Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Szép kezdeményezés, de amik a honlapon vannak azok nagyon alap dolgok, amiket egy keresõt használó user kismillió helyen megtalál. Ahhoz hogy sikeres legyen valami újat kell mutatnod, ami OPHU mellett nem egyszerû. Elvégre ott le vannak írva a szabályok, van pókersuli, fórum, terem információk, cikkek, plusz sok hasznos dolog.
Amúgy a póker erõsorrendet és a figurákat nem tudom miért kell különvenni <#fejvakaras>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSÁSZTOK!csináltam, egy pókeres honalpaot .Szeretném ha értékelnétek kíváncsi vagyok a véleményetkre!Ha van idõtök és kedvetek akkor nézzétek meg! jah és a link szóval : www.texasholdempoker.mlap.hu elõre is köszönöm!<#vigyor4>
h
elírtam, 4 játékosnál még nem nagyon szoktak osztozni a díjon 😊
Itt egy példa, a neten így szoktak menni, ezért is érdemes ezt gyakorolni:
Cash game:
min. beülõ: 20BB
max. beülõ: 100BB

Sit&go beülõ: 50BB
Díjazás 4-7 játékosnál: 1. 70% 2. 30%
Díjazás 8-10 játékosnál: 1. 50% 2. 30% 3. 20%

Vakemelés a vakok 1.5-2x-re. Gyors játéknál 10-20perc, lassabbnál efölõtt. Érdemes gyorsítani a kiesõkkel egy kicsit a vakemeléseket.

Példa:
Sit&go 1000Ft-os beülõvel.
1000 zseton
Vakok: 10-20, 15-30, 25-50, 50-100, 150-200, 200-400, 300-600, 500-1000
6 játékosnál 1. hely: 4200Ft 2. hely: 1800Ft

10-20Ft-os cash game:
Min. beülõ: 400Ft
Max. beülõ: 2000Ft
Casillas
tegnap (ma hajnalban) 5 fõs sng-n floppoltam egy király pókert az elsõ percben ^^
turnre egyiknek fullja lett, szoval megadta az allinem, pár száz maradt neki
aztán végül õ nyert, én lettem második, utolsó partiban nekem 66, neki Q9, preflop allin, persze hogy lejött....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

9csöves9
köszi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mi múltkor 6-7-en játszottunk és mivel kevés volt a zseton úgy játszottunk, hogy 200Ft-ért lehetett venni 20db zsetont, és ha elfogyott, akkor újabb 200-ért újabb 20-at! Hát nem volt valami jó játék, mivel a kisvak 1db a nagyvak 2db volt!

Egyre több helyrõl hallom azt, hogy a kisvak a beülõ 100-ad része legyen. Az se nem sok se nem kevés!

A szinteket meg úgy emelitek ahogy akarjátok, de itt olvashatsz egy-két okos dolgot a buyin-rõl és a szintekrõl...
Csacsi
Mi sehogy....mert mi cashgamet játszunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Üdv!

ha haveri társaságban játszotok milyen ütemben emelitek a vakokat?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Nézzétek meg. Flop elõtt all in-t mondott az egyik....én eldobtam 2-en megadták.

Nézzétek meg a lapokat, és hogy mit dobtam 😞 Kicsit morcos voltam....bár azért jogos dobás volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Liam Flood (The Gentleman) nyerte a European Poker Open III-at!

Milyen nagy játékos õ is...
De azért a heads-upban szereplõ másik fiskó sem volt semmi!!!
CzGobe
nem hiszem, bár én is örülnék neki naon 😊

eom$

Partyn nem lehet vhogy törölni a számlát?

Minap a Sport Klubbon ismételték a New Europe Poker Open utolsó elõdöntõjét, amelybõl Tóth Richárd jutott be a döntõbe, amit meg is nyert!

Nagyon szimpatikus egy srác!
Iszonyatos milyen mázlija van... Balázs emlegette nagyon, hogy Ricsi nagy Flop nyerõ, és be is jött neki!

Most olvasom róla, hogy az idei WSOP $2000 NL 1800 indulójából a 17. helyen végzett, amivel 20.773$-t nyert!!!
Gratula!!!
Punker
jó neked, itt HBO-HB2 Sport1 ilyenek csak azzal jönnek be, köcsög UPC 😞
ráadásul olyan szinten öli a minõséget hogy hihetetlen, és havi X ezer pénzt van pofáj akérni érte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nálunk csak HBO-hoz kell konverter...

Punker
sport 1 nem jön be nincs konverterem, lent meg anyámék mást nézznek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Inkább nézted volna a Dublin All-Star challenge-t a Sport1-en 😊

Punker
fél szemmel elit alakulatot néztem, ilyenkor nem lehet vitézkedni, mert gyorsan megszivatnak könnyen.

vegicsek
Szép termés.
Amúgy mindig microlimiten játszol?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Punker

ez a 2 leosztás egymás után jött! 😊

AntiHero
ugyse értik😊 zsír oszt kísz😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vegicsek
Jó kis film volt, de a straight flusht sima flushnek fordították.
Dehát hülye magyaroknak az is jó<#vigyor3>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sadist
Mel "Megbûvöltem a lapot, hogy pikk ász legyen" Gibson féle? Az aztán póker 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

REALista
Megnézzük újra!<#ejnye1><#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

AntiHero
láttuk mán😊

Punker
maverick most kezdõdott a tv-ben!

Törölt felhasználó
Hehe 😊
Casillas
remélem legalább AA volt a másiknál 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

AntiHero
nh 😄

zaki
Nem semmi...

desigo
jah
sajna a real 1 dolcsimat elbuktam 😞
VRSDM
oda van festve a vászonra 😉

u dont have to listen anybody else but me

grat! ez play money?

desigo
elsõ RFem 😊

CzGobe
sub bass monster jó, szeretjük 😛

eom$

A váratlan fordulat! Flame ON! (természetesen😊) Amúgy meg a PKR-be tettek csodás külcsínyt, meg röhögést, köhögést, de eléggé gyatrán keveri a lapokat. Olyan BOSS szinten kb...

ui.: elegem van a csaláselméletekbõl hsz-eket nem kérek, tietek lehet örökbe

vegicsek
<#fejvakaras>Te tudod

A cukorbeteg kis pöcsömért kell rögtön lefikázni az embert?
Aki a PKR-rel játszik az egy szar alak? Nem tud pókerezni?
Normális hangon is el lehetne magyarázni a kis véleményed, hogy miért is olyan szar az a PKR!!!
Játszottam én már más progikkal is (Octogon Poker, PartyPoker, PokerStars), de eddig pont a látvány és az emocionális reakciók végett döntöttem a PKR mellett!

Kedves vegicsek! Ennyi erõvel én meg Téged hagyhatnálak a kis világodban! Plusz fikázhatnálak azért mert nem tetszik az új kliens... De mivel én intelligens embernek tartom magam, nem teszem!

Kedves VinylToy! All-in esetében NEM KÖTELEZÕ felállni, csak megvan rá a LEHETÕSÉGed!!!
AntiHero
bocs<#whatever>

Szégyent hozol a hazádra

AntiHero
jóvan na😊 de én általába beszoktam kerülni ilyenekre de most nem tok😞 Ilyen vagyok, szeretek illegálisan játszani😊

Számból vetted ki a szót 😊

vegicsek

AntiHero
Valaki nem tudja a ma esti WP 1000$ freerolnak a jelszavát?😊
(PARADISE POKER)Ha valaki tudja megozthatná velem PÜbe.
Köszönöm

Csacsi
Miért ne játszhattam volna ma? Általában 1 nap után elmúlik a szerencsétlenségem. De majd kiderül. Este megyek Cashgamezni. Hátha ott jobb lesz a helyzet.

Jelentkezett valaki erre az FHM Pókerbajnokságra? Engem csak ez zavar :

", A kvalifikációs napokon minden fordulóból 45 játékos jut az elõdöntõbe. Ha a 2 óra 40 perc (10.szint) után több mint 45 játékos van játékban, akkor a 45 legjobb (pontértékben) jut az elõdöntõbe. A játékosok nem viszik tovább a pontjaikat, hanem a helyezéseik függvényében kezdik az elõdöntõt. Minden egyes elõdöntõbe 180 játékos kvalifikálja magát."

200 játékos, és csak 2 óra 40 perc. Én ezt nem értem. Én ha járok élõ tornára. Mondjuk a múltkori is 15.000 Freeze out volt, ahol 27-en indultunk. 4. lettem, de játszottam vagy 5 órát. Szóval nem szeretem ha siettetnek. Tipikus lottópóker feelingje van a dololgnak. És én azt nem szeretem.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Could not initialize client - Cant create a D3D device - -2005530516, -2005530518 (Render Init) (Render Init)

Ezt írja ki induláskor.

Megnéztem és elvileg mennie kell a gépen.
VinylToy
igen ma már nem kellett volna játszanod, de ha tudod akkor miért mégis?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."