World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyedben letörölnék minden drivert ami a vga-hoz van, utána pedig a legfrissebbet vagy az egyel azelõttit tenném fel a helyedben. DirectX-et megnézném, esetleg dekóderek hiányozhatnak. Mondjuk még egy dolog: a 3d device nem egyértelmûen vga, lehet hangkari is fõleg ha eax támogatást használsz és valami gikszi van vele. Hirtelen ennyi jutott eszembe...
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Frissítettem a vga kártyám diverén de nem lett jó. Ja és fel sem telepíti. mit tudok csinálni vele? köszi a válaszokat
www.atomicmedia.hu
aki tud konvertálni autót meg pályát írjon rám pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Mindkiller ma este tényleg készen lesz a Kaidos driftpálya. Addig nem fekszem le ma amíg Krom bácsi emlékmûve és az a pár Hondareklám és a PorcoRosso-mod is helyére nem kerül XD
elõre is köszi
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
www.atomicmedia.hu
3D Ripper DX
3DVIA Printscreen
www.atomicmedia.hu
www.atomicmedia.hu
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezen az oldalt található kocsit valaki konvertálja már át wr2-be mert nekem most nem megy a konvertálóm
És küldje majd el nekem ha kész van!:[email protected]
Köszi vagy küldd el és én majd feltöltöm!: [email protected]<#eplus2>#eplus2><#falbav>#falbav><#taps>#taps><#gonosz2>#gonosz2>
www.atomicmedia.hu
www.atomicmedia.hu
Norbi megtudja de õ csak ma este jön meg😊
http://rapidshare.com/files/273375738/peugeot.rar.html
www.atomicmedia.hu
ha feljössz msn-re valamikor átküldöm. 😊
www.atomicmedia.hu
De nem baj majd Akina...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
www.atomicmedia.hu
Álalába ezt akkor szokta ha turkálok a stkitel😄
www.atomicmedia.hu
Materials list-ben a víznek textúrát ezt a wasserbump-ot adod meg. Mapping mode-nál 224 water surface-re állítod. Spacial actions menünél rákattintasz a AFC 11 Lightning fix(blue lakes). Kicsikét😄 vársz és látni fogod a változást.
www.atomicmedia.hu
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kicsomagolod a fájlokat a játék könyvtárába. Elindítod a játékot SHIFT+F12, és akkor látni fogod. enbseries.ini-ben érdemes állítgatni a paramétereket.
De ha nem akarsz kínlódni, itt az én beállításom meg a dll is. Csak kitömöríted és játék futtatásakor mûködni is fog😊
http://www.megaupload.com/?d=P17CKEKJ
www.atomicmedia.hu