30077
  • Carlos HUN
    Mindegy nekem demidov nagyon szimpatikus játékos sztem a nagyok is neki szurkoltak ...
  • Carlos HUN
    k7 re ha izmosat hivott volna valszeg dobás lett volna
  • Matthew Prosac
    Pont az ilyenek miatt nem checkelem le a top két páromat sem törnön..
    szerintem Demidov hibázott hogy nem védte a kezét. Amúgy meg nem alakult ki nagy bank szóval..

#4809: Montgomery megérdemelte, végig ellene szurkoltam. Azon egyszerű okból, hogy a döntő asztalon ott sem kellett volna lennie. Ha láttad hogy jutott tovább, akkor megérted az álláspontomat. Még valahol amikor kb 50en lehettek Montgomery egy srác ellen all-in ment abszolút airrel (A4 off) egy olyan asztalon ahol a másik srácnak top párja és színhúzója volt. Nagyon rosszul időzített és borzasztóan szar blöff volt, a srác persze megadta, így jöhetett a river. Mivel a színhúzó miatt a kőr Ász nem volt jó, ezért Montgomerynek két out-ja volt (a két fekete Ász), hogy ebből a katyvaszból kikecmeregjen és valami isteni csoda által életbenmaradjon. Lejött neki. Szegény másik srác...

Montgomery nem egy kurvajó játékos. Nem láttam tőle semmi olyat ami ezt cáfolná.
  • Carlos HUN
    aztán demidov al partyzott egyet

demidov k 7

eastgate 3 2

flop

7 3 6

turn

k

river

3
  • Carlos HUN
    eastgate annyira undoritó az hihetetlen maga az ember és a viselkedése is undoritó nah meg szerencséje voltt mikor montgomeryt kiejtette....

montgomery a 3

eastgate 6 6

flop

A 4 Q

turn

A

river

6

• Csacsi
    Szerintem is eléggé lassan próbáltad megjátszani azt az AA-t. Én minimum 300-ig emeltem volna, de mivel ketten is limpeltek előtted az 500 is simán indokolható lett volna. Ha nem véded rendesen az AA-t, akkor ilyenek történnek. Viszonta, ha flop előtt 500-ig emelsz, és úgyis ez történik, akkor viszont egy látóval van dolgod :D
  • Fabio Capello
    Én mostanában kezdtem csak aktívan pókerezni (bwinen), de már volt részem pár kemény ütközetben...

múltkor egy darabig csak néztem egy asztalt, srác vagy öt kört nyomott le úgy, hogy még fel se jött a flop de már benyomta az allint... és mind az ötöt megnyerte mer a többi dobta is... :D
  • ddt500
    Tény, hogy aki megadta az egy fish. De miért csak 100-at emeltél? 3 ember ellenében már nem életbiztosítás az AA. Ha emeltél volna 500-ig valszeg nem jön be 57-el. De 3 ellenfélnél már simán játszik 2 pár vagy valami ilyesmi.
  • RIZLA
    Absolute Poker

Stage #1319896777 Tourney ID 1859153 Holdem Single Tournament No Limit $100 - 2008-11-12 17:23:37 (ET)
    Table: 24635099 (Real Money) Seat #3 is the dealer
    Seat 1 - TIGERJAX ($1255 in chips)
    Seat 2 - CRAZYINOHIO7 ($5980 in chips)
    Seat 3 - STAPHYLOCOQ ($2815 in chips)
    Seat 5 - OCSISAJT ($2355 in chips)
    Seat 6 - BOISTHE1 ($1095 in chips)
    OCSISAJT - Posts small blind $50
    BOISTHE1 - Posts big blind $100
    *** POCKET CARDS ***
    Dealt to OCSISAJT [Ac As]
    TIGERJAX - Calls $100
    CRAZYINOHIO7 - Folds
    STAPHYLOCOQ - Calls $100
    OCSISAJT - Raises $150 to $200
    BOISTHE1 - Calls $100
    TIGERJAX - Calls $100
    STAPHYLOCOQ - Calls $100
    *** FLOP *** [5h 3s 2c]
    OCSISAJT - Bets $800
    BOISTHE1 - Folds
    TIGERJAX - Folds
    STAPHYLOCOQ - All-In(Raise) $2615 to $2615
    OCSISAJT - All-In $1355
    STAPHYLOCOQ - returned ($460) : not called
    *** TURN *** [5h 3s 2c] [6c]
    *** RIVER *** [5h 3s 2c 6c] [4h]
    *** SHOW DOWN ***
    STAPHYLOCOQ - Shows [5s 7d] (Straight, three to seven)
    OCSISAJT - Shows [Ac As] (Straight, two to six)
    STAPHYLOCOQ Collects $5110 from main pot
    *** SUMMARY ***
    Total Pot($5110)
    Board [5h 3s 2c 6c 4h]
    Seat 1: TIGERJAX Folded on the FLOP
    Seat 2: CRAZYINOHIO7 Folded on the POCKET CARDS
    Seat 3: STAPHYLOCOQ (dealer) won Total ($5110) All-In HI:($5110) with Straight, three to seven [5s 7d - P:7d,B:6c,P:5s,B:4h,B:3s]
    Seat 5: OCSISAJT (small blind) HI:lost with Straight, two to six [Ac As - B:6c,B:5h,B:4h,B:3s,B:2c]
    Seat 6: BOISTHE1 (big blind) Folded on the FLOP
  • zeli
    grat. :)
    valahol el kell kezdeni..
  • GTheo
    Jójó leesett tényleg :DDDDD

Nembaj, nem rég óta pókerezek neten, első "igazi" nyeremény megvan :D
    Quick Seateken nyertem már, de bajnokságban most először.
  • zeli
    egy helyiértékkel odébb...
  • GTheo
    Segítsetek, nem értek valamit.

rbo Shorthanded - $1+0.20

NoLimit TexasHoldem (real money)
    Buy-in: $1.00+20¢

Státus: folyamatban

A verseny kezdési időpontja: 2008. 11. 12. 20:05 (GMT+1)

résztvevő: 1245
    Min. játékos: 2
    max. játékos: 2000

verseny infó: This is a turbo shorthanded (6-handed) NL freezeout. Good Luck!

A legjobb 130 helyezés fizet

Ilyen versenyen indultam, 1245 dollár volt az összeg, 80. lettem és 2,73 $ nyertem csak, amikor ez volt írva a 80. helyhez:
    80 0.22%

1245 x 0.022 = 27,39 $

? ? ?
  • Carlos HUN
    szar voltt sztem is ...
  • Matthew Prosac
    Igen, túlvagyok rajta... Hát... Olyan fantasztikusan nagy readeket nem kaptunk, mintha pl Negreanu ült volna köztük, olyan fantasztikusan kivitelezett blöfföket nem láttunk mintha Ivey ült volna ott,.. sorolhatnám.
    Ami a leginkább nem tetszett, az a győztes reakciója, miután megnyerte. Konkrétan semmi. Kb mintha egy 5$+0,5$ sitandgo-t nyert volna meg..
    Sebaj.
  • Carlos HUN
    wsop final table

world.series.of.poker.2008.e31.hdtv.xvid-fqm
    world.series.of.poker.2008.e32.hdtv.xvid-fqm
  • Carlos HUN
    mindegy most wsop final tablet várom kiváncsi vagyok milyen partik voltak

itt lesz fent akit érdekel!

http://www.thepokerbay.org/
  • Sadist
    Ehhez képest a preflop KK dobás AA ellen nudlipöcs :D
  • Matthew Prosac
    runner runner.
    majd' ugyanígy kaptam ma ki AK-al A6 ellen.
    preflop allin megyek kisvakon, nagyvak megad (5$-os sitandgo, magas vakszinten, kötelező játék)-
    valahogy úgy volt hogy K,4,7 flop jött, turn 3,river 5.
    csak a sor volt az esélye...
  • Matthew Prosac
    Nemtudom ki hogy van vele, de nálam ez a legdurvább dobás, amit valaha láttam..
    Full vs Full

Geller raised to 900 holding KK being called by Robert Romanello with pocket jacks and Mike Matusow with pocket nines. Flop brought set for both Geller and Romanello missing Matusow. Both guys checked slow-playing their sets and being afraid of straight all guys checked the turn too, but with another ten on the river, possible straight was no longer a threat and after Matusow's third check Romanello fired with 1,800...
  • Carlos HUN
    mégjohogy limiten játszottam igy csak 2 dollár a veszteség
    de én ezt nem birom megérteni se felfogni pokerstarson mik történek
  • Carlos HUN
    kk kézben nálam
    ellenél a 7

5h Kh 6c
    erre a flopra megadta az allint ász 7esel se flush esélye semmilye nem voltt odase néztem kimentem cigizni éreztem ezt nem veszhetem el 100%ra magamnak adtam

turn

8c

river

9d]

• ddt500
    Na preflop all-in QQ-re. Azért mert 100 eurós asztalon az ellenfélnek csak 30 eurója volt. Emeltem 3-at, ő visszaemelt 13-ig én all-in. Nálam a QQ. Floppon semmi, turn Q, river Q. Fasza kis dáma póker. Az ellenfélnek KK-ja volt. Szegény.
  • Carlos HUN
    jah megis vettem komoly asztalon állanodan nyomatom még hangja is van meg minden flipper azis jo lenne de azok 1 millió forint körül vannak ajók :D

• cenobite
    All in! Vedd meg, ha az álmod! Én így vagyok 1-2 flipperrel.
  • Carlos HUN
    bocs hogy ide teszem de ezt muszály hogy megnézzétek gyerekori álmom és csak 4800ft

• Feriluce
    Killer Table most:D
  • ddt500
    Szerintem hanyagold őket. Viccnek jó másnak nem. Haver csomót nyomult rajta. Mondtam neki minek? Aztán jött a az amiről beszéltem. 500 eurós freerollon 7500 emberből a 8-ik lett. Nyert 1,7 eurót. Mondom neki:"Vazze!! Lenyomtál 7500 embert és nyertél 300Ft-t! Volt értelme??" Ott ült 3 és fél órát. Ennyi szerencsével cashgam-ben már milliomos lett volna. Mert a freeroll csak a szerencséről szól. All-in minden kicsit is normálisabb lapra. Mert ha nem akkor fél óra alatt olyan hátránya kerülsz amit nem lehet behozni. Általában az ELSŐ leosztás után a chipleadernek 5X-ös beülője van. Tehát 5-ös all-int nyert. 1000 a kezdő zseton. 10 perc múlva már 20 000-je van az elsőnek. Te meg ott ülsz 1500-al. Semmi értelme. (Szigorúan unibet és paradise poker)
  • Carlos HUN
    nem is azt mondtam csak ha valaki ugy kezdi el hogy öszeviszaságot lát azt fogja megszokni
  • zeli
    Jaja. A 0.01/0.02-es nem ajánlott, mert az nagyon komolytalan, de 0.5/0.10-től már ki lehet próbálni kezdőként.
  • Csacsi
    Nem mindenki kezdei 0.50-1 dolláros asztalokon. Én példuául 0.05-0.10 centen kezdtem, és hidd el, lehe építeni úgy is bankrollt. Hidd el, valahol el kell kezdeni, és nem éppen jó, ha elsőként leül 100 $-al, aztán azt sem tudja mi a squezze, mi a pozició, mennyit érdemes emelni, és a többi, és a többi. És hidd el, kis asztalaokon is simán össze lehet szedni 200 dollárt havonta.
  • Carlos HUN
    15 dollár nekem a legnagyob nyereségem ingyenesen 800 induló 5 hely
  • morfologus
    értem :D

ingyenes versenyeken valaki indult már, nyert már valamit?
  • Carlos HUN
    ilyen 1 dollár alatti asztaloknál nem a játéktudás számit hanem kinek mi jön aztán másodperc alatt mindenki emel megad követni selehet
  • Carlos HUN
    ha új vagy akkor elöszőr keveset proba célbol 20 centes asztalokon játszani meg nem érdemes

ha valaki játszik akkor legalább 1 doláros vakokal tegye különben semmit nem nyer most képzeld el 20 centesen bejön a royal flushöd te meg nyersz 65 centet :D
  • zeli
    off: Jó a nicked. Vector rulz.
    Hát, attól függ milyen szinten akarsz majd elkezdeni játszani. Bankrollnak megfelelő pénzzel játssz mindig az adott szinten és így elkerülheted, hogy elfogyjon az összes pénzed.Úgy tudom, hogy 20 beülővel érdemes számolni, tehát pl. egy 0.10/.020-as asztalnál 120$.
  • morfologus
    Sziasztok!

Még új játékos vagyok, most kezdtem neten játszogatni és azt szeretném kérdezni, hogy partypoker.com-on reggeltem és a visa kártyás befizetési lehetőséget választottam...

Szokott valaki így fizetni partypokeren? Csak simán megadom a kártyaszámom meg az adatokat meg beírom a megfelelő összeget és elutalják a lóvét a számlámra?
    Ha szokott valaki így fizetni és tud valami tanácsod adni, hogy mekkora összeget érdemes egyben utalni, meg, hogy mennyit számítanak fel a külföldre utalásért az pls írjon!

Előre is thx
    Nincs napirenden a pókertermek megregulázása
  • Matthew Prosac
    volt most egy vicces partym, ami a lapok ki- és leosztása miatt lett végül az.

31$-al ülök a gombon, AA-t kapok kézbe. 0,10-0,20 asztalon 1$-ig hívok preflop (sok fish miatt muszáj ennyit, ígyis mindig van megadó, nekem meg elég ha csak 1 emberrel csatázom.)
    3,5$-al a srác tart a kisvakról, többi dob.
    kijön az A,6,9 szivárvány. srác beszél, berak 1$-t. tartom. riverre jön egy K. srác allin megy a maradék 1,5$-val. call, a srácnál A,K :)
    szegény szerintem biztosra vette hogy nyerni fog.
    mindenesetre durva lapütközés volt :)