World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
hátöööö, mert már fennvan egyszer?? 😮

Köszönöm kipróbálom😊 arra van esetleg ötleted h mért nem telepíti fel?

Opelfan
Akkor ha már ezen a konfigon egyszer elindult gond nélkül akkor a következõkre érdemes figyelni:
A helyedben letörölnék minden drivert ami a vga-hoz van, utána pedig a legfrissebbet vagy az egyel azelõttit tenném fel a helyedben. DirectX-et megnézném, esetleg dekóderek hiányozhatnak. Mondjuk még egy dolog: a 3d device nem egyértelmûen vga, lehet hangkari is fõleg ha eax támogatást használsz és valami gikszi van vele. Hirtelen ennyi jutott eszembe...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

mit tudok ccsinálni ha a játék ezt írja ki: could not create 3d device?
Frissítettem a vga kártyám diverén de nem lett jó. Ja és fel sem telepíti. mit tudok csinálni vele? köszi a válaszokat

djsaman
Megnéztem a videót, baró.😊 Meg a 206-os is király.😊 Viszont még nem csináltam semmit a UK Rally-son. Éppen munkát keresek aztán egyik pályázatra adtak feladatot azt csináltam. De ráállok minél ellõbb.😄

www.atomicmedia.hu

adikakk
hy all
aki tud konvertálni autót meg pályát írjon rám pls

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
ja és Bence MSN-üzi hangjáért bocsi 😄 belehallatszik egy helyen a csilingelés 😊 gyönyörû pálya lesz és már most is bitang nehéz 😄 kipörgésgátlót kikapcsolva hagytam azért csúszkál ennyire mert drifteléshez állítottam be. Sok sikert a pályaépítéshez!
Mindkiller ma este tényleg készen lesz a Kaidos driftpálya. Addig nem fekszem le ma amíg Krom bácsi emlékmûve és az a pár Hondareklám és a PorcoRosso-mod is helyére nem kerül XD

Szildramor
RBR-es kocsik szépek nagyon. Szeretünk beszélni róla mi is 😛 elég laza levegõbe lógó vélemény. Az ilyeneket szeretem, aki csak beesik és a szája jár és aztán többet ide se dugja az orrát XD DJSaman uram? Ön ezeket az RBR-eseket csapdába tudja ejteni? Mellékesen éjjel vettem fel és azért nem tettem rá hangot mert le szoktam ilyenkor venni. Igazából pályabemutató vidi. Annyira új nekem is, hogy tanulom csak a kanyarokat. És ha jól értettem szájhõs uram: DJSaman nem csak beteszi ezeket a pályákat fél nap alatt, hanem be is fejezi és összeköti az összes utakat modellerprogival. Ha ez sikerülne akkor szájhõs kritikusok keményen hátérbe lesznek szorítva WR2 topicban 😊

Ez nagyon ugy fest hogy az rbres 206os model, de azt eleve könnyen lehet importálni maxba és zm2be is és darabokba is van😉 Bár mostmár mind1 ugy látom gyorsan be lett rakva, csak élethü fizika meg hang kéne oszt jó lenne 😛

Szildramor
206wrc és új rally pályák videó - katt a képre 😊

valamelyikõtök el tudná mondani hogyan tudom használni?
elõre is köszi

Igen, én pl a 3DX Ripper el szedtem ki mindent.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

djsaman
Bocsi elfelejtettem a kódot kikapcsolni csomagoláskor
pass: atomicmedia

www.atomicmedia.hu

Opelfan
De mi a kód ehhez a 7 zip-hez?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

djsaman
UK Rally Beta 😊

és a link:
http://www.megaupload.com/?d=KNWWAXMK

www.atomicmedia.hu

djsaman
Szerintem 3d-s printscreen progikra gondol.😊 Googleba keres rá:
3D Ripper DX
3DVIA Printscreen

www.atomicmedia.hu

djsaman
Nah átkonvertáltam a UK Rally nevezetû pályát rFactor-bol. Mindjárt becsomagolom aztán felrakom, ez még olyan béta.😄 Nincs race semmi csak 1edül lehet furikázni még😄

www.atomicmedia.hu

bocsesz. progi nem rogi XD

mi a rogi neve? mert megvan a colin 2 3 4. csomó jó pálya van benne amit ki lehetne szedni😊

Rally páláykat akarsz akkor colinból egyszerûen kilehet szedni... egy pár mb os progi kell hozzá, énis úgy szedtem ki annó a japán pályát Dirtbõl.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

http://gfx-3d-model.blogspot.com/2009/06/uaz-3741-3d-model.html
Ezen az oldalt található kocsit valaki konvertálja már át wr2-be mert nekem most nem megy a konvertálóm
És küldje majd el nekem ha kész van!:[email protected]

Mindkiller már három napja nyaggatlak hogy töltsd már fel a buszodat vagyis az Ikarus 250-ened ami a ebben a fórumban van az elsõ laõon azt legyél már olyan kedves és töltsd már fel valahová!
Köszi vagy küldd el és én majd feltöltöm!: [email protected]<#eplus2><#falbav><#taps><#gonosz2>

djsaman
OK rendben majd fent leszek. Addig még szét szedem:
Ezt a modelt
Na meg azt😄

www.atomicmedia.hu

Szildramor
Ok. Este 8 fél 9 fele szoktam felmenni msn-re általában. De inkább éjjel vagyok fenn 😊

djsaman
Msn címedet megadnád privátba, ott könnyebb lenne átküldeni meg stb😄

www.atomicmedia.hu

Szildramor
Én minden mennyiségben kocsimániákus vagyok. Ha van idõd és kedved elõkészíteni párat az jó lenne. Driftgépbõl rengetegem van de a rally kevés. És rally pálya is kevés van. Norbi is ilyesmirõl beszélt hogy egy ilyet kellene kiszedni valamelyik játékból. Nemtom sikerült-e neki végül. Köszi a modelleket. Minden ilyet gyûjtök 😊

djsaman
Azért pikkelyes mert solid a model smootolni kell. Mindjárt felteszem smootolva is a modelt. Én még amúgy találtam 1-2 rally kocsit ha akarod szétszedem, aztán majd meglátod😊

www.atomicmedia.hu

a csillogást sajna nem
Norbi megtudja de õ csak ma este jön meg😊

Szildramor
Gyönyörû lett. De modeller progikhoz nem értek. Ezt a pikkelyes hatást nem tom eltüntetni sajna. Volt még pár ilyen modell. De ez a legszimpatikusabb. Kevés a rally kocsi a játékban sajna. Ignis se lenne rosz de e van zárva a colinos sajna. Köszönöm nagyon. Sose gondoltam, hogy szét lehet szedni. Bence a csillogását meg tudod csinálni?

djsaman
Látom már szétszedték na mind1 beteszem az enyémet is😄

http://rapidshare.com/files/273375738/peugeot.rar.html

www.atomicmedia.hu

sikerült szétszedni valamennyire.
ha feljössz msn-re valamikor átküldöm. 😊

papi08
ez jóötlet

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Feltöltöttem ide. Reméljük sikerül szétszedni 😊 RALLY >>

djsaman
Még nem csináltam kocsit, de ha akarod szét szedhettem darabokra. Úgy is akarok rally kocsit, mert most valami rally-s pályát szeretnék átkonvertálni😄

www.atomicmedia.hu

Mindkiller a buszodat rakd fel a games reveurra vagy a hwrmt-re<#eplus2><#taps><#email><#integet2><#nevetes1>

Igen látja, de rámegyek arra, hogy save all, és azt irja, hogy file acces denied

Szildramor
3DS-ben van ez a Peugeot rally gép. Valaki szedett már szét ilyet?

Szildramor
Köszönöm

djsaman
Naruto ha a textúrákon javítani akarsz, vagy bármin csak nyugodtan. 😊

www.atomicmedia.hu

Szildramor
V2 az Kaido stílusú drifteléshez a V3 meg Oblivion mod kicsit apokalipszis hangulattal de nem éjszakai csak haragos a z ég XDD Csak a vizet kell hehyretenni már

Szildramor
Legyen v2 kiadás és akkor együtt az egész javítva lesz. Holnap a végéra járok. Senní újítás és akkor tuti be tudom fejezni 😊 Szerintem legyen v2 kiadás tudok adni v2 v3 mappát egy hét pluszmunka után 😊

Mindkillers
Pedig hányszor kutlásztam abban a menüben... Csak akkor még nem volt víz a fantasy hill alatt,mostmeg már mindegy.

De nem baj majd Akina...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Ólomüvegablak textúrák deviantról templomhoz. Egy két részletet lehetne finomítani a textúrákon? A borostyánt kéne maszkolni meg pár részletet finomítani. Persze csak ha lehet 😊Ja és a vízefekt ha sikerül akkor Oblivion modra is rá kéne tenni. Ha nem akkor azt csinálom mint ct-autobahnon, de inkább sikerüljön 😊

djsaman
uhh még kiegészítés a wasserbump Textura1 Textura2 Textura3-okban állítsd át.

www.atomicmedia.hu

djsaman
Még annyi, hogy van mikor kifagy a játék. Én ilyenkor vissza állítom a vizet rendes textúrára elmentem a mapot, majd újra megcsinálom azt a lépést, meg még biztonság kedvéért újra lefuttatom a árnyék leképezést.
Álalába ezt akkor szokta ha turkálok a stkitel😄

www.atomicmedia.hu

djsaman
Van egy olyan textúra, hogy wasserbump. PL Australien pályánál is van.
Materials list-ben a víznek textúrát ezt a wasserbump-ot adod meg. Mapping mode-nál 224 water surface-re állítod. Spacial actions menünél rákattintasz a AFC 11 Lightning fix(blue lakes). Kicsikét😄 vársz és látni fogod a változást.

www.atomicmedia.hu

Mindkillers
Köszönöm! És mi a helyzet a vízzel,ha nem vagyok tolakodó?! 😊 Mert nagyon érdekel.Hiába rakom rá a textúrát,hiába water surface,semmi nem látszik.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

djsaman
Ez a második konvertálásom az elsõ elég sokk hiba van benne. enbseries nevezetû programmal lehet rányomni egy kis glow effektet. Annyi letöltöd http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_gtavc_v0005.zip
Kicsomagolod a fájlokat a játék könyvtárába. Elindítod a játékot SHIFT+F12, és akkor látni fogod. enbseries.ini-ben érdemes állítgatni a paramétereket.
De ha nem akarsz kínlódni, itt az én beállításom meg a dll is. Csak kitömöríted és játék futtatásakor mûködni is fog😊
http://www.megaupload.com/?d=P17CKEKJ

www.atomicmedia.hu

Mindkillers
Nagyon penge,tökéletes munka! De azt mondd meg nekem hogy a vizet hogy csináltad meg??? Mert nekem az stkit az istennek nem akarja ilyenre csinálni,és már kiidegel teljesen,ezért olyan csúnya a víz pl a fantasy hill-en is.

ChuckyHUN
ENB Series?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...