Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imádom ezeket az embereket akik nem jól játszanak és mindig a szobát hibáztatják 😄
Nálam: AK
Fish: A2
flop: AK5
Õ all in én call
turn 3
river 4
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Elején nem lehet egy normális kezet megjátszani, mert megy az all in fesztivál.Aztán szépen türelmesen seggelek 2-3 órán át, játszok, majd valaki kimákol a riveren, és kapom az üdvözlõszöveget, hogy gratulálok, nyertél 0.30$-t.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nagyon jó kis könyv, ajánlom mindenkinek, fõleg kezdõknek, mert nincs tele matekkal, csak érintõlegesen beszél bankrészesedésrõl és egyéb esélyekrõl, de ez kell egy kezdõ könyvbe...
Szerintem olvasd át, ártani nem árt, sokmindent meg lehet belõle tudni!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mostanában nem látom a kategóriájukat, és a honlapjukon sincs semmi infó róla.
Még ha sokba is kerül.
Mivel én igen csak kezdõ vagyok, így nekem sokat segítettél és logikus amit mondasz!
THX
mi a suliban 150 db-os szettel játszottunk, mindenki kapott 5 pirosat EGY, 10 fehéret KETTÕ és 5 kéket ÖT, EGY/KETTÕ volt a SB/BB. azt gondoljátok hozzá, h minimum 4en játszottunk és max 1-1,5 óránk volt a játékra.
eom$
Ti határozzátok meg 1-1 zseton értékét. 2 kör alatt belejön az ember.
Azért sokkal jobb számozatlan zsetont venni.
Gondold el,ha veszel mondjuk számozottat,amin 1,5,10,20,50 van akkor mit csinálsz ha 1000-es a buy-in,s mondjuk 10-20 a kisvak nagyvak. Mit kezdessz az 1-es,5-ös stb zsetonokkal? átnevezed?
Szóval én mindig is annak a pártján álltam,hogy bár jól néz ki a számozott,de sokkal jobb számozatlant venni.
Értékmeghatározás például: Mondjuk 1000 forint a buy-in. 10-20 forint a kisvak-nagyvak. Attól függ hány féle zsetonod van. Ha mondjuk 4 akkor ezt ajánlom. 10-20-50-100 (mindegy a szín,kitaláljátok) stb.
Nincs igazából színhez kötve,de nálunk a fekete szokott a legértékesebb lenni,s a fehér a legértéktelenebb zseton.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Spread De Love!
Fehér - 1
Rózsaszín - 2.5
Piros - 5
Kék - 10
Zöld - 25
Fekete - 100
Lila - 500
Sárga - 1000
Szürke - 5000
Persze ha nincs ennyi színû zsetonkészlet (pl. csak fehér, piros, kék, zöld, fekete), akkor vakemeléskor értelemszerûen mindegyik értéke növekszik a következõ színû szintjére. Ha meg annyi színû zseton van, mint a szivárvány, akkor csak be kell váltani a kisebb értékûeket nagyobbra. De 4-nél több szín nem nagyon szokott egyszerre játékban lenni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha veszek egy olyan készletet, melyben fehér, piros, zöld, kék, fekete chip van, akkor melyik mennyit érhet?
Például:
Fehér - 1
Piros - 5
Zöld - 25
Kék - 50
Fekete - 500
???
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(így ránézésre, isten ments hogy kipróbáljam)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Állítólag az egyik legjobb!
Én most töltöm lefele a programot! Már kb. 1 órája jön!
Pacific Pokeren elfogadjak a csak internetes MasterCardot?
Illetve ugyanezen a helyen 2 felekepp lehet penzt kivenni:
wire transfer, es bank draft. Ki melyiket szokta hasznalni, ill melyik a megbizhatobb/olcsobb?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Spread De Love!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Spread De Love!
Spread De Love!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eddig playmoney -val játszottam az europoker.com -on (tudom hogy lol, de elõször ismerkedtem a szabályokkal, ilyesmi), és most szeretném kipróbálni igazi pénzzel a játékot. Hitelkártyám nincs, viszont van otp -s netes hozzáférésem, szal netrõl tudok átutalni. A kérdésem, hogy milyen oldalt ajánlotok nekem ahol lehet fizetni átutalással és vannak egész kisvakos játékok is. Köszi elõre is.
Bazinga!
Spread De Love!
Nem minden lejátszott hand van rakelve....
Spread De Love!