World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djsaman
Hy!

Tudnátok segíteni STKit 2-ben fákat akarok letenni, és azt szeretném megtudni, hogy van ott egy Load LWO. Mikor betöltöm a fájlt Range check error-t ír ki. Valamikor meg sikerül, aztán ugyan azzal a fájlal nem sikerül. Miért csinálja ezt, mi lehet a gond? Blenderben exportálom ki a modelt ami csak vertex-eket tartalmaz, mert gondolom ezek adják meg a helyét a fának. Vagy 3 szögeket kell csinálni blenderben és a közepén lesznek a modellek? Remélem érthetõ, mi is a probléma, és elõre köszi a választ!

www.atomicmedia.hu

Mindkillers
Persze,ment is a PM!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Eltudnád PM ben küldeni a többi wr2 es linket? pl krom borg stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Roger6
Nyjahogyúgy! Azt hittem vége a versenynek, érted...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mindkillers
Mert megáll screenshotot készíteni...

Más:

A HWRMT újraindult régi oldalán letölthetõ az elsõ HWRMT pálya: Fantasy Hill

Késõbb lesz hozzá Naruto Drift Mod is,amint elkészül.

!!!A ...World Racing2/Scenarios/Fantasy Hill mappában készítsetek V2 és V3 mappát,és a V1 mappa tartalmát másoljátok át ezekbe!!!

HWRMT

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Roger6
Mindig csak azt látom, hogy POSITION 2/2 <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szildramor

- Ilyenre gondoltál Norbi? 😊

Szildramor
Norbi: majd megtod nézni nekem a csillogását s13-nak? Jó lenne beüzemelni õt is 😊

Szildramor
engem nem zavar hogy lófaszt se csináltok csak dumáltok. Nekem kényelmesebb így hogy nincs verseny szal süpedhetsz fotöjbe be 😄

sztem a mondatod második felét jobb ha elfelejted 😉

vettem az adást ;D

nem ivott õ red bull-t. egyszerûen rajzos és w2-be konvertál. a kettõt meg így kombinálja. szerintem jók. ha neked nem tetszik az a te bajod 😛
(ezt nem azért mondtam h összevesszünk csak tájékoztattalak a helyzetrõl 😄)

red bull-t ittál? :C

Szildramor
ti semmit sem csináltok wr-be amit kritizálni lehetne így könnyen jár a korsó a kútra... XD Csináljatok jobbat, szebbet, realisztikusabbat és pufa be lusta disznók 😛

de az ilyen rajzfilmes szarságok minek kellenek ? :/

Szildramor
Nincs minden rajta: nem minden pálya része

SZilaJMaGGoT
Hallod get life... XD hehe Nah akkor most mi számít életnek?? :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

trabant xd... megfelel egy coupe jettának...

Szildramor
Jaj de szép történet. Szal a csajod a hobbid? Papucs lehetsz csávó. Ez a WR2 topic. De linkelhetsz képeket is az asszonyról akár meztelenül. Tedd rá matricaként a trabantodra mondjuk. get life vaze: get life XD

Látod te nem unatkozol. otthon kocklsz csinálgatod a szarjaidat, én meg unatkozom még 20 percig aztán szépen beülök a kocsimba és elmek a nõmhöz... de te még akkoris otthon fogod a semmi t csinálni, hasznod sincs belõle.

Szildramor
Na: látom unatkozol. Az is a te bajod legyen. Törölj egy oldalt pl vagy néhány üzit pörölyfejû 😛

Én is unatkoznék, de nem jut rá idõm XDD

OMG valamibe mindig belekell kötni... de tényleg hány éves vagy? ez már érdekel, mivel olyan gyerekes szar viselkedésed van mitn egy 10 évesnek.... "szerezz egy barátnõt" get life barátom get life....

Szildramor
Akkor cseréld le...

van -.-'

Szildramor
Még egy benzinkutat át kell textúrázni. Olyan 7-8 körül biztosan kész lesz 😊

este multi? bármelyik játékban 😄

Szildramor
töröld vazz. Inkább szerezz egy csajt mint mások munkáját szétbaszod.

Fantasy Hill kettes benzinkút 😊

Te már kjak szánalmas vagy.... hány éves vagy ha megkérdezhetném?

De amúgy nem töröltem semmit fogjátok már fel.... ezt nem lehet megérteni.... istenem....... de mostmár leszarom töröltem a weboldalt...

Szildramor
törölgetni vagy nyalogatni: ezért gondoltam, hogy analizálhatnád a hátsó fertájamat is. "Faszlógató alapító termékeny munkakapcsolatot ápol aktív tagokkal" Poénos az utolsó 2 évvel ezelötti üzid hírek alján. Az aktív multadat idézi XD

1:mintha a te szaros oldalad lenne és nem az enyém. (persze ha akarod akkor lehet az enyém XD)
2: nem az image resizerrel van gondunk, hanem azzal h te imádod törölgetni a dolgokat....

OMG ott a szaros oldalad teszek be egyk ibaszott image resizert és máááár én vagyok a szánalmas köcsög balfasz seggfej.... gratulálok.

mert az nem amit te csinálsz...

És enyhén szánalmas amit csinál.

papi08
" Egyetlen kapcsolat amilyen formában közös témát találhatunk a közeljövõben: az a te nyelved és az én seggem közti munkakapcsolat lehet csupán."

Ez enyhe utalás a "Nyald ki a seggem" mondatnak.😄XDXD

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Mindkiller kész a pályamod. Holnap délutánra mindenképp befejezem. Bár csapattag nem vagyok így közöm nincs ehez a sáppadtarcúhoz, de amit megígértem azt ezután is megcsinálom.

-Gibbon: pessze... Azt csinász már amit csak akarsz. AZ én cuccaimet már nem törölgeted az tuti. Részemrõl a téma lezárva. Egyetlen kapcsolat amilyen formában közös témát találhatunk a közeljövõben: az a te nyelved és az én seggem közti munkakapcsolat lehet csupán. De te ezt nem foghatod fel, mert csupa jó szándékból vagy balfasz ha jól értem... Na ha van még mondanivalód mert tuti van hiszen lófaszt se csinálsz egyebet: leszel szives privben a trudomásomra hozni.

Egy rohadt image resizerre ennyire besértõdni omg... kezdesz szánalmas lenni.

Szildramor
Ja és gibror: ha velem volt bajod eddig akkor ezután pofa be és nyomulni elõre. Én megtettem amit lehetett és nem állok a fejlõdésed útjába. Oldal törölgetésérõl ezennel le lehet állni. a seggemet meg ki lehet nyalni. Respect!!! (...hiányában ez maradt XD )

Szildramor
A hang modot is plíz. Amit lehetett azt leszedtem magam. Köszönöm -¸-

Rezs
Töröltem az összeset. Örülök h visszatért az oldal én már úgy megszerettem😊 És mûködik a feltöltés is.
Lesz új startlámpa mod meg egyebek. Nemsokára nekilátok feltölteni a dolgokat.

Ennek ellenére még mindig nem értek egyet azzal, hogy itt sg-n kell lerendezni ezeket a veszekedéseket.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Norbi légyszi töröld az összes híremet mert nem volt hozzá jogosultságom. Kiléptem

privát ment!

Majdnem témához... de a weboldalon az összes híredet mér kellet szétcseszni? (nem baszogatás képp, de még te is akartad hogy a régi hwrmt s weboldal mûködjön újra és most meg törlöd az összes híredet vagyis nem törlöd csak átírod a tartalmat)

Szildramor
Elvileg ezeket is megcsinálták már RTL pénzén szal jó ez a házasság csak legyen normális játék is belõle: egy wr3 pl 😊

jó sietem nem volt idõm ezekkel foglalkozni majd legközelebb ha lesz idõm akkor figyelek.
ja és úgy hogy van tét is a kocsit épsége meg pénzt is lehet tenni tétnek meg kocsit az jó lenne
Szildramor
Én meg gyúrok CS-re XD Szedd le a kiegészítõt is majd és megütközünk 😊

bocsánat. rossz helyre jött. nemide akartaaam. bocsánat

nyomulok az ut-el. jól nyomom bát madarat nem lõttem. Mert nem találtam XD de repülõ embernek benyomtam egy fejest 😄

Roger6
Neked az összes írásjeled egyetlen darab vesszõbõl kifújt egy 5 soros irományban? Akkor minek használsz már space-et egyáltalán, írd egybe, az a tuti.<#hehe>

Szildramor
Multiban akart lenni 😄 de a moly sokkal jobb volt