19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15089 Hűtőrácsdísz és rendesen rácsszerű már. Még mindig csak a rendszám van hátra. Nekikezdek és ez lesz belőle :D
-
#15088 Rajtamaradt a csillogás és a minta is elég antikbútor hangulatú volt igaz ami igaz :D Kicseréltem sima pirosra és tettem bukókeretet belsőnézetbe is. Már csak a Games.Revuer.De rendszám van hátra és rendelhető :)
-
#15087 Fasza,de miert ilyen fahatasu? -
csabóbp #15086 Köszi Naruto :):): -
#15085 Na ilyen lett MOMO proto. A lokakat befoltoznám. Norbi meg még mindig lányos laptoppal így sajna lukacsos marad a kormány. Egy karbon matrica kellene még belsőnézetre. Ha sikerül akkor küldöm Csabó :)
-
#15084 Kormánnyal van sok munka mert kezeket vissza kellett convertálnom wr2-ből. Még van rajta modelleznivaló de ha sikerül akkor megosztom annyival kevesebb munka legyen másnak :) A MOMO Prototipo kormányt akarom beletenni mert a kocsiban is hasonó van ( legalul piros: Momo Prototipo ) Nem lesz megosztva nyílvánosan. Törölték az 5 csillagomat GR-ről szal valószínüleg van fordítóprogramjuk és még ma este megfordultak nálunk xD A rendszám Games Revuer De lesz azért a tiszteletet megadom ^_^ -
csabóbp #15083 Naruto pls ma msn a honda S2000 miatt van pár kérdésem vele kapcsolatban -
#15082 ez is tölthető csak mindkettő saját verzió azért nem ismersz rá :) -
#15081 Es ez milyen palya?:D Nagyon pazar! -
Tölthető GR-ről csak fékek nélkül :D belecsempésztem a driverbe a fépofákat XD többi sajna le van zárva de sebaj: belsőnézet is lesz nemsoká :) -
#15079 ne attópálya hanem city =_= attópálya már ki van adva -
#15078 ~DriftElek: hát nem volt könnyű az elején belsőnézetből fantazyhill stb, de úgy képzeld el hogy a fogathajtó nézet és a motorháztetőre kötözött pilóta mostanra már kihívás nekem xD Nemtok hagyományos nézetből driftelni anyira elszoktam tőle rendre frontálisan ütközöm xDD Belsőböl jobban érzem a kocsit
~Bency: Crash Time autobahn és a kocsi meg tomvin egyik kamunevén kiadtott kocsi szerintem. Tavaj karácsonykor amikor nem adott ki semmit ünnepek alatt mert köcsög akkor jelent meg ez valaki és egész véletlenül az általuk reklámozott pályákon fotózott lengyel rendszámmal :D Mindkiller talán át tudná tenni csak az a file kellene ami alapján beolvassa a játék addonban. Jó kis pálya az is :) -
#15077 Also kepen milyen palya van!? :O
-
Drift Elek #15076 én szívesen tolom belső nézetbe csak a chargerbe nincs a motorháztetős nézetet vagy a lökhárítósat meg nem bírom de van pár autó amivel tudok driftelni kb ilyen szinten belső nézetből :D -
#15075 Nem,annyit szidjak hogy veletlenul se veszem meg es az sem tetszik benne hogy kurva nagy,lehet hogy Trustmaster-t veszek,meg nem tudom!De szerintem valami olcsobb Logitech lesz belole! -
#15074 Isten mentsen meg mindenkit a MOMO-tól. Nekem volt, egy évig bírta. Annyit szarakodott hogy elegem lett belőle és megreptettem a harmadik emeletről....
Most egy Force EX-em van és ahhoz képest hogy olcsó volt, kibaszott jó... -
#15073 Vagyis Momo ? :D -
#15072 Elhiszem,enis veszek most Karacsonykor szerintem!En G25-ot vennek nagyon,csak nincs 40-45 ezer ft-m kormanyra:),igy maradok egy olyan 15e ft arkategoriaban! -
#15071 Nekem is csak egy hónapja van de megérte :) -
#15070 Enis szoktam belsonezetbol,de ha lesz kormanyom sokkal tobbet jatszok majd belsonezetbol! -
#15069 Jó kis vidik a narancs különösen tetszett :) Van belsőnézete? Belsőnézetből csak én nyomom nálunk sajna :( jó lenne még pár idióta :D -
Drift Elek #15068 jól nyomod! erről a vidről eszembe jutott az enyém is
lehet hogy már volt fent nem emlékszem rá (ha volt akkor bocs)
http://www.youtube.com/watch?v=9RVlMUKc0FM -
Hegyipapa #15067 -
#15066 Sajnos nem tudtam megnyitni a pályaszerkesztővel így feltettem félkészen. AKi meg tudja nyitni az javitgassa vagy küldje át és megcsinálom szebbre `-´Nipon touge
-
#15065 Maxra van állítva a forgalom mióta bírja a gépem. Ez a pálya japán. Leálltak vele a txprosok miatt. Azt csináltál mint az én autópályámmal. Megvan majd felteszem ha valaki fel nem teszi elöttem csupa jószándékból amit átküldtem neki XD Benzinkút kéne rá meg pár apróság de egész jó :) -
#15064 Nem tudom,de eleg faszanak nez ki! -
#15063 ez vajon mijen paja?meg nem lattam sehol. -
#15062 neked max-ra van allitva a forgalom? -
#15061 A forgalom akkor száguldozik ha nem csúcsforgalom van beállítva és akkor nnem tesz anyit gépet elé egyébként meg lassítaniuk kell mert feltorlódik a sor. Azért is csodálkoztam ha a térképet megfigyelitek és az eltelt időt az órán: csúcsforgalomban egy kocsit se generált a belső sávba. Ez már nem lehet véletlen a valószínűsége annyi mint az életben xD -
#15060 Kicsit megpihentél Mindkiller :D autós pihenő padokkal xD jó ötlet -
#15059 Teszteltem a subarut autópályán forgalommal és egyszer csak azt veszem észre az egyik járgány el kezd gyorsítani. Mondom követem kicsit lássuk micsinál. 120- 140 - 180 -200 :O na mondom most tuti abbahagyja lassítok nehogy beleütközzek. Ez a barom meg 240-nél még nyomta neki xDDD és beértem a célba sajna. Leintett így sose tudem meg meddig viszi xD
-
#15058 Redrock Canyons
A gamesreveur-on fent van. -
#15057 Wow,ez milyen palya?:O -
#15056 Nagyon jó lett a gép!
Egy gyors kerékcsere?
-
copskillah #15055 köszi -
#15054 Helyesen dontottel!:P
Nekem mar 638 auto mod van bent,+ a palyak!:) -
#15053 az a gond hogy gyenge a videokártyád.húzd lentebb a grafikát és jobb lesz. -
copskillah #15052 Hello
Lenne egy olyan problémám hogy a pályákon a forgalomban a kocsik pattognak össze vissza. Lenne valami ötletetek mitöl lehet ez vagy lehet e rajta javítani? -
#15051 köszönöm :) -
lordt0m #15050 games.reveur.de