Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogyha megdupláztad a zsetonodat ki kell, hogy szállj. Most tegyük fel 3. leosztásban kapsz egy AA-t, flop után mész is all-in. Lesz egy balek 20 centtel aki megadja, jobbik esetben nem húzbe semmit és nyersz. Oké megvan kiszállsz. És most akkor vége a mai pókernek? 😊

A másik: az is lehet, hogy kb a fele beülõdet elviszik a vakok, mire kapsz egy játszható lapot mondjuk buttonon. És mivel ott már megjátszod az AT-t is, egyáltalán nem biztos, hogy egy fish nem lesz nálad szerencsésebb...

Ne gondoljon senki most hú de nagy dologra, ez nem "titok",nagyon lassan hozza a pénzt, és a legjobb játékosok között átlagba 0-szaldóba jösz ki.
Nekem arra jó, hogy fenntartsa a bankrollomat ahhoz, hogy megtanuljak jól játszani tanulópénz befizetése nélkül.
"nah ez vicces volt"
lehet hogy vicces volt, akkor Ed Miller is viccbõl írta ezt 😊

"programozz egy botot"
ha tudsz ilyet csinálni, én elfogadom 😊

"mindenki így jástzik"
Ha így lenne, akkor mindenki veszteséges lenne a rakek miatt, ahogy írták.
De ez a lényege ennek, hogy legtöbben nem hajlandóak így játszani, ezért lesz ez nyereséges 😄
Sadist
1. Nem fog mindenki eszerint játszani. Einstein megmondta, az emberi hülyeség határtalan.
2. Ha mindenki tök ugyanolyan stratégia szerint játszana, akkor hosszútávon senki nem nyerne semmit. Pontosabban mindenki veszítene, mert a terem szedi a raket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

VinylToy
Mi van, ha mindenki így játszik egy 10 fõs asztalnál, mivel most elárultad a "nagy titkot"?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

vegicsek
Bocs én játszani akarok, ennyi erõvel programozz egy botot.
"legjobbak ellen is egyenlõ eséllyel indulsz"
Nah ez vicces volt.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ez csak cash gamen mûködik és 10 személyes asztalnál. Akármekkorán!
Így van, ez egy lebutítása a játéknak, amivel a legjobbak ellen is egyenlõ eséllyel indulsz.
Célja, hogy pénzt keress, ennyi.
vegicsek
De nem érted, hogy ezzel megölöd a játékot?
Micro limites cash gamenben lehet bejön, de nagyobb limiteken, vagy egy sit'n'gon, neadjisten egy wsop-on köpnyi nyelni nem tudsz.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

és?
Egyszerre 6 asztalnál játszod, és többször fog bejönni 😊 mondom, tapasztalat
És ha egyszer egy fish lemákol akkor pápá beülõ...

vegicsek
Elég undorító taktika, dehát ha egyszer bejön...

Casillas
na az elõbb floppoltam egy bubipókert és megnyertem egy headsupot vele ^^

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ezt játszottad meg no-limiten? Melyik oldalon?

Sziasztok!
Megvettem Ed Miller könyvét, ami alapján elezkdtem játszani a 3.15 dollárommal, amit freerollon nyertem.
A következõ módon:
http://img4.tar.hu/riper/img/31368975.jpg#3

Ezzel 3 hónap alatt 400 dollárt nyertem 😊 mi a véleményetek? 😄
VinylToy
II. FHM Egyéni Pókerbajnokság

Jó lenne rá nevezni, de sajnos a felutazást nem tudom megoldani :S

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
ma nálam a 3-as póker volt a nyerõ 😄 kép nincs
0,10/0,25 asztal Party Poker, kiürült ketten maradtunk egy szintén magyar sráccal.
nagy vakként 2,3 kézben, Õ nem hív rá, checkolok, flop J,3,3, emel tartom, turn 3, emel ráhívok, visszahív, allin, megadás, river 8-as, mutatás, volt egy bubija, sajnos ide kevés 😄

Csacsi
Mondjuk a flop után az AK miért adta meg az all int, azt nem értem. Ebbõl látszik, nem szabad limpelni AK-val, sem A10-el 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

REALista
Ja szeritem ez a képrõl is kiderül!😄
Egyébbként vnh.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Csacsi
Ja, még annyit, hogy ezzel a partyval, mindkét felet kiütöttem, és nyertem 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi

Az a szép, hogy backdoor sorral... Amúgy se volt szimpatikus a másik srác... ott lóbálta a kanadai zászlót amikor meglátta a dámát...

széppp 😊

Hand #205 - Jerry Yang Wins the 2007 WSOP Main Event ($8.25 Million)

Fisherman\'s Friend

vegicsek
Naja, a képeket csak a kommentekért nézem 😊

REALista
Jáj ne a régi klasszikus kép Robinhotól!!!A megakadt 7-es!😄DDDDDDDDDDdd

Akik ismerik a 7 card stud szabályait, azok jót fognak nevetni a megakadt 7-es esetén: LINK

Kép hozzászólásait az legaljáról, kötelezõ! <#taps>

Moneybookers számlád van???

sza23
rákerestem a forumban és ott is sokan bajlódnak vele...szal szerintem ez bukó lesz. Azért köszönöm a segítséget!

REALista
Hát ha csak ez a két lehetõség van akkor próbáld meg csakken ki kérni a pénzt bár meglep hogy nincs moneybookers mert elvileg kéne hogy legyen.Szerintem kérdezz rá OPHU-n a PokerStars topicban...

sza23
5.000Ft-ot töltöttem fel.Ebbõl sikerült egy kis plusz pénzt összehozni.Az a baj, ogy csak ezt a két lehetõséget dobja fel kifizetésnél.A netellernél már a regisztrációnál elakadok, ugyanis nicsen a választható országok között Magyarország, így nem tok rá regisztrálni.

REALista
Csinálj egy moneybookers számlát és utald ki oda és onnan mehet bankártyára, de szerintem pokerstars-nál utalnak ki Visa bankártyára is közvetlenül.Moneybookers-re lehet hogy csak akkor tudod kikérni a pénzt ha már befizettél pontosan nem vágom...

sza23
szeva all!
lenne egy nagy problemám.Regisztráltam a pokerstars.com-ra elég jól kerestem rajta, de nem tom hogyan lehetne leszedni a pénzt róla.elõször elutaltam 20 dollárt a neteller nevû portalra, de arról nem tom leszedni.A másik lehetõség, hogy csekket küldök magamnak, de ebben sem bízom nagyon, csak az a baj, hogy fent van még 80 dollár nyereményem.please help .....

Újabb kérdés a pkr.com-mal kapcsolatban:

Hogy tudok játékosokat felvenni a friends ablakba?
Merthogy valahogy fel lehet õket venni oda, elvégre ott lehetne könnyebben rájuk akadni, hogy ki melyik asztalnál jétszik, stb...

THX
vegicsek
<#vigyor5><#eljen><#nevetes1>
Ezen beszartam

Sadist
És köztudott, hogy azoknak meg több mákjuk van, mint egy kolumbiai drogbárónak 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bár mondjuk esélyes hogy a pkr vonzza majd a fisheket 😊

persze ha már direkt pörgeted forgatod a zsetonokat meg gombnyomásra vágsz pofákat az már rég rossz, meg felesleges is 😊

vagy az öntudatlan gesztusokból veszed le a szükséges infót, vagy sehonnan... online pókerben még ezt nem találták fel, úgyhogy addig csak felesleges ez a 3d környezet, énis tökéletesen elvagyok a partypokerrel 😊

vegicsek
Nem tudom, nekem már a Pacific póker új kliense is tök zavaros.Nekem az a jó, ha tisztán látom, hogy nekem ill. másoknak mennyi chipje van, és normális méretben ott a hand history a chat ablakban.
Az élõ póker feelingjét meg sohasem fogja tudni visszaadni, gondolok itt a zsetonokkal történõ szórakozásra, gesztusok figyelése, stb...

Shaman
a banner alatt lévõ linknél van egy egész jó kis leírás kezdõknek limites játékhoz itt a link.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CzGobe
google és torrent a te barátod... bár angol nyelvtudással lényegesen egyszerûbb 😊

eom$

Pisti1026
nem tud vki egy egy neten található pókerelméletet(nem a szabályokra gondolok)pl olyan mint egy könyv

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Úgy, hogy igazi pénzben játszol...

HI!

Hétvégén letöltöttem innen a majd 800 MB-os programot, de megérte!!!
Nagyon tetszik! Sokkal élvezetesebb és élethûbb így 3D-ben, mint egy "sima" pókerszobában!
Egy problémám van, amire még nem jöttem rá:
Hogyan lehet pontokat gyûjteni? A pontok ahhoz kellenek, hogy tudj magadnak ruhákat és egyéb kiegészítõket vásárolni...

Aki használja kérem segítsen...

THX
elkezdõdött a WSOP Main Event!!!!
milyen jó már azoknak akik ott vannak <#whatever>

Missed Blind
Elmaradt kötelezõ vak hívás, amelyet nem toltál be, amikor kellett volna.

Kill
Mondják Kill Blind-nak is. A vak beduplázását jelenti, azaz a tét duplázását. Használják a "half-kill" elnevezést is, ami az 50%-os emelést jelenti. Egy ilyen kill lehet önszándékú akció is, de lehet kötelezõ jellegû is. Lowball esetén például szabály, hogy ha valaki két kasszát visz el egymás után, akkor dupláznia kell. Hi-Lo esetén pedig akkor kötelezõ, ha valaki mindkét (a low és a high) kasszát is elviszi (scooping).

forrás 😉

A reserved a foglalt, a missed blind, az sztem ha vki kimaradt a vakoknál, vagy nemtom. Lehet, h hülyeséget írok!

A képen láthetó Dealer, Little blind, Big blind jelentése számomra egyértelmû.
Viszont mi az a missed blind, a reserved, és a kill???
Hol van ezeknek jelentõsége?
Eddig sehol sem találtam rájuk semmi utalást...
Plíz help mí...
Én az egyik könyvesboltban vettem meg 3k alatt <#beka2>
Megéri a befektetést!
Nem csak freerollon van ez. Tegnap 5$ buyin vereseny. Elsõ óra vége felé járunk. Top párom volt 872, fél pottal nyitok, turn x nyitok 2/3pottal river: 2 nyitok ismét nagyot gyerek allinra megy. Egy fish volt ezt tudtam, de mondom bemákolt a végére 2-el? És hát igen mutat A2-t. Ezért nem fogok már versenyeket játsznia, mert mindig ilyen szarokkal esem ki, hogy lemákolnak. Cash gamebe legalább vissza tudok a gyökértõl szerezni a pénzem.