19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14849 Maximum szöveget hogy mi látható a képen, de egy screen shotot még telephotoshoppolni minden szarsággal fölösleges... -
#14848 És ha igen? :D Ti mit tesztek a linkelt képek mellé? :P -
#14847 kis pontosítás:
-
#14846 neked valami betegség hogy mindent teleraksz animés képekkel, karakterekkel háttérrel?
vagy ez így az alap járat? -
#14845 eszt a mapot honnan tom leszedni koszi:) -
Bence00111 #14844 köszi h belinkelted:) -
#14843 van belulnezet/ -
Addoncontest S12 >> SLC Limousine by Basti93 - letölthető itt SLC Limuzin <> -
#14841 Nekem se megy mióta routerem van. SZartakony rutereket mind fellógatnám az okostojások fájára :D -
#14840 .........Akkor batran elarulhatod pls!Nekem nem sikerul! -
#14839 Minek neked fix IP??? Én bármikor indítok neked szervert fix IP nélkül amihez lehet is csatlakozni és játszani rendesen,ahogy kell... Aki nem láma annak megy... -
#14838 Ohhh,ma megkinlodtam ujra hogy allando ip-t csinaljak es vegre tudjak en magam is szervert csinalni,de mikor megnyomom az ok,vegul close,megal a netem ugy ahogy van,es ilyenkor visszakell tegyek mindent automatara!:((((
Hogy tudnam megcsinalni hogy menjen vegre?Az osszes haveromnak startbol megy! -
arcsika01 #14837 Hellosztok! Naruto emlékszel még rám?:) MSN-n is fent voltál a régin! nah m1! PLS írjátok már meg h. mivel lehet kocsit berakni! meg pályát mert már teljesen elfelejtettem... és nem tom! csak pár dologra emlékszem h kellett valmai Managger vagy mi! de nem tom pontosan meg PLS pár linket is adjatok Előrre is köszönöm! Helloo all! -
#14836 :D -
#14835 Ez nem arra van. Reggel jó ha késik a gyerek: gyorsan odaér csengetés előtt. Tatyó az ölben. Bevásárlóautóra is jut remélem szegényeknek XD -
#14834 attól félek, ezkben is tul kicsi lesz a csomagtarto :( -
#14833 Az eredetiekhez viszonyítva egyszerűen imádom :D Mellékesen erdélyi a srác asszem. De romániai az tuti -
#14832 Van benne fantazia,de nekem nem tetszik! -
#14831 Egy Deviantartos faszi csinálta. Jobb mint az olaszok vaz :D
-
#14830 Én txpro fórumróél szedtem. Ott talán más verzió van fenn. És egy igazi ferrári formaterv: jobb mint a pirinporosak :)
-
csabóbp #14829 sziasztok Naruto mikr leszel msnen fontos beszélni valom van veled a gr-es uj leon cupráról vmiéért nem tuok játszani vele :S:S:S pls irj ha vagy fontos -
#14828 ez milyen map honnan lehet letolteni koszi:) -
szépek a képek :) sikerült nekem is végére járnom a drivernek végre. Majd teszteld le keményen :D -
#14826 Oké,már várom!
Itt vannak a képek:
-
#14825 Mindkiller küldöm a Hondát, csak újraterveztem a tapadását kis időbe telt. Remélem így élethűbb lesz a vezethetősége :)
-
#14824 SZép tényleg. Remélem az én linkemet is beengedi SG :D
-
#14823 Nekem nem volt szerencsem meg,szerintem most is stilusos! -
#14822 Ezeket imádom :D az alsóban ültem még ezer éve. Stílusos BMW volt nagyon :) -
#14821 Nah jah,ezt is elfogadnam,de en konkretan ilyesmire gondoltam : -
#14820 Aha :)ezt pl
-
#14819 Nah en meg csak most tettem be a SHIFT-es modelleket,es megkell mondjam ,nagyon nagy mind,ami a legszebb a GT-R,nah de az E36 az is szuper!Meg fognak konvertalni? -
#14818 Hát a kerék design by Norbee™ :D Ezt a finomabb kinézetűt megtudod modellezni ami az Import tuneren van? Úgy néztem a hátsó spoiler formája megegyezik csak a széleit kellene finomítani. Van remény géped újraélesztésére? -
#14817 Nekem? Mit reklámoztál nekik? Szép autó és szép model ha lesz gépem megcsinálom az útkaparót az elejére, és szépítem a belsőnézetet. -
Na nyomtam egy kis reklámot Norbinak is tx-re :D -
#14815 Mindkiller: nem látszanak a linkelt fotóid Borgon legalábbis nálam nem jöttek be -
#14814 Gazdájának? Ez ugyanaz az nfs model. Köszi de ez a gyalu nem az amit én linkeltem. A Norbi modellje szebb. Majd elkérem tőle a spoilert. -
Bence00111 #14813
írj egy e-mailt a gazdájának h adja oda neked. hátha szerencséd lesz:) -
#14812 Ez az egy kis spoiler amit hiányolok még róla, esetleg előre is egy olyan fekete peremvédő kerékhez. Norbi tudsz valami hasonlót? Elvileg szabadon lehet modolni és megosztani Koce mindenkinek megengedi :)
-
#14811 Ez szep viszont nagyon! -
-Norbee: és ez? :D
-Bency: igen épp a határon van nálam is arányokban. Még szép :)
-Zozo: oks majd előkeresem és átküldöm héten