19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #14969 c4-et itt Xsarat még sehonnan -
lordt0m #14968 Honnan lehet Citroen Xsarat meg C4-et leszedni? -
#14967 ezjólnézki -
#14966 Megyek fáér OBIba. Be kell fejezzem a szobaszépítést de kifogyott a szegélyléc. Este leszel. Ez a három segg amit linkeltél simán belefér a másikba XD jó tudom: nem a mennyiség a lényeg. MAhoró mellékesen csalt, mert belenyomta a kamerába XD -
#14965 naruto gyere fel az msn're lecci:)
tolem is egy kep:D
-
#14964 Aki tudná modellezni UK rallye pályát sajna nem ér rá. Utak nincsenek befejezve: dobálja a kocsit néhól. Mondtam Sámánnak adja ki félkészen. Én maradok a japánkodásnál. Befejezem inkább autópályát és mangaseggekkel szórom tele a fórumot. Suzuki is félkész és modellezésre vár meg UK rallye is. Csak annyit kértem tőle ha kiadja félkészen ne legyen említve a nevem. Nem nagy veszteség nekem :)
-
lordt0m #14963 Sziasztok! Nem tudna valaki jó rallypályákat ajánlani? -
#14962 az enyém konvertmég a régi :D aha. -
#14961 Ez melyik pálya? Az autobahn?
Amúgy youtube-on láttam egy videót egy mexikói pályáról, arról tudtok valamit? -
#14960 A traffic\streets mappában az SLT kiterjesztésű fájlokat hozátársítod tulajdonságokban sima jegyzettömbhöz és megnyitja a listát és ott lehet az első számsor első két tagját átírod meg a kocsikat is és a kkor változik a kocsisűrüség. Ha túl sok kocsit deb be lehet hogy kikapcsolja a közlekedés lámpáit mert besokal a gép :) -
#14959 Jó videó lett! :D
Hogy lehet kicserélni a forgalmat? (kocsikat)
Annyira tuningoljátok már ezt a játékot,
hogy már lassan WR3 lesz belőle! :D -
- proci teszt: megemeltem közlekedés számát csúcsforgalom fölé + Fraps felvételhez de nem pattogott a forgalom. Videó itt > Koce Petrov tuninggépeim -
#14957 És ilyenkor? :D AKina forgalom elég kemény falat mert japán balratarts van. `-_-´ -
Bence00111 #14956 de -
#14955 Ilyenkor nincs senki itt? -
#14954 :D,probaltam kreativ lenni! -
#14953 Ferráris direkt van a tetejére téve? bitangszép :) -
#14952 Kepek......irnatok velemenyt roluk pls!:)
-
#14951 Pletyka? Norbi: az hogy törölték spanyol és német modderek oldalait és munkáit az több mint pletyka. És az egész fórum törlése esetén nemtom mit írunk megint újra. A történelmet? na mindegy. Ti tudjátok. Utoljára mondom egy hete vol ez a balhé. Akinek ég a picsája az ne ide süsse lécci. Tartátok má tiszteletbe ennek a topicnak a létét. Nem kell újracsinálni ha nem "szűnik" meg egy főköcsög tollvonása által. Youtubes profilomat 2 hete törölték. Volt rajta 67 ezres vidi 30-40 ezres nézettségűböl vagy 5. Még ha japó is volt sajnálom hogy megszűnt. Akinek nincs mit veszítenie az rohangásszon a befagyott dunán meztelen seggel plíz -
#14950 Barátnőjét elnézve osztom a véleményt:)
na és miért kell ezt itt kitárgyalni? írd be Bence oldalára az észrevételeket vagy privizzetek v mittomén. Idejövök megnézem mivan itt óóó féloldalnyi új post erre tessék csak pletykálás meg szodalmazás meg szappanopárázás. Tudjuk egyébként h ő töröltette? Noésha törölteti? majd újraindítjuk. -
#14949 Azt akinek mindenét törölteti pl: érdekli drágáim :P jó dolgai vannak csak skizó szerintem a csávó. -
#14948 De nem az a lenyeg hogy milyen kocsog vagy nem kocsog,en leszarom hogy kocsog,vagy buzi vagy akarmilyen!Amig csinalja a jobbnal jobb autokat,addig kit erdekel hogy kocsog.... -
#14947 igen. A legjobb mert nem engedett senkit maga mellett felnőni. Azért hagytam ott txprot egy hete, mert a fellinkelt Adamraga kocsit és az összes feltöltött kocsiját Filefront.com ról az egész profiljával és emlékével együtt töröltette. És mért? hát mert köcsög. Jól mondod Bency: a legnagyobb... XD -
Bence00111 #14946 most komolyan. melyik tomwin kocsija? átnéztem de nem találtam közte. te melyiket láttad? -
#14945 NEM!Amiert o kocsog,attol meg a kocsiai kurva jok,a legjobbak,nem ertem mi koze van hozza! -
#14944 Akkoris Tomwin a legjobb! -
#14943 nem veszitek komolyan a főköcsögöket vazz. Ha képes volt egy spanyol fórumba regelni és utána az adminnal az egészet töröltetni akkor megérdemel annyit hogy a szartakony kocsiait kerüljük mint a büdős túrós faszappant °-° -
Bence00111 #14942 aha -
#14941 V1.0(!) majd befejezem ez még csak béta :) -
#14940 Drágáim: tomwin bácsi töröltetett egy egész fórumott amiatt amit bencus csinál itt. Jogosan tette bár köcsög alapból. Na nyasgem... -
#14939 Istenem te mindenért nyafogsz?! Intézd el a magánügyi gondjaidat és utána sokkal jobban érzed magad hidd el(bár ha buzi vagy akkor nem tudom, hogy hogy tudod megoldani a házasodást, de külföldön már van ahol engedélyezik/azokból a buzis rajzokból gondolom tudod a japán mesékből). Tudom most jön az aranybogaram, csillagom, husom kiccsaj stb. visszaszólásod szerintem megkíméleted magad ettől úgyis tudjuk, hogy hülyeségeket fogsz összehordani, mint hogy mindenkinek szabad joga, hogy olyan legyen amilyen akár meleg is nincs sok közünk hozzá, de akkor ne vetítsd ki ránk. Köszönjük szépen. -
#14938 mondtam hogy sunyi vagy :D fennhagytad a lengyelekét is. Sok értelme volt a színjátékodnak már megint. HP :P -
Bence00111 #14937 Wartburg 1.3 GT by Norbee
Letöltés itt :) -
#14936 A 2010-es Mustang elkepesztoen jol sikerult!Az orak vilagitnak igy mindig latni oket!Szep az egesZ! -
#14935 Hat nem nagyon boldogulok vele,de mindegy!Ez mar sok nekem!:D -
#14934 Kocsi mellett van editke, de WR-man is kell hozzá. Megnyitod kocsikat WR mannal és ott látszanak a meük lezárt kocsiknál is és akkor mellé lehet tenni editcar progival. Ha nyitvavan - első oldalon átírod a meü sorszámát és mellé teszi. Ha zárva van akkor csak új editcar esetén teheted mellé ami munkásabb de lehet azt is simán -
#14933 a WR2 manegerbol nem lehet csoportba tenni oket?es az editcar-t hol talalom? -
#14932 hülye picsa vagy... -
Bence00111 #14931 te egy felnőtt férfi vagy(elvileg)és engem egy kiscsajnak nézel? nagykorú sem vagyok... ne is gondolj ilyenre.... a törvény bűnteti... -
#14930 Én csak a Tomwinét mondtam kiccsaj. Hisztizni lehet. Neked bármit csillagom...