Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik: az is lehet, hogy kb a fele beülõdet elviszik a vakok, mire kapsz egy játszható lapot mondjuk buttonon. És mivel ott már megjátszod az AT-t is, egyáltalán nem biztos, hogy egy fish nem lesz nálad szerencsésebb...
Nekem arra jó, hogy fenntartsa a bankrollomat ahhoz, hogy megtanuljak jól játszani tanulópénz befizetése nélkül.
lehet hogy vicces volt, akkor Ed Miller is viccbõl írta ezt 😊
"programozz egy botot"
ha tudsz ilyet csinálni, én elfogadom 😊
"mindenki így jástzik"
Ha így lenne, akkor mindenki veszteséges lenne a rakek miatt, ahogy írták.
De ez a lényege ennek, hogy legtöbben nem hajlandóak így játszani, ezért lesz ez nyereséges 😄
2. Ha mindenki tök ugyanolyan stratégia szerint játszana, akkor hosszútávon senki nem nyerne semmit. Pontosabban mindenki veszítene, mert a terem szedi a raket.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"legjobbak ellen is egyenlõ eséllyel indulsz"
Nah ez vicces volt.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Így van, ez egy lebutítása a játéknak, amivel a legjobbak ellen is egyenlõ eséllyel indulsz.
Célja, hogy pénzt keress, ennyi.
Micro limites cash gamenben lehet bejön, de nagyobb limiteken, vagy egy sit'n'gon, neadjisten egy wsop-on köpnyi nyelni nem tudsz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Egyszerre 6 asztalnál játszod, és többször fog bejönni 😊 mondom, tapasztalat
Vivimos por ti, vence por nosotros.

Megvettem Ed Miller könyvét, ami alapján elezkdtem játszani a 3.15 dollárommal, amit freerollon nyertem.
A következõ módon:
http://img4.tar.hu/riper/img/31368975.jpg#3
Ezzel 3 hónap alatt 400 dollárt nyertem 😊 mi a véleményetek? 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
0,10/0,25 asztal Party Poker, kiürült ketten maradtunk egy szintén magyar sráccal.
nagy vakként 2,3 kézben, Õ nem hív rá, checkolok, flop J,3,3, emel tartom, turn 3, emel ráhívok, visszahív, allin, megadás, river 8-as, mutatás, volt egy bubija, sajnos ide kevés 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébbként vnh.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fisherman\'s Friend
Kép hozzászólásait az legaljáról, kötelezõ! <#taps>#taps>
lenne egy nagy problemám.Regisztráltam a pokerstars.com-ra elég jól kerestem rajta, de nem tom hogyan lehetne leszedni a pénzt róla.elõször elutaltam 20 dollárt a neteller nevû portalra, de arról nem tom leszedni.A másik lehetõség, hogy csekket küldök magamnak, de ebben sem bízom nagyon, csak az a baj, hogy fent van még 80 dollár nyereményem.please help .....
Hogy tudok játékosokat felvenni a friends ablakba?
Merthogy valahogy fel lehet õket venni oda, elvégre ott lehetne könnyebben rájuk akadni, hogy ki melyik asztalnál jétszik, stb...
THX
Ezen beszartam
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy az öntudatlan gesztusokból veszed le a szükséges infót, vagy sehonnan... online pókerben még ezt nem találták fel, úgyhogy addig csak felesleges ez a 3d környezet, énis tökéletesen elvagyok a partypokerrel 😊
Az élõ póker feelingjét meg sohasem fogja tudni visszaadni, gondolok itt a zsetonokkal történõ szórakozásra, gesztusok figyelése, stb...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Hétvégén letöltöttem innen a majd 800 MB-os programot, de megérte!!!
Nagyon tetszik! Sokkal élvezetesebb és élethûbb így 3D-ben, mint egy "sima" pókerszobában!
Egy problémám van, amire még nem jöttem rá:
Hogyan lehet pontokat gyûjteni? A pontok ahhoz kellenek, hogy tudj magadnak ruhákat és egyéb kiegészítõket vásárolni...
Aki használja kérem segítsen...
THX
milyen jó már azoknak akik ott vannak <#whatever>#whatever>
Elmaradt kötelezõ vak hívás, amelyet nem toltál be, amikor kellett volna.
Kill
Mondják Kill Blind-nak is. A vak beduplázását jelenti, azaz a tét duplázását. Használják a "half-kill" elnevezést is, ami az 50%-os emelést jelenti. Egy ilyen kill lehet önszándékú akció is, de lehet kötelezõ jellegû is. Lowball esetén például szabály, hogy ha valaki két kasszát visz el egymás után, akkor dupláznia kell. Hi-Lo esetén pedig akkor kötelezõ, ha valaki mindkét (a low és a high) kasszát is elviszi (scooping).
forrás 😉
A képen láthetó Dealer, Little blind, Big blind jelentése számomra egyértelmû.
Viszont mi az a missed blind, a reserved, és a kill???
Hol van ezeknek jelentõsége?
Eddig sehol sem találtam rájuk semmi utalást...
Plíz help mí...
Megéri a befektetést!