Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor te engem nagyon fogsz szeretni... Mondjuk rendes játékban nem megyek all-in erre, nem leszek rá ennyire dühös...

és ez szerinted a játék hibája ? 😄

imádom ezeket az embereket akik nem jól játszanak és mindig a szobát hibáztatják 😄

REALista
A rohadt kurva életbe már másfél óra játékkal 10 euros beülõt feltornázok 30-ra erre egy rohadt fish lemákol!!!!
Nálam: AK
Fish: A2
flop: AK5
Õ all in én call
turn 3
river 4

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vegicsek
Igazából nekem összvissz elegem van a freerollokból.
Elején nem lehet egy normális kezet megjátszani, mert megy az all in fesztivál.Aztán szépen türelmesen seggelek 2-3 órán át, játszok, majd valaki kimákol a riveren, és kapom az üdvözlõszöveget, hogy gratulálok, nyertél 0.30$-t.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Hát ez már nemigaz, töröltem a partyt... Freerollon QQ all-in megyek, csávó T8-ra elfogadja, asztalon: K9QAJ... Szánalmas... És akkor így a legnagyobb, úgy a legnagyobb... szar.

Szívesen átolvasom én, ha kölcsönadod <#vigyor>

Én az octogon pókerrel kezdtem, és menet közben elkezdtem olvasni ezt a könyvet:

Nagyon jó kis könyv, ajánlom mindenkinek, fõleg kezdõknek, mert nincs tele matekkal, csak érintõlegesen beszél bankrészesedésrõl és egyéb esélyekrõl, de ez kell egy kezdõ könyvbe...

Szerintem olvasd át, ártani nem árt, sokmindent meg lehet belõle tudni!
AntiHero
<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vegicsek
Poker.com-on megnyertem a funstep3-at, így lett egy dollárom, amit az este folyamán 3$-ra növeltem.Ennek a napnak is jó vége lett, jóccakát<#sniffles><#wave>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Unibet-nél végleg megszûntek a sit 'n' go freerollok?
Mostanában nem látom a kategóriájukat, és a honlapjukon sincs semmi infó róla.

A Pokerakademia.com-ról mi a véleményetek? Hasznos, vagy olyan szintû, mint a pokerstrategy?

CzGobe
tapasztalatból lehet, de az olvasás 1 kicsit gyorsít rajta

eom$

N1ggA
azért jó az olvasás is 😊 Mentor RulZ! 😊

Spread De Love!

vegicsek
Én nem igazán hiszek abban, hogy írott forrásból meg lehet tanulni pókerezeni.Tapasztalás RulZ!<#vigyor2>
Még ha sokba is kerül.

Nah, végigolvastan az onlinepokerhu low-limit pókersuliját, remélem javít vmit a játékomon 😊

Köszi!
Mivel én igen csak kezdõ vagyok, így nekem sokat segítettél és logikus amit mondasz!
THX
CzGobe
ugye attól is függ, h melyikbõl mennyi van. a legértéktelenebbõl szokott a legtöbb lenni, bár én erre épp rácáfolnék:
mi a suliban 150 db-os szettel játszottunk, mindenki kapott 5 pirosat EGY, 10 fehéret KETTÕ és 5 kéket ÖT, EGY/KETTÕ volt a SB/BB. azt gondoljátok hozzá, h minimum 4en játszottunk és max 1-1,5 óránk volt a játékra.

eom$

Shaman
Ez abszolút attól függ mekkora összegben játszotok. Mekkora a buy-in kisvak-nagy vak.
Ti határozzátok meg 1-1 zseton értékét. 2 kör alatt belejön az ember.
Azért sokkal jobb számozatlan zsetont venni.
Gondold el,ha veszel mondjuk számozottat,amin 1,5,10,20,50 van akkor mit csinálsz ha 1000-es a buy-in,s mondjuk 10-20 a kisvak nagyvak. Mit kezdessz az 1-es,5-ös stb zsetonokkal? átnevezed?
Szóval én mindig is annak a pártján álltam,hogy bár jól néz ki a számozott,de sokkal jobb számozatlant venni.
Értékmeghatározás például: Mondjuk 1000 forint a buy-in. 10-20 forint a kisvak-nagyvak. Attól függ hány féle zsetonod van. Ha mondjuk 4 akkor ezt ajánlom. 10-20-50-100 (mindegy a szín,kitaláljátok) stb.
Nincs igazából színhez kötve,de nálunk a fekete szokott a legértékesebb lenni,s a fehér a legértéktelenebb zseton.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CzGobe
én ezen a héten nem tudok lemenni :'(((

eom$

N1ggA
Ha ma lejön valaki a pokeropenbe, akkor az asztalnál kérdezze már meg, hogy valaki nem MadBEat/N1ggA Az SG-rõl véletlen ok? 😄

Spread De Love!

Sadist
Általában úgy szokták, hogy
Fehér - 1
Rózsaszín - 2.5
Piros - 5
Kék - 10
Zöld - 25
Fekete - 100
Lila - 500
Sárga - 1000
Szürke - 5000

Persze ha nincs ennyi színû zsetonkészlet (pl. csak fehér, piros, kék, zöld, fekete), akkor vakemeléskor értelemszerûen mindegyik értéke növekszik a következõ színû szintjére. Ha meg annyi színû zseton van, mint a szivárvány, akkor csak be kell váltani a kisebb értékûeket nagyobbra. De 4-nél több szín nem nagyon szokott egyszerre játékban lenni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A számozatlan chip set-et hogyan lehetne beazonosítani?
Ha veszek egy olyan készletet, melyben fehér, piros, zöld, kék, fekete chip van, akkor melyik mennyit érhet?
Például:
Fehér - 1
Piros - 5
Zöld - 25
Kék - 50
Fekete - 500

???
Csacsi
Ez igaz. De ott playmoney-s asztalokon sincs durva játék. Szóval szép grafika, de a belbecs, szerintem semmi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Én indultam ott egyszer egy freerollon, 700-as volt a reglimit, és nagy meglepetésemre nem (igen, jól olvastad, nem!) volt all-in fesztivál az elején. Szal a színvonal - freerollon legalábbis - jobb mint a partypokeren volt...

biztos sok a fish, akik a külcsínre ráficcenve, dobálják eszetlenül a pénzüket. elvileg ez mellette szólhat de amúgy sok értelme nincs sztem
(így ránézésre, isten ments hogy kipróbáljam)

REALista
Nagyon elmebeteg én kipróbáltam jó a grafikája be lehet szólni egymásnak meg mindend de valódi pénzben inkább nem játszottam rajta..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mi a vélemény / tapasztalat ezen a címen található programról?
Állítólag az egyik legjobb!
Én most töltöm lefele a programot! Már kb. 1 órája jön!
Sziasztok, ket kerdessel fordulnek a T. topiclakokhoz:
Pacific Pokeren elfogadjak a csak internetes MasterCardot?

Illetve ugyanezen a helyen 2 felekepp lehet penzt kivenni:
wire transfer, es bank draft. Ki melyiket szokta hasznalni, ill melyik a megbizhatobb/olcsobb?
CzGobe
én már hívtam õket 😊

eom$

N1ggA
telefonálj 😊

Spread De Love!

Én írtam nekik, de csesztek válaszolni eddig.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

N1ggA
észre se vettem hogy lítkor írtam 😄

Spread De Love!

CzGobe
13:37-leet idõ 😊
ma mész? van 5ezrem, lehet belõle játszani?

eom$

N1ggA
én se játszottam még élõben ezelõtt, bár, pesti vagyok 😄

Spread De Love!

desigo
1-nem pesten lakom
2-még nem játszottam csak neten
N1ggA
gyere le te is azt akkor te is 😊

Spread De Love!

desigo
nah ha így folytatod szépen meg is tudsz belõle élni😊
N1ggA
Elég jó eddig a hely, enyhén ittas emberek ellen jó a cash game is. Eddig 34000Ft+ a 3 nap alatt 😊

Spread De Love!

Csacsi
Mennék, de dolgozom, talán majd jövõhéten.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

N1ggA
ma lejöhetne valaki 5000+1000Ft-os verseny. Tegnap 3. lettem kézben QJ flop QJ3 emelek srác allin gyorsan megadom: AJ mutatja, river A

Spread De Love!

vegicsek
Szerintem elõször freerollokon próbálkozz, még az se olyan mint az igazi pénzes verseny,de már majdnem.

N1ggA
szerintem fizess be moneybookers-re, és onnan a legtöbb helyre be tudsz fizetni!

Spread De Love!

jbal
Milyen magyar pókeres oldalak vannak?
Mármint olyanok ahol játszani lehet.

precision
Üdv!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eddig playmoney -val játszottam az europoker.com -on (tudom hogy lol, de elõször ismerkedtem a szabályokkal, ilyesmi), és most szeretném kipróbálni igazi pénzzel a játékot. Hitelkártyám nincs, viszont van otp -s netes hozzáférésem, szal netrõl tudok átutalni. A kérdésem, hogy milyen oldalt ajánlotok nekem ahol lehet fizetni átutalással és vannak egész kisvakos játékok is. Köszi elõre is.

Bazinga!

N1ggA
tegnap lent voltam, tetszik a hely, jófejek az emberek, van dealer is, sõt, sikerült elsõ versenyemet meg is nyerni 18 induló 3000+700Ft a nevezés és 19200Ft az elsõ hely 😊

Spread De Love!

annyid van amennyit ír.

Nem minden lejátszott hand van rakelve....

N1ggA
check dis out!! Kis nevezési díjú versenyek!!!

Spread De Love!

PartyPokeren mi szerind adja ien lassan a pontokat? Nem hiszem, h még csak 60 raked handem lenne...

N1ggA
Tudom, rossz hozzászólásra nyomtam a választ 😊

Spread De Love!

vezérszuszu
NEKEM nem volt ott az a promotion fül vmiért