World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok segíteni STKit 2-ben fákat akarok letenni, és azt szeretném megtudni, hogy van ott egy Load LWO. Mikor betöltöm a fájlt Range check error-t ír ki. Valamikor meg sikerül, aztán ugyan azzal a fájlal nem sikerül. Miért csinálja ezt, mi lehet a gond? Blenderben exportálom ki a modelt ami csak vertex-eket tartalmaz, mert gondolom ezek adják meg a helyét a fának. Vagy 3 szögeket kell csinálni blenderben és a közepén lesznek a modellek? Remélem érthetõ, mi is a probléma, és elõre köszi a választ!
www.atomicmedia.hu
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más:
A HWRMT újraindult régi oldalán letölthetõ az elsõ HWRMT pálya: Fantasy Hill
Késõbb lesz hozzá Naruto Drift Mod is,amint elkészül.
!!!A ...World Racing2/Scenarios/Fantasy Hill mappában készítsetek V2 és V3 mappát,és a V1 mappa tartalmát másoljátok át ezekbe!!!
HWRMT

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(ezt nem azért mondtam h összevesszünk csak tájékoztattalak a helyzetrõl 😄)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Én is unatkoznék, de nem jut rá idõm XDD

Fantasy Hill kettes benzinkút 😊

De amúgy nem töröltem semmit fogjátok már fel.... ezt nem lehet megérteni.... istenem....... de mostmár leszarom töröltem a weboldalt...
2: nem az image resizerrel van gondunk, hanem azzal h te imádod törölgetni a dolgokat....
Ez enyhe utalás a "Nyald ki a seggem" mondatnak.😄XDXD
13 éve itt. Szép idő.
-Gibbon: pessze... Azt csinász már amit csak akarsz. AZ én cuccaimet már nem törölgeted az tuti. Részemrõl a téma lezárva. Egyetlen kapcsolat amilyen formában közös témát találhatunk a közeljövõben: az a te nyelved és az én seggem közti munkakapcsolat lehet csupán. De te ezt nem foghatod fel, mert csupa jó szándékból vagy balfasz ha jól értem... Na ha van még mondanivalód mert tuti van hiszen lófaszt se csinálsz egyebet: leszel szives privben a trudomásomra hozni.
Lesz új startlámpa mod meg egyebek. Nemsokára nekilátok feltölteni a dolgokat.
Ennek ellenére még mindig nem értek egyet azzal, hogy itt sg-n kell lerendezni ezeket a veszekedéseket.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.