Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Éljen a No-Limit Hold'Em! (tegnapi és mai terméseim😊
straight flush 10$
full house 15$
ace pair 22$

és egy kis találóskérdés a végére: ti megadnátok?<#mf2><#kacsint>
.:feladvány:.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
Újabb bónuszt találtam. Titan Poker NO DESPOSIT 50$!!! Mindenkinek sok szerencsét! Sajna kell hozzá tudni angolul 😄

Spread De Love!

desigo
nice
CzGobe
PartyPoker. Én csak azzal játszom^^

eom$

VinylToy

Mai sikerem Sit & Go 10 fõ, voltam tökutolsó is 880 zsetonnal. Sajnos a végére a másiknak sokkal több zsetonja volt, így nem sok jóra számíthattam :S De azért örülök.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Casillas
és melyik termekben van ilyen?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

CzGobe
nemnem, a gyûjtött zsetonokkal mész tovább, ez benne 1 kicsit ciki 😛
meg za, h amikor én játszom ilyet, mindig az elsõk között leszünk, amelyik asztalnál csak 3an maradunk, és míg megvárjuk a többieket a 100/200as vakokról feltornásszák 600/1200-re és ezzel megy tovább, míg a pénzed kb 10-25e körül mozog... olyankor már tight play (feszes játék) sokkal kifizetõdõbb 😛

eom$

N1ggA
És õõõ, a zsetonokat akkor nem viszed tovább, hanem a köv körben mindenki ugyanakkoráról indul ugye?

Spread De Love!

CzGobe
elsõ körben összegyûlik soksok asztal x 10ember.
ahogy asztalonként 7en kiestek, fizetnek az elsõ 3-aknak (már visszakaptál többet, mint a nevezés)
második körben a 3akból megint 10es asztalok alakulnak és kezdõdik megint a kiejtegetés, amíg 3 nem marad minden asztalon...
Nekem ez a kedvenc Tournamentem, sokat tudok vele keresni 😛

eom$

N1ggA
A shootoutot elmagyarázná valaki nekem?

Spread De Love!

Casillas
hát igen, elég zavaró, hogy 1559 után csak a karórádon jön 1600 <#eplus2>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Boconadi
kicsit elnéztem 😄
N1ggA
1560-as ték? grat 😄

Spread De Love!

Boconadi
Bocsi, de - TéK - <#vigyor>
REALista
Wow!Rég jártam már arra...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matthew Prosac
nekem ma tesó át is vette a pólót, holnap hozza haza.
I raise , you call , any questions?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
már 12000 😊

Spread De Love!

desigo
Partypokeren meg nem tudok indulni mert kurvára elrontottam a Cashier Deposit-nál a beállításokat és amikor felhívtak rosszul ütöttem be a négyjegyû számot...
REALista
Bet365poker-t ajánlom ha freerollokon akarsz indulni!$1000-os versenyek igaz általában 5-6000 indulóval...

desigo
Nah akkor cél az elsõ 10
15 perc múlva play😊
N1ggA
poker.comon ritka szar a freeroll. Hagyjátok el a termet!!! Desigo te már regeltél pokerstrategyra, az télleg mûkõdik. poker.com nem póker. Tényleg nem az. Eslõ 10 fizet 1500-bûl, az is rohadt keveset. Partypoker, oda menjetek pokerstrategy.org.uk/hu

Spread De Love!

desigo
jah rendben..
És 25 dollárt kap az elsõ vagy azt,hogy osztják el?
en is ott jatszom
mi nem megy freerollban? mert az uaz mint a play money freezout
Én is rendeltem tõlük pólót...kíváncsi vagyok...

Mármint tõlük: www.pokerpolo.hu

<#eljen><#eljen>
desigo
Mert még nem jöttem rá,hogy hogyan megy az a poker.comon...
REALista
Miért nem freeroll-okon indulsz inkább?Ott igazi pénzt is nyerhetnél...

desigo
Megnézem...
desigo
Harmadik freen:

Congratulations. You finished 28th in Tournament Play Money Freezeout - 13:15 and you won $117.94

629-bõl😊

Már csak realban kellene ezt látnom😊
N1ggA
ezesetben nem hagyhatod ki ezt a lehetõséget: pokerstrategy Adnak ingyen 50$-t (ha jól játszol, 150$), és, hogy ne veszítsd el, rengeteg stratégiai tippet adnak. Ajánlom, hogy mindent olvass végig! Regisztrációnál, persze ha gondolod, írd be a nevemet, ezzel én járok jól, mivel ha sokat játszol, én kapok jutattást.
õ szervezett be (Nickname) -> Ide írd be a nevemet: M4k41
És olvass nagyon sokat! Nekem rengeteget segített és már viszonylag nagy (300$)-os bankrollt építettem pár hét alatt, pedig amikor odamentem, nem voltam valami jó játékos.

A linkem: ez

Spread De Love!

desigo
Nem költök ilyenre...
nem érzem magam túl jónak.
N1ggA
igazi pénzben nem játszol?

Spread De Love!

desigo
Nem igazi...
N1ggA
ez most igazi pénz vagy nyertél 30.87 play moneyt?

Spread De Love!

balumaci
ha táblázat alapján nézzük, akkor csak abban az esetben kell megtartani ha egyszínû, és akkor is csak középsõ vagy hátsó pozícióból

amúgymeg ahogy érzed 😉

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

desigo
A2-t tartani vagy dobni érdemesebb?
Punker
és elég jól fizetett, titan-on 1500 embernél nem ad ennyit.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Jipppi

Életem második free játékán:

Congratulations. You finished 43rd in Tournament Play Money Freezeout - 11:15 and you won $30.87

500 emberbõl gondolom nektek nem nagy szám de azért én örülök😊
Ma két körben sikerült kiesnem 😊
elsõnek egy 2,6 ellen játszottam egyszínû J,A val és lejött ilyen, hogy 3,4,5... következõ nálam Q,K ellenem egy 3,8 és lejön 3,3,8

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Golyo69
A te pénzeden vettem ezt a pólót 😄 lol 😄
naon jók vannak 😄😄

GGMU

Matthew Prosac
Már rendeltem is.
I raise , you call. Any questions? <#vigyor>

Punker
nálunk elsõ A az osztó és utána rendesen megy körbe

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CzGobe
Mi mindig úgy játszuk, h az osztó a nagy; és a másik a kicsi, aki kezd. 😊

eom$

N1ggA
headsupban az osztó a kicsi, de kinek kell elsõként osztani?

Spread De Love!

Punker
aki utóljára emelt az terít elöször, osztótól balra kis és nagyvak, 2 fõnél mindig az osztó a kicsi.

hi
pár kérdés aki tudja segitsen plz:
1. amikor vege alicitalasoknak kinek kell elöször megmutatnia?
2. 2 jatekosnal ki a kis es nagyvak?
Punker
"Trust me! I'm a poker player..."

ez kell 😊

pokerpolo.hu

Mármint így...

:-)
Hali

Láttátok már? www.pokerpolo.hu

Még csak feliratosak vannak (van közte pár jó) de képeset is ígértek jövõ héten.
Igen az nekem se tetszett. Azért egy royal nem az amit nem villantunk be 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

N1ggA
Az igen az volt, de az nem tetszett, hogy nem mutatta meg

Spread De Love!