Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána A J-m van, emelek. az elõzõ srác jön velem.
Flop A 7 9, emelek, visszaemel rám all in. Megadom. Bár féltem, hogy két párja van, vagy szett, de nem volt már sok pénzem muszály volt. Mutatás. Mutat egy K 7-et. Turn 6. River K.
És kiestem. Lehet inkább egy hét szünetet kéne tartanom 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
u dont have to listen anybody else but me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
u dont have to listen anybody else but me
Akkor inkább majd a kövibe simsbe építsenek be egy poker netwokot aztán hajrá.
Engem még speciel kifejezetten idegesít a pacific poker új kliense.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Miért van az, hogy csak azoknak tetszik a PKR, akik nem real moneyban játszanak. Mindenki aki írt róla, ohgy milyen jó, az hozzátette, hogy lehet bónuszokat is venni, de csak ha realmoneyban játszol.
Pont azért választottam ezt a játékot, mert meguntam az összes pókerszobát, ahol semmi látvány nincs!
Itt amellett, hogy jókat lehet játszani, még a látvány sem utolsó, és nekem az is számít...
Egy-két apróság a játékról:
- Meg tudod kreálni magadnak profliodat (tisztára úgy, mint a SIMS2-ben);
- A késõbbiekben tudsz magadnak (ruházati) kiegészítõket is vásárolni (ezt sajna csak akkor, ha Real Money-ban játszol);
- Van egy rakás érzelmi megnyilvánulási lehetõség (pl. Nice hand, stb.);
- All-in után megvan az a lehetõség, hogy felállsz, és állva város meg a leosztást, hogy bejön-e, vagy sem;
- Be lehet állítani, hogy milyen hangulatban (natural, sad, happy, stb.) játszon a figurád;
- Tudsz egy pár chip trükköt is és van egy pár, amit késõbb tudsz megtanulni;
- Több kamera beállítás is van...
Nekem összességében tetszik!
Egyetlen negatívuma, hogy közel 800MB-ot telepít fel a gépre! De hát: Valamit valamiért! Nemde?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Paradise Poker a zsír (BOSS MEDIA szofter powa!)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem lehet a programot letölteni, mert vírusos 😞
Most találtam rá a topikra!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.youtube.com/watch?v=Y9jiYuqsTwI
http://www.youtube.com/watch?v=MyzZDCG43hI
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként nekem sem jönnek most a lapok i4-en...😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Gyerek A Q-val all in megy....megadom 77-el. Nyer. Majd én megyek all in AQ-val, ugyanaz megadja 77-el, és Nyer. Hol van itt az igazság? Sehol. Ma egész nap lemákolnak. Tökmind1 mit csinálok. Ki van a faszom.
- ha középsõ pozícióban ülsz, elõtted csak limpeltek vagy bedobtak, és ÁQ van a kezedben, emelsz, ahogy a táblázat írja, de valamelyik utánad következõ játékos visszaemel, akkor be kell dobni a lapot, mert nagyobb valószínûséggel van jobb lapja. Tartani azért nem érdemes, mert akkor a kis beülõ miatt már elkötelezted magad a bank iránt, tehát akkor inkább mondj Allint, hogy addig se romoljon az amúgy se legerõsebb lapok közé tartozó kombinációd.
Ha viszont ugyanez ÁK-nál történik, akkor egybõl vissza Allin.
(beszéltem egy jó játékossal errõl, és szerinte itt a legnehezebb lap az ÁK megjátszása, mert bármilyen alacsony párral szemben alulmarad, ez pedig preflop allin nem túl kedvezõ. Ha viszont láthatsz flop-ot, akkor pedig az a dilemma, hogy blöffként érdemes e folytatni az emelést kedvezõtlen flop esetén, vagy jobban járunk a kivárás/bedobással)
- Az AK-10 és KD-nál mindegy a szín
- Vak pozíció ugyanolyan mint a korai pozíció, kivéve a vaklopásnál, mikor mindenki bedobta elõtte a lapját
- Ha bármilyen emelés volt elõtted, akkor vissza kell emelni a korai pozícióban megadott lapkombinációkat(többit bedobni) függetlenül attól, milyen helyen ülsz. Itt általában már érdemes is allin-t mondani rögtön.
Ha viszont volt elõtted egy emelés, amire még egy ráemelés is, akkor még az AK, 10-10, J-J lapokat is inkább be kell dobni (sõt lehet a QQ-t is)
A bad beateket pedig az ilyen partyk hozzák vissza, illetve mennek fölé 😊
Itt két játékos adta meg az All-in-em, csak a másik a side pot-ban kiûzte. Ezért ekkora a pot.
Vivimos por ti, vence por nosotros.

Látszik, hogy nem próbáltad ki
Mivel nem csak 1db 10-es asztal létezik, hanem több 10 is akár, egyszerûen belüsz egy másikhoz. Alap, hogy nem egy asztalnál játszol, hanem 4-6-nál egyszerre.
Több hónapja játszom így, és a sok 100, vagy akár ezer játékban az esetek kb 5%-ánál ettek meg a vakok. Minden más helyzetben, volt hogy vakot tudsz lopni, bedobja mindenki, és te vagy a BB, vagy nem adják az emelésed, és begyûjtöd a vakokat. Szal fent lehet maradni simán a felszínen. Nagyon kevés esetben pedig egyszerûen csak kiegészítesz, ahogy írtam is.
Az AT-es dolgot csak nem rég kezdtem el erõltetni, azelõtt csak a korai pozícióban leírt lapokat játszottam meg akárhol is ültem (AA-JJ, AK), és nyereséges volt úgy is.