani a játékot, a válaszokat elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

De ez mekkora egy köcsögség egy Wr2 pálya csak akkor megy ha egy másik játék fent van !!!:S:S és ha kiadja akkor anürburgringet akkor milyen játékl kell h menjen a map?????????
Szildramor
Köszi ^_^

Szildramor
A vûveket meg kéne oblivionosítani. Maszkolva van vagy hogy van ez a füvesítés? ezek a random obiectumok közt vannak?? hány félét lehet vajon betenni füvekbõl? és a fû mérete változtatható ?

Mindkillers
Nagyon jól íven lehet tartani a Nissant,penge az editcar,egy kis gyakorlás után elviszi egyben az egészet:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Mondjuk nem értem hogy mit variál ez a Jani gyerek,mert én a gépemen a Crash Time-ból áthúztam a textúrákat,átvariáltam a textúra megjelenítés módjait,átszineztem a megvilágítást és az árnyékokat,csináltam rá füvet,meg egyéb apróságok,és 20 perc alatt elfogadhatóan néz ki...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Vagy összeházasítani a kettõt és akkor van HWRMT tuningmûhely és "Hondareklám" meg minden driftschool stb XD Pénteken jön? Az minnyá ittvan 😊

Helló,csak az lenne a kérdésem hogy hol tudom letölteni a játékhoz a Rolls-Royce Phantomot,mert bárhol kerestem,eddig nem találtam.
Nem. Ha megvan Naruto elsõ Autópályája akkor abból be lehet másolni Jani pályájába a textúrákat és teljesen jó😊 nekem megy😊

Mindkillers
Jani CT-s autópályája jelzem csakk akkor mûködik ha a gépedre telepítve van a C11 CT is,anélkül nem megy és nagyon bonyolult elindítani...

Idézem:

Attention, now it is a little bit difficult, because only Crash Time Owners can use this scenario.

01. Go into the root folder of Crash Time (where the .exe is located)
02. Open the folder called "sounds"
03. Copy the whole content
04. Paste it in this folder: ...\World Racing 2\Sounds
05. You might get asked replacing some files. If this is happening press the button "no"
06. Now issue a folder "CT_Autobahn" in path: "World Racing 2\Scenarios"
07. Return to the root folder of Crash Time
08. Open the folder "Scenarios" and then the folder "Autobahn"
09. Copy the folder "V1" and paste it in the new folder called "CT_Autobahn"
10. Open the folder "V1" that should be now located in "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"
11. Now delete everything in the "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"-Folder except the "Objects" and "Textures"-Folders
12. Go back in the folder "CT_Autobahn" and copy the folder "V1" and paste it 2 times
13. Name the two copys with "V2" and "V3"
14. Now open the unpacked "CT_Autobahn" folder which you had unpacked earlier
15. Copy the content of the "World Racing 2" folder and paste into your own "World Racing 2" root folder. You might get asked replacing some files. Answer with "yes"

Mindkillers
Tegnap beszéltem telefonon Norbee-val,éppen a balatonon áztatja magát,pénteken jön haza!

Szildramor
Norbi? gyere majd fel msn lécci 😊

élsimítást 😄

egyenlõre sehol : )

biliard10
hello hol tudom én is megszerezni a fiatot? cool lesz

Szildramor

- Nissan R32 és Keiichi Tsushia Drift School rendes versennyel. Úgy csináltam meg, ha nem pontos a drift, akkor elússzik a pont így van értelme pontosan csúsztatni a seggét 😄

Szildramor
Köszöntem ^ _ ^

kössz Mester 😄

Mindkillers
Tetszetõs a gép! Grat! 😊

NARUTO & NORBEE ! Fontos Privát üzenetet küldtem!

Erõsen béta :

Fiat Fiorino Van 1.3 Mjet - Sok köszönet Bencének 😉

Szildramor
Már összeépítettem a kettõt 😊 Oblivionos textúra megy alá és lesz saját verzió belõle csak nem olyan mechanikus

biliard10
hasonlo a narutojéhoz de ez a janié amit kapunk bele + jobb textur + trafic stb

biliard10
game reveurön van 1 uj pálya

biliard10
<#integet2>naruto cool a lamborginid na mind1 majd irok rá még

Szildramor

- Norbi: megvan az áfonyalikör. Majd talizzunk valamikor
- Olaszpack után nekiálok a japán packnak is. Olasz pack 30 körüli kocsit tartalmaz. Megosztás a szokásos módon lesz. Szép nyarat mindenkinek 😊

miért?

ast: jónagy hülyeséget írtál xD

#13575 hozzászólásomban le van írva hogyan kell megoldani a setupos kocsikat

Nyomom ,mint az állat. Bocs, hogy ilyen késõn válaszolok<#vigyor3>

Ferrari F:ilyen nekem is volt. Ha setupos a game, akkornem tom, de ha nem setupos, akkor hozz létre 1 ilyet: Playlogic, és bele kéne rakni 1 ilyet: World Racing 2, és ebbe kéne rakni a gamefájlokat. remélem jól irtam<#wink>

papi08
Hálát rebeg lelkem! Köszönöm a választ, holnap délelõtt valamikor, jön fel a Xubuntu Linux, na annak kevés videómemóriára van szüksége. Még egyszer köszi a választ!

13 éve itt. Szép idő.

Csucsu2030
És mûködik a cucc?

Mégy egyszer nem írom le! Olvass vissza aztán kérdezz!

Hy All!A Telepítõs addonokat hogyan tegyük be?mikor rákattintok akkor azt sem engedi h kiválasszam h hova akarom feltelep..Utána meg ezt írja ki:Unable to locate WR2 directory!Please reinstall WR2!Ezt hogyan lehet megoldani?Elõre is köszönöm!
olvastam

Csucsu2030
Privát ment!

ok

Csucsu2030
@ papi08: Értem. Nemtom. Talán videókártya (128 M😎 az ami miatt lehet, mert a Win 7-nek szerintem nagyobb videomemóriára van szüksége mint az XP-nek.
Pl. Aero funkció meg a többi csilli-villi megjelenítés és így a játéknak nem marad annyi, hogy normálisan fusson.
De én nem vagyok egy gépguru úgyhogy kérdezz meg mást is, mert ez csak egy gondolat amit leírtam.

@ast00: Folyamatban van a dolog. Ma délután már tolhatod a játékot.

Küldesz neki egy Privátot vagy itt a fórumban (talán itt is jó).

Mégis kérnék cracket csucsutól. Hogyan elérhetõ?

papi08
Fog futni, a Wine nevü progival, régen tökéletesen ment ezzel a konfiggal:

2.66 GHz proci, 1gigaRAm, Nvidia GForce FX5200 128 MB.

13 éve itt. Szép idő.

Villantóskocsiiiiii 😊

Csucsu2030
Linux alatt nem fog futni!

Milyen konfigod van? Proci, RAM, Videokártya?

<#worship><#worship><#worship>Köszi!
papi08
Ha nekem Windows 7-em van amiatt szaggathat, mert régen XP-n játszottam és tökéletesen ment, de a Win 7-en szaggat. Vagy ha felteszem az Ubuntu Linux-ot? A válaszokat elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Bármikor😊
Traktoros: Bontsd ki az asztalra és tedd a kibontott mappákat a program files/playlogoc mappában lévõ addons/ autosba (ezt a két mappát neked kell megcsinálod) azt a mappát kell ide betenned amiben van olyan h kocsi neve.mox és kocsi neve.mtl meg olyannak h textures_pc meg olyan h driver. amiben ezt találod azt kell az addon/ autosba. ha esetleg van olyan h motoren 2 akkor az abban található hangokat másold be a játék mappájában lévõ motoren 2 be. Bocsánat a fogalmazásért de már eléggé fáradt vagyok 😊

Bence00111 hova bontsam ki?Elõre is köszönöm!
papi08
<#worship><#worship><#worship>Köszönöm!!!<#worship><#worship><#worship>

13 éve itt. Szép idő.

sztem erre az oldalra goldolsz: games.reveur