Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mult het szombati legjobb lapok:
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025259345.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025277793.jpeg
tegnap pedig sikerult bejutnom i4poker-en a weekly final-ra 😊
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nemt tudom van-e erre szakszó.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a base-t hogy mondják magyarul? Meghatásozás: Area near players on a table where bets are usually made and paid.
Segítenétek, a német sportingbetrõl akarom leszedni a póker programot, de nem találom sehol.
Table Speed 1330821 (Real Money) -- Seat 10 is the button
Total number of players : 2
Seat 9: Vinyl (13300)
Seat 10: Zatoo (6700)
Zatoo posts small blind (300)
Vinyl posts big blind (600)
** Dealing down cards **
Dealt to Vinyl [ 5c, Js ]
Zatoo calls (300)
Vinyl checks.
** Dealing Flop ** : [ 8d, Jc, 5s ]
Vinyl checks.
Zatoo bets (4200)
Vinyl raises (8400) to 8400
Zatoo calls (1900)
Zatoo is all-In.
** Dealing Turn ** : [ 3d ]
** Dealing River ** : [ 3h ]
Creating Main Pot with $13400 with Zatoo
** Summary **
Main Pot: 13400
Board: [ 8d Jc 5s 3d 3h ]
Vinyl balance 6600, bet 9000, collected 2300, lost -6700 [ 5c Js ] [ two pairs, Jacks and Fives -- Js,Jc,8d,5c,5s ]
Zatoo balance 13400, bet 6700, collected 13400, net +6700 [ 8s 3c ] [ a full house, Threes full of Eights -- 8s,8d,3c,3d,3h ]
Közben rájöttem, hogy a kivárás a flop után volt a gond, mert ha nem check/raise-lek, akkor lehet hogy dobja, így Õ hívott egy nagyot, amit el kellett fogadni, az meg hogy ilyen lapok jöttek hát ezvan. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Viszont amin kiakadtam kicsit, hogy a heads up-nál, amikor ketten maradtunk, nekem kicsivel több zsetonom mint a másiknak kezemben 6J, neki 8,3, feljön a flop 8-6-J, hívok, ráhív, all-in megyek, erre turn 8-as, river 3-as....annnyyyáááád 😄
Végülis örülök így is mert nyertem megint 7,20-at és csak 3-at kellett befizetnem, és mostanában megfigyeltem hogy pénzes asztalnál elég hülyék az emberek.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nincs ilyen kis progi amit le kell szedni mint máshol, nem tom mi van most!
Reklámozom a saját linkemmel, de tényleg nagyon nagyon jó. Kevés a raked hand követelmény, hamar megvan, gyorsan utalnak, minden elismerésem az övék. Próbálja ki mindenki, attól függetlenül, hogy most kezd ismerkedni a pókerrel, avagy már régi játékos!!!
Spread De Love!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
eom$
Spread De Love!
a verifynál újra be kell írni
Ha reklámnak veszitek töröljétek nyugodtan.
Ui.: Én már jelentkeztem, jól jönne a Tv 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
CDpoker-re szeretnék regelni de a 3. pontnál már el is akadok!
A Verify password: ehez nem tom mit kell írni! HELP!!!
eom$
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Regisztráltam a bet365-re. Ha freeroll bajnokságon elérek valami helyezést ami már fizet, akkor azt a pénzt át tudom pakolni bankkártyámra(használható interneten)?
A kártyát még nem regeltem. Csak akkor tenném ha van rá esély, hogy pénz kerül rá😊
Egyik: 55
Másik AK
lapok:5 6 9 K
és ha lejön a K akkor az egyik 555
Másik: A KKK
vagyis...
egyik: 5 5
Másik: A K
flop és turn: 5 6 9 K
Korda elkezdi: Másik csak királlyal nyerhet...
Hülye korda, nem nyerhet királlyal se! Miért nem javítja ki senki? Hülye Korda...
Spread De Love!
Spread De Love!
Spread De Love!
Spread De Love!
szóval nem tudom mire gondolt úgy mégis... félblöff ? 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||