Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
straight flush 10$
full house 15$
ace pair 22$
és egy kis találóskérdés a végére: ti megadnátok?<#mf2>#mf2><#kacsint>#kacsint>
.:feladvány:.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Spread De Love!
Mai sikerem Sit & Go 10 fõ, voltam tökutolsó is 880 zsetonnal. Sajnos a végére a másiknak sokkal több zsetonja volt, így nem sok jóra számíthattam :S De azért örülök.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
meg za, h amikor én játszom ilyet, mindig az elsõk között leszünk, amelyik asztalnál csak 3an maradunk, és míg megvárjuk a többieket a 100/200as vakokról feltornásszák 600/1200-re és ezzel megy tovább, míg a pénzed kb 10-25e körül mozog... olyankor már tight play (feszes játék) sokkal kifizetõdõbb 😛
eom$
Spread De Love!
ahogy asztalonként 7en kiestek, fizetnek az elsõ 3-aknak (már visszakaptál többet, mint a nevezés)
második körben a 3akból megint 10es asztalok alakulnak és kezdõdik megint a kiejtegetés, amíg 3 nem marad minden asztalon...
Nekem ez a kedvenc Tournamentem, sokat tudok vele keresni 😛
eom$
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I raise , you call , any questions?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Spread De Love!
mi nem megy freerollban? mert az uaz mint a play money freezout
Mármint tõlük: www.pokerpolo.hu
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Congratulations. You finished 28th in Tournament Play Money Freezeout - 13:15 and you won $117.94
629-bõl😊
Már csak realban kellene ezt látnom😊
õ szervezett be (Nickname) -> Ide írd be a nevemet: M4k41
És olvass nagyon sokat! Nekem rengeteget segített és már viszonylag nagy (300$)-os bankrollt építettem pár hét alatt, pedig amikor odamentem, nem voltam valami jó játékos.
A linkem: ez
Spread De Love!
amúgymeg ahogy érzed 😉
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Életem második free játékán:
Congratulations. You finished 43rd in Tournament Play Money Freezeout - 11:15 and you won $30.87
500 emberbõl gondolom nektek nem nagy szám de azért én örülök😊
elsõnek egy 2,6 ellen játszottam egyszínû J,A val és lejött ilyen, hogy 3,4,5... következõ nálam Q,K ellenem egy 3,8 és lejön 3,3,8
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
I raise , you call. Any questions? <#vigyor>#vigyor>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
pár kérdés aki tudja segitsen plz:
1. amikor vege alicitalasoknak kinek kell elöször megmutatnia?
2. 2 jatekosnal ki a kis es nagyvak?
ez kell 😊
Láttátok már? www.pokerpolo.hu
Még csak feliratosak vannak (van közte pár jó) de képeset is ígértek jövõ héten.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!