World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a láma kérdésért! Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Idézem:
Attention, now it is a little bit difficult, because only Crash Time Owners can use this scenario.
01. Go into the root folder of Crash Time (where the .exe is located)
02. Open the folder called "sounds"
03. Copy the whole content
04. Paste it in this folder: ...\World Racing 2\Sounds
05. You might get asked replacing some files. If this is happening press the button "no"
06. Now issue a folder "CT_Autobahn" in path: "World Racing 2\Scenarios"
07. Return to the root folder of Crash Time
08. Open the folder "Scenarios" and then the folder "Autobahn"
09. Copy the folder "V1" and paste it in the new folder called "CT_Autobahn"
10. Open the folder "V1" that should be now located in "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"
11. Now delete everything in the "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"-Folder except the "Objects" and "Textures"-Folders
12. Go back in the folder "CT_Autobahn" and copy the folder "V1" and paste it 2 times
13. Name the two copys with "V2" and "V3"
14. Now open the unpacked "CT_Autobahn" folder which you had unpacked earlier
15. Copy the content of the "World Racing 2" folder and paste into your own "World Racing 2" root folder. You might get asked replacing some files. Answer with "yes"
- Nissan R32 és Keiichi Tsushia Drift School rendes versennyel. Úgy csináltam meg, ha nem pontos a drift, akkor elússzik a pont így van értelme pontosan csúsztatni a seggét 😄
NARUTO & NORBEE ! Fontos Privát üzenetet küldtem!

- Norbi: megvan az áfonyalikör. Majd talizzunk valamikor
- Olaszpack után nekiálok a japán packnak is. Olasz pack 30 körüli kocsit tartalmaz. Megosztás a szokásos módon lesz. Szép nyarat mindenkinek 😊
13 éve itt. Szép idő.
Pl. Aero funkció meg a többi csilli-villi megjelenítés és így a játéknak nem marad annyi, hogy normálisan fusson.
De én nem vagyok egy gépguru úgyhogy kérdezz meg mást is, mert ez csak egy gondolat amit leírtam.
@ast00: Folyamatban van a dolog. Ma délután már tolhatod a játékot.
2.66 GHz proci, 1gigaRAm, Nvidia GForce FX5200 128 MB.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Traktoros: Bontsd ki az asztalra és tedd a kibontott mappákat a program files/playlogoc mappában lévõ addons/ autosba (ezt a két mappát neked kell megcsinálod) azt a mappát kell ide betenned amiben van olyan h kocsi neve.mox és kocsi neve.mtl meg olyannak h textures_pc meg olyan h driver. amiben ezt találod azt kell az addon/ autosba. ha esetleg van olyan h motoren 2 akkor az abban található hangokat másold be a játék mappájában lévõ motoren 2 be. Bocsánat a fogalmazásért de már eléggé fáradt vagyok 😊
13 éve itt. Szép idő.