World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djsaman
Naruto a képen amit betettél az alján az a fekete valami az benne van a mapban? Mi az?😄 Megnéztem nálam de semmi ilyet nem láttam😄 Még az érdekelne, hogy a tó elég ronda, azt hogy lehet megcsinálni, hogy olyan legyen a tó mint pl az Australien pályánál a tenger. Itt túl sûrûek a hullámok.

www.atomicmedia.hu

Mindkillers
GTA-ból WR2-be tudok konvertálni,mondjuk szerintem még sokan mások is 😊

Mit szeretnél hogy átkonvertáljunk?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Ez igen! Most töltöm,ránézésre nagyon ott van,eddig miért nem szóltál hogy ilyet csinálsz??? Neked a képeken valami emotion blur vagy valami be van kapcsolva,vagy mitõl ilyen?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Nézd meg hogy mindent a megfelelõ helyre másoltál e és hogy a wr2 manager látja e és ha igen kipiáltad e és ha igen rányomtál e a save all changes gombra.

Nekem senki nem tud válaszolni?

Szildramor
Szép nagyon 😊 jó kis angol vidéki táj. Van pár textúrám várakhoz és templomhoz ha kell

djsaman
Hy!
Átkonvertáltam rFactor-bol a Loch Rannoch pályát. Nézzétek már meg, hogy minden mûködik e. Csak V3-van szóval V1 V2 mappát csinálni kell és oda bemásolni a fájlokat. 😊 Kicsomagoláshoz a jelszó a readme-ban van. 😊
Ha oks minden akkor ha akarjátok feltehetitek a HWRMT oldalra is. 😊
Ha nem mûködik a pálya, akkor írjatok.😄

http://rapidshare.com/files/273093188/LochRannoch.rar.html
http://www.megaupload.com/?d=1BAT0JFY

www.atomicmedia.hu

adikakk
hy all
vki tud autót konvertálni gta bol wr2 be aki tud írjon rám ja meg aki tud autót betenni az is me tok modellezni de betenni nem tok autót

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
Fantasy Hill Oblivion mod videó. Nem digitális animáció gyerekek csak egy sima videó 😄

Mindkiller rakd fel a buszodat vagyis az ikarus 250-esedet mert már mindenki várja!<#eplus2><#smile><#taps>

Szildramor
Kurvajó a progi amit küldtél Mindkiller 😊 Csinálok egy promó vidit hogy látszon azért az a pár nap munka ami benne van - vagyis az eredménye 😄

Syla: csak rajz csillagom: csak rajz.

papi08
ez csak rajz? vagy modell?

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
egyik emlékmû ilyen lesz, a Krom bácsié még készül 😊

Norbee a kocsiknak már aufuógusztus közepére kellenenének készen lennie
Mostmár inkább karácsonyi ajándék legyen az oldalnak!

Mindkiller rakd föl a buszt vagyis az iiarus hadj örüljönk már egy kicsuit! vagy küldd el ide és itt beszélgetni is tudunk: [email protected]

Szildramor
Az eredeti vagy a sanandreaszos? Én az eredeti tízezer textúrát csomagoltam ki tutorial alapján.

Mindkillers
Megtaláltam véletlenül az oblivon modot,megvannak a fák,bokrok,cserjék,textúrák,minden! 😊

Tetszik a pálya, de van 1 kis gondom. Bemásolom az útmutató szerint, és nincs ott(kivétel a weekenddrive, a polish roads, az arabdriftés a vicecity airport). Fontos lenne, mert minden pályát leszedtem, és 1 autóval sem volt ilyen.<#help>

Engedély biztos van 😛

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rezs
oda válasz

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Csak nincs engedély mi? 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers
Erre gondolsz??? Csak mert ha jól emlékszem nem adtam még oda senkinek... Mondjuk már kiadhatnám,régóta kész van.

Bocsánat ikarus 250

Mikorrr lesz már kész a Dacia LLogan kombi????????????

milyen ikarus 500?? az 250 ott van az elején is.

Wartburgokat is kérek meg trabikat és fiat 1400-ast és egy barkas packot is ha lehetne kérem!<#eplus2><#taps><#szomoru1>

Fuigyelem kaptam egy Ikarus 500-ast és kijavítót is kaptam miután 3-szior próbáltam a kijavítottat egyszercsak a miami pálya textúrája megváltozott
Miért van ez Írjatok többen is!<#falbav><#conf><#schmoll2><#shakehead><#rinya><#help>

Fiat 850-es kocsit kersek a játékhoz!
Ha van nektek küldjétek el: [email protected]

arty
<#eljen>

Forza.

Roger6
Ez valami átvágás? Hol van a kis aranyos japán csajszi a képrõl?<#wow2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mindkillers
Neeekemmm teccik 😄 Privátban ment a Sony Vegas 4.0 linkje.

Nekem teccik😊 Majd este gyere msn-re ha leszel 😊

Szildramor
Oblivion mod: növények. fák és az eget is sikerült 😊 csak próba: nem biztos hogy lesz ilyen. Realitásmániákusok kíméljenek 😛

Ha van valakinek Solaris Urbino vagy alpinop busza erre küldje át: [email protected]!
És az elõzõ topikban látható kocsikat is erre lehet átküldeni!

El tudná nekem valaki küldeni ezt a pár kocsit: Ikarus 250 vagy 260 Dacia Logan kombi változat és a Fiat 180-ast?<#confused><#nevetes2><#email>

Szildramor
Vidit megcsinálom csak convertáláshoz kell mert anyém kimúlt sajna 😊

Szildramor
Kéne az a progi amit mondtam. Feltöltöd valahová? És akkor simán csak megnézed hogyan kezdek neki.

Mindkillers
Azt írd le nekem plíz pm-ben vagy most akár msn-en hogy hogy álljak neki a forgalomnak?

Szildramor
Nem lehet teljesen japán forgalom a fix táblák miatt, de az út felfestés ,szalagkorlát és útjelzõk ilyenek lesznek 😊 Kaido battle stílusú lesz zeném is van hozzá: akit érdekel: megosztom majd azt is. Kicsit át kellett rendeznem az elejét mert annyira megnõtt az obiektumok száma, hogy akadozva indult. Sirályok beüzemelve most állok neki az erdõsítésnek. Reméljük sikerül és akkor kopár hegyoldalaknak annyi 😊

Mindkillers
@djsaman:Szerintem más pályákról szedd össze a .tree kiterjesztésû fákat a hozzájuk tartozó textúrákkal és kész,ez a legegyszerûbb.

@ALIENwoods:
Mint mondtam ez csak az én véleményem,és ne csak ez legyen a mérvadó,remélem sok ember véleményébõl alakul ki a végeredmény amit bárhogy is lesz természetesen elfogadok.

@Naruto:
Csipegetik a pályát,ha elkészülsz akkor pedig kiadhatnánk a munkádat "Naruto Japan Style Drift Mod" vagy valami hasonló néven.

Szildramor
Na látom Borgon felkapták a pályát Mindkiller 😄 2006-os regelés egész jól mutat. Kész õs-Borgos vagy XD

ALIENwoods
Értem a véleményt,

Bár ez olyan formában nyilvánulna meg, hogy az általatok készített letöltések és esetleges tutorial leírások ezen az oldalon is szerepelnének. Itt a leírásokon van a hangsúly hogy az új emberkék is elkezdjék a témát, ha már látják hogy milyen jó kis dolgokat lehet alkotni bennük.
Szerintem 😊

Mindkillers
A példa design szerintem túl beskatulyázott,és lehozó szinekbõl áll.Kevesebb dobozzal és vidámabb szinesebb verzióban,más betûtipussal talán... De ez CSAK az én véleményem.

Valamint a HWRMT szerintem WR2-es "csapat" és nem CRC-s, ezért én nem szeretném ha azt amit összetákolunk WR2-höz úgy keresnék és találnák meg hogy "tudod azon az oldalon ahol vannak valmijen kocsik,na ott van ilyen is",hanem úgy hogy "tudod a HWRMT-n"

Szerintem... De mondom ez csak egy vélemény,remélem másokat is érint és érdekel a dolog,és másoknak is lesz véleménye.

PEACE

úgyvan 😊

SZilaJMaGGoT
hehe 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
"nem-szilaj" hozzászólásokat is várunk 😊

SZilaJMaGGoT
Közös lónak túrós a háta...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

De mellette én kaptam egy nagy lehetõséget, én tagja vagyok úgymond egy másik csapatnak is az SLM nek ami CRC 2005 moddingal foglalkozik persze SL el is, ezt a weboldalt a világ hálón minden SL+CRC játékos ismer, és a lehetõség, hogy úgymond összeolvadnánk egybe hwrmt+slm és lenne a weboldalon külön hwrmt rész és külön SLM stb "Az összeolvadás alatt ne azt értéstek hogy megszûnik a HWRMT, hisz a topikok, user loginok, letöltések maradnának 😊 csak átkerülnének egy gyorsabb szerverre 😛"
illetve azt se felejtsük el, hogy: Az egybe olvadással célja fõleg a moddolható (autós)játékok összegyûjtése magyar/külföldi felhasználóknak, és információ központ kezdõ moddereknek
szóval a kettõ egyben, annyi a lényege hogy így nagyobb sokkal nagyobb nézettség lenne MIVEL, az slm alapból egy látogatott oldal. Lenne egy Race Calendar amiben fel lehet iratkozni az eventekre (multikra) és e-mailben értesít a kezdete elõtt példa. Kezdõzhet az oltás, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, Ha egyetértetek ha nem légyszíves írjátok meg, Jah és annyit hozzá tennék hogy a régi hwrmt s oldalt egy auto redirectel meglehetne oldani hogy aki rákattint a hwrmt re egybõl közös oldalra teszi. EZ tényleg nagy lehetõség lenne HWRMT és az itt fejlesztet moddok reklámozására és elõrelépésére.

Hwrmt régi weboldalára gondoltam egy Design újítást, (nem leállást, nem hír törlést, nem letöltés törlést stb...) Annyi a lényeg hogy sztem az oldalra egy kicsit next gen esebb design kellene így röptébe egy hasonlót tervezek ehez DE NEM EZT! köze nem lenne hozzá csak ilyesmi elrendezés és átláthatóságot.

Szildramor
Ok akkor a sirály modot is megcsinálom meg a kutakat is változatosabbá tezem. Norbival megbeszéltük a sötét táblák ügyét is hogy olvasható legyen az is. Pár nap és kész a driftmod is. Az alagút világítása sikerült. Sok munka volt, de megérte. Még szeretnék egy erdõt csinálni ahová indokolt is lenne. teszek egy próbát vele ha szép akkor bennhagyom. Péntekre ígérem a driftmodot. Küldök pm-et ha kész