30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
maTomi #4973 Melyik Merkúr kaszinóban voltál? -
#4972 Köszönöm! -
RozmarGyik #4971 Sikerült újra eljutnom a Merkúrba, és még több kedves hostess hölggyel találkoztam. És a szerencsémet is meghozták, ezentúl csak élőben fogok pókerezni:) -
#4970 VIP szint kalkulátor -
#4969 Játékpénz elfogy,akkor kapsz újra.
Azt meg nem tudom hány leosztás lehet az 500VPP,de szerintem meglesz az bőven,inkűbb az utána kapható +100$ miatt érdemesebb aggódni:) Nekem az sajna nem lett meg,mert miután 10 AA-ból 9-et vesztettem,term beülőt,azután abbahagytam pár hónapra.És későn kezdtem el kijátszani a bónuszt. -
#4968 Ha a játékpénz elfogy, újra ad ezret.. -
#4967 Hello!
A minap szereztem meg a PokerStrategy 50$-ját, és a PokerStars-on regeltem...azt írták, max 2 nap és megkapom a pénzt.
Kb hány leosztást jelent az az 500 VPP megszerzése?
Ja, és látom, hogy van "játékpénzes részleg", de azt is látom, hogy ebből csak 1000 van...ez most mit jelent? Nem lehet, csak úgy játszani? Vagy milyen szerepe van ennek a játékpénznek?
Mert más oldalakon nem láttam még ilyet, hogy így külön számolják azt is...mi van, ha elfogy? :D
Köszi előre is! -
Tyborrex #4966 free 50$ kezdőtőke
http://href.hu/x/7rr9 -
#4965 A végét beszoptam, de 35000-ből 166. lettem. 175 dolcsi!
-
#4964 Nyertél? -
#4963 Már csak 300-an vagyunk!!! -
#4962 ááá ne hiszem el! jelenleg 65. vagyok a megmaradt 1300 főből! -
#4961 Most volt party-n keleteurópai freeroll,3500-ból 19. hely.45cent-et nyertem:) Már a vak akkora volt,mint az összes pénzem:D Elötte egy 15 percel indult másik freeroll,de az limitholdem,ott csak 8xx vagy 7xx lettem a 52xx-ból,ott 3 centet nyertem.Jó ez a mai estém:D
De ezek minden nap meg vannak rendezve,úghogy nincsenek annyian,mint amin Te mész most. -
#4960 Senki nem tolja a PokerStars Guiness Tournamentet?
Most van első szünet. Mondhatni egész jól állok.
-
#4959 basszus már full az 500k gtd, pedig most akartam jelentkezni rá :S -
#4958 Köszi!
Az egyébként a holnap esti PokerStars Guiness Rekord kísérlet lobbyjában olvasható!
Valaki regisztrált rá? -
#4957 Ennek a tornának a döntő asztala fel lesz véve, és vissza lesz játszva az összes kártya mutatásával (magyarul minden játékos lapját látni fogják azok, akik visszanézeik, majd a felvételt).Bármilyen nyereményosztás esetén, az első helyezetnek minimum 5000 Dollár ki kell hogy járjon. Kérjük kattintson az OK gombra, hogy elfogadja ezeket a feltéleket.
Lehet, hogy nem pontos fordítás, de a lényeg benn van. -
#4956 Valaki legyen szíves lefordítani nekem ezt a szöveget:
-
#4955 sziasztok. Már régóta játszok online pókert, főként a Bwin-en. Eddig kb egy szinten vagyok a nyereség és a veszteséget tekintve. Most karácsonyra megleptem magam két könyvvel:
G.Nagy László: A Hold'em Póker filozófiája és Doyle Brunson Super System 2
Hihetetlen jó írások és praktikák vannak mindkét könyvben, aki komolyan gondolja ezt a sportot mindenképpen érdemes beszereznie. No további Kellemes Ünnepeket minden tisztelt Pókertársnak :) -
RozmarGyik #4954 Ezek a típusok mindenhol megvannak! De egyszerűen ki lehet velük szúrni! egy-két körig nagy a szájuk azt utána tudják ki a főnök!:D:D:D
Amúgy nyugodtan próbáld ki. Ennyivel is gazdagabb leszel ha m,ást nem élményileg! másik ezek nem olyan jó játékosok nem kell tőlük félni -
klicskaw #4953 Nekem nem is az volt a legnagyobb bajom ott. Inkább a sok tirpák, aki ész nélkül emel és ad meg minden lapra, csak mert van neki miből gazdálkodni. A merkurban is sűrűn előfordulnak ilyen alakok? Mert akkor inkább ki sem próbálom. Még a végén úgy járok, mint a tropicanaban -
marimama71 #4952 hát mondjuk ők engem annyira nem csigáznak fel,de elhiszem hogy jó volt! -
RozmarGyik #4951 Jaja, és élőben még jobb volt. rengeteg hostes lány, meg rengeteg nyerési lehetőség. hihetetlen volt. -
marimama71 #4950 Igen én is így hallottam és néztem is képeket a megnyitóról hát nem rossz,kis las vegas budapesten :)
Egyébként én játszottam már a PRK-rel és szerintem teljesen jó,semmi extra,de profi és tisztességes! -
RozmarGyik #4949 Voltam a megnyitón! Nagyon hangulatos ez a design, ha nem tévedek ez lehet Budapesten a legnagyobb Kaszinó. -
WOLF3x6 #4948 Melyik most a legfelkapotabb online poker program? Ugy latom most tobben elkezdtek a bwin-t, PKR-rol mi a velemenyetek? -
#4947 Bwinen hogy lehet újra jatekpénzt kapni?
mert véletlenül elbaxtam...
És befizetés előtt kicsit jáccanék... -
#4946 Mi az hogy figyelik?Ha sokat nyernél elvennék a lét a parkolóban, mint a filmekben?:D
De komolyan!
Itt a vidéki "kis" casinókban nincs ilyen gond.Legalábbis én nem vettem észre... -
#4945 Az Alpha póker klubba ráadásul még sok rake-et is vesznek le a cashgamenél. -
marimama71 #4944 Akkor mi egy helyre járunk :) gondolom, mert a Merkurnak fog most dec. 20-án nyílni egy terme a Mammutban. -
RozmarGyik #4943 Én is voltam már ebben a teremben, és tényleg nagyon figyelik az embert sajnos! Nem hiszem, h még egyszer elmennék ide. Most nyílik egy kaszinó nem messze tőlünk, a Mammutban nem tudom sajnos mi a neve, de majd megnézem magamnak. -
marimama71 #4942 Nekem haverom már volt egy termükbe, én azt sem tudom, hogy hol van, de nem mondott róla jót. Azt mondta eléggé nézték, hogy mennyit nyer, nem is mert plusszal eljönni onnan -
#4941 írj az adott oldal supportnak -
Realtibi #4940 ki lehet törölni az accountokat a poker siteokrol??? -
#4939 Nekem se jön be, pedig mikor múltkor beléptem még jó volt... -
#4938 Nem tudjátok mi lett a http://www.thepokerbay.org -al?
Hetek óta nem léptem be, most meg sehol semmi. -
#4937 Köszi!
alfa póker klubról esetleg valami infó? -
marimama71 #4936 Én a Merkurba járok, de ők vannak egy csomó országban, itthon is már több mint 10 éve jelen vannak, úgyhogy ők megbízhatóak. 20-án nyitnak egy új helyet a Mammutban. Oda lemehetsz gátlások nélkül, mert mindenki akkor lesz ott először, az emberek nem nagyon ismerik majd egymást nem kell majd félni attól, hogy kijátszanak. -
#4935 ajánlanál pár normális helyet?
-
kocsonja #4934 De én pl. nem tudom hova lehet, meg hova nem érdemes bemenni. Mi minősül jó helynek? Meg gátlásos az ember, és egyedül fél lemenni egy iylen helyre.