Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De szerintem a Visa-val is lehet.
gamertag: kenobita
Olyan kérdésem lenne, hogy Visa Classic dombornyomott kártyával tudok pénzt be illetve kivenni a poker oldlakról?Különösen a Pokerstarsról.?
Gyühet nyugottan!
Tényleg. Ez a Kordás már kissé <#unalmas>#unalmas>
Ellenben a Paradise-on volt a legtöbb és legdurvább bedbeatsorozatom, már szabályosan utazott rám a random, úgyhogy én ezért váltottam bwinre. (tényleg a legválogatottabb szemétségek megestek velem fõleg a riveren mikor már sok pénzem volt a dologban)
De én azt mondom hogy egykutyaszar. a Bwinen is volt NL asztalon egy gyerek aki 8-9 különbözõvel emelt, 15$-al allin mentem ellene Q,Q -val preflop õ meg gondolkodás nélkül elfogadta és riverre sora lett, úgy hogy flopra set-em volt. (ezt a sztorit itt már elmeséltem, de példának mindig ezt hozom fel)
Hülyék vannak itt is ott is, furcsa dolgok és megadások is..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De azért a Kaló Dénesre is kiváncsi vagyok...
Úgyhogy ÉN már nagyon várom a Dec 21-ét
A gond csak az, hogy a döntõt December 7-én rendezték, ami a poker news cikkjébõl is kiderül, mint ahogy az is, hogy Sebi Bazsi nem fog közvetíteni a Pókeracos elfoglaltsága miatt.
De fura lenne saját magát kommentálná😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://motionpicture42.freeblog.hu/
nem akarok kötekedni, de ettõl a "titkos favorit" dumától mindig falra mászom, ha rossz kontextusban hangzik el.
Pintér Márk nem "titkos favorit", hanem simán az "egyik" favorit: bõven többet tett már le õ az asztalra, hogy csak egy "titkos favorit" legyen.
Tehát ezt a kifejezést a tehetséges, de még nagy eredményt el nem ért emberekre KELL használni. 😊
ELNÉZST MINDENKITÕL. 😊
1. Lakóhelyemen (KECSKEMÉTEN) forgat(j)(t)ák a döntõ játékok...
2. Olyan emberkéket láthatunk majd az asztaloknál, mint: Tóth Richárd(kedvencem), Pintér Márk(titkos favoritom), Kaló Dénes (EPT Baden runner-up), és még egy páran...
3. Érdekes lesz még a "celeb" összecsapás, ahol Sebestyén Balázs, Noszály Sándor, Hajas László, VV Leó, Valkó Eszti, Debreceni Zita...
Az adás pedig Sport Klubbon December 21-29 között, a döntõ és a celeb parti pedig december 28-29-én lesz a RTL Klubbon!
Már alig várom!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hiába írják a PokerNews hozzászólások között páran, hogy nem volt semmi bunda, ezért ha az ott jelenlévõk 99%-a úgy látja, hogy meg volt játszva, az már jelent valamit. Gusztustalan. Mint ahogy az is, hogy sajnos az ilyen "játékstílus" jellemzõ jónéhány hazai teremre. 😞(
Úgy néz ki hétfõn megyek elõször egy klubba, ahol ilyen mini-tournamentek vannak, kíváncsi vagyok ott lehet -e majd tapasztalni ilyen klikkesedést.
gamertag: kenobita
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BPO - Menny és pokol
<#rinya>#rinya><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2>
Szerintem ezek után csoda ha jövõre megrendezik a IV-et...
Véleményeket várok!!!
Persze ettõl még az esélyek maradnak ugyanazok, tehát hosszútávon nincs igazából jelentõsége, inkább csak a pillanatnyi szerencsefaktort csökkenti valamelyest.
YouTube-on fent van a video a legnyagobb potról - valami 750000 USD.
Ott háromszor dobták a rivert és 2:1 lett az eredmény és a kisebb esélyû vitte.
750K Pot
575K Pot. A legnagyobb eddig, amit egy személy vitt el
N0 TXT TLK PLZ!4!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Youtubon van róla videó, keressetek rá, én lusta vagyok😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hát ebben az esetben körülbelül az abszolút lehetetlen... xDD
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
BB/100: Hány BB-t nyert 100 osztás alatt.