Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
hogy volt a sorrend?

Spread De Love!

N0S
lattatok world open final table-t? nem volt gyenge amit nyomtak.. csak kar hogy az k***a nyerte meg :@

mult het szombati legjobb lapok:
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025259345.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070405/00025277793.jpeg

tegnap pedig sikerult bejutnom i4poker-en a weekly final-ra 😊

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Nem muszáj rákattintani, sõt nem is muszáj ide bejönni. A poker amúgy egy kiegészítõ dolog. Szórakozás. Szerintem itt senki se ebbõl él. Aki meg pókerbõl él az hidd el, hogy meg is él belõle, de nem sok ilyet ismerek.

fasz kivan ezekkel a hülye linkekkel menjetek dolgozni!

vegicsek
Sziasztok én is nagyon szeretem a pókert.Party poker-en játszok, meg Poker.com-on

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Shaman
base=alap,bázis ebben az értelemben a játékos elõtti/környéki játékteret értik,ahol megteszi a téteket.
Nemt tudom van-e erre szakszó.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jenki2
hi,

a base-t hogy mondják magyarul? Meghatásozás: Area near players on a table where bets are usually made and paid.

Törölt felhasználó
Hali.
Segítenétek, a német sportingbetrõl akarom leszedni a póker programot, de nem találom sehol.
CzGobe
ja 😊

eom$

VinylToy
Nem is hatos volt nálam hanem 5-ös, de a lényegen nem változtat, szóval a history:

Table Speed 1330821 (Real Money) -- Seat 10 is the button
Total number of players : 2
Seat 9: Vinyl (13300)
Seat 10: Zatoo (6700)
Zatoo posts small blind (300)
Vinyl posts big blind (600)
** Dealing down cards **
Dealt to Vinyl [ 5c, Js ]
Zatoo calls (300)
Vinyl checks.
** Dealing Flop ** : [ 8d, Jc, 5s ]
Vinyl checks.
Zatoo bets (4200)
Vinyl raises (8400) to 8400
Zatoo calls (1900)
Zatoo is all-In.
** Dealing Turn ** : [ 3d ]
** Dealing River ** : [ 3h ]
Creating Main Pot with $13400 with Zatoo
** Summary **
Main Pot: 13400
Board: [ 8d Jc 5s 3d 3h ]

Vinyl balance 6600, bet 9000, collected 2300, lost -6700 [ 5c Js ] [ two pairs, Jacks and Fives -- Js,Jc,8d,5c,5s ]
Zatoo balance 13400, bet 6700, collected 13400, net +6700 [ 8s 3c ] [ a full house, Threes full of Eights -- 8s,8d,3c,3d,3h ]

Közben rájöttem, hogy a kivárás a flop után volt a gond, mert ha nem check/raise-lek, akkor lehet hogy dobja, így Õ hívott egy nagyot, amit el kellett fogadni, az meg hogy ilyen lapok jöttek hát ezvan. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ma is második lettem egy 10 fõs sit&go-n és megint voltam tökutolsó 800 zsetonnal.
Viszont amin kiakadtam kicsit, hogy a heads up-nál, amikor ketten maradtunk, nekem kicsivel több zsetonom mint a másiknak kezemben 6J, neki 8,3, feljön a flop 8-6-J, hívok, ráhív, all-in megyek, erre turn 8-as, river 3-as....annnyyyáááád 😄

Végülis örülök így is mert nyertem megint 7,20-at és csak 3-at kellett befizetnem, és mostanában megfigyeltem hogy pénzes asztalnál elég hülyék az emberek.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
A bankroll request-re kattints!!!

Spread De Love!

www.absolutepoker.com elõ is jön automatice,h töccsed lefele a progit vagy katt a Downloadra azt kész

vezérszuszu
Konkrétan mácsak pokerezni kéne de hogyan?

vezérszuszu
Rámentem erre a linkre és az absolut pokernél regeltem felhívtak , én elküldtem a személyit , aztán küldtek e-mailt de most mit csináljak?
nincs ilyen kis progi amit le kell szedni mint máshol, nem tom mi van most!

N1ggA
YourPokerCash
Reklámozom a saját linkemmel, de tényleg nagyon nagyon jó. Kevés a raked hand követelmény, hamar megvan, gyorsan utalnak, minden elismerésem az övék. Próbálja ki mindenki, attól függetlenül, hogy most kezd ismerkedni a pókerrel, avagy már régi játékos!!!

Spread De Love!

REALista
Engem is felhívtak a Titános 50 dolcsi miatt de ez már vagy négy napja volt és még mindíg nem kaptam meg a pénzt...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shaman
partytól is felhívnak,legalábbis engem felhívtak anno.

Azt nem mondtátok, hogy fel is hívnak a cdpokertõl😊 Olyan gyorsan beszélt, alig értettem valamit😊)

CzGobe
mind a CDPokeren, mind a TitanPokeren (tehát az iPoker network-ön naon bénák játszanak, le lehet fejni õket elég könnyedén 😄, ez tetszik)

eom$

REALista
Én már nem is nagyon nézem a közvetítéseit teljesen komolytalanná vált Klárikával...

N1ggA
én bírom meg minden, tisztelem, csak néha zavar, hogy senki sem javítja ki, ha valami marhaságot mond.

Spread De Love!

néha én is hülyézem, aztán eszembe jut,h ha nem lenne lehet azt sem tudnám mi az a hold'em poker.

vezérszuszu
Köszi!

xy21
téllegXD
Bocs ezt nem vettem észre LOL

Shaman
adj meg passwordöt
a verifynál újra be kell írni

Csacsi
Sziasztok. Bocsi, ha reklámnak minõsül, és nyugodtan töröljétek. Nem az én oldalam, és nem az én versenyem, csak gondoltam szólok...hátha valaki szeret élõben is játszani versenyen. Ha igen, kattintson ide a részletekért.

Ha reklámnak veszitek töröljétek nyugodtan.

Ui.: Én már jelentkeztem, jól jönne a Tv 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

vezérszuszu
Sziasztok!
CDpoker-re szeretnék regelni de a 3. pontnál már el is akadok!
A Verify password: ehez nem tom mit kell írni! HELP!!!

CzGobe
Ez nagyon durva! Abból a 30$ból 1óra alatt 100at tudtam csinálni! 😛 Nagyon gyengék 😄 (2x $0,10/0,20as asztalon egyszerre játszottam, beginners, de még véletlenül se menjetek 0,50/1$os asztalra!!!)

eom$

A sort se vették észre Klárikával együtt 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

N1ggA
egyik 555KK másik AKKK9. itt az 555KK a jó

Spread De Love!

bowden
kérdés:
Regisztráltam a bet365-re. Ha freeroll bajnokságon elérek valami helyezést ami már fizet, akkor azt a pénzt át tudom pakolni bankkártyámra(használható interneten)?
A kártyát még nem regeltem. Csak akkor tenném ha van rá esély, hogy pénz kerül rá😊

VinylToy
az ötös párnak fullja lesz, míg a király-ásznak csak egy drillje.

xy21
Mér ne nyerhetne királlyal?
Egyik: 55
Másik AK

lapok:5 6 9 K
és ha lejön a K akkor az egyik 555
Másik: A KKK
vagyis...

desigo
jah láttam én is
ki javítaná ki?Klárika? loál
N1ggA
Hülye Korda...

egyik: 5 5
Másik: A K

flop és turn: 5 6 9 K

Korda elkezdi: Másik csak királlyal nyerhet...
Hülye korda, nem nyerhet királlyal se! Miért nem javítja ki senki? Hülye Korda...

Spread De Love!

N1ggA
CDpoker bónusz. Egybõl megkapod.. Többet nem találtam 😄 Mondjuk a 12k CDpoint az sok 😄

Spread De Love!

N1ggA
+3620xxxxxxx én így adtam meg, fölhívnak, és a robot mond egy 5-jegyû számot. Az beírod és kész is.

Spread De Love!

REALista
Telefonon adnak meg valami kódot amit használni kell?Egyébként hogy adtad meg a telefonszámod ha igen?

N1ggA
én a partyra regisztráltam, de igazából sok különbség nincs

Spread De Love!

REALista
Melyiket probáltad ki mert itt több is van?

N1ggA
Újabb no desposit site Kipróbáltam, mûkõdik. Telefonos és személyi igazolvány kép kell

Spread De Love!

VinylToy
hogy AA vagy JJ van a kezedben 😄 esetleg QK más szín.

Matthew Prosac
6,7 asszem <#vigyor>
szóval nem tudom mire gondolt úgy mégis... félblöff ? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

VinylToy
mi volt nála?

Matthew Prosac
feladvány: ennek mennyi az esélye?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

VinylToy
Feladvány: Mi van ha káró 8-7 van nála, esetleg K-Q???

Matthew Prosac
megvolt

Palinko
F3 😊
Matthew Prosac
az a smiley nemtom h került a mosoly elé, nem terveztem oda 😮