30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#4733 a 10 egyszinüre a profik is megadnak rá -
#4732 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#4731 hogy a mona lisa majd segit.... :D -
#4730 hát A 10 vel megadni egy 40-50 dolcsis all in...
Nem csoda hogy kiröhögtek.Nem is értem mire számítottál... -
#4729 lehet velem van a baj nemtom -
#4728 a j allin
megadtam a 10 el
semmi nem jön fel lazán bebuktam 90 dollárt sebaj
aztán még kiröhögnek az asztalnál..... -
#4727 pokerstarson nekem msot nagyon bejön a dupla vagy semmi partyk 10 dodó 10 emberes első öt duplázodik nagyon jó idáig mindig sikerült bene lenem az ötben feszes játékosoknak való -
#4726 Itt csak annyi volt, hogy a srác szarul játszotta meg a KK-t. Ha emelt volna flop előtt, sztem te bedobtad volna, és valószínűleg a kisvak is, de legalább nyert volna a KKval ahelyett, hogy elveszít x $-t. Minimum a nagyvak miatt emelni kell, mert nekem is volt, hogy nagyvakból 28-ból flopra full jött...Aztán baszhatják a KKt, és az AA-t. -
#4725 ezzela képpel is jól lehet játszani nyugalmat sugároz
-
#4724 személyes nagy kedvencem :
-
#4723 POKERTÉMÁK!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha kiszeretnétek cserélni a már unott témákat a pokerszoftveren hajrá megtehetitek nagyon jó se virus semmi akinek vistája van kompatiblitást állitsa xp alá és rendszergazda is legyen bepipálva!
Bemutató kép:
Van még egy csomó majdnem az összes létező pokerszoftvere tudod használni! Jah és rengeteg téma mindenféle stilusban
Letöltés:
ITT -
#4722 és igy tovább... -
#4721 közben megint egy felhivás pokerstars játékzsetont vennék gyakorlo célbol 1 millio játékzsetonért fizetek 2500 forintot! -
#4720 tesó most végzett egy bajnokságban a 6. helyen (50$os nevezés, rebuyos, addonos).
1700$-t szedett.
sokáig második volt pedig, csak aztán 3-4 körben balszerencséje volt és kiesett.
az első hely olyan 15.000$ körül fizetett volna... OMFG. -
#4719 lassan akarta játszani tipikus sunyi aljas módon megvárni mig feljön valami nagyobb lap hát pechére két kicsi megis érdemli az ilyen....
neked meg gratula -
#4718 hát minek engedet be a partyba az ö hibája no limiten kk pára nem hivni én biztos hogy nagyot hivtam volna hogy véletelenül se gyere be 5 ös meg 6osal :D -
#4717 "miért érdemes eldobni az ilyen lapokat" - úgyértem hogy ilyen flopon miért is kell néha dobni egy magas párt... énis szívtam már kegyetlenmód velük. mint mindenki.. -
#4716 hát ez elég egyszerű party volt.. tökéletes példa arra hogy ne játszunk K-párt és hogy miért érdemes eldobni az ilyen lapokat. egy fishel találkoztam:
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-80445929-359
Seat 3: Nouch95 ($20.30 in chips)
Seat 6: realbadbeast ($9.57 in chips)
Seat 9: shevits ($20.71 in chips)
shevits dealt
,
ANTES/BLINDS
realbadbeast posts small blind ($0.10), shevits posts big blind ($0.20).
PRE-FLOP
Nouch95 calls $0.20, realbadbeast folds, shevits checks.
FLOP
,
,
shevits bets $0.30, Nouch95 bets $1.40, shevits calls $1.10.
TURN
,
,,
shevits bets $0.40, Nouch95 bets $4.50, shevits bets $18.71 and is all-in, Nouch95 calls $14.20 and is all-in.
RIVER
,
,,,
SHOWDOWN
shevits shows
,
Nouch95 shows
,
shevits wins $39.20.
-
#4715 Bwinen szokott vki játszani?
Ha igen, tudna felvilágosítást adni némileg, hogy milyen versenyeken érdemes elindulni, benevezni? -
#4714 Minden egyes partit logolnak, ha akarják egész biztosan ki tudják szűrni.
Lehet írni olyan algoritmust, és szerintem használják már most is, ami figyeli a játékosok nyereményeit. Ha lejátszik 20 partit úgy, hogy mindegyikben nyer, amire van egy százalék esélye, akkor kidobja a felügyelőknek, és át tudják nézni parti teljes historyját. -
#4713 -
#4712 Leggyakrabban Holdemmel játszok, ritkán játszok más fajta pókerrel, nem is ismerem őket annyira. Mondjuk a 7 card stud a szabályai miatt is megkülönbözteti a színeket. Előző hszben a Holdemre gondoltam.. -
ddt500 #4711 Hát erre csak azt mondanám, hogy ha tudnám olvasni a többiek lapját akkor biztos lenne annyi eszem, hogy ne nyerjek folyamatosan. Az kicsit sem feltűnő. Hogy a Te esetedben így van-e azt nem tudom. -
#4710 az normális ha valaki egymás után 11 szer nyer egymás után?
nagyon gyanus volt a gyerek mintha olvasta volna milyen lapjaim voltak többen jeleztük az oldalnak aztmondták majd utánajárnak mert nem csak ami asztalunkon történ ez.... -
#4709 Van olyan játék, ahol számít a lapok színe. Az egyik variáció szerint káró, treff, kőr, pikk a sorrend, másiknál ábécé sorrend szerint treff (clubs), káró (diamonds), kőr (hearts), pikk (spades).
http://en.wikipedia.org/wiki/Suit_(cards)#Ordering_suits -
#4708 Jó kis cikk.Igaz. -
#4707 http://poker.deluxe.hu/20081104/mennyire_pech_a_pech -
#4706 Megnéztem egy könyvben mert rémlett, hogy olvastam valahol. Növekvő sorrendben: treff, káró, kőr, pikk.
Ezt a játék legelején alkalmazzák, az osztó mindenkinek ad egy lapot, azonosság esetén kell figyelembe venni a sorrendet. Ezt én is rosszul tudtam, azt hittem a treff a legerősebb, de a növekvő sorrendet nem láttam.. -
#4705 valaki tudja a lapok színerősségét? miért a pikk a legerősebb? -
#4704 Sztem idokolt volt a reraise all in a részemről a turnön. Maximun a szín miatt kellett aggódnom, mert top szettem volt egy tarka floppon. Szal sztem a játékom jó volt.
Amúgy nem sokkal később egy 370$-os kasszám ment el úgy, hogy a türnön 2-6-ig sorom volt egy 3,4,9,2-es tarka floppon. nekem 5,6 volt.szal topp sorom volt a turnon, ahol a lenti leosztás szerinti emelés menet+ all in történt. Ezután mutatás egyszer 10,10 és 3,9 lapokat mutattak. Természetesen a river 3-as volt. Tipikus Bwin :( -
#4703 LOL!
Megint kezdődik?:D -
#4702 ezért baszogatni se tudtok semmivel maximum idötpocsékoltok annak megprobálására köszi -
#4701 senki ne örüljön mert nem fogok semmilyen cseszegetésre válaszolni -
forzajuve #4700 +z -
forzajuve #4699 bocs. milyen az élet a akváriumban? -
#4698 szia nem kértem megjegyzést -
forzajuve #4697 nem is fogsz soha 0.5/1en 2 beülőt nyerni (tisztán) egy partiban -
#4696 az hogy most bejött egy dolog mert faszal játszottál ennyi pénzél ilyet ritkán látni -
#4695 8astol dámáig pl én arra is gondoltam volna és azértse raktam volna allinre -
#4694 bátor sora is lehetett volna