Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
"Az igazsághoz hozzátartozik, hogy állítólag az online játékosok csupán tíz százalékának pozitív a mérlege."

ennyi...
CzGobe
én is épp linkelni akartam 😛

eom$

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Casillas
jaja 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Punker
live pókert jobban szeretem, valahogy a jó hangulat növeli a szerencsét 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N0S
most megyek elo pokert jatszani 😊
igaz ott nem ilyen 'nagyot' lehet nyerni. 300-as beszallo, 1-2 hely fizet, 9-10 ember indul 😊

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

vegicsek
<#wow2>Ilynkor nem szabad abbahagyni<#eljen>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

N0S
aaaaajjj dejo napom van, most nyertem meg egy 3 euros, 2 asztalos sit & go-t 😊 30 eurot nyertem vele <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

vegicsek
Pfff, unibeten már tökköm ki van ezekkel a Sit and Go freerollokkal.Ahhoz, hogy játszani tudjak, be kell szerezni egy sok-sok megabites netet, nameg villámreflexeket.:/

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Boconadi
Grat 😊
Punker
<#eljen>

N0S
ma megnyertem i4poker-en az 50 euros freerollt :] 13 eurot nyertem vele <#eljen><#smile>

Punker
jaja 0-ról most aszem 23$-on vagyok, holnap estére megint tervben van egy könnyed 500-as rebuy-os játék, bár az új pultos lány cickói néha elvonják a figyelmet 😊

Shaman
Ha jól tusom Punker csak élõben játszik pénzzel.
neten (Titanon) annyival,amennyit freerollon nyert.
Ha jól tudom... :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

HUNtalicska93
mennyit töltesz fel a bankártyádról játékra?csak érdekelne,hogy hány szorosa szokott visszajönni

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Punker
jó kis live party-t nyomtunk tegnap este is, visszajött amit pénteken buktam nagyjából 😊

én unibeten játszom. tökjo mert folyamatosan indulnak a freeroll sit and go versenyek amire nemsok a dijazas de 10-bol az elso 3 kap es ha megvana 0.1 dollar akkor indulhatsz fizetos sit and go ahol mar 0.45 dollar az elso hej...
nekem igy most van 6 dollarom
vegicsek
Ha még egyszer átolvasod, rájössz<#alien2>

HUNtalicska93
melyik progival mentél?érdekelne

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

desigo
Jah én is azt nyomatom pár napja.
Már van egy funstep 3 kuponom de még nem szántam rá magam,hogy belevágjak az utolsó 10-esbe (mert izgul)
vegicsek
Pffú de jót játszottam.Nyertem 1 dolcsit.Poker.com-nál van funstep sit and go szoba.100 play money-ért, kapsz egy funstep 1 kupont, azzal szépen megnyertem egy funstep 2 kupont(5 ember ellen), funstep 2 vel megnyertem a funstep 3 kupont(szintén 5 ember ellen), majd funstep 3-ba legyõztem mind a 9 embert, és bumm így lett az 1 dollár.Szerintem egész eredeti ötlet.

Shaman
vannak a nagy freeroll tornák,sattelite free rollok amikre példul,már pár héttel elõre is regelhetsz.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

N0S
a freerollra a regeleseket 1 oraval a party kezdete elott nyitjak meg, szoval nemtudom mit regeltel te masnapra, de nem freerollt az tuti.. <#vigyor2><#beka2>

HUNtalicska93
lol😊

BADE
A következõ pókerpartyn ezzel nyitunk😊
Indián póker

"Ha a Texas Hold'em a póker cadillacje, akkor az indián póker (vagy blind man's bluff) egy egykerekû bicikli, ülés nélkül: poén, de könnyebb vele seggre esni, mint közlekedni.

Az indián póker lényege, hogy a játékosok osztás után a homlokukhoz tapasztják lapjaikat (indián póker, érted), szóval sajátjaik kivételével mindenki lapját láthatják. Eredetileg sima high card játék, de mivel a póker nem pusztán szerencsejáték, a hold'em variációja az igazi."

forrás:
http://poker.blog.hu

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

vegicsek
Hmm regisztrálok valaki alá i4pokeren, aki elõször ad reflinket

HUNtalicska93
de ha jól játszok,és heti 3-4 freeroll-on elindulok,akkor összeszedhetek<#beka2>

HUNtalicska93
én most tettem fel az i4poker-t és télleg sok freeroll van,be is regeltem 3-ba,az egyik ma délután lesz, a többi holnap

N0S
i4pokeren most is lehet kapni 5€-t.
van egy olyan lehetoseg party-n, hogy kitoltesz egy kvizt, es utana kapsz 50 dolcsit. 5x probalkozhatsz a kviz kitoltesere. >>>LiNK<<<

31. lettem ma i4poker-en a weekly final-on :\
a vegere mar elegge kiakadtam, hogy viszonylag jo lapokkal (QT, KJ) sem tudtam nyerni.. meg AA-val sem <#boxer>

és van most olyan oldal ahol regelésnél kapsz kezdõ pénzt?

mint anno az i4poker en

REAL MADRID

REALista
Jaja!400Ft-os beugróval...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

CzGobe
hol játszottál? haverokikal?

eom$

REALista
Élõ pokerben nyertem ma 4000Ft!😄
3-szor volt AA-om kézben és mind a háromszor nyertem is vele egy nagyobb kasszát!Jobb arány mint online...

vegicsek
Pfff, party pokeren próbálok összehozni egy kis tõkét.Egyenlõre 2 central Europe freeroll-ból összejött olyan 1 dolcsi, néha party beten játszok vele, egyszer majdcsak lábra állok.

N0S
i4poker.com-on rohadt sok free-van. free-bol nem igazan gyujtesz ossze olyan nagy zsebpenzt <#idiota>

HUNtalicska93
helló,valaki leírná nekem ,mely termekbe van "sok"freeroll egy héten(hónapban)?mert szeretnék egy kis zsebpénzt összegyûjteni,csak 14 éves vok😄
na?köcce

CDPokeren a beginner részlegbe szinte lehetetlen jó asztalt találni. Vagy nagyon kis tétes az asztal vagy tele van vagy nem ül ott senki. Én csak "normál" asztaloknál játszok, de nyerek ott is.😊

CzGobe
én azt mondom h a CDPoker-en és a TitanPoker-en (nem tom az melyik netwörk) elég lámák játszanak 😛 (Beginner-részlegben biztosan)

eom$

fu 104 uj üzenet

vagy féléve nem játszotttam 😞

vannak valami uj oldalak ahol érdemes játszani? vagy ti hol toljátok mostanság?

REAL MADRID

Boconadi
azigen 😊
N0S
akkor sem nyerne 10k euro-t. az bad beat-re vonatkozik.. TTTTx-lappal kell hozza minimum veszteni. sok sikert 😉

vegicsek
Gondolom nem jackpot-os asztal volt.Akkor most 10 Euro rugó csörögne a zsebedben.Azért szép kéz

N0S
tegnapi dontot nezte valaki sport1-en? 😊
flanders kisasszony megnyerte :@

#1628: nice hand <#vigyor2>

Matthew Prosac
rendeltem, 1 hét alatt kész volt, a mixelt felsõnek a kar-része kicsit vékony és szar anyagból van. maradjunk annyiban hogy nem húznék el a pólóval egy MAN kamiont... (nemolyan jó minõség mint amire számítottam)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Most néztem meg a tavalyi WSOP döntöjét. Nem semmi ahogy kiöntik a 12.000.000. dollárt az asztalra😊

Triathlon for life

REALista
A turn és a river megnyugtatott bár nélkülük is vittem volna😄

N0S
elobb volt a bubi poker, utana nemsokkal meg a 4-es

jbal
na oké megvan.csak még egy kérdésem lenne:ezekhez az online gamekhez kell java?

Punker
srácok ki rendelt arról a pókerpólós oldalról? megjött neki? milyen minõség?

jbal
ezeket a képeket melyik programból csináljátok?