World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké. de akkor légyszíves kerüld el ezt a fórumot jó messze. köszi

Atikah
ebbe a lowpoly gémbe? inkább elöbb modellezek supermarioba :L

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Én a kocsira céloztam kedveseim 😄 Ebben a fórumban errõl szól minden. De a két felkiáltójel is azt mutatja Atiaka neve mellett, hogy UNJA MAGÁT ahogy ezt szép ékes magyar nyelven mondani szoktuk. Ne und magad Atika: inkább dolgozz autókon. Szép nyarat!!

te meg egy hülye beteges balfasz vagy aki szereti ha megbánthat másokat.
ha te majd ilyet csinálsz rutinból akkor gyere majd ide pofázni. úgyhogy szerintem <#mf1> és téll bekaphatod ahogy kedves barátunk mondta.

Szildramor
van másik XD

Szildramor
kinek nemtetszik ...ekaphatja.

Atikah
omg. te beteg vagy.

papi08
millem ottód van neked? arany?

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor

Fantasy Touge fantázia 😄

ezt át tod küldeni?
ezt honnan lehet leszedni vagy ha saját át küldöd?
papi08
köszi a választ!

13 éve itt. Szép idő.

Tudtommal nem csináltak nagy motort vagy nem adták ki. Youtubeon van egy motoros videó Polishroads-on. csak két quad van meg egy robogó.

papi08
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy nagymotort csináltak-e már a játékhoz, quad-ot már találtam, de az rossz. A válaszokat elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Atikah
mérnem rakatod ki bannerba?

papi08

13 éve itt. Szép idő.

MSN en elmagyarázom ha rámírsz....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
Norbi: csillogást hogyan lehet egyenletessé tenni? pár helyen ilyen az uv: egy pontból több kis akármi is kiáll. Lehet ez az oka?? Sajna csak mtKit-ben vettem észre

Szildramor
Volt itt Norbi és összeírtuk az ötleteket. Valamikor napokban küldi szerintem. CT autobahnon csak a teleportok ügyét kell helyretennem. Ha megvan átküldöm mindenképp.

papi08
köszönöm a bizalmat😊

13 éve itt. Szép idő.

Mindkillers
@Naruto: Valahogy el kéne hogy jusson hozzám a ct autobahnod és akkor megpróbálnám azt is megbütykölni mint a janiét.Várom a további Fantasy Hill javítási ötleteket!

@Norbee:nem hívtál pénteken,és azóta sem... Megnézted? Vagy ennyire nem jó?

@Chucky:Most nem Tehenek hanem kerekek vannak a platón... 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Regeltem és betettem a kedvencek közé 😉

papi08
nincs mit

13 éve itt. Szép idő.

Hálás köszönetem érte<#worship>

papi08
Betelt az összes szerkesztõi poszt.
Tesztek, Letöltések, Bemutatók...

13 éve itt. Szép idő.

papi08
ment a privát

13 éve itt. Szép idő.

hát sajna nem jött össze😞 szóval ha megtennéd h felrakod a te regelt zmodod akkor nagyon megköszönném

papi08
nincs mit, de lehet hogy nem lesz jó. ha kell feltöltöm a datára az én regeltemet, aztán átküldöm pivátba

13 éve itt. Szép idő.

a kódot nem tom kicserélni de a cracket megpróbálom. köszi a válaszod😊

papi08
esetleg eljárt a kód vagy a crack😊 nekem ilyen még nemvolt

13 éve itt. Szép idő.

Feltennék egy kérdést hátha tudtok segíteni benne: elidítanám a Zmod 2-t és kijön egy ablak h hardware softvare 16bit stb leokézom kijön egy hibaüzenet, ezután elindul és amikor megpróbálok beimportálni vagy megnyitni egy kocsit az nem látszik. ez lenne a problémám. ja és eddig teljesen jól ment. a válaszokat köszönöm elõre is utólag is😊

Szildramor
Norbi sikerült összeraknom Z-modelerrel de nem lett pontos az illesztésnél. Légyszi ha lesz egy kis idõd nézd át kicsit. Spoiler még nem biztos hogy ez lesz és felni még nincs, de majd keresek neki szépet. És azt a régi kosit is át kellene küldenem. Szólj, ha leszel msn-en 😊

papi08
😄

13 éve itt. Szép idő.

Atikah
... please MTV pimp my ride!!4

papi08

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Szerkesztõ kerestetik!
Tesztek, Letöltések, Bemutatók...

13 éve itt. Szép idő.

papi08
csináld meg fele-feleére

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
2:2 XD

papi08
bemutatók*

13 éve itt. Szép idő.

papi08

13 éve itt. Szép idő.

Rezs
A tolatólámpát vagy a rendszámot kell nézni?
Rendszám felsõ, tolató alsó, csak ezt a barnás színt vedd le róla mert úgy néz ki mintha 20éve napon állna😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

felsõ

papi08
a felsõ szerintem nagyon csillog

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
1:1 😄

ChuckyHUN
felsõ

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

papi08
lehet van akit érdekel, tesztek, letöltések, bemutatók
tesztek, bemutatók

13 éve itt. Szép idő.

papi08
második!

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
bocsi: csináltam egy harmadikat a kettõbõl de nem fárasztalak már vele titeket `= ¸ =´

Szildramor
melyik néz ki jobban a kettõ közül? A felsõ vagy az alsó? Privben is lehet szavazni csak nem tudok dönteni és kíváncsi vagyok melyikre zsavaztok többen 😊