World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.atomicmedia.hu
Mit szeretnél hogy átkonvertáljunk?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Átkonvertáltam rFactor-bol a Loch Rannoch pályát. Nézzétek már meg, hogy minden mûködik e. Csak V3-van szóval V1 V2 mappát csinálni kell és oda bemásolni a fájlokat. 😊 Kicsomagoláshoz a jelszó a readme-ban van. 😊
Ha oks minden akkor ha akarjátok feltehetitek a HWRMT oldalra is. 😊
Ha nem mûködik a pálya, akkor írjatok.😄
http://rapidshare.com/files/273093188/LochRannoch.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=1BAT0JFY
www.atomicmedia.hu
vki tud autót konvertálni gta bol wr2 be aki tud írjon rám ja meg aki tud autót betenni az is me tok modellezni de betenni nem tok autót
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Syla: csak rajz csillagom: csak rajz.
Mostmár inkább karácsonyi ajándék legyen az oldalnak!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Miért van ez Írjatok többen is!<#falbav>#falbav><#conf>#conf><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#help>#help>
Ha van nektek küldjétek el: [email protected]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És az elõzõ topikban látható kocsikat is erre lehet átküldeni!
@ALIENwoods:
Mint mondtam ez csak az én véleményem,és ne csak ez legyen a mérvadó,remélem sok ember véleményébõl alakul ki a végeredmény amit bárhogy is lesz természetesen elfogadok.
@Naruto:
Csipegetik a pályát,ha elkészülsz akkor pedig kiadhatnánk a munkádat "Naruto Japan Style Drift Mod" vagy valami hasonló néven.
Bár ez olyan formában nyilvánulna meg, hogy az általatok készített letöltések és esetleges tutorial leírások ezen az oldalon is szerepelnének. Itt a leírásokon van a hangsúly hogy az új emberkék is elkezdjék a témát, ha már látják hogy milyen jó kis dolgokat lehet alkotni bennük.
Szerintem 😊
Valamint a HWRMT szerintem WR2-es "csapat" és nem CRC-s, ezért én nem szeretném ha azt amit összetákolunk WR2-höz úgy keresnék és találnák meg hogy "tudod azon az oldalon ahol vannak valmijen kocsik,na ott van ilyen is",hanem úgy hogy "tudod a HWRMT-n"
Szerintem... De mondom ez csak egy vélemény,remélem másokat is érint és érdekel a dolog,és másoknak is lesz véleménye.
PEACE
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
illetve azt se felejtsük el, hogy: Az egybe olvadással célja fõleg a moddolható (autós)játékok összegyûjtése magyar/külföldi felhasználóknak, és információ központ kezdõ moddereknek
szóval a kettõ egyben, annyi a lényege hogy így nagyobb sokkal nagyobb nézettség lenne MIVEL, az slm alapból egy látogatott oldal. Lenne egy Race Calendar amiben fel lehet iratkozni az eventekre (multikra) és e-mailben értesít a kezdete elõtt példa. Kezdõzhet az oltás, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, Ha egyetértetek ha nem légyszíves írjátok meg, Jah és annyit hozzá tennék hogy a régi hwrmt s oldalt egy auto redirectel meglehetne oldani hogy aki rákattint a hwrmt re egybõl közös oldalra teszi. EZ tényleg nagy lehetõség lenne HWRMT és az itt fejlesztet moddok reklámozására és elõrelépésére.