Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a póker erõsorrendet és a figurákat nem tudom miért kell különvenni <#fejvakaras>#fejvakaras>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cash game:
min. beülõ: 20BB
max. beülõ: 100BB
Sit&go beülõ: 50BB
Díjazás 4-7 játékosnál: 1. 70% 2. 30%
Díjazás 8-10 játékosnál: 1. 50% 2. 30% 3. 20%
Vakemelés a vakok 1.5-2x-re. Gyors játéknál 10-20perc, lassabbnál efölõtt. Érdemes gyorsítani a kiesõkkel egy kicsit a vakemeléseket.
Példa:
Sit&go 1000Ft-os beülõvel.
1000 zseton
Vakok: 10-20, 15-30, 25-50, 50-100, 150-200, 200-400, 300-600, 500-1000
6 játékosnál 1. hely: 4200Ft 2. hely: 1800Ft
10-20Ft-os cash game:
Min. beülõ: 400Ft
Max. beülõ: 2000Ft
turnre egyiknek fullja lett, szoval megadta az allinem, pár száz maradt neki
aztán végül õ nyert, én lettem második, utolsó partiban nekem 66, neki Q9, preflop allin, persze hogy lejött....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Egyre több helyrõl hallom azt, hogy a kisvak a beülõ 100-ad része legyen. Az se nem sok se nem kevés!
A szinteket meg úgy emelitek ahogy akarjátok, de itt olvashatsz egy-két okos dolgot a buyin-rõl és a szintekrõl...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ha haveri társaságban játszotok milyen ütemben emelitek a vakokat?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nézzétek meg a lapokat, és hogy mit dobtam 😞 Kicsit morcos voltam....bár azért jogos dobás volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Milyen nagy játékos õ is...
De azért a heads-upban szereplõ másik fiskó sem volt semmi!!!
Nagyon szimpatikus egy srác!
Iszonyatos milyen mázlija van... Balázs emlegette nagyon, hogy Ricsi nagy Flop nyerõ, és be is jött neki!
Most olvasom róla, hogy az idei WSOP $2000 NL 1800 indulójából a 17. helyen végzett, amivel 20.773$-t nyert!!!
Gratula!!!
ráadásul olyan szinten öli a minõséget hogy hihetetlen, és havi X ezer pénzt van pofáj akérni érte.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy mindig microlimiten játszol?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ez a 2 leosztás egymás után jött! 😊
Dehát hülye magyaroknak az is jó<#vigyor3>#vigyor3>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ui.: elegem van a csaláselméletekbõl hsz-eket nem kérek, tietek lehet örökbe
Aki a PKR-rel játszik az egy szar alak? Nem tud pókerezni?
Normális hangon is el lehetne magyarázni a kis véleményed, hogy miért is olyan szar az a PKR!!!
Játszottam én már más progikkal is (Octogon Poker, PartyPoker, PokerStars), de eddig pont a látvány és az emocionális reakciók végett döntöttem a PKR mellett!
Kedves vegicsek! Ennyi erõvel én meg Téged hagyhatnálak a kis világodban! Plusz fikázhatnálak azért mert nem tetszik az új kliens... De mivel én intelligens embernek tartom magam, nem teszem!
Kedves VinylToy! All-in esetében NEM KÖTELEZÕ felállni, csak megvan rá a LEHETÕSÉGed!!!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(PARADISE POKER)Ha valaki tudja megozthatná velem PÜbe.
Köszönöm
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Jelentkezett valaki erre az FHM Pókerbajnokságra? Engem csak ez zavar :
", A kvalifikációs napokon minden fordulóból 45 játékos jut az elõdöntõbe. Ha a 2 óra 40 perc (10.szint) után több mint 45 játékos van játékban, akkor a 45 legjobb (pontértékben) jut az elõdöntõbe. A játékosok nem viszik tovább a pontjaikat, hanem a helyezéseik függvényében kezdik az elõdöntõt. Minden egyes elõdöntõbe 180 játékos kvalifikálja magát."
200 játékos, és csak 2 óra 40 perc. Én ezt nem értem. Én ha járok élõ tornára. Mondjuk a múltkori is 15.000 Freeze out volt, ahol 27-en indultunk. 4. lettem, de játszottam vagy 5 órát. Szóval nem szeretem ha siettetnek. Tipikus lottópóker feelingje van a dololgnak. És én azt nem szeretem.
Ezt írja ki induláskor.
Megnéztem és elvileg mennie kell a gépen.