19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • w77d
    Sziasztok.
    ma megvettem a játékot és szeretnék hozzá letölthető kocsikat. Emlékszem anno régen volt egy külföldi oldal ahol rengeteg letölthető verda volt. Nem tudtok véletlenül hasonló oldalt??
  • Szildramor
    Ez? :D
  • bency
    Ferrari California keszul vajon?
  • Szildramor
    A mikulás hozta de átadom neki :D És a Norbee-s keréktuning megint új gazdára talált. Akinek nem tetszik azzal nem értek majd egyet de lehet szídni nyugodtan XD
  • csabóbp
    :):) köszi :)
  • Szildramor
    Akár :) de le is töltheted. Nem a kép a mikulásajándék hanem a kocsi XD
  • csabóbp
    XDXD át tudnád küldeni?
  • Szildramor
    tettem bele lángot is hasonló átmérőben :) környezetbarát mert csak játék XD
  • csabóbp
    naruto ágyu kipufogó for ever?:D:D:D
  • Szildramor
    Valaki aki MAX formátumot át tud tenni z3D be plíz jöjjön fel msn-r. Norbi jó már a géped? Javítottam a Nagi Mikulásos képet. Azthittem több kocsi is lesz de ha nem akkor felteszem az új fotót is :)
  • Bence00111
    Norbee!
    Sikerül kiszedni a modelleket. Jöhetnek a kérések :)
  • Szildramor
    megnéztem és 43,7 tized GIGA a játék úgy hogy nincs meg minden pályám és kocsim de van olyan ami meg nincs meg másnak szal kb ez lehet. Ha mutatsz olyan tárhelyet -FTP-t ilyemit ahova felfér: felőlem feltehetjük XD
  • robeeka14
    valaki nem tudna felrakni a World RACing 2 bovitett 200vmennyi palyas jatekat???es 800 vmenyi autos...
  • Szildramor
    Azthittem a japcsi srác csomagjából van ez is de most nézem nincs is közte ilyen :D Akkor helyesgítés: köszi a szép modelt Uram ^_^ a féktárcsát maszkoltam és cseréltem de meg sem említem mert a kutya se látja a különbséget XD Jó füstölést mindenkinek!!
  • Rezs
    Én nem szépítettem ezen, annakidején én csináltam:) sztem te voltál... :)
  • Szildramor

Boldog Mikulást mindenkinek és jó driftelést :D Köszönet Adamraga-nak a csodálatos hangokért, Norbee-nek a kerekek megszépítéséért és mindenki másnak akit nemtok most fejből idézni :) Nagi Mikulás
  • 0Diaz0
    esetleg tudnál adni egy skype-t vagy egy msn-t? és akkor felvennélek. és bővebben meg tudnánk beszélni.. mert az a baj hogy nekem is router -em van.... . amúgy mi haverommal megkértünk egy embert akinek elv. nincs routerja. mentünk volna fel a szeróra amit csinálált, és ugyanaz. mind2nknek hiba szóval.. nemtudjuk mi a baj..
  • Szildramor
  • Szildramor
    nekem is ez van 3 hete mióta routerem van. Szét lett osztva a netem és azóta vége a szerókészítésnek. Állandó IP kéne vagy mittomén. Majd visszakötöm a fővonalat amúgyis csak én vagyok ébren xD
  • 0Diaz0
    igen,már utólag rájöttem.. jah, és még 1 kérdés.! szeretnék multizni minden megvan hozzá és amikor elinditom a szerót a barátomnak az jelzi ki hogy multiplayer connection failed .!!?? ez miért van?:O
  • Szildramor
    Lehet a verzió is hibás vagy simán csak a mappák neve nem jól van írva addons- ban WR managert használtad hozzá? Azt a kis progit ami beolvassa a kocsikat és a pályákat. Ha nem akkor katt a Naruto logómra. :)
  • 0Diaz0
    *zavarok
  • 0Diaz0
    Sziasztok! bocsi hogy zavarlak a kérdéseimmel,de én raktam be pályákat a játékomba,és nem működnek.. a "joyride"-jél tudom hogy ott kéne lennie.. de nincs ott.. ez miért lehet,vagy miért van?
  • Szildramor
    Oks. Vagyok már
  • csabóbp
    Naruto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kéne a segitséged S.O.S. este gyere fel msnre pls!!!! fontos
  • bency
    Patch
  • 0Diaz0
    melyiket??:O mert nekem megvan,az 1.66-os de nemtudom..oO lehet hogy WR1-hez van.. nemtudom mert annak a file-nak a neve : "wrupd_166.exe".. szóval nemtudom..Oo
  • bency
    Nyugi,ismert problema,csak tegyel fel Patch-et,es menni fog!
  • 0Diaz0
    Hali. nemtudjátok mi lehet a baja a játéknak ,ha belépek a load game-ba,és a mentett játékom 0%-os..oO!!?? ,jah és. nemis tudok visszalépni.. megy rendesen a zene meg minden.. de nemtudom sehova se lépni. csak ctrl+alt+del-el kilépni..oO =/ valalki tudna mondani valamit,vagy segiteni?:O megköszönném. Hi.
  • Szildramor
    Norbi megvan a KPGC Z-modelerrel nyitható. Lécci csináld meg nekem a krómot meg a lökőst: cserébe adok egy üveg visinátát XD
  • Szildramor
    Nemtom mért áll. az lehet hogy ilyenkor van sok új játék aztán gondolom kell egy kis idő hogy az emberek megunják XD Én is tettem fel pár újat az új gépemre de nem kötött le a felbontás meg a csillogás. Sámánt kéne meggyőzzem valahogy a rallypályát fejezze be. Aláírásgyűjtés vagy nem tom mi hatna a lelkére :D
  • sovatalevi
    hat ugyis lehet mondani.csak az a gond h egy moderator egy moderator topicban.hat kepem nincs meg regen a theborg oldalarol toltottem.amugy mer all a topic?
  • Szildramor
    Levi te mér kaptál 2 figyelmeztetést? Nyugodt illedelmes szoktál lenni. Valaki felhúzta az agyadat? XD Én is néztem azt az adventi reklámot :D gőzöm sincs mi a ..asz. Merciről linkelj valami képet. Lehet megvan de nemtom melyik az :)
  • sovatalevi
    ez mi lehet.

Es valaki nem tudja hogy hol kapom meg a c11 és Mercedest amellyel TOM járt?
  • Szildramor

Készül a második Trueno versenygép. Inkább versenyre lesz és Norbi keréktuningjával szereltem valódi japán :)
  • Bence00111
    100%-os mentés
  • 0Diaz0
    Sziasztok! valaki nem tudna nekem adni egy 100%os mentést?:O mert a játékommal nemtudom mi a baj,mert belépek pl. beállitásokba és csak Ctrl+Alt+Del-el tudok kilépni.. és nemtudom végigjátszani. szóval. valaki aki tudna nekem adni erre küldje a mentést.:) : [email protected]
    Előre is köszönöm.:)
  • Szildramor
    Egy kis hangulatkeltő videó. Közte van a Civic is: keressétek ki akinek van kedve meg ideje :D
    Initial D vid
  • arty
    thx !!!
  • Szildramor
    67 mega csak nyugi :D Azthittem Kb-ban méri. Nem gondoltam ekkorát enged. Na szedjétek míg le nem törlik XD