19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    7zip-elve 500??? :O akkor az mekkora kicsomagolva? 1500mb? :D
  • Szildramor
    Honda
  • Szildramor
    Énis amiatt vettem :D Na feltettem erre az oldalra amit RT ajánlott. Regelni sem kellett vagy nemtom. Akinem sikerül letöltenie annak gratula :D
  • bency
    Logitech gondolom!:PPPPPenis gondoltam hogy veszek,de most meg halasztom kicsit!Csak a WR kedveert vennek!
  • Szildramor
    -RT: 500 felett van és nemton felezni annyira részletes a model :D
    -Bency: igen lególcsóbb de egyik legjobb gyártók közül :)
  • bency
    Ugye kormannyal jatszol>?
  • arty
    400 megát bír
  • Szildramor
    Sajna a kocsi nem fért fel megosztóoldalra mert olyan nagy hogy kilóg a megengedett keretből. Helyette egy videót csináltam kis hegyiverseny -Honda street racing Akina itt
  • Szildramor

wtcc :)
  • kaszacska
    Udv!

Tud valaki Opel Omega (lehetoleg kombi) kiegeszitest a jatekhoz? Probaltam keresni itt a temaban az oldal aljan levo keresovel, de semmire sem ad talalatot.
  • bency
    Huha,ez nagyon kiraly,imadom az ilyen kanyarokat!
  • Szildramor
    sose hagyjuk már abba ezt a Q-va modolást? :D még most is jöttek új emberek nemzetközi mezőnybe bazz. Csabó majd a Seatodért gyere fel msn-re.
  • Szildramor
    Ezt áttették a polkák :D de gondolom te ki is adod nem csak mutogatod mint ők :) Koce megcsinálja a kocsikat is. Főhet a feje a főköcsögnek rendesen XD
  • Mindkillers
    Akina lassan halad,mert újra kellett kezdenem a legutóbbi mentéstől egy hiba miatt. Ezzel párhuzamosan Akina mellet készül egy kis drift szösszenet: Akagi

• bency
    Igen!Vagyis amit akartam az mindenkepp sikerult,a tesom tudd,es az a lenyeg!
  • Mindkillers
    Igazán nincs mit. A Multiban tudsz már rendesen játékot indítani?
  • bency
    ismet*
  • bency
    Aham,megnezem ,koszi a segitseget isme!:)
  • Mindkillers
    Először is:

>>>WR2 addon pályák multiba illesztése pl: Australia, Nevada, Polish Roads, Landstrasse, Nitro Stadt > kattints a NARUTO logómra és oldalamon található a közvetlen link TUTORIALHOZ! GL :)

Aztán:

Mégegyszer linkelem a tutorialt de most teszek hozzá elérhetőséget is WR2 Managerhez Krom bácsitól: amit oldalamról el lehet majd érni késöbb is így kerek egészben: ha már a sokadik oldalra kerül. Thanx so mutch Mr. Krom!!! :) akinek szinte minden kütyüt köszönhetünk a pályaszerkesztőktől a kocsibeillasztő cucc fejlesztéséig, a belső nézetig és mindent, amitől életre kelt a WR :) Íme legújabb fejlesztésű WR2 Manager: összes kocsi és megvásárlása kiegészítővel és pálya sorbarendezéssel, amitől használhatóvá váltak multiban is mert a program mindenki gé;pén ugyanabban a sorrendben olvassa be a MEGEGYEZŐ pályákat. >> WR2 Manager v0.3g by Krom Master
  • bency
    Es az hogy mukodik?:)
  • zroland
    Legalábbis én tőle tudom ezt régebb óta
  • zroland
    Bency:
    Ehhez a Naruto féle pályaegyeztetés szükséges!
  • bency
    Nem tudjatok miert van az,hogy jatszunk online,es amikor addon palyan probalunk,de nem mindegyiken,csak paron,es elinditjuk a jatekot,en mas palyan vagyok:Dnem azon ahol a tobbiek!
  • Bence00111
    Valakinek megvan Norbee GTA-ból WR2-be konvertálós tutorialja?
    Kéne egy srácnak naon :D
  • Szildramor
    Megpróbálom kiszedni. Lehet a blender volt a bűnös de azt amúgy sem tom kezelni inkább zmodeler :)
  • atiwrc
    Videorol elég szépnek tünt a belső. Nekem elvileg kivette a modelt elgé jol asszem a 9es max, de épp tegnap beszéltem egy csavokával akinek meg ugy hozta be hogy tiszta szögletes volt, mintha rákéne dobni egy autosmooth-ot, de azt meg nem csinálja meg :S

A low belsö benne van abba a pssg fájlba amibe a kasztni van. A high belsö egy külön mappába van és irtam pübe melyik programmal tudod megnyitni, én anno a 307es néztem ott mindössze annyi történt hogy a kormány kerék nem volt pontosan a helyén.
  • Szildramor

- Driftvideó belső nézetből Akina touge az új géppel -> tesztvideó ·-·
  • Szildramor
    .ATi.-WRC: te próbáltad már Dirtből a modelkiszedést? Sámán amit átk-ldött az nemtom mért, de csupa poligonos. Sérült a model szerintem: a belsőnézet nem lehet szarabb mint a low nem? Ezt a Citroent meg kellene csináljam rendesen. Kormány meg belső kiszedhető úgy, hogy ne kelljen pluszba modellezni rajta? Matricákat tudok szedni RBR-ből is, de jó lenne a belsőnézetet is megcsinálni hozzá. Ha lenne módszer a belsőnézet kiszedésére amiben nem sérül a model, akkor nekiesnék a többinek is. Te értesz talán hozzá a legjobban: jó lenne minőségibb kocsikat készíteni. Köszi :)
  • bency
    Ok,koszi,holnap kiprobalom a haverokkal!
  • Mindkillers
    Ha nincs routered,akkor ha elindítod az mp lounge-t,felül internet fül,create game,a max ping és a max shortcut elől pipa ki,resetdelay 2,jobb oldalon kipipálod hogy milyen addon autók lesznek. De,ha valaki a saját gépében kutorászott ugyanazon addon autó editcarjában és nem 100%-ig ugyanaz mint neked már egyből nem tud csatlakozni ezért először érdemes addonautók nélkül kipróbálni.

• bency
    Mostmar nincs szerencsere!De igyse engedi!
  • Mindkillers
    Csak úgy lehet ha nincs routered...
  • Mindkillers
    A HWRMT-n is megtalálható a letöltések között
  • bency
    Huh,fasza!Hallod azt mondtad a multkor allando ip nelkul is lehet mukodo szervert csinalni,de hogy?pls segits!
  • Mindkillers
    Engedély megvan,driver megvan,hát akkor tömegközlekedjünk!!!

Ikarus 250

Letöltés
  • Szildramor
    Pedig le kéne tesztelned hogy megy :) A sima kocsiból csináltam belsőt is. Többinél már váltókarok meg kapcsolók 3d cuccok is vannak műszerfalon. Ez volt a legsimább "szerencsémre" `-_-´
  • atiwrc
    Most a low poly vagy high poly belsö van benne?
    nincs most wr2-m nemtom kipróbálni
  • Szildramor

Hát nem gondoltam hogy Bence is nekikezd, amikor az előző üzenetet írtam már csak a vezetőbácsi ruhája volt hátra. Reménykedtem hogy megosztja előttem. Na mindegy: amúgy is imádja a versenyt :D Ez az egyetlen gép aminek elfogadható a belső nézete. AtiWRC megadta a receptet, de akkor még nem futott el egy erősebb játék sem a gépemen. Ha lesz kis időtök és türelmetek a többihez kiszedni a belsőnézetet: állok elébe és a többit is kiadom Suzuki, EVO IX stb. Editcar fejlesztésben négykerekesek közt ez a kedvencem. Végig lehet driftelni belsőnézetből a legszűkebb kanyarokat is de megmarad a tehetetlensége is. Próbáljátok ki akinek nemtetszik az javítson rajta ahogy neki szimpi de engem hagyjatok ki :D Bármit modolhattok rajta szabadon. Szebb belsőt is lehet szedni neki csak illesszétek rá rendesen DepExel :) Faitooo !!! Xara wrc addon
  • Szildramor
    Add is ki :D
  • Bence00111
    gyors összedobtam egy xsarát:)