World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Szívembõl beszálsz 😄 és muliban legyen forgalom. Csúcsforgalomban elõzgetni jobbról balról azt egyszer kipróbálnám már 😄

bocs komoly nemmoly lemaradta a ko
hát jó lenne ha jönne már a wr 3 de szerintem még messzi van az de ha készülne is akkor remélem törik majd benne a forgalom és a kocsink is jobban törne mondjuk totál kárra kiszakadna a kerék a villany oszlopnak mennénk akkor be gyûrõdne az egész kocsi meg ilyenek és ha ki durranna a gumi akkor ha sokáig mennénk úgy akkor már egy idõ után a felnin mennénk meg lenne tuning jó sok és alapból lenne belsõ nézet na akkor már nagyon moly játék lenne ha lesz benne ilyen ja meg a cabrio kocsinak a tejét lelehetne nyitni meg fel lehetne csukni meg változó idõjárás lenne hó,esõ meg erõs szél meg az ablakot le lehetne húzni
Szildramor
de a WR ben új lenne ha lenne hármas. Vagyis a c11 egy fos. Azt nem számolom XD

ez a cobra 11 és abba mindig sérült a forgalom
Szildramor
Új Synetic játék elsõ képek itt. Ha jólláttam van már éjszakai mod is meg a forgalom is sérül már. Lassan nekiállhatnának tényleg a wr3-nak 😄 >> Shot of the Week[ /URL]

Szildramor
Sajnos kiakadt a profilom így törölnöm kellett, de csináltam egy emléket még a pontjaimról. minusz amex 😊

papi08
A holtjátékos verzió nem jött be, a játék vezérlõ azt írja hogy a kormány nem mûködik jól.

13 éve itt. Szép idő.

Próbálj meg a játékban a holt játékon állítani, vagy próbáld meg ki és bedugni a kormányt vagy menj be a vezérlõpultban lévõ játékvezérlõk menübe válazd ki a kormány és ott a testreszabást és akkor meg tudod nézni h a játék vagy a kormánnyal nem stimmel valami. Mást nemtudok mondani.

papi08
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy kölcsön Logitech WingMan Formula GP kormányom. A gondom az hogy egyik nap tökéletesen mûködik, másnapra pedig a kormányt egy picit elfordítom, máris a játékban teljesen el van fordítva. A pedálok is összezavarodtak. Mitõl lehet? A válaszaitokat elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Csucsu ha erre jár és szerencséd van akkor kapsz szakértõi választ akár privben is 😄

Sziasztok mért irja ki ezt a hibát 1628 failed to complete instalation
Ha tud valaki segiteni irjon
Szildramor
Most értem haza: sry. Hajnali 3 ig fennleszek legalább. Írj rám ha vagy. Honap is csak éjjel leszek msn-en.

- Rogeró: ellenkormányzás alatt mit értesz? 100% szimuláción és egyéb automaták kikapcsolása után ilyen nem fordulhat elõ.

Mindkillers
Ittvagyok!!!! Ha tudsz gyere msnre most,ma,máris! Sokmindent akarok kérdezni,mutatni!

Ideje lenne már kiadni a pályát,úgyhogy várom a V2 mappádat!

És msnenen magyarázd el a forgalmat 😊

És készül Akina is 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Roger6
Bocs a zavarásért. Már egy ideje olvasom a fórumot, csak eddig nem akartam semmit írni, ezért nem hallottatok rólam. Kérdésem lenne felétek. Szóval azt vettem észre, hogy a játék magától ellenkormányoz, amikor nem akarom, akkor is. Kormánnyal játszom, így egy nem kicsit zavar a dolog. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szildramor
Sikerült a küzlekedést elkezdenem Mindkiller. Bár csak hülyeségbõl írtam anno, hogy a betáért cserébe közlekedést csinálok neki, de még elõfordulhat, hogy betartom az igéretemet 😊

Igen direkt... Legjobb tapasztalataim szerint sok ember 1024x768 at használ mint pl énis, és ezzel nem csúszik szét a weboldal, nem csak magadra kell gondolni hogy 190000x180000 es felbontásban használod a géped... Mellette azért most kezdtem el fejleszteni mert kb 2-3 napja kaptam meg a jelszavamat, kb 1éve kértem...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor
400x300 as képméret. Milyen monitorod van ember? na mindegy: tudom hogy direkt vetted 600 alá. Igaz hogy azt mondtad leszarod de már az is nagy szám ha nem törlöd le. Sokat segítettél még ha le is maradtál a látogatódömpingrõl. Amikor pörgött az oldal egyéb dolgod volt, most hogy behalasztottad egybõl eszedbe jutott "fejleszteni". Na mindegy. Örülök hogy nem törölted ki csak visszafejlesztetted. Norbi logikáját értem, mert van neki.

papi08
köszönjük!

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
...

az oldalt nagyjából helyre raktam....

Szildramor
Szerintem is Készítsd el 😊 Ganbare

Szildramor
nem a hossza a lényeg. Azért csinálta Norbi, hogy a régi letöltések is látszanak. Lapozható lenne akkor 10 hír is elég volna. De gondolom ezt te másképp látod...

A régi hwrmt re msot beettem egy image resizerrt szóval már ha nagy méretü képet tesz be valaki akkor automatikusan ksi mééretü lesz és nem csúik majd szét az oldal... de a hírek között egy kis átrendezés kell mert valahol túl hosszú egy sor

csaó bence szttem jah 😊😊
lehet szavazni: ki legyen-e adva ez a kocsi vagy ne.

és persze kellemetlen XD

Szildramor
na szép XDDD

oké de ha nem jössz a hal ott lesz ahova megbeszéltük XD

Szildramor
Még kért aszfaltjelet fel kell festenem. igyekszem max bekapcsolom és húzom az idõt 😊

köszönetem😊 akkor 10 fele leszel fennt?

Szildramor

Szildramor
Persze. Megvan valahól tuti. Még másfél óra kellene. Textúrákat gyártok még. Elõkeresem 10-ig tutira

szuper! megtalálod estére? nem olyan fontos, csak hirtelen kedvet kaptam😊

Szildramor
Igen. Asszem csináltam neki rendes festést is alapot. Pár hónapja nem láttam, de van

Narutó: megvan neked a trueno initial D?

De lehet, de ahoz még várnom kell 1 napot...

papi08
Valahogy/valamivel nem lehet segíteni a régi oldal fejlõdését?😊

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Igaz Bence. Majd beszélek Norbival ha van kis ideje legyen megint a régi "nemzetközi" fejléc. Úgy is nálam van még egy liter áfonyapálesz ami rá vár. Majd megdumáljuk ezt is 😊

na mostmár mindenki nyugodjon meg. elértük amit akartunk : visszakaptuk az oldalt. nem kélne elveszíteni ismét. ne veszekedjünk hanem munkálkodjunk. pipáljuk le a németeket 😊

Két év távolmaradásban az oldalt folyamatosan figyeltem.... ne próbálkozz vitatkozni nem ál jól, inkább csináld a pályát vagy amit akarsz, ha tovább húzod az agyam ezzel az értelmetlen szövegeddel akkor törlöm a "régi" hwrmt t is és akkro kezdjétek el nulláról, én régen ezt az oldalt felépítettem és karban tartottam (próbáltam) nemegyszer megkértem mindenkit hogy nem tudtam mûködésre bírni az image resizert és ne tegyetek be nagy képeket mert szétcsúszik az oldal, erre tele volt rakva nagyméretû képekkel és azokat vissza raktam linkre ez volt a te cenzúrázásod. Ha megtudnál már végre nyugodni és rátudnál jönni hogy én próbáltam az oldallal kezdeni valamit akkor még talán elgondolkodom rajta hogy most emgcsináljam az image resizert stb, mert így biztos nem fogom hogy te csak a véremet szívod, miközben kb nyugodtan elmondhatom hogy te egy sekni vagy. gd hf...

Szildramor
Értelmét látni két év távolmaradás után sok munka lesz keresni. Okat a törléséhez könnyebben találsz... Mellékesen azt sem értem, hogy a Norbi által összeállított fejlécet mért kellett szétzúzni. Az hogy engem nem bírsz, mert nem egyformán vagyunk "lusták" az belefér. De Mért kellett a Krom bácsi linkjét és a Borgos linket törölni?? Inkább csinálj egy azaz egy darab convertet évente szerintem így ha beolvasok legaláb legyen mibe kapaszkodnod... Megkérlek állítsd vissza az elérési linkeket és a videók kicseréléséhez amit rengeteget próbált megoldani Norbi: nyújts NEKI segítséget. Az a 3000 feletti napi látogató is az õ munkájának köszönhetõ és csak azért nem linkelt mostanában senki rajtam kívül, mert nem lehet letölthetõvé tenni. Ez a legkevesebb: megbeszélem GTA-s ismerõsökkel és találunk rá módot, hogy tudjanak az emberek feltölteni akár más oldalakra is. Mégegyszer megkérlek: amit törölgettél legyszi állítsd helyre. Tudom hogy neked semmit nem jelent, de az oldalt a wr2 modderek nagy százaléka rendszeresen látogatja. Többek között azok az emberek is akiknek az INGYENES MODJAIT amin sokat dolgoztak a hírek közé fel mertem linkelni. Nyugodtan magára hagyhatod az oldalt: teszünk rõla GTA-sokkal, hogy letöltés is helyreálljon bármilyen formában. A cenzúrázásodhoz nem szólok hozzá. Biztosan ebben nõttél fel...

ha ez nem éri meg akkor semmi sem

papi08
milyen dolog? valamennyire értek a HTML-hez

13 éve itt. Szép idő.

vedd meg! vagy tölts le magyarositást vagy angolosítást. de inkább vedd meg.

Sziasztok vmi gondom van letöltöttem a játékot de sajna orosz az átálítást nemtom és bármire rámegyek a menübe belép a 2 . részre és befagy :\ pls help
az oldalt 48 órára visszaállították h beléphess és akkor rendesen fog mûködni. legalábbis ezt írták. szerintem lenne értelme újra helyrerakni mert abban az oldalban volt valami amit nem lehet egy másik oldallal pótolni. olyan hangulata volt mint semmilyen másik oldalnak. gondolj a sok munkára ami benne volt. hidd el h megérné megcsinálni. Narutóval pedig biztos h lehetne valamilyen egyezséget kötni h ne legyen anime. vagy h lenne az oldalon egy olyan hely ahol kedvére animézhetne.

Az oldal mûködik, az új oldalt töröltem mivel látom az "eleganciára" vagy nem tudom megfogalmazni mire nincsen szükség, a régit helyre lehetne rakni csak sok munka lenne... Amit megis tennék ha látnám értelmét.

Figyelj Gibor. Kérlek lépj be az extra.hu-ba mert akkor megint mûködik az oldal! Ha nem is azért mert Narutó és én szeretnénk hanem azért mert talán a többieknek is hiányzik az oldal. Fent van 1.5 -2 évnyi anyag.
ha egy kicsit is érdekel még akkor kérünk h tegyed meg ezt a pár emberérk akinek fontos a csapat! nem is nagyon kell az h ott lkegyél mert lehet h megy ez anélkül is h nagyon szerkesztenéd. csak annyit kéne tenned h havonta 1x 2x belépsz. Fent van egy csomó kocsi Mindkillertõl és Norbee-tól is. kár lenne értük. kérünk tedd meg ezt nekünk!

Szildramor
Mindkiller: írj rám privben és felmegyek msn-re. Ki kellene próbálni a változtatások milyenek lettek. Szép napot!